Paavon neljapäev raati

Kuvakaappaus 2019-06-27 18-04-48

Kaikkia Pt-median juttuja voi kommentoida vapaasti. Tällä kertaa teimme hyvin poikkeuksellisesti päätöksen, että Kuopion tapahtumia ei voi enää kommentoida.

Syy on yksinkertaisesti se, että kommenttiosio alkoi täyttyä kymmenistä kommenteista, joiden sisältö oli puhdasta paskaa. En tiedä keitä viestien takana oli. Oliko kyse pelkistä provokaattoreista vai puhtaista foliohatuista. Ei kiinnosta. Minä kuitenkin päätän minkälaisia viestejä sivuillani julkaistaan. Jos joku ei ole samaa mieltä, silloin henkilö voi perustaa omat sivut, joissa voi julkaisee paskaa ja tappouhkauksia. Pt-media ei ole alusta folioille eikä tappouhkauskille.
Kommenteissa voi kritisoida hyvinkin kovin sanoin asioita, tuoda julki omia mielipiteitä tai huutaa hoosiannaa esivaltaa kohtaan. Niin ikään jos joku haluaa kirjoittaa mielipideartikkelin, se julkaistaan. Sen voi lähettää meilillä: pt-media@mail.com. Kommenttiosiosta itsekin noukin monesti parhaat palat jutuiksi.
Kiitän edelleen kaikkia lukijoitani. Ilman teitä ei olisi koko Pt-mediaa.
 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira

Erinomainen päätös! Muistelen että jo n. vuosi sitten PT pyysi “hieman maltillisempaa kommentointia”, mutta sillä ei ole juuri ollut vaikutusta. Kun luki (enää en jaksa) kommentteja varsinkin seksuaalirikoksia koskeviin juttuihin, heräsi kysymys että minkä kiven alta näitä murhanhimoisia törkyturpia oikein ryömii. Kai sitä on muitakin tapoja osoittaa kiukustumistaan?

Infosotaa

En tiedä poistettujen viestien sisältöä, mutta kannattaa muistaa että PT-Media on osa vaihtoehtomediaa “vastamediaa”, jonne voidaan laittaa tietoisesti pashaa jonka tarkoitus on vähentää vaihtoehtomedian luotettavuutta. Hybridi- ja infosotaa käydään molemmin puolin, tarkoitus saada vastapuolen uskottavuutta horjutettua kansalaisten silmissä.

Pertti Grandell

aina tässä maailmassa on “törkyä” mutta olen aina yrittänyt kertoa ihmisille jotka nalkuttavat .. se o nappi joka telkkarissa ja puhelimissa, jollei kiinnosta paina nappia ja zillä ziisti. ei oo vaikeeta.. eller hur? pt on ja diggaan näitä “ilmaisuja”

Oletettava oletus

Osa murhanhirmoisista törkyturvista saattaa myös itse olla rikosuhreja. En tietenkään tiedä (kuinka voisinkaan?), mutta oletan.

Pottunokka vaihtaa kossuun

Pidetään asialinja. Otetaan kantaa ja auotaan ns turpaa, mutta vaikka kuinka vituttaa, yritetään olla ns siististi. Aina se ei onnistu. Sori siitä.

Vittuuntunut Stadilainen

Komppaan ja pidän tätä järkevänä päätöksenä.
Sanon tämän taas kerran: selkeästi hulluja ja rikollisia kommentteja kirjoittavat sabotoivat meidän asiaamme. Joko (juoppo-)hulluuttaan tai tahallaan. Kaikkea mitä sanomme tullaan käyttämään koko kansallismielistä yhteisöä vastaan rikosilmoituksia tehden ja vaatien irtisanoutumista mm. Mestariltamme.
Myös banaalien one-linereiden tuottamisen voi jättää joskus harkinnan varaan. Kaikki “rikkaus ja voimavara”-nokkeluudet on luettu kirjaimellisesti jo tuhansia kertoja.
Lisäksi jokaiseen kommenttiin/väitteeseen pitäisi aina laittaa jonkinlainen lähdeviitelinkki.
Muistakaahan tukea PT-mediaa ja muita! Jokaiselta täytyy löytyä edes 10€ silloin tällöin !!!!!

Sen lauluja räksytät, jonka namipalaa syöt

Ne saavat urkkia verkkoliikennettä ja ne voivat sabotoida myös siinä samassa uutta vallan vahtikoiraa ujuttamalla saissea kommentointiin, jotta saadaan tekosyy rajoittaa vapaata uusmediaa, tai ainakin saada se epäilyksenalaiseksi. Valtamediahan on nykyään Lennu-sylikoirana isäntänsä sylissä räksyttämässä omistajansa multimiljonäärimediamogulien uusliberalistiglobalistista propagandaa.

Puolueeton

Voisi kokeilla kolmatta kommentin kommenttia
☝👇 tai 🗑. Jos roskis tulee 3 kertaa, automaatti pistää kommentin roskiin. Eiköhän näin päästä roskaviesteistä eroon nopeasti.

Puolueeton

📄Tuli väärät merkit, olisi tarvinnut käydä optikolla. Tässä paremmat 👍👎🗑

El Comandante Cero

Se on selvää että smolnan ja Brysselin trollit hyökkäävät tänne. Tarkoitus on ampua totuudennesiin tuovat mediat alas etteivät vie uskottavuutta ns. vastuulliselta valhemediolta.

Anonymous

Kiitos että jaksat ja saa taviskin vinkkejä ja joskus hieman avautua. Mutta kuten aina, paskiaset pilaa kaiken ja rallattaa. Eihän karma ikinä iske niiden nilkkan, eihän?

Vmp

Terve paavo. Minulla olisi eirittäin maukas juttu koskien suomen lasten suojelua. Siinä on lasten äiti tehnyt itsemurhan koska henkinen väkivalta. Oli mennyt suoraan jokeen . Ja omaisia varoitettiin että turpa kiinni tai se vaikuttaa miten tapaatte lapsia. Ja tämä koskee esim vasyaanotto keskuksien liikevaihtoa. Ottakaa selvää. Kärkyttävää bisnestä.

hemis

Eipä taida tulla tarkempia tietoja. Ja mitäpä me tiedolla tehtäisiinkään.

Särmääjä

Kuopion uutisoinnin kommentteihin olis korkeintaan kannattanu jättää jotain surunvalitteluja näkyviin, sillä niin paljon väärää tietoa/spekulointia tuli aiheeseen, joka ei siihen liittyny kun mitään varmaa ei ole tiedossa eikä tietoa juurikaan edes saatavissa.

Sauli Niinistö vs. Donald Trump

Paavo ojentelee lukijoita ja Niinistö Trumppia. Mitä mieltä olette, tekikö Niinistö oikein vai väärin? Katso video:
https://www.aftonbladet.se/tv/a/297349/dalig-stamning-nar-finlands-president-motte-donald-trump

Omaisuudenjakoa

Tainan pojalta ryöstettiin vaatteet ja tavarat Norra Sköndalin bussipysäkillä.
Maahanmuutto senkun jatkuu vaikka tiedetään sen seuraamukset kantiksille. Ei ihme jos ihmiset voivat huonosti:
https://mitti.se/nyheter/hallplats-skondal-hokisbon/?omrade=hela-stockholm

Nähtyon

Tässä pavelle sitä paskaa minkä poisti kun ei totuutta siedä, kerroin tasan murhatusta sekä murhaajasta, mutta, pavelle joka kuollut ja murhaajat ovat aina suomalaisia.
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kuopion-iskussa-kuollut-oli-vuonna-1996-syntynyt-ukrainan-kansalainen-muutti-kaksi-vuotta-sitten-kuopioon-opiskelemaan/827871/

Turhautunut Kansalainen

Oikea linja! Juuri näin pitääkin.

Missä naama?

Poliisiampujaveljeksistäkin näytettiin isot naamakuvat ja nimet jne.

Anonymous

Kiitos.