Nigerialainen ”voodoo-mafia” rantautui Ruotsiin

black-aze-mebers

Monikulttuurisuus saa uusia ulottuvuuksia kun nigerialainen ”voodoo-mafia” lyö jalansijaa nyt myös Tukholmaan. Etelä-Euroopassa, kuten Italiassa, Black Axe-niminen gangsterijengi on hyvin vaikutusvaltainen ja ongelmallista on se, että se ei suoraan kilpaile Cosa Nostran kanssa.

Esimerkiksi Palermossa nigeriaaanot maksavat paikallisille mafioosoille osinkoja ja saavat sitä myöten häärätä melko rauhassa. Nigeriaanojen toimeenkuvaan kuuluu perinteiset prostituutio, huume- ja asekauppa sekä kaikenlainen kiristäminen.

Ruotsinradion Ekotin mukaan Ruotsin tullin ja poliisin yhteistyössä ollaan selvitelty, että Black Axella alkaa olla Tuhkolman alueella esimerkiksi huumekaupan osalta melko iso jalansija. Poliisin mukaan nigeriaanoilla on aivan erityinen metodi käytössään. Voisi sanoa jopa, että todellinen rautanyrkki, jollaista monila gangsterijengeillä ei ole. Nimittäin ”juju”, joka on nigerialainen variaatio voodoosta.

Nigeriaanot nimittäin suostuttelevat Etelä-Eurooppaan saapuneita maanmiehiään huumekuriireiksi, huumekauppiaiksi ja prostituutioon uhkaamalla hävittää heidän sielunsa uhrien hiusten ja kynsien palasten avulla. Eli jujun eli siis voodoon avulla. Eteläisen Euroopan nigeriaanoja houkutellaan edelleen Ruotsiin monenlaisten työlupausten kanssa, mutta Ruotsissa he joutuvat sitten gangsterijengiin töihin. Kova kohtalo, sielu joutuu kadotukseen jos ei työskentele Mustalle Kirveelle (Black Axe).

Ekotin uutisissa kerrotaan, että Tukholman poliisin mukaan nigeriaanomafia on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana ja on koko ajan näkyvämpi. Tukholman citypoliisin operatiivinen johtaja Lennart Karlsson kertoo, että useat moskeijat, joilla on yhteyksiä Länsi-Afrikkaan, antavat koko ajan vinkkejä poliisille, että nigerialaismafia yrittää ujuttautua moskeijoiden kautta värväämällä uusia jäseniä liigaansa.

Lennart Karlssonin mukaan nigerialaismafia on yksiä maailman tehokkaimpia rikollisjärjestöjä ja:

– Heillä näyttää olevan melko valoisa tulevaisuus, ikävä kyllä.


 

Tuolta voi lukea lisää nigerialaismafiasta:

https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2018/05/16/610164538/italian-cops-try-to-stop-a-sex-trafficking-gang-called-black-axe?t=1570000651206

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

39 thoughts on “Nigerialainen ”voodoo-mafia” rantautui Ruotsiin

 1. Ruotsiin rantautuu oikeita älyn jättiläisiä, ugabuga ugabuga..
  Kuka ylipäätään maksaa nigerialaisesta naisesta? Ai niin, kyllähän Ruotsissa miehen näköisillä naisilla on kysyntää..

  90
  1. Kerran seistiin Helsingissä yöllä jonkun nakkikioskin edessä, jossa muunkinlainen kauppa kukoistaa. Liekö Nigeriasta kaksi neitokaista, jotka siinä taapersivat tyrkylle. Pyrstö on metrin leveä ja naama senpäiväisen pakkelikerroksen peitossa, josta silti paiseet (mitä olivatkaan) näkyvät häiritsevän selvästi läpi. Sellaisestahan saa hirvittävän sankkerin pelkästään jos katsoo yhdellä silmällä liian kauan!

   Joskus paras olisi vaan käyttää kättä, näin jänis tuumi laulussa.

   10
 2. Tuo kuvan vasemmanpuoleinen moniosaaja nayttaa kaverilta joka ei peseydy kuin kerran vuodessa.

  33
  1. NIINKIN USEIN? Noh, tuskin nyt vedellä ja saippualla kuitenkaan.
   (Saattaa nimittäin tuo saippua tms. olla ihan tuntematon käsite.)

   26
   1. Vasemmanpuoleinen taas turvapaikkaa hakiessa voisi hyvinkin esiintyä esim. Vuosaaren uussuomalaisten isoisänä. Nehän ovat monivaimoisia ja -lapsisia siellä Afrikassa. Jos eivät muuten, niin lisääntyvät jopa perheen sisäisesti (tästä johtuen heillä kai tuo hämmästyttävä ÄO:kin). Sillä suuri lapsilauma on allahin siunaus.

    14
  2. ”Tuo kuvan vasemmanpuoleinen moniosaaja nayttaa kaverilta joka ei peseydy
   kuin kerran vuodessa.”
   Juu ja tuo oikeanpuoleinen on puhdas pulmunen joka ilmeestä päätellen
   tosin blaadaa juuri pökälettä varastettuihin pöksyihinsä.
   Amen.

   1. …Ja itseasiassa näyttää siltä, että vasenkin ”kaveri” vääntää juuri
    housut kintuissa sitä itseään. Kuvasta näkee selvästi, että housut on kintuissa.
    Katsokaa keharin jalkojenväliin niin huomaatte
    miten turnujen haarus on melkein polviissa.
    Ettäs kehtaavatkin.
    Amen.

  3. Se kuuluu lahkoon joka pesee kerran vuodessa vain kasvot….samoilla vesillä. He kokoontyvat kerran vuodessa yhteen palvomaan naamanpesijä Jumalaa keväisin nuotiotulille. Lahko ei hyväksy saunaa mutta hyväksyvät savusaunan

  1. No mikäpä ei Ruotsiin rantaudu? Maa jossa on tyhmä kansa ja kierot poliitikot. Tervetuloa vain kaikki yrittämään, veronmaksaja maksaa ja uskoo hyvää joka iikasta. Vielä.

   61
 3. Milläs konstilla nigerialaiset tulevat? Eihän Nigeria ole mikään sotaakäyvä maa muuta kuin ne tavalliset kähinät? Miksei rajapoliisi/tulli pysäytä? (hehe)

  Kohta tykkäämme että gambiaanot ovat itse asiassa aika kilttejä sentään. (hehe nr. 2)

  49
  1. Vanhojen kollegoiden kanssa iltaa istuttaessa aikanaan tuli puheeksi se että mikä valtio on kokemusten perusteella maapallon pers’reikä, jos maapallolla sellainen olisi. Tulos oli Nigeria!!
   T.
   S.E.P.

   23
 4. Joutuukohan sitä wanhoilla päivillään vielä jonkun tuollaisen murhaamaksi kymmenen euron ryöstön yhteydessä? Mitä vastaavat Rinne, Tuppurainen, Li ja Ohisalo?

  45
 5. Liekköhän nuo nigerialaiset ovat helpommin jujutettavissa mitä pottunokat!

  1. Miksi Nigeriaa on saa kutsua Nigeriaksi ja nigerialaisia nigerialaisiksi?

   Poliittisesti korrektimpi nimitys olisi esim. Mustamaa ja mustamaalaiset.

   19
    1. Juu muuta sana Niger on melkein sama kuin Nigger ja siksi ei sopiva. Rasistinen.

 6. Voi perkele. Keskipäivän uutiskuva.

  Luultavasti kantaruotsalaisia. Kaksi Pelle Svenssonia siinä vain palvoo muinaisia viikinkijumalia (tai istuvat paskalla). Olisi kai rasismia väittää muuta.

  Ei saa antaa pelolle valtaa! Näen jo silmissäni Ohisalon julman katseen. Tämän päivän Astrid Thors.

  27
  1. Äänestäminenkään ei vaadi korkeaa älykkyyttä ja sen huomaa jujutettujen äänestyskäyttäytymisestä.

   26
 7. Humanitaarisuuden järjetön ylikorostaminen johtaa yleiseen yhteiskunnalliseen helvettiin. Siinä meikäläisen voodoo- kirous.

  23
 8. Kuvassahan on ihan selvästi niin kovin peräänkuulutettuja työvoimanpaikkaajia ja kultakimpaleita joita ei vaan saa päästää livahtamaan käsistä.
  Kyllähän nuo , selvästi hyperälykkäät kädelliset saavat myös sen syntyvyyden nousuun, vaikka ja etenkin väkisin.
  Hutisalo valuu haaroista hunajaa.

  19
 9. Kultamunat sen kuin kasvavat. Korkoa siis. Vaikka se nykyään tosin onkin miinuksella. Mutta joku senkin koron kuitenkin maksaa jonnekin.

  12
 10. Eikös näiden nigerialaisten taikauskoisten hörhöjen tapakulttuuriin kuulu mm satunnaisesti murhattujen naisten sydämen syöminen. Kunnon kannibaalimeininkiä. Mutta sitähän jo joku ruotsalaisprofessori ehti peräänkuuluttaa ilmastotalkoiden nimissä. Että ihmisten on totuttava mm ihmislihaan ravintona ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

  14
 11. Missä ovat valtamedian toimittajien kertomat lääkärit ja insinöörit? Hahah. Kukaan ei usko enää mitä valtamedia kirjoittaa. Osa kiitoksesta menee PT-medialle!

  20
 12. Likaisia kumihuulisia tuossa kuvassa. Ehkä elontiellä on joskus väkisin makailtukin??!!
  Niin…
  …Vasen sadetanssin mestari on a. joko helvetin likainen, b. oikeasti vain pökäleen värinen
  tai c. molempia.
  Vaihtoehto c on pastorin vakaa veikkaus.

  1. Tietääkö pastori myös sen, että on rasistista olla olematta kauhuissaan, jos saa voodoo- kirouksen päälleen?

   Ja jos päästää vielä räkäisen naurun päälle, niin on jo varmasti Totenkopfverbänden täysjäsen.

 13. Meno senkun paranee! Sosdemjujupuolueen matupoliitikko jäi kiinni pakolaisten salakuljettamisesta, jo maassa olevien matujen passien uudelleenkäyttämisestä jne jne. Sanoi tekevänsä kaiken vain rahasta eli siinä oli sentään rehellinen. (Expressen juuri nyt)

  19
 14. On näistä kokemusta Suomessakin. Eräskin huumekuriiri jäi kiinni Helsinki-Vantaalla ja hänellä oli kaulassa tällainen ”juju”. Ihmetteli kiinnijäämistään, koska hänelle oli luvattu, että ”jujun” ansiosta hän on näkymätön. 😀 😀 😀

 15. Saammekohan ”jujuilua” pian Suomeenkin. Tällä menolle en asiaa ihmettelisi kovasti.

 16. Alamäki Ruotsissa näyttää ottavan uusia kierroksia. Sääliksi käy. Ajattelevatkohan ruotsalaiset ollenkaan, miltä heidän lastensa tulevaisuus näyttää? Afrikkalaisten rikollisten otteet ovat ihan eri tasoa, kuin vielä vaikka Lähi-Idästä tulleiden. Siellä on jotain moraalia, mutta afrikkalaisilla ei välttämättä löydy käsitettä moraali sanavarastosta. Sen verran käsittämättömiä juttuja on sieltä lukenut.

  1. Alamäki sai Suomessakin lisää kierroksia, kun tolvanat äänestivät SDP vaalivoittoon. Nyt siellä on myös Vihreät mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.