Miten rakennetaan ruotsalaistyylinen sääliartikkeli?

Kuvakaappaus 2019-10-01 11-00-38.png
Murhapaikka.

No siihen tarvitaan vinksahtanut näkökulma asiaan ja sitten tietenki suuret määrät sääliä, empatiaa ja vähän tyrskintää. Ja kuvitelma, että kaikki on ruotsalaisten syytä.

Fatima ja Mariam pääsevät ääneen SVT:n uutisissa, jossa he kertovat pari vuotta sitten ammutusta veljestään Mustafasta, joka paukutettiin hengiltä Tukholman Tenstassa rappukäytävään. Yritetäänpä kasata asiasta vähän juttua.
Fatima ja Mariam kertovat SVT:n uutisissa, että aluksi poliisi otti kiinni muutamia henkilöitä epäiltynä murhasta, mutta poliisi joutui yksi toisensa jälkeen päästämään epäillyt vapaalle näytön puutteen vuoksi. Huomioitavaa on se, että murha tapahtui valoisaan aikaan elokuisena perjantai-iltana. Tenstassa oli paljon ihmisiä liikkeellä ja murhalla oli kymmeniä suoria ja välillisiä (jotka eivät nähneet itse tekoa, mutta näkivät kuka juoksi pistooli kädessä karkuun) silminnäkijöitä.
Poliisi ei ole mikään selvännäkijä, joka magiaa ja taikuutta harjoittamalla selvittää rikoksia. Rikosten selvittäminen perustuu melko pitkälle todistajalausuntoihin. Jos ei ole todistajia niin poliisin on melko mahdotonta selvittää juttuja, jos rikospaikkaan ei saada yhdistettyä esimerkiksi sormenjälkiä, DNA:ta tai ampumistapauksissa ruutisavunäytteitä. Kyseisellä ampumisella oli siis kymmeniä silminnäkijöitä ja tekijät tunnetaan yleisesti Järvan alueella, MUTTA kukaan ei ole rohjennut todistaa silminnäkijänä tekijää vastaan. EDES nimettömiä vinkkejä ei poliisille ole tippunut.
Mietitäänpä edelleen kyseistä ampumistapausta. Lähtisitkö itse todistamaan? Heti ampumisen jälkeen Karoliiniseen sairaalaan kerääntyi yli 50 henkilöä mölyämään. Yksi sairaanhoitaja kertoi esimerkiksi Expressenille, että tilanne sairaalassa oli hyvin uhkaava kun heitä ei päästetty leikkaussaliin. Paikalla oli kymmeniä poliiseja ja sairaala yksinkertaisesti suljettiin. Osaksi siksi, että mölyävät henkilöt eivät pääse sairaalaan sisälle, mutta myös siksi, että murhaaja ei pääse sairaalaan viimeistelemään tekoaan, jos epäilee, että kohde ei kuollut.
Fatima ja Mariam kertovat itsekin SVT:n artikkelissa, että kukaan ei uskalla todistaa:
– Itsestäänselvää, että kukaan ei uskalla todistaa. Meidän yhteiskunnassamme kukaan ei todista. Näimmehän mitä kävi vanhemmalle pariskunnalle Hallonbergissa kun he todistivat. Heidät murhattiin.
MUTTA, sitten asia kiepautetaan ympäri. Sisarukset kertovat olevansa hyvin kriittisiä koko todistajasysteemiin ja murhat tutkitaan eri kaupunginosissa eri tavalla.
– Tuntuu siltä, että meidän elämämme lähiöissä ei ole niin arvokasta kuin toisten ihmisten. Kukaan ei välitä tästä (murhasta). Jos ihmisen nimi on Mohammed kukaan ei välitä.
Mikä mies Mustafa oli? Ase- ja huumekauppias, joka aiheutti ympäristöön pelkkää itkua ja hammastenkiristystä. Murhasta ei tuomittu koskaan ketään, mutta muutama nuorukainen sai nuhteita ampuma-aserikoksesta, sillä he olivat pitäneet hallussaan murha-asetta. Ei pystytty kuitenkaan todistamaan, että he olisivat painaneet liipaisinta. Mustafaa ammuttiin useita kertoja muutaman kymmenen sentin etäisyydeltä päähän.
 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Eipä juuri positiivista sanottavaa maahantunkemisesta

Seitsemän taksikuskia ryöstettiin moniosaajien toimesta ampuma-aseella/puukolla uhaten muttei ketään tapettu. Sehän on suorastaan sensaatio.
https://mitti.se/nyheter/taxiran-pistolhotade-chaufforer/?omrade=hela-stockholm
Pannaanpas vaakakuppiin matutuksen hyvät ja huonot puolet. Miten käy?

KantasuomalainenKOSSULTA

Suomen poliisi vastaavassa tilanteessa pitäisi valtakunnallisen tiedotustilaisuuden jossa vaadittaisiin lisää resursseja nettipoliisiin sekä lakimuutosta kansallismielisten ”vihapuheen” kitkemiseksi.

Pertti Grandell

juu näinhän se menee aina pottunokkien vika, kyllä nyt pitäis jo saada lauri törnit liikkeele…..

Suomi Finland

Uskottava todistajansuojeluohjelma olisi välttämätöntä saada rakennettua. Eli jos joku on halukas todistamaan, niin koko vaarassa oleva suku poliisin suojelukseen johonkin salaiseen paikkaan. Ei luulisi olevan mahdotonta järjestää, kun ihmisiä haalimalla haalitaan muutenkin.
Kalliiksihan sellainen tulee, mutta kun leikataan vanhuksilta ja koulutuksesta tai vaikkapa maanpuolustuksesta, niin eiköhän sellainen systeemi saada rakennettua. Saadaan edes muutama konna kiinni, ettei näytetä aivan täydellisiltä pelleiltä.
Vaihtoehtona lienee täydellinen avoimuus, jossa konnille annetaan käyttöön gps järjestelmän avulla sijaintitiedot todistajien liikkeistä. Vielä parempi olisi, kun todistajat tapettaisiin valtion toimesta siten, että kuolema olisi kivuttomampi kuin rikollisten ampumana.

Se riittääkin Mustafasta

Mustafa oli varmaan musta mies.

Anonymous

Aivan oikein, syy on ruotsalaisten tai tarkemmin sanottuna ruotsin maahanmuuttopolitiikan.

M

”Meidän yhteiskunnassamme kukaan ei todista…Kukaan ei välitä, jos ihmisen nimi on Mohammed.”
Voidaanko siis päätellä, että heidän yhteiskunnassaan (todennäköisesti ”utsatt” lähiössä) asukkaat eivät niin paljon harrasta empatiaa kuin ”ne toiset ihmiset”? Mutta ystävyyttä, kivoja pelihetkiä ja naapuruussuhteita on varmaan kuitenkin?

Ajöökken Pyhä Lehm

Ruitsin Migri haluaa aloittaa palautukset Syyriaan! Kertoo SVT tekstiTV.

Anonymous

Jopen äänellä: syyriaan SUOMEEN syyriaan SUOMEEN

fatwantarkistaja

Heidän yhteiskunnassaan 80% on ruåttalaisia? Suurella todennäköisyydellä siis murhaaja on kantaväestöä ja Mustafa viaton pakolaistaustainen lapsi. Eikö tuo jo viittaa R-alkuiseen asiaan? Kukaan ei muka nähnyt mitään, eli 100% silminnäkijöistä ei pidä minään, jos on yksi Mustafa vähemmän. Tulee jo mielikuva Ameriikasta, jossa otettiin kiinni ja lynkattiin ensimmäinen vastaan tullut musta. Siinäkin ainoa suuttunut oli sen omistaja, muita ei sillai kauheesti kiinnostanut. Ruattissakaan ei ketään hetkauta, vaikka paikalla olleista luulisi 1/5 olevan ei-natsipaskoja. Ei silti mitään puhuta, koska Mustafaa vihataan silmittömästi pelkän ihonvärinsä takia.
Järkyttävä maa tuo on, miksei EU puutu, tai Nato? Joku edes sano niille fasisteille! Tulkaa hyvät erisävyiset ystävämme pois sieltä, kun vielä pääsette. Älkää ny tänne sentäs tulko, täällä on persuja ja ainainen vaino!

Saudi turvallinen, Ruotsi turvaton

”Muurien sisällä asuntoalue Kingdom City Compoundissa sijaitsee
ruotsalainen koulu, Svenska skolan i Riyadh- ulkopuolella vallitsee Sharia, pyhä laki. Yhteiskunnassa, missä kotiapulaiset ovat normi, toimivat Anneli Kjellemar Wärme ja Linda Good opettajina ruotsalaisille lapsille.
”Täällä en pelkää koskaan, naisena voisin mennä minne tahansa täällä. Kun sensijaan olin kotona Ruotsissa ja minun piti kävellä metrosta poikani asunnolle tunsin itseni turvattomaksi, sanoo Anneli.” (Expressen)
Innanför murarna på det inhägnade bostadsområdet Kingdom City Compound ligger Svenska skolan i Riyadh – utanför gäller Sharia, den heliga lagen.
I ett samhälle där hembiträden är norm jobbar Anneli Kjellemar Wärme och Linda Good som lärare med svenska barn.
– Jag är aldrig rädd här, som kvinna skulle jag kunna gå vart som helst här. När jag däremot var hemma i Sverige häromveckan och skulle gå från tunnelbanan till min sons lägenhet kände jag mig otrygg, säger Anneli.