Videonpätkä Kuopion tapahtumista – tekijä suomalainen

Oheisen videon kerrotaan tulevan Kuopion tapahtumista. Luultavasti poliisi ampuu, sillä tietojen mukaan tekijällä ei ollut asetta.

Tietojen mukaan uhri oli nuori teini-ikäinen tyttö ja tekijä poika samanikäinen.
[wpvideo FMfJAnQo]  
Poliisin mukaan kiinniotettu tekijä on suomalainen.

70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hälyytyssireenin soidessa: piiloon ja hipihiljaa!
Hälyytyssireenin soidessa: piiloon ja hipihiljaa!
1.10.2019 15:53

Katopas, siellä soi oikein hälyytyssireeni. No, on Suomessa sentään tässä mielessä hyvä reagointi yleisen hälyytyksen suhteen.
Mutta miksi hitossa nainen rauhallisesti ottaa kännykuvia, eikä ole kyykyssä hyllyjen takana? No, nämä asiat opitaan kantapään kautta.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.10.2019 16:26

”Hei, tuolla ammutaan! Mennään katsomaan!”

Invictus
Invictus
1.10.2019 18:23
Vastaa...  Nestori Lundahl

Joo, kyllä huomaa että luonnollinen valinta ei enää näissä ns. hyvinvointivaltioissa ole hetkeen karsinut heikompia ja tyhmenpiä joukosta, mitähän helevettiä tuon rouvan päässä liikkuu, hyppään täältä näkösuojastani mahdollisesti tulilinjalle..

Syntyperäinen suomalainen...
Syntyperäinen suomalainen...
1.10.2019 16:02

Poliisitiedotuksen mukaan ”teosta epäilty mies on koulun opiskelija ja syntyperäinen Suomen kansalainen”. Tämä ei vielä kerro kaikkea, vaikkakin miehen etunimi olisi esim. ”eno”.
No, tähänhän jo viittasi änkyrävasemmistoministereidenkinnopea reagointi tapahtuneen pahoittelussa.
Rukoillaan Taivasta, ettei miekanheiluttaja ollut esim. mustapusakkainen heppu. Tuo Anderssonin ja Rinteen paha olo alkaa jo hiukan ottaa omastakin vatsanpohjasta.

ike
ike
1.10.2019 16:46

On kuitenkin selvää mistä toimintamalli on tullut.

eiku joo
eiku joo
1.10.2019 18:11

”…käytti SAPELIN tyylistä miekkaa…” Sapelihan on se itäinen käyrä miekka, jolla Suomen vaakunan leijonakin seisoo ja jota polkee ja heiluttaa läntistä suoraa miekkaa. Että sitä minä vain.

TimoT
TimoT
1.10.2019 19:29

Ensimmäiseksi haluan ottaa osaa omaisten suruun.
Eikö tälläinen uutisointi poliisin puolelta rasistista ? Yleensä kun tekijä on ulkomainen niin ei kerrota etnistä taustaa.. Onko poliisi vaihtanut taktiikkaa joten nimetään tekijä kantasuomalaiseksi. Mitä jos onkin n##kerip#¤&ri joka sikiänyt Suomessa ? Demokratioissa tämmöisen tekijän kuva ja nimi laitetaan samantien mediaan. Kun on tappanut jonkun niin tuomio tulee olemaan yli 3 vuotta jolloin voi julkaista nimen ja kuvan nyt eikä 10 vuoden päästä!

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 16:21

Syntyperäinen suomalainen voi hyvinkin olla vereltään muslimi.

Poliisin mukaan siis pottunokka
Poliisin mukaan siis pottunokka
1.10.2019 16:33
Vastaa...  Anonymous

Itä-Suomen poliisi, engl.kielisessä tiedotteessaan käyttää hänestä nimitystä ”native Finnish man”. Sana ”native” viittaa suoraan etnisyyteen, eli alkuperäissuomalaisuuteen, jota edes Suomen ruotsalainen ei edusta. Poliisi itse valitsi sanansa, kansalaisuus olisi voitu ilmoittaa myös sanalla ”citizen / citizenship”.
Suomen kansalaisuus, vaikka se perustuisi Suomessa syntymiseen, ei muuta esim. somalia Karjalan evakoksi tai Savonmuan Hilmojen pojaksi. Suomalaisuus, etnisyys-merkityksessä, johon sana ”native” viittaa, on eri asia kuin kansalaisuus, citizenship.

Janis Petke
Janis Petke
1.10.2019 17:17

”alkuperäissuomalaisuuteen, jota edes Suomen ruotsalainen ei edusta.” Sinulla on vähän väärä käsitys asiasta.
Se, mitä kieltä Suomessa puhuu, ei vaikuta suomalaisuuden alkuperään. Tiettyä haptogeeniryhmää on suomalaisilla n. 60%:lla, lappalaisilla ja virolaisilla hieman vähemmän. En tiedä, onko suomenruotsalaisilla muka yhtään vähemmän tätä geeniryhmää, ei ainkaan paljoa. Mutta suomenruotsalaiset ovat suomalaisia siinä, missä Sinäkin

Yx Satans piga
Yx Satans piga
1.10.2019 18:21
Vastaa...  Janis Petke

Oman nimityksensä mukaan he ovat ruotsalaisia (lähi-idästä, euroopan läpi vasta päälle 1000 vuotta sitten alueillemme hyökänneitä gootteja) ja meillä pohjoisen suomalaisilla kansoilla ja ruotsalaisllla ei ole mitään yhteisiä geenejä.
Ihminen, joka haluaa kotikielenään puhua ruotsia, ajaa Ruotsin vallan etua Suomessa, on kulttuuriltaan, kaikilta osin ruotsalainen, ei varmasti ole millään mittapuulla suomalainen, vaikka osaetnisyydeltään ehkä olisikin.
Suomalainen on henkilö, jolla on juurensa Suomen alueella asuneissa suomalaisugrilaisissa heimoissa (hämäläiset, karjalaiset, savolaiset, pohjalaiset, kainuulaiset). Nämä ovat suomalaisheimoja. Mutta esim. karjalankieli ei kuulu Suomen virallisessa käytössä oleviin kieliin, sen sijaan täysin vierasmiehittäjän ruotsi! Suomalainen on kulttuuriltaan suomalainen, koti- ja sukuperinteiltään suomalainen ja joita, muinaisia perinteitä hän edelleen vaalii.
Sitä paitsi, Suomen nk. ruotsinkielisissä on muitakin ryhmiä kuin yksin ruotsalaiset. Ruotsi on ollut monien, varakkaampien ulkomaalaistaustajien kotikieli, sillä se on ollut riistovallan kieli Suomessa. Myös Suomen juutalaisten kotikieli on paljolti ruotsi. Ihmetellen kysyin sitä kerran heiltä ja he sanoivat, että koska se oli nk. herrasväen kieli, siksi he Suomeen tultuaan omaksuivat sen Suomessa käyttämäkseen kotikielekseen (jiddishin rinnalle).
Nk. ”suomenruotsalaiset” eivät siis todellisuudessa olekaan täysin edes ruotsalaisia, vaan kyseessä on bluffi: tuo ”kieliryhmä” koostuu Suomessa suomalaisen kansan siivellä perinteisesti eläneistä, erilaisista riistäjistä, jotka käyttävät Ruotsin entistä riistovaltaa keppihevosenaan saada pitää oma, erillinen ankkalampensa.
Helsingissä on taloyhtiöitä, alueita, jotka ovat yksin Suomen ”ruotsalaisten” omassa omistuksessa. Mm. tässä lähellä on muuan tällainen kerrotalo, nk. ruotsalaisten talo. Näitä on Helsingissä lukuisia, vaikkei talon seinässä erikseen luekaan ”Ankdammen – Sinä satans fenno pysy pois meidän piha!”
Noin ei suomalainen toista suomalaista kohtelisi.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 19:32
Vastaa...  Yx Satans piga

Entäs Grankulla eli Kauniainen?

John MacMunne
John MacMunne
1.10.2019 16:44
Vastaa...  Anonymous

Hyvähyvä! Jos oli persu, niin kielletään kaikki persut heti!
(Ja vaikkei ollutkaan, niin kielletään silti.) T: Ohisalo

T
T
1.10.2019 17:47
Vastaa...  Anonymous

”muslimi” ei ole veren merkki, neropatti. Negroidi, arabi-semiitti, mongoloidi, kaukaasialainen/eurooppalainen, jne. ovat.

Aikki.
Aikki.
1.10.2019 19:19
Vastaa...  Anonymous

1994 syntynyt, joten voi aivan hyvin olla 1990-luvun alussa maahan tulleiden pakolaisten lapsi. Vaikka kyllä suomalaisetkin osaa tappaa lähimmäisiään.

Puolueeton
Puolueeton
1.10.2019 20:24
Vastaa...  Aikki.

Mieleltään häiriytynyttä, masentunutta, lääkitään nykyään aivojen välttäjäaineisiin vaikuttavilla kemikaaleilla. Aina silloin tällöin nämä saavat aikaan pahat ajatukset itsemurhaan tai terroritekoon. Asia selviäisi, jos poliisilla olisi oikeus tutkia väkivaltaan syyllistyneiden terveystietoja. Kun tätä ei laki salli, lääkäreitten tulisi puuttua tilanteeseen, vaikka eipä laki salli lääkärinkään paljastavan potilastietoja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
1.10.2019 16:22
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.10.2019 16:25

Syntyperäinen suomalainen = Suomessa syntynyt.
Nimeä tulemme tuskin kuulemaan jos se sattuisi olemaan Adbullah tai vastaavaa.

Janis Petke
Janis Petke
1.10.2019 17:19
Vastaa...  Nestori Lundahl

kyyyllä se vielä selviää, vaikka kuinka oikeudenkäynnissä vetäisi hupparin suppuun.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.10.2019 21:44
Vastaa...  Janis Petke

Ja siellä hupparin pimeydessä se päänahka on kuin loistaisi ikuisessa kuutamossa,
kuin juustoiset pallit. Pastori näkee nyt rikkauden välähdyksiä päässään.
Ja ennen kaikkea mahdollisen rikastus-rikkauden-
mahdollisuuden nyt käyneen taivahan totehen.
Katsotaan nyt ja koitetaan pysyä pöksyissämme. Jännäähän tää on.
Eikä siinä mitään.
Ehkä rikastutaan, ehkä ei.
Amen.

Tapiola
Tapiola
1.10.2019 16:26

Moni toisen tai kolmannen polven suomalainen ei ainakaan minulle ole suomalainen, mutta ans kattoo ny.

Kerrankin kiitos PolPolle!
Kerrankin kiitos PolPolle!
1.10.2019 16:45

Aloituksen mukaan ”tekijällä ei ollut asetta”. Poliisin mukaan oli, mutta käyttikö hän sitä esim. poliiseja vastaan: ilm. ei käyttänyt ja videolla kuullut laukaukset oletamme siis poliisin aseista kuuluviksi.
https://www.poliisi.fi/ita-suomi/tiedotteet/1/0/tiedote_kauppakeskus_hermannin_tapahtumista_84696 :
”Tiedote Kauppakeskus Hermannin tapahtumista
01.10.2019
Itä-Suomi
Hätäkeskus sai ilmoituksen epäillystä puukotuksesta tänään 1.10.2019 klo 12.29 Kauppakeskus Hermannissa, Leväsellä, Savon ammattiopiston tiloissa, Kuopiossa.
Poliisi sai epäillyn tekijän kiinni klo 12.37. Kiinnioton yhteydessä poliisi käytti ampuma-asetta. Epäilty loukkaantui kiinnioton yhteydessä vakavasti ja on hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Tekijää epäillään murhasta sekä muista useista väkivaltarikoksista sekä niiden yrityksistä. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Epäilty on syntyperäinen Suomen kansalainen. Epäillyllä oli hallussaan sekä terä- että ampuma-ase.” … …
Poliisi on siis 8:ssa minuutissa saanut tyypin kiinni!
No, on PolPosta näköjään oikeisiinkin tehtäviin.
Kunnioitettavaa. Sillä lailla! 🙂
Kiitos!

Patriootti
Patriootti
1.10.2019 16:54

Tai tämä on polpon ja vassareiden masinoiman isku jonkin agendan ajamista varten – ehkä kanttiksen lisäsyyllistämistä varten tms.kuitenkin reaktioaika oli huitsin nopea?

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 17:12
Vastaa...  Patriootti

Erityisen nopiaan kerrottiin etta SYNTYPERAINEN SUOMALAINEN…

Janis Petke
Janis Petke
1.10.2019 17:20
Vastaa...  Anonymous

abdullah verkkosukka

Mutta Torniossa ei PolPoa ole näkynyt
Mutta Torniossa ei PolPoa ole näkynyt
1.10.2019 17:25
Vastaa...  Patriootti

Vaikka itse viherpunikeista voin helposti uskoa vastaavaa, itse PolPoa en kuitenkaan (vielä) moisesta epäile.
Mutta jos ampujalla olisi ollut päässään esim. ”persu”-lippis (hän näin väitettyä aatettaan suorastaan alleviivaten) ja olisi lisäksi huudellut perkeleitä ympäriinsä, en pelkästään tällä perusteella uskoisi häntä persuksi. Aito isänmaallisuus todistetaan toisin. Mutta hyvinkin voisin uskoa moisen teon punikkien false flagiksi. Hehän eivät ole koskaan ihmishengistä piitanneet, eivät yksilöiden, eivätkä massojen. Tärkeintä on näyttävä verenvuodatus, sankarillisen Vallankumouksen nimissä, toki. Punikeille ei koskaan kelpaa mikään järjestäytynyt valta – se pitää aina kumota -, ainoastaan anarkia.
Tuo virkavallan paikalle saapuminen hälyytyksestä oli kyllä nopea ja sinänsä hyvä niin. Ilmeisesti aiemmat kouluampumiset aikaansaaneet poliiseissa kouluttautumista nopeaan reaktioon.
Mutta vieläkään eivät viranomaisemme ole reagoineet Ruotsin jo vuonna 2015 masinoimaan ja sieltä alkaneeseen jihadistien vihainvaasioon…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.10.2019 00:38

Joo’o, joku polpolainen kommari otti 19 vuotta linnaa, että saadaan aseet pois ja kansanmurhalakipaketti laakerinlehvin. Tai sitten ei.
Jostain syystä ääriääriäärivassaritkaan eivät väittäneet persujen lavastaneen viatonta marokkolaista Turun hippasiin syylliseksi saadakseen vaalivoiton. Free Bouanane! Tai sitten ei vapauteta sitä.
Foilohommat ovat aina mielenkiintoisia ja osa niistä käytännössä mahdollisiakin. Kuitenkin nämä kuvausdronessa olevat konekiväärit ja Auringon sammuttamiset eivät valitettavasti sitä ole. Menee kaikki uskottavuus ihmiseltä sen uskoessa kaikkein hulluimmatkin väitteet.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 17:16

Taitaa se PolPo olla pesiytynyt ensisijaisesti Helsingin poliisin josta sita yritetaan levittaa kaikkialle. Taposen twitterviittausta odotellessa…

Patriootti
Patriootti
1.10.2019 16:51

Vois nyt joku mennä sinne Kys:n.päivystämään ketä apumahaavapotilaita siellä hoidetaan.

pöh
pöh
1.10.2019 17:22

oli tekijälläkin ase, mutta ei tietoa käyttikö sitä?
nyt taisi olla ihan kantasuomalainen, vaikka syntyperäisiä suomen kansalaisia on esim somaleita paljon..

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.10.2019 17:30

Poliisin kertoman mukaan epäilty on syntyperäinen suomalainen, ja että kyseinen syntyperäinen suomalainen on nyt poliisin hallussa ja poliisi tulee pian tiedoitustilaisuudessa kertomaan että epäilty on syntyperäinen suomalainen ja että poliisilla ei ole syytä epäillä etteikö epäilty olisi syntyperäinen suomalainen.

Übersturm
1.10.2019 17:39
Vastaa...  Nestori Lundahl

Sompun syntyessä Suomessa siitä tulee syntyperäinen suomalainen. Oikeasti hän ei kuitenkaan ole suomalainen, niin kuin ei ranta-hurritkaan ole vielä 20:nnen sukupolven jälkeenkään.

kanander
kanander
1.10.2019 17:36

Tekstitv:ssä määritellään murhaaja ”Suomen kansalaiseksi”. ”Viidakkoveitsi” ja mutka aseenaan. Ota tuosta nyt selvää.

Kiitos, että ammuitte
Kiitos, että ammuitte
1.10.2019 17:46

Mitä tulee poliisin aseenkäyttöön tilanteessa, niin hyväksyn sen täysin. Jo ihmisen tappaneen ja useita loukanneen murhaajan kanssa ei enää neuvottella. Valinta oli jo hänen omansa.
Kiitos, että ammuitte. Se oli oikea miehen ja poliisin teko.
”Talvisodan henkeä”, voisi jopa sanoa!
Reagoisittepa muihinkin väkivallantekoihin samoin.
Myös rajavartiolaitoksemme voisi jo ottaa jämäkämmän kannan maahantunkeutujia vastaan. Ja vihollisia alkaa muutoinkin jo poistaa maastamme. Somaleiden piti olla Suomessa vain tilapäisesti, ”vain 2 vuotta”, ainoastaan tällä lupauksella heidät vastaanotettiin. He todistetusti valehtelivat meille. Heidän ei ollut tarkoitus muuttua ”suomalaisiksi”, joita he eivät koskaan voi olla. Milloin heidät poistetaan maastamme, sosiaalitukiamme nostelemasta? Suomalainen vaimo voisi tietenkin itse valita, rakastaako miestään ja lapsiaan edelleen, vai jääkö hän itse mieluummin Suomeen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.10.2019 00:46

Rajavartijoiden tulisi toimia samoin kuin somalimerirosvojen kanssa usein toimitaan videoiden perusteella. Ensin ammutaan yli ja sitten keulan edestä. Sitten somalit luovuttavat ja menevät Ruåtsiin hakemaan uutta rohkeutta. Kait se bussikuskikin tajuaa samaa käskyä totella.

aasakka
aasakka
1.10.2019 18:09

Poliittinen poliisi vuotaa aina tapahtumat ja HD-kuvat kun on kyse kantasuomalaisesta. Jokainen poliisin tiedote jossa ei erikseen mainita kantasuomalaista tarkoittaa ulkomaalaista.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 18:18

Suomi24 tiesi arvata, että Korhonen. Köh.

Markus Jansson
Markus Jansson
1.10.2019 18:41

Miespuolinen, syntyperäinen Suomen kansalainen ja nimi Abdal Fattah.
Kovasti valtamedialla ja poliisilla oli tärkeää saada tämäkin näyttämään kantaväestön tekemältä vähän kuin eno.

Nyt meni viimeinenkin kunnioitus
Nyt meni viimeinenkin kunnioitus
1.10.2019 19:10
Vastaa...  Markus Jansson

Onko totta? ”Native Finnish man Abdal Fattah”?
Nyt PolPo…
SAATANAN POLPO! 👿👺

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:06
Vastaa...  Markus Jansson

Trolli

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:21
Vastaa...  Anonymous

Mikäli HS on uskomista, niin tuo nimi on paskapuhetta.

Pottunokka ottaa oluen
Pottunokka ottaa oluen
1.10.2019 18:41

Torstain a-talk ylellä. Asiantuntijoina husu hussein, andersson, suomelasekä joku taponen. Aiheena miksi suomalainen mies tappaa. Pitäisikö nettivalvontaa lisätä. Ja nyt suorassa puhelinyhtwydessä ministeri ohisalo. Niin ministeri, mitä nyt ajattelette? ” No onhan tämä hälyyttävä merkki suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. ”

Tuomareinamme somali ja hurri
Tuomareinamme somali ja hurri
1.10.2019 19:05

Mitä Husu tuolla tekee? Eihän hän ole suomalaisuuden ja suomalaisen ajatustavan asiantuntija. Ei suomenruotsalainen Li Anderssonkaan. Mitä hän tietää Savon ukon mietteistä? Miksei kuopiolaisia ole paikalla, he, joita vastaan tuolla nyt vihollinen kokoontuu? Koko perinteinen viholliskaarti koottu ”suomalaisuutta.”vastaan.
Eikö tämä ole yleistämistä? Kuopiostahan tässä tarkalleen on kysymys. Jopa Tampereen hämäläinen puukonheiluttaja olisi jäävi päättelemään mitä savolaisen korvien välissä liikkuu.
”Suomalaisten” tuomareina siis somali ja hurri. Kas, kun en hämmästy.

Pottunokka ottaa toisen oluen
Pottunokka ottaa toisen oluen
1.10.2019 19:25

Niin. Kun muistellaan esim tampereen tuhopolttoa missä kuoli useita. Niin heti oli että marssille erään lipposen toimesta. Eipä silloin kuulunut pahoitteluja omaisille välittömästi. Tämä poliitikkojen, varsinkin vihervasemmiston kaksinaamaisuus on ärsyttävää. Ja kun muitetaan esim oulun grooming, siitä ei olisi mitään haloota noussut ilman vaihtoehto mediaa. Jne jne. Haistakaapa pitkä paska poliitikot.

Juna männ justiinsa
Juna männ justiinsa
1.10.2019 19:21

Nyt männ kalakukko väärään kurkkuun.
Noh, oli miten oli niin tämä on lähi- ja kaukoitäisten vaikutteitten seuraamusta.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 19:22

Li Andersson twiitti paljasti paljon tekijästä ja muusta.
”Savon ammattiopiston toimipisteessä Kuopiossa tapahtunut väkivallanteko on erittäin järkyttävää. Rasismille ja vihapuheelle ei saa nyt antaa tilaa”
Anderssonilla paniikki päällä.

Pottunokka ottaa 4 oluen
Pottunokka ottaa 4 oluen
1.10.2019 19:47
Vastaa...  Anonymous

Ei sillä mitään paniikkia ole. Sieltä kuplasta turvamiesten selän takaa on helppo huudella. Kun muistetan anderssonin käynti esim porissa, oli suurissa otsikoissa miten hän pelkäsi. Oli tutvamiehiä jne. Mutta eikö se nyt mennyt niin että pelolle valtaa? Poliisilla 4000 rikosilmoitusta. Jotka ovat käsittelemättä. Ai niin. Matujen oikeudet ovat yli kaiken. Huihai. On tärkeää, että raiskaajan/murhaajan/tukien väärinkäyttäjän oikeudet ovat linjassa. Nostetaanoa veroja.

T
T
1.10.2019 19:26

Tekijä oli ilmeisesti ottanut Gretan puheen vakavasti ja päättänyt vähentää CO2 päästöjä.

Viha voittamaton
Viha voittamaton
1.10.2019 19:45

Nyt en järkyttynyt siitä, että murhaaja on joku Abdal Fattah, vaan PolPon ja medioiden valhekampanjasta, väittää häntä suomalaisen alkuperäiskansan edustajaksi vaikka tod. näköisesti on jotain aivan muuta kansaa, jopa rotua.
Kyseessä on nyt selkeä vihakampanjointi suomalaista alkuperäiskansaamme vastaan.
Tästä lähin tunnistaudun rasistiksi, – vaikka natsiksi! – ja olen tästä ylpeä!
Tätä ennen en tätä ollut.
Joka ähly ja mutanaama on nyt viholliseni.
Hurrit ovat tätä olleetkin jo pikkulapsen ajoistani alkaen. Siitä, kun näin Ankkalammen omilta pihoilta, julmasti kiljuvien, kimppuumme hyökänneiden hurripoikien, pesäpallomailoillaan pahoinpitelemien pihamme suomalaisten pikkupoikien veren hiekkalaatikoillamme ja kuulin lapsen huudon: ”Isä, isä! Auta! Isä auta…!” Itse olin n. 4-vuotias ja siitä eteenpäin, pihalla paikollani seisten, nukkea roikottaen ja hiljaa katsoessani tätä ajoittain toistuvaa sotanäytöstä pihakeinujemme luona.
Kuulen korvissani edelleen sen raukkamaisen ”sotahuudon”, näen jo teini-ikäiset pojat syöksymässä korkeiden kallioiden takaa pesäpallomailat ilmassa ja pihamme lasten varoitushuudot: ”Varokaa! Juoskaa! Hurrit hyökkää!”
He olivat siis ”Suomen ruotsalaisia”.
Suomemme 800 vuotta sitten samoilla teoin miehittämiä gootteja, viikinkejä, hurreja. Tuolloisia Odinin sotilaita.
Voisitteko te, aidosti meitä puolustavat suomalaiset, olla mieluummin vaikka ”Ukon sotureita”?
Odin on täysi mulkku.🍌
A-studiossa häntä nyt siis edustaa Li?
En milloinkaan anna anteeksi.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 20:03

Mv-lehti ja suomi24

Tässä ketjussa nimi mainittu
Tässä ketjussa nimi mainittu
1.10.2019 20:19

Tässä ketjussa:
Markus Jansson sanoo:
01/10/2019 18:41
Miespuolinen, syntyperäinen Suomen kansalainen ja nimi Abdal Fattah.
Kovasti valtamedialla ja poliisilla oli tärkeää saada tämäkin näyttämään kantaväestön tekemältä vähän kuin eno.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:08

Trolli

Väärän tiedon oikaisu
Väärän tiedon oikaisu
1.10.2019 23:16
Vastaa...  Anonymous

Tuo väärä nimi on levinnyt erinäisillä nettifoorumeilla. Joten ei pidä väittää tiedon tuojaa trolliksi, jota hän ei varmaankaan tarkoituksella ole.
HS:n ilmoitus kaiketi pitää paikkansa.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:24

Minkä helvetin takia pitää tällaista paskaa kylvää, väärällä nimellä. En ole suvakki, mutta jotain rajaa tähänkin.
Voi jumalauta.

Pottunokka vaihtaa kossuun
Pottunokka vaihtaa kossuun
1.10.2019 20:17
Vastaa...  Viha voittamaton

Jaaha. Onko provo vai mikä.

Viha voittamaton
Viha voittamaton
1.10.2019 23:12
Vastaa...  Viha voittamaton

Korjaan: tappaja ei ollut tuon niminen kuin viestissäni, väärään tietoon perustuen ilmoitin.
HS ilmoittaa seuraavaa:
”Kuka on epäilty?
Epäilty koulumurhaaja on HS:n viranomaisilta saaman tiedon mukaan vuonna 1994 syntynyt Joel Otto Aukusti Marin. HS julkaisee nimen teon poikkeuksellisuuden ja asian yhteiskunnallisen merkittävyyden takia jo epäilyvaiheessa.”

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 20:07

Jännää, miten mainitaan tekijän olevan fiksu, fiksu nörtti. Kummaa. Minusta ei kyllä ole fiksua mäiskiä ihmisiä sapelilla. Mutta makunsa toimittajillakin (esim. Iltalehti).

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.10.2019 20:13

Pastorista tuntuu, notta taas on koira haudattuna ja saatanan syvälle suoho.
Tekijän kuvia ihon pigmenttivauriosta odottelee hän!

rasisti sipilä veti mooneyn syöksykierteeseen kun sai radioon raportin
rasisti sipilä veti mooneyn syöksykierteeseen kun sai radioon raportin
1.10.2019 20:35

”Tapauksen tutkinta on siirretty Keskusrikospoliisille. Hyökkääjän pysäyttäneen poliisin aseen käytön tutkii Hämeen poliisilaitos.”
Vihaan rasismia ja väriviallisia läpsyjä.
Ilmanpa muuta polpon aseen käyttö tutkittava ja sitten hutkittava kunnolla. Siis, mikä on tuommonen jeppe joka ei saa sapelisankaria kylmäksi ja nyt sitä saastaa sitten vielä teholla paijataan. Viimeistään siellä letkut irti.

Kuopion "miekkaisku"
Kuopion "miekkaisku"
1.10.2019 20:45

Mediassa tapahtunutta on kutsuttu mm. ”miekkaiskuksi”.
Vrt. ”Turun puukkoisku”, jolla vähäteltiin matun tekemää terrori-iskua.
Vähättelevä nimitys nyt aiotusta joukkomurhasta, jossa jo 11 uhria, pistää epäilemään, ettei asialla ollut pottunokka.
Matuilta pitäisi kieltää teräaseet. Mutta kuinkas sitten kebab-ruokaloissa toimittaisiin? Kebab onkin hyvä syy sallia puukot ja miekat edelleenkin! ”Kuuluu ruokakulttuuriin.”

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 22:54

HS-yrittää mainostaa jo tekijän nimeä.

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:08

On tietoa, esim hesari

Anonymous
Anonymous
1.10.2019 23:17
Vastaa...  Anonymous
Anonymous
Anonymous
1.10.2019 22:54

Nyt tuolla ainakin HS-yrittää mainita tämän tekijän nimeä kovaan ääneen.

En Hurri igen?
En Hurri igen?
2.10.2019 00:14

Suomenruotsalainen?

Ampuisi vain vahingossa itsensä
Ampuisi vain vahingossa itsensä
2.10.2019 02:18
Vastaa...  En Hurri igen?

Tuskinpa. Ruotsalainenhan aina sodassakin piiloutuu suomalaisten selän taa. Ei tiedä edes, miten päin pyssyä pidellään.