Paavon neljapäev raati

Kuvakaappaus 2019-06-27 18-04-48

Kaikkia Pt-median juttuja voi kommentoida vapaasti. Tällä kertaa teimme hyvin poikkeuksellisesti päätöksen, että Kuopion tapahtumia ei voi enää kommentoida.

Syy on yksinkertaisesti se, että kommenttiosio alkoi täyttyä kymmenistä kommenteista, joiden sisältö oli puhdasta paskaa. En tiedä keitä viestien takana oli. Oliko kyse pelkistä provokaattoreista vai puhtaista foliohatuista. Ei kiinnosta. Minä kuitenkin päätän minkälaisia viestejä sivuillani julkaistaan. Jos joku ei ole samaa mieltä, silloin henkilö voi perustaa omat sivut, joissa voi julkaisee paskaa ja tappouhkauksia. Pt-media ei ole alusta folioille eikä tappouhkauskille.

Kommenteissa voi kritisoida hyvinkin kovin sanoin asioita, tuoda julki omia mielipiteitä tai huutaa hoosiannaa esivaltaa kohtaan. Niin ikään jos joku haluaa kirjoittaa mielipideartikkelin, se julkaistaan. Sen voi lähettää meilillä: pt-media@mail.com. Kommenttiosiosta itsekin noukin monesti parhaat palat jutuiksi.

Kiitän edelleen kaikkia lukijoitani. Ilman teitä ei olisi koko Pt-mediaa.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Paavon neljapäev raati

 1. Erinomainen päätös! Muistelen että jo n. vuosi sitten PT pyysi ”hieman maltillisempaa kommentointia”, mutta sillä ei ole juuri ollut vaikutusta. Kun luki (enää en jaksa) kommentteja varsinkin seksuaalirikoksia koskeviin juttuihin, heräsi kysymys että minkä kiven alta näitä murhanhimoisia törkyturpia oikein ryömii. Kai sitä on muitakin tapoja osoittaa kiukustumistaan?

  21
  1
  1. En tiedä poistettujen viestien sisältöä, mutta kannattaa muistaa että PT-Media on osa vaihtoehtomediaa ”vastamediaa”, jonne voidaan laittaa tietoisesti pashaa jonka tarkoitus on vähentää vaihtoehtomedian luotettavuutta. Hybridi- ja infosotaa käydään molemmin puolin, tarkoitus saada vastapuolen uskottavuutta horjutettua kansalaisten silmissä.

   15
  2. aina tässä maailmassa on ”törkyä” mutta olen aina yrittänyt kertoa ihmisille jotka nalkuttavat .. se o nappi joka telkkarissa ja puhelimissa, jollei kiinnosta paina nappia ja zillä ziisti. ei oo vaikeeta.. eller hur? pt on ja diggaan näitä ”ilmaisuja”

  3. Osa murhanhirmoisista törkyturvista saattaa myös itse olla rikosuhreja. En tietenkään tiedä (kuinka voisinkaan?), mutta oletan.

 2. Pidetään asialinja. Otetaan kantaa ja auotaan ns turpaa, mutta vaikka kuinka vituttaa, yritetään olla ns siististi. Aina se ei onnistu. Sori siitä.

  20
  1. Komppaan ja pidän tätä järkevänä päätöksenä.

   Sanon tämän taas kerran: selkeästi hulluja ja rikollisia kommentteja kirjoittavat sabotoivat meidän asiaamme. Joko (juoppo-)hulluuttaan tai tahallaan. Kaikkea mitä sanomme tullaan käyttämään koko kansallismielistä yhteisöä vastaan rikosilmoituksia tehden ja vaatien irtisanoutumista mm. Mestariltamme.

   Myös banaalien one-linereiden tuottamisen voi jättää joskus harkinnan varaan. Kaikki ”rikkaus ja voimavara”-nokkeluudet on luettu kirjaimellisesti jo tuhansia kertoja.

   Lisäksi jokaiseen kommenttiin/väitteeseen pitäisi aina laittaa jonkinlainen lähdeviitelinkki.

   Muistakaahan tukea PT-mediaa ja muita! Jokaiselta täytyy löytyä edes 10€ silloin tällöin !!!!!

   18
   1. Ne saavat urkkia verkkoliikennettä ja ne voivat sabotoida myös siinä samassa uutta vallan vahtikoiraa ujuttamalla saissea kommentointiin, jotta saadaan tekosyy rajoittaa vapaata uusmediaa, tai ainakin saada se epäilyksenalaiseksi. Valtamediahan on nykyään Lennu-sylikoirana isäntänsä sylissä räksyttämässä omistajansa multimiljonäärimediamogulien uusliberalistiglobalistista propagandaa.

    3
    3
 3. Voisi kokeilla kolmatta kommentin kommenttia
  ☝👇 tai 🗑. Jos roskis tulee 3 kertaa, automaatti pistää kommentin roskiin. Eiköhän näin päästä roskaviesteistä eroon nopeasti.

  1. 📄Tuli väärät merkit, olisi tarvinnut käydä optikolla. Tässä paremmat 👍👎🗑

   3
   1
 4. Se on selvää että smolnan ja Brysselin trollit hyökkäävät tänne. Tarkoitus on ampua totuudennesiin tuovat mediat alas etteivät vie uskottavuutta ns. vastuulliselta valhemediolta.

 5. Kiitos että jaksat ja saa taviskin vinkkejä ja joskus hieman avautua. Mutta kuten aina, paskiaset pilaa kaiken ja rallattaa. Eihän karma ikinä iske niiden nilkkan, eihän?

  5
  1
 6. Terve paavo. Minulla olisi eirittäin maukas juttu koskien suomen lasten suojelua. Siinä on lasten äiti tehnyt itsemurhan koska henkinen väkivalta. Oli mennyt suoraan jokeen . Ja omaisia varoitettiin että turpa kiinni tai se vaikuttaa miten tapaatte lapsia. Ja tämä koskee esim vasyaanotto keskuksien liikevaihtoa. Ottakaa selvää. Kärkyttävää bisnestä.

 7. Kuopion uutisoinnin kommentteihin olis korkeintaan kannattanu jättää jotain surunvalitteluja näkyviin, sillä niin paljon väärää tietoa/spekulointia tuli aiheeseen, joka ei siihen liittyny kun mitään varmaa ei ole tiedossa eikä tietoa juurikaan edes saatavissa.

 8. Paskalla tarkoitin sitä jankutusta tekijän taustasta, tekijän yhdistämistä suomenruotsalaisiin ja esimerkiksi tekijän yhteyksistä Sanna Mariniin. Niin ikään kaikenlaiset foliohatut mossadista/ juutalaisista/ cia:sta tai false flagista oikeasti alkaa vituttamaan kun ne esitetään tosissaan.

 9. Vaikka tämä koko sivu perustuu maahanmuuttoasioihin, niin kaikki asiat eivät liity maahanmuuttoon. Poistelin sellaisia viestejä, joissa tekijästä yritettiin väkisin tehdä ulkomaalaista tai suomenruotsalaista.

  Niin ikään sensuurisormi iski viesteihin, jotka kirjoitettiin paksu foliohattu päässä. Mossad, israel, juutalaiset, cia, deep state ja false flag. Mulla on sellainen ongelma, että kun kuulen edellämainitut sanat niin korvat menee lukkoon enkä kuule mitään löllöllöölllöööö. Lisäksi oli sellaisia viestejä, joissa uhrin tilalle toivottiin tiettyjä julkisuuden henkilöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.