Ruotsissa alkoi taistelu esinahoista

banana-2181470_960_720.jpg

Ruotsin Keskustapuolue päätti eilen, että se aikoo tukea ympärileikkauskieltoa, jos sitä ei tehdä lääketieteellisistä syistä. Puolueen puheenjohtajalla Annie Lööfillä on tästä paha mieli.

Puheenjohtaja Annie Lööf on eri linjoilla puolueen kanssa, kuten myös varapuheenjohtaja. Molempien mielestä ympärileikkaus kuuluu uskonnonvapauden piiriin ja voi olla jopa vastoin Ruotsin perustuslakia kieltää ympärileikkaus.
– Ympärileikkaus on kahden maailmanuskonnon perusta. Ympärileikkauskielto tulkitaan siten, että olemme vastaan näitä ryhmiä, joilla on ennestäänkin vaikeaa (islam) ja että olisimme juutalaisia ja muslimeja vastaan, johto kerto SVT:n uutisille.
Annie Lööf vielä erikseen pyysi anteeksi mahdollista ympärileikkauskieltoa.
Ei varmaan tarvi arvata, että muslimi- ja juutalaispiireissä ollaan valtavan pöyristyneitä. Iltapäivälehdet ovat tarinoineen säälitarinoita molemmista uskonnoista kuinka heidän uskonnonvapautta nyt loukataan.
Juutalaisten nuorisojärjestä kirjoittaa Twitterissä, että ympärileikkauskielto on muukalaisvihamielinen teko ja tarkoittaa käytännössä, että juutalaisten on mahdotonta elää Ruotsissa.


Islamilaisen yhdistyneiden seurakuntien puheenjohtaja kertoo Aftonbladetissa, että muslimit ovat nyt pahoittaneet mielensä. Hänen mukaansa uskonnonvapautta loukataan räikeästi ja kielto heikentää entisestään riistetyn vähemmistöryhmän asemaa.
– Aivan turha kielto. Muslimit tulevat jokatapauksessa silpomaan poikalasten kikkelit jatkossakin, Mohamed Temsamani kertoo.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kikkelsson

Onhan se hienoa että vauvalla on uskonnonvapaus. On se myöskin niin hienoa että niinkin monet pienet poikavauvat itse valitsevat sukupuolielimiensä silpomisen. Samaan hengenvetoon olen hyvin huolissani siitä että Ruotsista vieläkin löytyy rasistisia pieniä natsivauvoja jotka päättävät pitää esinahkansa, halveksien juutalaisia ja muslimeita.

fatwantarkistaja

Uimahallissa täytyy jatkossa vetäistä liikkuvat taakse ja sellainen puoliheijari päälle. Muuten jutkut suuttuvat ja lähtevät muualle. Islamisti nyt ei lähde, kun sitä Ruottissa tapetaan ihan koko ajan! Taikka burkassa naisten puolelle, eikä kukaan loukkaannu. Joku vanha silli persposkien väliin, niin eivät hajusta, saati kävelytyylistä erota vääräuskoiseksi mieheksi. Tällöin ei tarvitse suihkussakaan aikaansa tuhlata – siis suihkun alla – kyylää vaan siinä tappituntumalla, kun löytyy joku varsin viehättävä neitokainen.
Mihin unohtui tasa-arvo? Jutkut kiduttavat poikia, mutta muslimit tyttöjäkin, ja oikein kunnolla kiduttavatkin. Onko se nyt laitettava judetsut uuniin, kun ei vittuja revitä pajapihdeillä juurineen irti? Rasismia tuommoinen inhottava sukupuolittaminen ja ummehtunutta impivaaraa.

Särmääjä

Voi harmi. Kohta täytyy Lööfin etsiä moskeijoista ja synagookista uudet puoluejäsenet kun nykyiset ei ole tarpeeksi sakeita. Ja kyllä noi lapsensa silpoo joko kotimaissa tai olohuoneen pöydällä jatkossakin.

Anonymous

Kaikilta ruottalaisilta sukupuolettomilta suvakeilta ja eunukeilta pitaisi pyllyreika ommella umpeen.

fatwantarkistaja

Eivät toisaalta oppisi mihin persettä käytetään, mutta mihin sitä tarvitaan.

Heino Keppi

Totta, kun paskakin tulee suusta ulos

Minä

Eikö riitä, että lapsi päättää itse asiasta täytettyään 18?
Ihmiskehossa ei ole ylimääräisiä osia, joita pitäisi leikellä pois, mutta täysi-ikäisenä voi sitten vaikka leikkauttaa koko pelin pois.

Jätesäkkirakkautta

Hyvin hurskas lähi-itäinen tekisikin näin, se estäisi häntä koskaan nk. joutumasta kiusaukseen. Mutta jos synti on mukavampaa kuin synnittömyys, niin ommelkoon itseensä vaikka lisäkikkelin! Liimatkoon otsaansa, niin on millä huiskia! Mutta tästä näkee, etteivät he ole uskossaan vilpittömiä. Naisensa ja lapsensa he kyllä verhoavat mustiin jätesäkkeihin, jottei kikkeli joutuisi kiusaukseen. Kuitenkaan edes jätesäkit eivät voi suojella näitä, koska itsekäs muka-uskonnon harjoittaja haluaa ehdottomasti pitää vehkeensä ja sillä nussia niin lapset kuin lehmätkin! Joskus vaimoaankin, jätesäkin läpi, silmät varalta kiinni.
Aidossa uskossa olevana hän jo rippikouluikäisenä tunnustaisi syntinsä ja itse tipauttaisi sen kolehtihaaviin.

fatwantarkistaja

Silloinkin psykiatrisen kautta, kuten kaikki muutkin kehonturmeluleikkaukset ja omaan piikkiin, ei yhteiskunnan.

Musta makkara

Pitäisikö mieluummin uskovaisten päivittää uskontoaan tältä osin? Tuskin Jumala tai Allah suutahtaa, vaikka kikkelit pitäisivätkin nahkansa. Vai luulevatko nämä uskonnonharjoittajat, että Jumala/Allah pui kiukkuisena nyrkkiään pilvenreunalla, jos näitä esihistoriallisia tapoja hieman muutettaisiin.

fatwantarkistaja

Täh? Onko Allah tehnyt virheen? Onneksi profeetalla oli homma hanskassa, eikä pienintäkään kämmiä tullut tehtyä, edes kännissä. Juutalaisillekin hyväksi, uskonvapaus takaa heillekin oikeuden kuolla pois rauhanuskoisten toimesta. Kaikki voittavat.

Pölli

Ei ole koskaan oikein vanhojen miesten kosketella pienten lasten sukuelimiä.

Anonymous

Rouva Lööf kannattanee myös pikkutyttöjen alapään silpomista. Siinä on nainen väärässä puolueessa. Nöyristelijä.

totuus ennenkaikkea

Mitähän se olisi mieltä oman alapäänsä manipuloinnista? Voi perkele noita femakkokusipää-älykääpiöitä😠 tervemenoa huntupäässä sinne minne halajaa, voi Herra meitä armahda🤔

Riikka Reto

Minun hiljattain perustaman Amputaatti rauhan uskonnon mukaan kommunisteilta ympärileikataan kaikki hartioiden yläpuolelle kohoavat ulokkeet.

Riikka Reto

Allah ja juutalaisten vastaava ovat olleet huolimattomia luomistyössään, kun herran palvelijat joutuvat korjaamaan heidän jälkiään.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3XkpA/loof-beklagar-beslutet-om-omskarelseforbud

Heino Keppi

Taisi olla Jahve

PastoriNikulainen

Silpomisen sijaan pallit pölkylle jo ennen kuin
ehtii taipumuksellisia vahinkoja tapahtua.
Silvotullakin kullilla kun jörnitään jokatapauksessa, vaikka väkisin.
Munat poikki!

Ihan turha kapistus

Eihän naisetkaan tarvitse kikkeliä. Voi pissata ilmankin. Ja lapset voi tehdä koeputkissa. Jäisi mehilläkin enemmän aikaa vaikka hartauselämälle.

Valtsu

Jos juutalaiset ja musut ovat 1 400 vuodessa olleet yhdestä asiasta samaa mieltä, niin annetaan heidän pitää se. Tai siis annetaan ottaa pois.
Paremminkin voisi kartoittaa jälleenmyyntimarkkinoita esareille. Itsekin voisi ostaa anopille uudet nahkapäälliset autonistuimiin:
– Onpa nätit! Mistä sait?
– Se on salaisuus.
– Oot sie sittennii ihan hyvä vävy!
– Tiedän…

Qroquius Kad

USA:ssa lähes kaksi kolmesta poikalapsesta ympärileikataan ilman uskonnollista syytä. Tai uskonollinen syy on, joskin kieroutunut:
Raamatussa Jumala rankaisi Oonania hänen synnistään, että hän antoi siemenensä mennä maahan kuolleen veljensä vaimon kanssa asioidessaan, ettei tämä olisi tullut raskaaksi.
Varhaiskeskiajan kirkkoisät eivät ymmärtäneet ”siemenen maahan menemiselle” muuta selitystä kuin runkkauksen. Heiltä ei passannut alkaa kysellä liikaa, että jos mies ei halua tehdä veljensä vaimoa raskaaksi, niin ei siihen suinkaan tarvita runkkauksia; sen kun pysyttelee puheväleissä?
Oonan ei siis halunnut tehdä velipoikansa leskeä raskaaksi, ja antoi siemenensä mennä siksi maahan, eli harjoitti coitus interruptusta. Tämä on hyvin tiedossa, mutta eipä se ole estänyt USAlaisvanhempia jatkamasta poikavauvojensa ympärileikkaamista ainoana motiivinaan, että heidän olisi vaikempi syyllistyä ”Oonanin syntiin”.
Samaan aikaan kyllä monenkin ikäiselle naispuoliselle markkinoidaan vaikka minkälaista dildoa, vibraattoria ja muuta runkkausvälinettä.
Vaan eihän se olekaan runkkausta.
Ei, se on Vapautuneen Älykkään Naisen Sooloseksiä.
Käteen vetävää miestä kylläkin halveksivat edelleen niin miehet kuten myös tuon sooloseksin markkinoijattatret, ja mikäpä etteivät:
eihän naisen clitoriksenclirputtelua lie sanktioitu missään tunnetussa Pyhässä Kirjassa?

fatwantarkistaja

Lukihäiriö taas antaa parastaan. Luin ensin, että veljensä kuollutta vaimoa olisi Onania lasettanut menemään. Aika huirja tilanne.
Naisen runkkaus on aivan eri asia! Kyllähän sitä jo kattelee mielellään. Sitäpaitsi netissä on videoita, joissa reikä ei ole lisääntymiselin, paitsi miehillä, joita en tuossakaan puuhassa suvaitse katsoa.
Onko vaihdevuodet ohittaneen naisen paneminen runkkaamista? Toki on, tällöin ei lisäännytä ja syyllistytään syntiin. Eukko halkomettälle ja piika tupaan, näin toimit ihan oikein.

Anonymous

Outo haju lähtee sun autonistuumista 😀

Anonymous

Lisävarusteena kiveksistä tehdyt karvanopat

Essarin vikaa kaikki

Jos olisimme kieltäneet esinahkaleikkelyt jo 100 vuotta sitten- tai edes 50- olisi meillä aivan toisenlaiset maat tänäpäivänä. Voi ketku mikä munaus.

Aappa

”Ympärileikkaus on kahden maailmanuskonnon perusta.”
On se vaan niin upeeta. Ilmankos maailma on niin erityisen hiano paikka.

Puolueeton

Molemmat näitä pelatususkontoja. Paratiisi odottaa, jos toteutat uskonnollisten johtajien tarpeita.

fatwantarkistaja

Näin itsensä kristityiksi kokevat lahkolaiset myös usein toimivat. Ajatteletko juuri tavallamme? Hyvä, pääset paratiisiin. Et, painu Helvettiin. Ja aina voi perustaa oman kerhon, jossa voi itse leikkiä messiasta, ellei edellinen miellyttänyt. Muslimeilla on koko uskonnon pohja ilmeisen häiriintynyt, joten sitä kahelia riittää parista miljardista jo ihan vientituotteeksi asti. Jutkuista en osaa sanoa, ei ole liiemmin kiinnostanut niiden touhut, kun ei niistä sillai tartte välittää.

Nestori Lundahl

Arvaahan sen kuinka tuossa käy.
Ruotsalaiset mekkoeinarit lähtevät joukolla myötätuntoympärileikkaukseen, ja sitten se onkin jo maan tapa jota ei voi kieltää.

Med-Lem

Ajattelin perustaa esinahkapuoleen, Esinahat RY. Onko halukkaita JÄSENIÄ?

Tuumaaja

Ilman muuta.
Myös jokin perinteinen julkaisu pitäisi myös saada kehiin, vaikka ViikkoEsari joka tarttuisi kaksin käsin polttaviin aiheisiin.
Päätoimittajiksi voisi yrittää valita Esan ja Arin, niin saisi JSN:kin pähkinän purtavaksi.
Lyödään esari tiskiin, niin siinä loppuu väittely.

Hessari

Hesarin nimi on itseasiassa Esari. Ovat vain halunneet peitellä sitä.

Anonymous

Pääjohtajaksi Esa Nahka

RK

Ne nahat voi myydä Israeliin purukumeina.Myyntivaltti…………

Anonymous

Elääkö Annie Lööf, samassa harhamaailmassa, missä Antti Rinteen hallituskin Vihreineen. Näyttää vähän siltä.

Ollata vai eikö ollata?

Mutta miksi Annie Lööf on yhtäkkiä muuttanut mielensä? Hän on aikaisemmin nimenomaan vaatinut kikkelinsilpomisen lopettamista mutta on nyt täysin kääntänyt kelkkansa. Miksi? Kuka taustalla? Tästä kertoo mm Aftonbladet tänään.