Ruotsin 2015 vuoden 162 000 tulijasta vain 4 500 käy töissä

1441627739.jpeg

Ruotsiin saapui suurena pakolaivuotena 2015 yhteensä 162 877 turvapaikanhakijaa. Näistä miehiä 114 728 henkeä, joista yksintulleita poikalapsia 32 552 lapsukaista. Naisia tuli 48 149 henkeä, joista yksintulleita tyttöjä 2 847 henkeä.

Tänä päivänä tuosta reilusta 162 tuhannesta henkilöstä, jotka ovat yli 15 vuotiaita, oleskeluluvan on saanut 40 019 henkilöä. Tästä oleskeluluvan saaneesta ryhmästä 4 574 henkilöä elättää itsensä työnteolla. 9 970 henkilöä saa erilaisia opintotukia ja suurin osa 23 444 henkeä saa elatuksensa “kotouttamisohjelman” piirissä. Sosiaalituilla elää 18 405 henkilöä.

“Vuoden 2015 tulijoista eli 162 000 henkilöstä töissä käy neljän vuoden jälkeen 4 500 henkilöä”

 
Kotouttamisohjelma tarkoittaa SFI:n aikuiskoulutuksen kaksivuotista kieli- ja kulttuurikoulutusta, jossa opiskelija saa suurinpiirtein opintorahaa vastaavan summan kuukaudessa. Esimerkiksi yksinäinen mies saa reilu 6 000 kruunua kuukaudessa (noin 600 euroa). Kotouttamisohjelman piirissä oleva saa kuitenkin ilmaisen asumisen koulutuksen keston ajan kaksi vuotta.
Kaikenkaikkiaan vuoden 2015 tulijoista oleskeluluvan on saanut 60 501 henkilö. Eli yli 15-vuotiaita 40 tuhatta ja alle 15 vuotiaita 20 tuhatta.
Asiasta kirjoitti myös Aftonbladet. Luvut ovat kuitenkin Ruotsin tilastokeskuksen Statistikmyndigheten SCB:n sivuilta kenen tahansa haettavissa.

Kuvahaun tulos haulle flykting flicka
Pakolaisista nuoret tytöt eivät herätä samoja tunteita turvapaikka-aktivisteissa kuin ananastukkaiset miehet.
 
Joitakin huomioita: Pysyvän oleskeluluvan vuoden 2015 tulijoista on saanut siis 60 501 henkilö. Kukaan ei tiedä missä ovat loput 102 000 henkilöä. Eli Ruotsissa on yli Porin kokoisen kaupungin verran ihmisiä, joilla ei oikeasti ole mitään tekemistä Ruotsissa.
Toinen huomio tilastoihin:Kaikkein haavoittuvimpia henkilöitä, eli nuoria tyttöjä turvapaikanhakijoiden joukossa oli siis vain 2 847 tyttöä. Jo yksin tämän pitäisi olla julkisen keskustelun pääpaino. Mistä johtuu, että turvapaikkaa hakee vain kourallinen tyttöjä, vaikka he ovat konfliktialueilla juuri se kaikkein puolustuskyvyttömin ihmisryhmä?
 

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuumaaja

Suomessa samoilla kriteereillä tulleita muistetaan 4x toimeentulotuella/kk ja tämä kestää elämän loppuun saakka. Hallitus teki kaikessa viisaudessaan asiasta periaatepäätöksen 2017 loppuvuodesta.
Samalla näille kustannetaan kaikki mitä halajavat tiomeentulotuen päälle eli asumiskustannukset, ajoneuvot. kodin kalusteet etc.
Miksiköhän porukka ei opi kieltä edes 10 vuodessa saati ole työssä vaan työvoimareservissä?
Kantakalpeanaama joutuu esittämään sen 20 eri pilettiä ja todennetta että saa edes käsittelyyn asioita, nekin voidaan torpata vain sen vuoksi että käsittelijä ei viitsi katsoa lipareita tarkasti vaan alkaa valittamaan jonkin merkinnän puuttumista vaikka se näkyy selkeästi tositteessa, vaan pyytää selkeämpää kopiota. Tähän taas parhaimmillaan kuluu 2kk ennen kuin asia etenee suurella todennäköisyydellä kieltävään vastaukseen.
Tällainen toiminta on sitä tahtotilaa ja yhdenvertaisuutta, oikeusvaltioperiaatteen mukaista toimintaa.

fatwantarkistaja

Täytyy olla melko työhullu pakolainen, että jonkin alan paperit näyttää ja kielen opettelee välttävästi. Silloin on todellinen riski joutua matalapalkka-alalle, jolloin tuet juoksevat, mutta joutuu jopa puolet ajastaan (arkena) antamaan työlle. On noitakin, esim vietnamilaiset varmaankin ryhtyvät moiseen varsin hanakasti.
Sitten on tietysti ihan oikeita lääkäreitä vaikkapa. Kunnes lääkäri osaa hampaattoman mummun vanhaa Stadin slangia, voi vierähtää jokunen vuosi. Ei sitä tietysti suomalainenkaan osaa. Tahtoo sanoa, että melko hyvin täytyy kieli osata, ennen kuin potilasturvallisuus on hyvällä mallilla. Menee äkkiä ammattitaito hukkaan ja taas ollaan tuilla.
Pelkästään jos taloudellisesti ajatellaan, olen itsekin turha yksilö. Tuskin työlläni maksan koskaan kaikkea aiheuttamaani vahinkoa. Eläkkeellä jos aikoo vittuilla sen 30 vuotta on syytä olla veroja maksellut heppu, ei sekään ilmaista hommaa ole. Veroiksi niitä ei tietenkään nimitetä, mutta sama se mulle, mihin laariin ne rahat kaadetaan.

Late

Turvapaikkoja pitäisi myöntää ENSISIJAISESTI PERHEILLE!
Ja “kiintiö” pitäisi olla YHTÄ PALJON MIEHIÄ JA NAISIA!

Anonymous

Mutt’ei somalil ei!

Valtsu

Tärkeä pointti. Maailmassa on kymmeniä miljoonia pakolaisia. Sen verran voisi katsoa, että ekana jonossa ei ole Husuja.

Kaksinaismoralismi

Jokainen voi tehdä johto päätökset siitä, miksi geelitukkaa jne tulee ikkunoista ja ovista. Olisiko asialla mitään tekemistä sen kanssa ketkä siellä tulijat ns valitsevat. Kun on kampanjaa että kantasuomalainen mies valkonaamoibeen on syyllinen kaikkeen pahoinvointiin mitä suomineito nyt joutuu “kärsimään” , otetaan eksoottista mussukkaa kainaloon kunnes käy niin että hupsista. No, kyllä kela maksaa. Kun otetaan ajatus että suomeen tulisi 50 000 nuorta esim ukrainalaista kaunotarta tai aasialaisia, on heti meteli feministien osalta.

fatwantarkistaja

Turvapaikat annetaankin perheille, käytännössä, lopulta. Perheenyhdistämisellä tunnetusti ostetaan 9-vuotiaat seksihuorat Kelan piikkiin ja onhan nyt monella ihan oikeakin perhe neljine vaimoineen. Ne loput vaan tulevat sitten vähän jälkeen jääneinä (ei retardeina). Kuinkahan paljon nuo Ruotsin väkimäärää lopulta lisäävätkään 2015 tulleet ja mitä se tarkoittaa? Vapautuvatko heidän pienet asuntonsa uusille tulijoille ja joutuvatko kantisperheet häädettyinä lumihankeen? Jossain perheenyhdistämisperheidenkin on asuttava. Kantikset voivat asua teltoissa ja lapset takavarikoitava ählyille.

sipilä veti mooneyn "melkein" tonttiin

4500 muka työssä, hah hah, tulkkaavat loppuja mutiais-syöpiä. Konsultoin ex-matikan maikkaani, joka kertoi, jotta 162 000 – 4 500 on yhtä kuin157 500.

T

Eli noin 157 000 ei käy töissä. Majoitus, ruoka ym, ym, ym rahoitetaan velkarahalla. Luotonantaja hieroo tyytyväisenä käsiään laskiessaan korkotuloja. Näillä korkotuloilla taas on mahdollista ostaa, voidella ja lobata poliitikkoja.
2015 matuvyöry oli siis kultakaivos tietyille tahoille. Tavalliselle kansalle joka lystin maksaa jäi käteen mustapekka.

Anonymous

Mutta kuka meidät hoitaa ?!?
-YLE-

Ei saa naurattaa!

Lenti cokikset just hankitulle uudelle näppäomistölle 😩😂

Me lupaamme vanhustenhuolto kunnossa heti

Niin. Ne 50 000 – 500 000 jotka eivät arvosta naisia. He hoitavat. Ainakin suvakin järjenjuoksulla. Joka on alapäässä.

Pesee pippelisi/pimppisi/pyllysi halusit tai et

Partainen muslimimies kufi päässä (muhishattu) pesee tulevaisuudessa suomalaisten vanhojen naisten ja miesten pimpit, pilit ja pyllyt. Mitäs siihen sanotte?

Minä

“Mistä johtuu, että turvapaikkaa hakee vain kourallinen tyttöjä, vaikka he ovat konfliktialueilla juuri se kaikkein puolustuskyvyttömin ihmisryhmä?”
Ne oikeasti hädänalaiset sodan melskeen keskellä, ovat siellä paikan päällä ja lähialueilla. Ei Eurooppaan lähde kuin seikkailijoita, joista hyvin harvalla on mitään tarvetta lähteä. Motiivi on löytää parhaat tuet. Siitä ovat itsekin kertoneet netissä viesteillään. Ei ole salaisuus. Oikeasti hädänalainen etsii turvapaikkaa ja jää sinne missä sen turvan ensimmäisenä löytää.

Vmp

Jep. Ja muistetaan että suomalainen nainen oikein houkuttelee näitä tänne. On kelan sivut arabiaksi ja viestiä menee jazeeran kautta että täältä saa. Sanon suomalainen nainen koska niitähän siellä päättävissä elimissä piisaa. Että wellcome. Ja kun oikeuslaitos on vielä täysi vitsi, niin mikäs täällä ollessa. Batiikinoidat groomingilmiöitä puolustelee ja syyttää vanhempia jotta syy on heidän. Vmp eli valtamedia puolue vielä komppaa. Itse en ainakaan ole nähnyt kertaakaan uhrien omaisten kommentteja valtamediassa. Sen sijaan on sen saatanan juttua että mullah käy töissä ja on onnellinen. Toivoo vaimonsa pääsevän suomeen. Koko suvun kera. Sellaiset 20 henkeä. Työpaikkahan nyt on mitä on. Eli valhetta jonka palkasta yhteiskunta maksaa suurimman osan. Ja kesto 6 kk – 1 vuosi.

Anonymous

Kyllä lähtömaissa heikoimmat siirretään syrjään kun vahvimmat lähtevät hakemaan kelagoldia loppuelämäkseen.

Luca

Naisten ei tarvitse hakea turvapaikkaa, koska kaikki miehet ovat lähteneet Eurooppaan. Niin naiset ovat turvassa omassa kotimaassaan.

jokke

Ei vittu mitä valehtelua valtamedialta, Jokainen valtamedian toimittaja käy sotaa valkoisia vastaan ja on vastuussa jokaisesta ulkomaalaisen tekemästä rikoksesta.

Acc358

Kyllä. Valtamedian toimittajat ovat osasyyllisiä tilanteeseen.

Aappa

Vajaalla 3 prossan tyällisyydellä huoltovajekin vajonnee melko nopsaan.

pöh

juu u, huoltosuhde kuntoon, ja kuka meitä vanhana hoitasi jos ei muhammed? onneksi muhammedit ei koskaan vanhene..

fatwantarkistaja

Muhis on aina 17-vuotias, paitsi yökerhossa ja tupakkaostoksilla. Eli perseesi on oleva putipuhdas kellon ympäri.

peräpää

Huima osuus, 0.03%. Ruåtsi nousuun.

Vmp

Niin. Ja suomi nousuun. Riittää kun käyt ulkoilemassa esim itäkeskuksessa tai vaikkapa ratinassa tampereella. Hesassa on afgaani päättävässä elimessä. Tampereella on ministeri jonka mies on kurdi. Onnea suomi. Vitun idioootti äänestäjät.

T

Mikä tämän Tampereen ministerin nimi on?

PastoriNikulainen

Varmaan onkin “työssä” moinen osuus, paitsi mikä sitten lasketaan työksi?
Epäilen näemmä, notta jotain huuhaahommia ja tilaston kaunistelua taas kyseessä.
Kaarnalaivojako ne siellä vuoleksii riken ja tunnun kanssa?
Amen.

Synnytystyötä

Ensinnäkin tulijoita oli lähes 163.000 ja toisekseen: missään ei sanota montako tuntia viikossa mukatyöläiset tekevät työtä, mitä se työ on, miten pysyvä työsuhde ja saavatko sen lisäksi avustuksia.
Naisia näistä työssäkäyvistä on 757 kpl. Lasketaanko siihen ne rotevat kaapumatamit jotka istuvat päivät päästään Livsstycket- nimisessä (vai mikä se nyt oli) kaffilassa Rinkebyssä puhumassa päläpälää?

fatwantarkistaja

Jos ne ovatkin perhepäivähoitajia? Kertovat toistensa kakaroille profeetan urotöistä, tai mitä nyt keksivätkään ja muut viettävät vuorollaan laatuaikaa puistossa. Työvuoro kerran viikossa ja varma maksaja?
Olisi se näky kun ajoneuvosi pysäyttää 200 kiloinen heijastinburkaan kiedottu pakolainen muiden levittäessä kuumaa asfalttia. Jyräämisestä en puhu mitään, täytyy olla kehopositiivinen.

todella outoa

tulijoita yhdistää ananastukka,vitullinen ylimielisyys,saatanallinen pillunhimo ja vitun ärsyttävä metelöinti

Anonymous

Tätä monet päättäjät oikeasti tarkoittavat kun jauhavat paskaa “työperäisestä maahanmuutosta”.
Seuraava tekosyy lienee ilmastonmuutos ja aletaan puhua ilmastopakolaisista jotka on pakko ottaa vastaan koska etelässä ei muka enää voi asua.

fatwantarkistaja

Rinne tilasi jo 250 000 000 ilmastonkorjaajaa Eurooppaan. Saas nähdä, riittääkö meille ainuttakaan taas, ahne Ruotsi ottaa vielä kaikki.

elintaso on ihmisistä kiinni

Siksi kotimaa näyttää siltä miltä näyttää.

Anonymous

..ja nekin 4500 ovat tulkkeina sekä rasismikonsultteina kertomassa kuinka yhyhyhhyyyhyyhyyy rasismi sitä ja tätä.

TiinaLiisa

Kun lukee näitä kommentteja niin ei voi muuta sanoa kun että jo on prkleen vatipäistä porukkaa 😂uskomattoman tietämättömiä ihmisiä paljon. Idiootteja jotka lukee jotain mv lehteä ja uskoo kaiken paskan mitä kaikkialla joktkut rasistit kirjoittaa koska on itsekkin osa niitä putkiaivoja. Kun noin fiksuja olette niin kerokaas millainen se matka tönne suomeen onkaan? Ja kun olette tämän selvittäneet miettikää miksi nuoret tytöt ei niistä selviä. Entä kauan pitää opiskella työllistyäkseen suomessa (huomioikaa myös lisäksi täysin uuden kielen opettelu)? Ja sitten miettikaa miksi moni vielä työtön. Ja kertokaapa minullekkin että mistä ja ketkä pakolaiset saavat 4x enemmen tt tukea? Koska kukaan tuntemani ei ole saanut sen enempää kuin minäkään. Ja mitä vittua te valitatte jostain työttömistä turvapaikan hakijoista mitä jos ensin kantaisitte huolta työttömistä nuhjakkeista suomalaisista joita makoilee kitonaan ja elelee teidän verorahoilla, voin kertoa että niitä on paljon enemmän kuin työttömiä pakolaisia. Rasistien kommentteja kun lukee niin tajuaa kuin idiotteja suomalaiset onkaan. Kitistään asioista joista ei tunnutu tietävän mitään. Mut kai teidän virtuaalipippelit kasvaa kun jauhatte paskaa.