Irakilaisilla pikamiekkari Helsingissä

Irakilaisilla pikamiekkari suurlähetystönsä edustalla Helsingissä juuri nyt. Teemana tukea Irakissa meneillään olevia mielenilmauksia maan korruptiota vastaan.

Erilaisissa turvapaikka-aktivistien ryhmissä asiasta ollaan hiljaa, sillä irakilaisten miesten keskuudessa on huhujen mukaan nyt liikehdintää mahdollisista kotiinpaluista. Entä jos minun kultapalleriina lähtee kotiin? Mielenilmauksia on ympäri maailmaa ulkoirakilaisten keskuudessa.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2369327360052513&id=465918876807571
 
 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kaikki irakilaiset eivät ole pahoja, eivätkä kaikki pahat ole irakilaisia.
Toivon vilpittömästi, että he voivat lähteä kotimaahansa ja asua siellä turvallisesti. Ja ylipäänsä voivat rakentaa maastaan sellaisen, jossa kaikkien irakilaisten on hyvä asua.

sipilän ex-kopteri

Älä unta näe

Suomi Finland

Älkääs nyt?! Jokainen zäänssi on mahdollisuus. Irakissakin.
Mutta jos ei kehittyminen kiinnosta, niin sitten voinemme lahjoittaa joka jampalle pätkän Karjalan mäntyä matkalle mukaan, johon voi sitten hakata päätään.

Tuumaaja

Pitää olla sopivan kokoinen että menee käsimatkatavarana, koneessa on sitten aikaa leikkiä palokärkeä luiskalla otsallaan.

Ilmari

Samoin toivon minä ja refugee-akat mukaan!

John MacMunne

EI SIIDERIVALAITA SUOMEEN, EI SIIDERIVALAITA MINNEKKÄÄN!!!
(Paitsi arabimaihin ja Afrikkaan.)

Anonymous

Mistäs sulle sit nainen saatais?

Samovaari

Ohisalo ja Li tyttöset samman koneeseen!

Sensuroimaton Totuus

Pienintäkään syytä myötätuntoilulle ei ole. Irakit ovat poikkeuksetta ylimielisiä kusipäitä eikä äly saatika kyvyt riitä minkäänlaisen yhteiskunnan rakentamiseen.
Se on sensuroimaton totuus kyseisestä kansasta.

Kaitsu

Tuo on kyllä täysin totta,eräs lähipiirissäni oleva työskenteli aikaisemmin näiden mamujen parissa.
Ja kyllä,kaikkein röyhkeimpiä ja sikamaisimpia ovat juuri Irakilaiset..

Nestori Lundahl

Mahtaisivatko ne lähteä herkemmin jos saisivat viedä OTTO-automaatit mukanaan?

pöh

saavat 5000e kun lähtevät “vapaaehtoisesti”, kokoomushan nosti sen summan puolella 2500e:sta 5 tonniin.

Juha K

Kommunistinen Kokoomus onkin täysin Isänmaamme vastainen rikollisjärjestö, joka tulisi ylimpien laillisuusvalvojien VÄLITTÖMÄSTI lakkauttaa ja kieltää, mutta ongelma on, että YLIMMÄT LAILLISUUSVALVOJAT ovat SUOMESSA itse KOMMUNISTISEN KOKOOMUKSEN PUOLUEKIRJAN OMAAVIA!
Suomi sairastaa vakavasti SOSIALISTISEN KOMMUNISMIN romahduttavaa sairautta!

Heino Keppi

100 metriä etumatkaa olisi sopiva määrä

Kaitsu

Loppujen lopuksi sekin on halpa hinta jos tuosta porukasta pääsee eroon..

Sayonara Assholes

“irakilaisten miesten keskuudessa on huhujen mukaan nyt liikehdintää mahdollisista kotiinpaluista” OHO? Onko sitä painuvittuuntäältä-rahaa korotettu viiteen tonniin tai jotain? Runsas korvaus ja Suomen kylmä syksy ovat varmaankin hyviä motivaattoreita. Ne, ja se että 4 vuoden täällä loisimisen jälkeen on jo karmaiseva määrä maksamattomia laskuja sekä vaikeampaa koko ajan saada uusia suntoja esiintymällä eri nimillä jne jne.. Ovat varmaankin nyt jo tajunneet että tämä ei todellakaan ollut mikään muslimien paratiisi jossa kultaa sataa taivaalta, eli hyvää matkaa vaan! Kertokaa kaikille kavereillenne pelkkää paskaa Suomesta kiitos, niin teistä olisi edes jotain hyötyä.

##-##

Lomille ne menee, muutolinnut. Ja kela rahaa tulee joka kk vaikka muslimi perseilee missä vaan.

Tuumaaja

Kyllä liikettä alkaa synytymään, kun on mahdollisuus joutua palamaan siihen maahan mistä joutui lähtemään rötöstelyn vuoksi ja oikeaa tuomiota pakoon.
Nyt on vaara joutua takaisin vastaamaan teoistaan.
Liike on silloin oikein hyvää, kun se suuntautuu suomesta poispäin.

Terhomatti Hämeenkorpi

Eihän tuo voi olla totta, että irakut olis valmiita kotiin lähtemään, älkäähän nyt viitsikö! Täällä on niiden nin mukava loisia ja jos sossun antama setelitukko tuntuu liian ohuelta, niin aina voi “tehdä” sukulaisia tai ruveta huumediileriksi tai muuten vain ryöstellä vanhoilta naisilta käsilaukkuja. Kyllä innovaatioilla pärjää – ai niin ja joukkovoimalla.

Vihdoinkin vastarintaa haisuleille!

Briteillä jo mitta täysi paskanhuutajista:
https://twitter.com/PeterCozy/status/1180095988188536833
Video Juneksen twittersivustolta.

Kops

👍👍

Anonymous

Kotiin olette lähdössä. No turvallista ja hyvää matkaa sitten vaan teille.

Sensuroimaton Totuus

Suomihoroperseiden kannattaa ottaa sulhojensa syntymämaille lähtemisen mahdollisuus suomen kädenojennuksena joka tarjoaa mahdollisuuden ansaitsemattomalle pelastukselle. Viimeviikkoina radikaalisti muuttuneen kokonaistilanteen takia suomeen jääminen saattaa johtaa ongelmiin viimeistään silloin KUN muslimisulhastenne suomeen TUOMISEN todellinen tarkoitus päästetään yleiseen julkisuuteen. Horojen on syytä ymmärtää että näiden kekkereiden viimeiset hitaat on jo laitettu soimaan ja mielenosoittelut materiaalit joutaa kaatopaikalle. Rotujenvälisen rakkaustarinan aitous tositestataan nyt kovemman kautta -tästä eteenpäin tulevat maastapoistamiskäskyt ovat peruuttamattomia ja niiden toteuttamista valvoo sellaiset tahot joiden kanssa ei kannata pelleillä.
Voi horoperseet millaiseen ansaan olette itsenne horoilleet…😁

PastoriNikulainen

Mene ja koe miekkari Suomalaisena irakissa.
Pastori sanoo tähän, notta no way.
Amen.

acc358

Eräänä turvapaikan ja oleskeluluvan saamisen ehtona tulisi olla osallistumattomuus lähtömaansa politiikkaan millään tavoin. Ei siis mielenosoituksia lähtömaata vastaan.
Muuten olen sitä mieltä, että turvapaikkojen antaminen tulisi lopettaa kokonaan oli hakija hädässä tai ei. Tämä suuntaisi huomion lähtömaan olojen rauhoittamiseen. Ehkä suvakit osaavat rauhoittaa Irakin ja ehkä suvakit avuastavat irakilaisia omasta kukkarostaan. Jos eivät osaa ja eivät suostu autamaan omistaan, niin sitten ei apua eikä avustuksia. Suomen valtiolle eli veronmaksajille ei se kuulu.
Jos Suomi ei lopeta turvapaikanhakijoiden ottamista, Suomi hukkuu turvapaikanhakijoihin. Ongelma ei silloin poistu lähtömaassa.
Nykypolitiikalla saadaan lähtömaiden ongelmat Suomeen. Tästä osoitus on tämäkin irakiaanojen mielenosoitus.

Ruotsin varoittava esimerkki ei tehonnut

Mitäs otitte!

Juha K

Suurin osa kantasuomalaisista ei koskaan ollut valmis ottamaan noita taakkoja Suomeen, mutta kun..
1) Maanpetturi ja Valtiorikollinen Sauli Niinistö (SN2-vmy/kok) päätti jälleen syyllistyä MAANPETTURUUTEEN, VALTIORIKOLLISUUTEEN ja LAKIEN RIKKOMISEEN, johon YLIMMÄT LAILLISUUSVALVOJAT SUOMESSA eivät jälleen kerran puuttuneet! Varoittava esimerkkihän historiassa oli Vikdun Quisling Norjassa, jota Sauli Niinistö tavallaan edustaa Suomessa!
2) Kommunistinen Kokoomus oli tehnyt DIILIN Sauli Niinistön (SN2-vmy/kok) ROSVOJOUKON kanssa noiden taakkojen ottamisesta, sillä molemmat osapuolet kykenivät tällä toiminnalla siirtämään MILJARDEJA EUROJA SUOMEN KANSAN VAROJA omille tileilleen, kuten asia on SN2-vmy:n ROSVOJOUKON osalta sekä Kommunistisen Kokoomuksen puoluekirjan omaavien osalta, kuten ex-valtiovarainministeri Petteri Orpon ja tämän vaimon sekä lukuisten muiden Kommunistisen Kokoomuksen jäsenten osalta TURVAPAIKKA- ja MAAHANMUUTTOTEOLLISUUDESSA!
3) VALTAVALHEMEDIA, jolla on Suomen Valtioneuvoston kanslian kautta SOSIALISTIS-KOMMUNISTINEN toimintaohje ja rahoitus MEDIAPOOLIN sekä NATON kautta!
4) SUVAKIT, etc..

Stay out

Irak on turvallinen maa. Sota on ohi. Pääjehu kutsui jo pitkä aika sitten irakit takaisin kotiinsa. Että ei muuta kun tervemenoa kotimaata rakentamaan.

Cooper

Kyllä ne lähtevät, heti kun Irakissa on avokätinen sosiaalitoimisto ja heille luvataan koko elämän kestävä ilmainen ylellinen ylläpito eikä töitä tarvitse tehdä päivääkään. Loiset, torakat, punkit, luteet ja muslimit menevät sinne missä saa sluibailla eniten.
Sitä odotellessa…