Uustanskalaiset pitävät Kööpenhaminassa katuratsioita tanskalaisille

Kuvakaappaus 2019-10-02 22-29-38.png

Tanskasta kuuluu hieman huolestuttavia uutisia. Nimittäin uustanskalaiset tulijat ovat perustaneet Kööpenhaminan Nørrebrohon jonkinlaisia tarkastuspisteitä, joissa tehdään jonkinlaisia ratsioita tanskalaisille kulkijoille.

Norjalais-tanskalaisen Document.no:n mukaan ulkomaalaistaustaiset miehet pitävät ainaki Nørrebrossa jonkinlaisia vartiointi-tarkastuspisteitä. Vähän samaan tapaan kuin sotatoimialueilla, joilla kulkijoita pysäytellään. Osittain naamioituneet lähinnä islamilaisista maista tulleet miehet pysäyttelevät tanskalaisen näköisiä henkilöitä ja kyselevät näiden menemisiä ja tekemisiä.
Koko Nørrebron asuinaluetta ei ole miehitetty, mutta Nørrebrossa sijaitsevan Mjølnerparkenin (puiston) ympäristössä kerrotaan olevan tällaisia tarkastuspisteitä.
Kööpenhaminan kaupungin turvallisuuspäällikkö Eskild Dahl Pedersen kertoo, että tällaisilla tarkistuspisteillä ja ratsioilla ei ole mitään laillista perustaa.
Seurataan tilannetta ja otetaan tarkemmin selvää mitä alueella oikein tapahtuu. Siitä vähän Google street viewillä tunnelmakuvaa Jauhopuistosta (mjøln).
[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1570044823967!6m8!1m7!1s4KolwT4ThQ45zCx2Ao2fdA!2m2!1d55.70433222573467!2d12.54178007340421!3f35.82586313261453!4f-4.494045431920114!5f0.7820865974627469&w=600&h=450]  
Nørrebro on Kööpenhaminan suurin maahanmuuttajalähiö, joka sijaitsee kaupungin cityalueen luoteispuolella. Siellä leimahtaa säännöllisesti erilaisia mellakoita. Viimeksi keväällä Rasmus Paludanin mielenosoitusten tiimoilta, jolloin uustanskalaiset polttivat muutaman päivän autoja putkeen ja rikkoivat asuinalueensa liiketilojen ikkunoita.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ike

Salami-taktiikka toimii hyvin.Ensin vallataan rakennus. Ei mainittavaa vastareaktiota. Sitten vallataan kortteli. Ei mainittavaa vastareaktiota. Sitten vallataan kaupunginosa,. Ei mainittavaa vastareaktiota. Kuinka pitkälle annetaan mennä vihervasemmiston- ja rasisminpelossa että asiaan puututaan. Nuo häiriköt täytyy heittää ulos vai jätättekö sen lapsienne tehtäväksi. Se aika kuitenkin tulee. Sen historia on näyttänyt.

Seiväs tehoaisi

Vlad Tepes osasi käsitellä tunkeutujia.comment image&f=1&nofb=1

Acc358

Seivästäminen ei ollut yksinomaan Vlad Tepesin käyttämä poikkeuksellisen raaka keino vaan sitä suosittiin karvakäsilandioissa. Normimeininkiä. Luultavasti sikäläisten kurissapitoon tarvittiin seivästämistä. Jos pullakahvit ja toruminen olisivat riittäneet, niin ehkä karvakädet eivät olisi nähneet seivästämiseen ryhtymisen vaivaa.
Tepesin innovaatio oli seivästyttää kerralla suuri määrä, noin 20.000 ottomaanihyökkääjää. Ja sehän tehosi. Ottomaanit perääntyivät.

fatwantarkistaja

Tuli kerran eräänlainen dokupentti, jossa tuota Draculaa käsiteltiin. Harjaantuneen ammattilaisen arvioivat saaneen uhrinsa elämään kaksi vuorokautta seiväs alakautta nautittuna. Kuolema tuli vasta suolistobakteerien aiheuttaman verenmyrkytyksen takia, (vaimitensetuli). Kuitenkin suolisto tuossa puuhassa tärvellään, se on selvää.
Innovaatio! Isis ei ollutkaan pahinta maailmassa. Arvatkaa, mikä se innovaationi olikaan. Bataclanissa muslimit olisivat saaneet Ranskan poliisilta kaksi vuorokautta aikaa suorittaa uskonvapauttaan.

Axel

Kööpenhaminassa on ollut em ulkomaalaistaustaisten hallitsema alue jo n 20 vuotta, tanskalainen poliisi meni sinne vasta neuvoteltuaan alueen ‘hallituksen’ kanssa… Miksi vasta nyt siitä puhutaan uutisissa? Kun on melko myöhäistä tattua ongelmaan.

Patu

Tarkastuspisteistä on pieni matka siihen mitä esim Libanonissa tapahtui kun musselmanit valtasivat alueita kristityiltä. Siellä saattaa alkaa sitten kohta se aika kuin tarkastuspisteistä ei pääse läpi hengissä kuin tietyn kultin edustajat.

fatwantarkistaja

Beirutin meininki, sitä on ahnaasti kaivattu Pohjolaan, josko pukki toisi sen jo tänä jouluna. Ihanaa oppia uusia tapoja ja moninaista kulttuuria, joku sanoisi tätä rikkaudeksi.
Pukin kun mainitsin.. olisi hyvä olla kaupan ovella joku, joka kyselee mennen tullen ostoksesi. Haramit heitetään roskiin, tai tuhotaan siinä valvonnassa. Ovelimmat luikkivat parkkihallin kautta ja siitä kiskojen yli kämpilleen juomaan kaljaa ja syömään edullista sianlihaa. Nyt on vaivainen romanikerjäläinen myymässä Isoa Numeroa, mikä se läpyskä sitten onkaan.
Romanin kun mainitsin.. luuletteko sen perkeleen myyvän aviisiaan enää yhtään sekuntia kansalaisuuden saatuaan. Ei se sillä työllä ole toimeentullut tähänkään asti, eikä aio nöyristellä enää päivääkään. Sillehän sanotaan vaan: “painu vittuun”, “mee kotiis ny jo”. Ainakin itse sanon, silti siinä se jöpöttää aina vaan. Enkä sano sen takia, kun se on eri rotua, vaan siksi, että se todella aikoo saada helpon elämän suomalaisten maksamana. Miettikää sitä omien ja ostettujen lastensa laumaa, joka sinut ryöstää automaatilla, tai kiljuu sinut hermosairaaksi. Sama vaiva, vaikka olisivat ruattalaisia, kotiin saisivat mennä.

Anonymous

Kaikki uustanskalaiset taitavat olla mielisairaita ja suuruusharhoissaan eläviä kahjoja. Joel Marineitako Tanska kaipaa palauttamaan maalaisjärkeä?

Anonymous

No Tanskassahan menee sitten kuin Ruotsissa. Onnea vaan sinnekin.

Minä

Suvakit ovat antaneet noille Euroopan pikkusormen…

Euroopanennätys

Suvakit ovat tehneet Euroopanennätyksen haarukanjakamisessa.

Toiveiden täyttymys?

Heh.. Afrikkakomisaarimme sai veronmaksajilta fanimania miljardin, jolla järjestetään reittejä ja kauttakulkuja suoraan Pohjolaam. Lisää tätä!

toimii myös toiseen suuntaan

Suomessa tarvitsee kanssa alkaa kyselemään papereita ja mitä teet täällä.

Anonyymi2

Niin pitäisi, mutta arvaa tapahtuuko. Ilman todistettua henkilöllisyyttä tai ilman oleskelulupaa olevat voisi kerätä yhteen paikkaan, josta olisi vain yksi keino päästä pois eli lähteä sinne mistä on tullutkin.

Ilmari

Kööpenhaminan turvallisuuspäällikkö on jo ratkaissut asian. Mitään huolta ei siis ole Jos joutuu tuollaiseen ratsiaan pitää heti sanoa, että tällaisella ratsialla ei ole mitään laillista perustetta eikä tarkastuspiste ole laillinen. Kun ratsaajat kuulevat miten asia on, he tietysti poistuvat heti paikalta ja menevät takaisin töihin. Siellä työnantaja onkin jo ihmetellyt, mihin parhaat miehet häipyivät.

hemis

Imppu pisti ironiaa tekstiinsä. Hesarissa ja Ylessä olisi ollut pirunmoinen öyhötys, jos tanskalaiset olisivat suorittaneet kansalaisvalvontaa muslimeihin.

Valtsu

Niin kuin maailmassa yleensäkin, katteeton maailmanparannus toimii itseään vastaan. Tällä kierroksella saavutettiin avoimilla rajoilla kiristystullit kaupunginosarajoille.

Sam Colt

Kysymyksessä on normaali mielipidetiedustelu, vastaaminen vapaaehtoista. Vastanneitten kesken arvotaan jotain kysyjien kulttuuriin sopivaa, kuten ruoskimista ja kivitystä.
Asia ei mulle kuulu, mutta Mjölnerer on ehkä Mylläri eikä Jauho…

M

>ei ole mitään laillista perustaa
Miten niin? Onko Tanskassa muka jo niin paljon äärioikeistolaista liikehdintää, että sananvapaus on jo kaventunut niin pahasti, ettei edes kadulla saa enää kysyä toisilta kuulumisia? Olen shokissa. Eikö pääministeri Rinne voi määrätä jonkinlaisia sanktioita oikeusvaltioperiaatteen nakertajavaltioille?