Kuopiossa ammattioppilaitoksessa iso väkivallanteko, yksi kuollut

Kuvakaappaus 2019-10-01 14-10-14.png

Kuopiossa on sattunut jonkinlainen isompi väkivallanteko, jossa ainakin yksi henkilö on kuollut ja useita on viety sairaalaan.

Kuopion Leväsen kaupunginosassa on tehty isompi väkivaltaisku, jossa poliisin tietojen mukaan on ainakin yksi henkilö menehtynyt. Eri medioiden mukaan kymmenkunta ihmistä olisi viety sairaalaan.


 
Tapahtumapaikka on Hermannin kauppakeskuksessa sijaitseva Savon Ammattioppilaitos ja teot ovat sattuneet koulun tiloissa. Poliisi käytti ampuma-asetta tekijän kiinniotossa. Kauppakeskus on evakuoitu ja poliisi on eristänyt ison alueen. Poliisi tarkistaa tiloja.


 
Tässä vaiheessa kannattaa olla varovainen lausuntojen kanssa, koska tekijästä ei tiedetä mitään. Poliisi aikoo kertoa asiasta myöhemmin kun tilanne on ohi.
Seurataan tilannetta. Jos olet paikalla laita kuvia: pt-media@mail.com

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.