Mitä opettajat kertovat teineille Perussuomalaisista tai Sverigedemokraateista?

67a04f5f1871c873b1cad41a60b4-1597659.jpeg

Twitterissä sattui vastaan twiitti, jossa perussuomalainen nainen kertoi yläasteikäisen tyttärensä kyselleen äidiltään onko tämä natsi. Koska äiti on perussuomalainen. Äidin mukaan koulussa oli puhuttu toisesta maailmansodasta, jonka yhteydessä opettaja sitten oli luultavasti antanut jonkin mielleyhtymän natsi-Saksanaikaisista natseista Perussuomalaisten puolueeseen.

Kysyin asiaa Pt-median koulumaailman asiantuntijalta onko Ruotsin kouluissa tällaista. Kertovatko opettajat oppilaille sverigedemokraattien olevan natseja ja fasisteja. Asiantuntija on työskennellyt vuosia tukholmalaisessa koulussa, kunnes lopulta menetti uskonsa koululaitoksen ja vaihtoi alaa kokonaan.
– Useimmat opettajat ovat humanisteja sanan varsinaisessa merkityksessä ja heidän maailmankuvassa sverigedemokraatit ovat natseja ja fasisteja. Opettajat kyllä kertovat lapsille aina kun se vain on mahdollista, että sverigedemokraatit ovat rasisteja.
– Opettajat kertovat uusruotsalaisille mitä rasismi tarkoittaa. Asia kerrotaan tietenkin opettajan maailmankuvaan perustuen, että Sverigedemokraatit on rasistinen puolue. Afrikasta ja Lähi-Idästä tulevat nuorukaiset eivät edes tiedä mitä rasismi tarkoittaa, sillä heidän kotimaissaan rasismi on tuhatkertaisesti isompaa kuin yhdessäkään eurooppalaisessa valtiossa ikinä. Opettajat siis yksinkertaisesti kertovat asiat siten, että sverigedemokraatit ovat ikäänkuin uusruotsalaisten vihamiehiä.
– Ruotsalaisille lapsille asia on helpompi. Useimmilla lapsilla ei ole luonnostaan rasistisia ajatuksia. Yläasteikäisten teinien kanssa on helppo käydä pitkiä “maailmanparannuskeskusteluja”. Opettajat syöttävät tässä näissä yhteyksissä sitten omia käsityksiään sverigedemokraateista natseina. Opettajat kertovat, että SD ei kannata kaikkien ihmisten tasa-arvoa ja pahimmat saattavat jopa väittää, että SD haluaa uunittaa ihmisiä. Kun teineille kerrotaan asiat tällä tavalla niin on selvää, että heistä tulee hyvin sverigedemokraattivihamielisiä.
Opettaja ottaa esille sen, että useat opettajat ovat turvapaikka-aktivisteja.
– SD esitetään niin ikään hyvin tunkkaisena ja takapajuisena puolueena. Jonakin vanhojen setien puuhakerhona. Vastapainoksi kerrotaan raikkaasta monikulttuurisuudesta. Kannattaa huomata se, että monet opettajat ovat kovan luokan turvapaikka-aktivisteja. Jos katsoo Facebookin erilaisia refugees welcome-ryhmiä, niin veikkaanpa, että suurin yksittäinen ammattiryhmä siellä ovat opettajat.
– Tätä taustaa vasten opettajat sitten tuovat esille omia turvapaikkasympatioitaan. Monikulttuurisuus on helppo myydä sellaisena freesinä ihanteena kun sitten vastapainoksi kerrotaan niistä tunkkaisista setärasisteista. Teini ei tietenkään halua profiloitua jonakin tunkkaisena setämiesrasistina. Sehän on selvää. Varsinkin suurkaupungeissa opettajien on helppo myydä agendaansa lapsille, sillä jokaisessa koulussa tietty osa lapsista on uusruotsalaisia.
Opettajan mukaan tällainen SD:n rasistiksi leimaaminen kuuluu jo koko opetuslaitoksen perusprinsiippeihin.
– Jokainen lukuvuosi aloitetaan muutamalla oppitunnilla kertomalla monikulttuurisuudesta. Oppitunnin nimi on “allas lika värde”-oppitunti (kaikkien yhtäläinen arvokkuus). Oppitunnin idea on alunperin ollut se, että ketään ei saa kiusata ei huvin vuoksi eikä taustaisuuden, seksuaalisen suuntautuneisuuden tai sellaisten seikkojen takia. Mutta se muuttui nopeasti jonkinlaiseksi ideologiaksi, jossa nämä turvapaikka-aktivistit kauttarantain kertovat teineille agendastaan.
Kun kysyn opettajalta voisiko samaa tapahtua Suomessa hän kertoo, että ei tunne suomalaista koululaitosta, mutta ei pidä mitenkään yllätyksenä, että sitä tapahtuisi Suomessakin.
– Turvapaikka-aktivistit ovat samanlaisia kaikissa Länsi-Euroopan maissa, eli fanaattisia idiootteja, joten on aivan mahdollista, että jos opettajalla on agenda niin on myöskin selvää, että sitä halutaan tuoda esille.
Opettajan aikaisempia ajatuksia voi lukea artikkelista “Millaista on monikulttuurisessa koulussa”.

Millaista on monikulttuurisessa koulussa?

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uuno Marjapuro

Olen aina tiennyt että sanoja on joka paikkaan. Mutta nyt en tiedä.

totuus ennenkaikkea

Jos opettajat tyrkyttäisivät tyttärelleni politiikkaa ja sanoisivat realisteja natseiksi niin lakimieheni ottaisi kyllä opettajaan yhteyttä ja open virka tulisi erittäinkin tutkintaan…

totuus ennenkaikkea

Unohtu mainita tuo PERKELE sanoa noille saatanan suvakeille 🤣🤣🤣👍

Ilmari

Vihreiden ja vastaavien tunnistamiseen on tulossa helpotus. Tämän päivän Hesarissa ympäristöministeri Krista Mikkonen ei hyväksynyt puun käyttöä vessapaperin tekemiseen. Tähän asti on pitänyt ensin kuunnella ja vasta kun on kuullut että paskapuhettahan sieltä tulee, on voinut todeta, että puhuja on vihreä. Kohta sen voi päätellä jo hajusta.

Tommy the Who

Krista pyyhkii soijajätöksensä kädellä. Onkohan tuo ihan tavallista muillakin naisoletetuilla, koska imaamit eivät suostu kättelemään naisia? Syynä onkin ilmeisesti hygienialliset seikat.

Samovaari

Rikosilmoitus vaan nimikkeellä :Kiihotus kansanryhmää kohtaan. Sen pitäisi tehota noihin paskoihin, jotka luulevat olevansa jotain muuta kuin märissä kalsareissa kulkevia suvakkihuoria, jotka eivät oikeaa miestä tule ikinä saamaan!

opettajien uskottavuus

Onneksi nuorilla on kännykät ja äänestää saa vasta 18 vuotiaana.

Juha K

Ikävä todeta, että kouluissa on nykyään tunneilla kännykänkäyttökielto, joka erityisesti koskee oppitunteja, joissa monikulttuurisuuden ja maahantunkeutumisen ilosanomaa julistetaan..
Seuraus tietenkin on, että 18-vuotiaana aivopesu ja mielenhallinta on saatettu jo niin pitkälle, että suurin osa nuoristamme on jo kuin vihannekset letkuissa saattohoitoyksiköissä..
Toivoa kuitenkin on, sillä nuorisomme keskuudessa on kasvussa terve maailmankatsomus ja arvostus edeltäneiden sukupolvien uurastukseen, jota ei kannata antaa hukata. Aika tulee lähitulevaisuudessa kuitenkin kertomaan, riittääkö nykyinen heräämisen aste estämään Suomea tuholta ja romahdukselta, jonka todennäköisyys on nyt jo melko suuri.
Jokainen voi tehdä nyt osansa ja kertoa asioista realistisesti ja ymmärrettävästi lapsille ja nuorille, jotka vielä ovat toivomme paremman tulevaisuuden suhteen. Opettajista tuohon tehtävään ei Suomessa ole, siitä on Kommunistisen Kokoomuksen ex-opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen pitänyt huolen..

Anonymous

Varmaan näin, mutta mitäs kun se teini tai lapsi jolle on syötetty tätä lööperiä sitten aikanaan herää todellisuuteen mahdollisesti omien karvaiden kokemusten saattelemana. Millainen pudotus se onkaan kun tajuaa että kaikki se idologinen paatos olikin täyttä paskaa ja että todellisuudessa kehitysmaista raijattiin alkukantaisuutta keskuuteemme ja valehdeltiin sen edistyksellisyydestä. Joillakin voi tulla pahoja ajatuksia ja vihapuhetta mieleen.

fatwantarkistaja

Kunhan eivät nettiin mitään kirjoittelisi.

Tuumaaja

Harva enää herää todellisuuteen, koska illuusiossa muutajattelevat sinun puolesta ja antavat valmiit ajatukset. Tätä tehostetaan portaittain lukiossa ja yliopistoissa.
Vastoinkäymiset alkavat vasta sitten, kun tapaa jonkun joka ajattelee kuplan ulkopuolelta ja tuo esiin “väärän” mielipiteen tai faktan jota ei voi rajallisuuden vuoksi heti kumota, astuu primitiivireaktio esiin ja aletaan möykkäämään, uhkailemaan etc.
Kyseenalaistaminen, vertailu ja kriittinen suhtautuminen on ehdottomasti kiellettyä, on seurattava vain doktriinia, ja toki pelko tällaisen radikaalin käytöksen ilmitulosta someen on se suurin murhe, mukavuusalueella halutaan pysyä hinnalla millä hyvänsä kunhan joku toinen maksaa sen.

Sensuroimaton Totuus

Globalistien hallinnoima media yhdessä NWO-suunnitelman läpiajamiseen muokatun koululaitoksen kanssa on propagandan levittämiseen täysin ylivoimainen koneisto -lapset ja nuoret pystytään altistamaan mielenmuokkaukseen yli puolet heidän vuorokautisesta valveillaoloajastaan. Ne onnettomat tapaukset joilla vanhemmatkin kuuluvat järjestelmäuskovaisten yhteisöön voi laskea jo hyvin nuorena ns.”menetettyihin sieluihin”.
Kansan kollektiivinen muisti on se “iso juttu” minkä avulla suunnanmuutos saadaan aikaiseksi. Jos ko.aihealue on tuntematon niin kannattaa ehdottomasti selvittää mistä on kysymys.

joku muu

Yliopistoista valmistuu pelkkiä rajat auki feministejä. Yliopistosta valmistuu myös tieteilijöitä jotka väittävät miehen voivan synnyttää. Ei ole ihme, että yliopistosta valmistuu opettajia jotka muuttavat historiaa ja aivopesevät lapsia trans-ideologiaan.

Anonymous

Kyllä on alkanut koulussakin hyvin menemään.

PastoriNikulainen

Tämä nyky-natsittelu on mennyt ihan naurettavalle tasolle.
Niin naurettavalle, että itse Adolf Hitlerkin luultavasti kääntää kylkeään super-salaisessa haudassaan.
Ja tähän lapselliseen natsittelu-aivopieruun on sitten sotkettu jo piltitkin. Ei mene hyvin Euroopalla, ei.
Amen.

Jari Nieminen

Julkaisin naamakirjassa sitaatin. “Jos kerrot ison valheen, pidä se yksinkertaisena. Toista sitä usein, ja siihen aletaan uskoa.”.
Tuli 30 pv banni, koska se on Aadolfilta, julkaisin sen kuvana missä aatu mukana.
Jäätävää skeidaa kaikki sananvapausrajoittelu, ne jotka vetää herneen nenäänsä toisten mielipiteistä saisi pysyä poissa.

Hautapaikkana hiljainen puro

Tuosta Adolfin “salaisesta haudasta”… Tästä on jo vuosia, kun aiheesta tuli nk. dokumenttia (oletan, että YLE:ltä). Dokumentissa käytiin läpi todisteita A.H:n mainitusta kuolemasta ja muist. jäljelle jääneitä, fyysisiä “todisteita”, oli pala hampaistoa ja muist. pala oikeaa otsalohkoa.
Sitten itse kertomus (jos sen oikein muistan): Kun neuvosto-puna-armeija saapui H:n bunkkeriin, he siis löysivät A:n, kaiketi itsemurhan tehneenä. Sotilaat eivät tienneet mitä tehdä ruumiille. He saivat Stalinilta käskyn ottaa ruumis mukaansa, ei haudata sitä, jottei haudasta tulisi yleistä muistelupaikkaa. Neuvosto-armeija siis raahasi A.H:n ruumista pitkin maita mantuja, haudaten sen kaikkiaan 8 kertaa. Aina saaden Stalinilta uuden käskyn kaivaa se uudelleen esiin ja viedä muualle. Lopulta armeija oli lopen kyllästynyt. Nyt en muista, polttivatko he lopulta A.H:n ruumiin (ilmeisesti) ja lopullisesti he, mahd. ilman Stalinin lupaa tai tämän ilmoittaessa että tehkää sille mitä haluatte, heittivät jäänteet johonkin, (tuolloisen NL:n puolella olevaan) puroon tai pieneen jokeen.
Näin kävi Aatun. Mikäli dokumentin kertomus pitää paikkansa.

Aappa

Näinpä kylläkin: opettajan (tai opettajaksi itsensä mieltävän) habitukseen kuuluu vahvasti suvakkius – oppiasteesta tai -laitoksesta riippumatta.
Mutta jos open aivoissa rupeaa raksuttamaan, niin alanvaihto lähenee. Olkoonkin, että sen pitäisi tapahtua ilman mokutustakin.

Sensuroimaton Totuus

Ei kuitenkaan valehdellut oppilaille että äänestämällä voi vaikuttaa. Pisteet siitä 👌
Ruåtsalaisten epätoivoinen operaatio maan synkkääkin synkemmästä menneisyyden peittelemiseksi on päätetty toteuttaa keinoja kaihtamatta -kokonaiselle sukupolvelle pyritään pakkosyöttämään yhdenmukainen identiteetti joka perustuu lähihistorian 180° kääntämiseen ja yleisesti tiedettyjen faktojen olemassaolon totaaliseen kieltämiseen. Lapset siis yksinkertaisesti pakotetaan ilman kyseenalaistamisen mahdollisuutta hyväksymään harhainen masilmankuva jonka heidän omat vanhemmat(kin) tietävät vääräksi. -Mikä voisikaan mennä pieleen???
Vielä alle 100 vuotta sitten ruåtsalaisen eliitin kehittämä kehon muotoihin perustuva ROTUOPPI ja sen inspiroimana rakennettu maailman ensimmäinen KALLONMITTAUSLAITE oli täysin ruåtsalaisvoimin kehitettyä huipputekniikkaa joka erään “koko kansan vävypoika” lempinimen saaneen herra Himlerin lobbaamana kopioitiin sellaisenaan saksan kansallissosialistisen puolueen käyttötarpeisiin. Yhteisen intohimonkohteen löytäneet maat aloittivat myös häiriöittä läpi toisen maailmansodan jatkuneet rautamalmikuljetukset joita ilman Adolfin EUROPA TOUR 39-45 olisi mennyt kävelyhommiksi. “Pienimuotoista” yhteistyötä rassististen nazzien kanssa siis harjoitettiin…
Tämä (ja monta muuta) historiafaktaa on pystyttävä kiistämään täydellisesti ja valehtelemaan Absoluuttisen suvaitsevaisuuden agendaan sopiva tarina tilalle. Manipuloinnin mestareillekin haasteellinen tehtävä -seuraamme tilannetta.

fatwantarkistaja

Ja noittenko perkeleitten takia suomalaiset eivät alkuun kelvanneet Saksalle? Oltiin jotain puoliryssiä, mitä lie. Talvisodan jälkeen oltiinkin puoliarjalaisia jo. Jotain tuollaista Yle muistaakseni kertoi, vaan ei ruåttalaisten osuutta asiaan.
Kallonmittaajat leirille.
Ja itse uutiseen, ei ole kaukana Suomesta Ruotsi ei. Muista missä opettajat(?) kertoivat, ettei numeroilla ole nykyään mitään merkitystä, koska samalla osaamistasolla saa neljää eri numeroa. 10 9 8 7 -kaikki ovat saman oppilaan arvosanoja, mutta eri kouluissa. Samoin tietysti 4 5 6 7 ja seiskahan vastaa kymppiä. En tiedä mitä on kulttuurimarxismi, mutta olisiko tuota?
Kun koululaitos kohta on tuhottu, mitä jää? Mitä oikeasti jää? Poliisi ja palolaitos ottaa maksun ensin? Lääkärillä on stetoskooppi? Putkiläpivientiä varten lyödään vasaralla kaakeliin ja seinään reikä? Kassaneito ei osaa prosenttilaskua (ei osaa nytkään). Ainakin sellaiselle kansalle on helppo syöttää mitä tahansa, ilmastonmuutos on vasta alkua. Kohta jahdataan porukalla kepein jäniksiä, kuten Intiassa tiikereitä? **ttu kun menee hyvin.

Anonymous

Koraanikoulut jää herran nuhteessa eläville miehille, eliitille muutama yksityiskoulu ja yksi yliopisto.

Anonymous

Olen kuullut ruotsalaisen opettajan käsityksiä suomalaisista, vaikken muunmaalaiselle näytäkään, joko ei tajunnut mun olevan suomalainen tai sitten juuri sen takia tahtoi kertoa.

Kiitos ilmoituksesta, mutta tiesin jo, olenhan itse suomalainen

Itselleni muuan työtoveri kertoi kuinka heitä oli koulussa lietsottu halveksimaan suomalaisia. Tuo nyt ei tietenkään ollut itselleni mikään uutinen, mutta ihmetykseni aihe oli tuo suomenmielinen suomenruotsalainen, joka kavalsi viidennen kolonnan. Sillä tytöllä oli luonnetta.

Arjalainen maatuska

30-luvulla myös suomalaisissa kouluissa saatettiin mitata lasten kallonmuotoja. Äitini oli kuulemma koululuokkansa arjalaisin lapsi. Eipä ihme. Sen puolen sukuni miehetkin ovat kuin isoja rotuhevosia, kukin.
Itse taas enemmänkin muistutan niin peri-ugrilaista maatuskaa kuin suinkin. Olen tästä ylpeä.

Meidän omaa, pohjoista kulttuuriamme

Tässä iloinen komi-permjakilainen laulu Njol von = Neljä veljeä:
https://youtu.be/1QfUTuqbx74
.

Hutisalo

Tuota se allas lika, selkosuomella paskainen allas??