PS:n Jari Koskela: Hallitus jakaa Suomen voittajiin ja häviäjiin

Perussuomalaisten Jari Koskelan mukaan hallitus jakaa Suomen voittajiin ja häviäjiin.

koskela (1)-Hallitus on luvannut nostaa valtionosuuksia entiselle tasolle eli ennen edellisen hallituksen tekemiä indeksileikkauksia. Kunnille on luvattu ensi vuodelle yli miljardi euroa tukea. Todellisuudessa luvattu summa ei tule mitenkään riittämään. Valitettavasti nämä rahamäärät eivät tule riittämään, varsinkaan siksi, kun todellinen valtionosuuksien kasvu ei merkitse lähimainkaan puhdasta tulonlisäystä. Suurta osaa tulojen kasvua pienentää jonkin muun tulon vähennys tai kustannusten kasvu. Yli miljardi muuttuu merkittävästi pienemmäksi, mikä tulee vaikuttamaan kuntien talouteen myös 2020, Perussuomalaisten edustaja Koskelan mukaan
-Siksi pääministeri lupaus 1.10 välikysymys -keskustelussa siitä, että ensi vuonna ei tule maahamme yhtään kriisikuntaa, herättää kysymyksiä.
-Maaseudun tulevaisuudessa 13.9 pääministeri lupaa, että nyt tarvitaan uudenlaista aluepolitiikkaa, jolla tuetaan ja kehitetään kunkin alueen vahvuuksia ja samalla hallituksen päätöksillä kasvun edellytyksiä. Kerrotte, että hallitus ei jaa suomea voittajiin ja häviäjiin, Koskelan mielestä juuri näin uhkaa käydä
-Lupaatte helpottaa ja parantaa myös ihmisten arkea. Herää kysymys, miten aiotte lupauksenne lunastaa, riittääkö pään pantiksi laittaminen, epäilen. Valtionhallintoa toivotaan hajautettavaksi maakuntiin enenemissä määrin. Kuntien elinvoimaisuus on ratkaisevaa myös yritysten työpaikkojen lisääntymisen ja synnyn suhteen, Koskela toteaa
-Jos ajattelemme palveluverkon, kouluverkon, terveydenhuollon tai vanhustenhoidon ylläpitämistä lain edellyttämällä tavalla, näyttääkin siltä, että monissa kunnissa tullaan jossain vaiheessa sellaiseen pisteeseen, että haasteet ovat liian suuria jopa ylivoimaisia.
-Hallituksen on myönnettävä, jos ja kun kunnat voivat pahoin, niin Suomi voi pahoin. Samalla jos maaseutu unohdetaan ja se kuolee, niin silloin suomen käy huonosti. Väistämättä on tehtävissä johtopäätös, että koko Suomi ei tule hallituksen keinoilla pysymään asuttuna ja elinvoimaisena, ilmaisee Koskela.
Jari Koskela, kansanedustaja, Ps.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Viisas valkonaama

Ööö miljardi kunnille. Ja afrikkaan sekä integraatioon mikä ei toteudu 5 miljardia. Vähintään. Sillä lailla. Ei tedellakaan ole mitään foliohattuilua että väestönvaihto vauhdissa. Suomalainen ei tee lapsia. Mutta nämä maahan tulleet insinöörit, lääkärit jne tekevät 4 – 10 per naama. Ai niin. Ei ne olleetkaan mitä luvattiin. Kohensivat rikostilastoja. Negatiivisesti.

PastoriNikulainen

Se oli erittäin viisasti paketoitu!
Tosiaan tunkijat sikiävät kuin himojörnijät ilman skordaria (kielletty uskonsa takia!).
Ja huntu naisethan ovat lähes aina valmiiksikin ladattuina jo kumiveneissään. (ladattu ase!)
Missä vaiheessa afrikkalaiset mullahit keksivät muuten kumiveneen?
Ai niin, jonkun kusimunan ne niille on täytynyt hankkia ja viedä paikanpäälle…
…Jaa, nykymenolla merenrannat kyllä hukkuvat hylättyihin kumipaatteihin ja pelastusliiveihin
sun muihin telttoihin, makuupusseihin, makuualustoihin, kaiken ikäisiin raatoihin ja retkituoleihin
Ja kehitysmaiden kuten indonesian joetkin ovat siis niin täynnä vientimuovia ETTÄ
pastoriakin jo naurattaa tämä mieletön.
Amen.

Pottunokka

Niin. Kun muistetaan se mikä monia hämää. Eli yksi miljardi on 100 000 000 miljoonaa. Korjatkaaa jos kirjoitin väärin. Vituttaa niin paljon.

Anonymous

Ei ihan niin paljo 1000 miljoonaa 1miljaldi

Pointti

Eiköhän ne kumiveneet ole Made in China.

Anonymous

Tämä SDP se aikoinaan oli leikkaamassa yli 7 miljardia vanhustenhoidosta ja muistakin kuntien palveluista. Minkälainen idiootti menee tällaista puoluetta äänestämään.

50 % pois

No ne idiootit jotka uskovat siihen että tavja halonen oli parasta mitä suomelle on tapahtunut. Kun yle sai sen riippumattomuuden rahoituksen suhteen, sekä meni allekirjoittamaan miinakiellon. Selvä kommari. Halosen kaudella suurin menoerä oli matkustelut afrikan maissa. Minun mielestäni on uskomatonta, että noille jäänteille maksetaan jättieläkettä.

Puosuvaari

No tietenkin ne, jotka Suomeen ovat tunkeutuneet ja verorahoillamme loisina eleskelevät.. Niinhän ne sossut ovat pysyneet vallassa Ruotsissakin.

kivikauppias

Jos vappusatasesta ei jää puolta käteen niin demareille käy kuten keskustalle.