Svensk Webbtelevision: Hege Storhaug haastattelussa

Kuvakaappaus 2019-10-05 02-43-47.png

Tukholmalainen tunnettu islamkriitikko Jan Sjunnesson haastattelee tuoreessa Svensk Webbtelevisionissa norjalaista tunnettua islamkriitikkoa Hege Storhaugia.

Ohjelmassa käydään läpi Norjan ja ylipäätään Ruotsin ja Pohjoismaiden tilannetta islamin suhteen. Storhaug on hyvin kriittinen koko Pohjolan maahanmuuttopolitiikkaan varsinkin kun muutto tulee islamilaisista maista. Storhaugin mukaan islam ei ylipäätään sovi millään tavalla Pohjoismaiseen yhteiskuntaan. Storhaug kertoo lisäksi kuinka Norjassa on suljettu joitakin moskeijoita, koska ne on katsottu liian vihamieliseksi eli levittävät puhdasta isis-ideologiaa.
Pyrimme tekemään filmiin suomenkieliset tekstit, koska Storhaug puhuu hyvin asiaa. Storhaugin puhetta ei välttämättä ymmärrä peruskouluruotsilla. Itse keskustelin Storhaugin kanssa Itäkeskuksessa kirjansa suomenkielisen version julkaisutilaisuudessa.
Filmin toisella puoliskolla Sjunnesson haastattelee norjalaista islamkriitikkoa Nina Hjerpset-Østlieta. Pyritään siitäkin tekemään tekstit. Hjerpset-Østlie kuuluu Storhaugen lisäksi Norjan edelläkävijöihin. Hän on kritisoinut hyvin voimakkaasti norjalaiseen yhteiskuntaan pesiytynyttä islamia, joilla on ollut voimakas vaikutus mm. Oslon alueella paikallisiin yhteisöihin. Ts. ghettoutuminen.
 

 
Jokatapauksessa suomalaisten kannattaa seurata mitä naapurimaissa tapahtuu. Norja voi kuulostaa joidenkin mielestä kaukaiselta, mutta se on naapurimaa ja maahanmuuttopolitiikka samankaltaista kuin Suomessa. Sjunnesson tuo myös esiin monesti sen, että, Ruotsi on vaaraksi naapurimailleen politiikkansa takia.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jesse

Ajeltuani tänä kesänä pari viikkoa sekä Ruotsissa että Norjassa sanoisin, että Norjan tilanne on liki yhtä huono kuin Ruotsin ja että nuo molemmat maat ovat tässä mielessä ikäviä tapauksia naapureilleen.

fcktheislam.com

tuliko yllärinä? pedari-antitasa-arvoinen keskiaikainen paskauskonto taas vauhdissa…

PastoriNikulainen

Jep. Paskapolitiikkaa mihin käsittämätön massa telluksella on pakotettu uskomaan hengenuhalla.
Sitten tunkeutussaan Eurooppaan ollaan ikään kuin parempia muka (paskat kateellisia)
ja herkullinen puurokaan ei enää kelpaa.
Porsastellaan, raiskataan, puukotetaan, nimitellään, laumapahoinpidellään heikoimpia jne. Purataan kai pahaa oloaan,
mitä slam ideologia on heihin mitä toden-näköisimmin iskostanut mielin määrin.
Tälläinen väki on pastorista kuin lauma miljoonia tikittäviä aikapommeja,
jotka tekevät sitten jotakin odottamatonta ja yllättävää takavasemmalta, selkäsi takaa. Pastori ei tykkää.
Amen.

totuus ennenkaikkea

Samaa mieltä👍

Itä vaiko Länsi

> Ruotsi on vaaraksi naapurimailleen
> politiikkansa takia
Suomen on tehtävä, jälleen!, valinta, historiallinen valinta: kuuluako maakuntana Ruotsiin vaiko autonomisena alueena Venäjään.
Ei mene viittä kymmentä vuotta, kun Ruotsia, sen poliisia ja asevoimia hallitsevat muslimit. Muslimit, joiden julkisena tavoitteena on islamisoida Suomi.
Tulee tilanne, jossa Suomen mitkään resurssit eivät puolustautumaan islamilaista maailmanvalloitusta vastaan. Siinä vaiheessa Eurooppa on jo menetetty. On liittouduttava. Vaihtoehtoja on tasan kaksi: Itä tai Länsi. Länteen liittoutuminen tarkoittaa islamistien hallitsemaa NATOa ja samaa kuin ehdoton antautuminen. Idässä on talouden mahtivoima Venäjä, joka ydinaseensa turvin on säilyttänyt itsenäisyytensä Kiinaa vastaan. Kiina on suvereeni maailman hallitsija, joka ei liittolaisia tarvitse.
Loppupelissä meidän on tehtävä valinta Suomalaisen kulttuurin ja suomalaisuuden säilyttämisen ja islamilaisen kulttuurin omaksumisen välillä.
Kokemusta on. Toistaako historia itseään? Onhan Suomi ollut jo molempien naapuriensa maakunta, noin sata vuotta kumpaakin.

Piilevä kasakkaveri

Niin. Suomi sai sadan vuoden mahdollisuutensa osoittaa itsenäisyyttä.
Mutta Venäjän poistuttua, näennäis-itsenäisyydessämme, meitä hallitsemaan palasi Ruotsi, pienen mutta röyhkeän, suomalaisista piittaamattoman ja meitä halveksivan, vain Ruotsin etua ajavan, varsin hissukseen myyräntyötään ahkeroivan pikku joukkionsa kautta.
Miksi Suomen tulee olla kaksikielinen, edelleen ylläpitää meihin nähden, ulkopuolisen miehityskansan erillisoikeuksia maassamme?
Oman miehityksensä päätteeksi venäläiset poistuivat maastamme ja jos heitä Suomeen ent. tsaarinajan nk. emigrantteina jäikin, he ovat aina osoittaneet sivistynyttä hyväntahtoisuutta meitä kohtaan. He edustavat aitoa, tsaarillista sivistyneistöä, käytökseltään ja kulttuuriltaan.
Ruotsalaisista, ylimielisistä, pitkin nenänvarttaan suomalaisia katsovista moukista ei todellakaan voi sanoa samaa, vaikka muka herrasväkeä esittävätkin. Olen näitä lapsuudessa ja työelämässä valitettavan runsaasti tavannut. Olen tuntenut myös Suomen venäläisiä, jotka ovatkin aivan eri ihmisrotu, verrattuna esim. pesäpallomailoilla suomalaislapsia hakkaavaan gootti-miehittäjän jälkikasvuun, joista varsin elävät varhaislapsuuteni silminnäkijäkokemukseni.
Vaikka olenkin lännen luterilainen, koen suuren Jumalan rauhan laskeutuvan, seisoessani ortodoksisessa kirkossa, katsellessani ylös kattomaalauksiin, kuunnellessani hiljaa liturgiaa, niin Suomessa kuin myös Venäjällä käydessäni. Kadunihmisissä siellä löydän aidon, hienostelemattoman, mutta henkisesti vahvan ja hengeltään sivistyneen kansan.
Kunnioitan tuota sitkeää kansaa ja sen upeaa, hienostunutta kulttuuria, enkä itse koe mitään vihollisuutta heitä kohtaan.
Tämä vastauksena ed. kirjoitukseen.

Tuumaaja

Niin, suomihan on ollut ruåtsin vallan alla n.700 vuotta ja venäjän (tsaarien) vallan alla n.300 vuotta ,että himpun pidempään kuin sata vuotta puokkiinsa.
Tosi kyllä, jos on valittavana sionistien tukema kalifaatti ja venäjä, niin uskoisin että tulisimme itänaapurin kanssa huomattavasti paremmin toimeen (metkuthan jo tiedetään historian lehdiltä sekä empiirisestä kokemuksesta).
Liitetään venäjä suomeen on yksi vaihtoehto, vaikkei realistinen.
Viimeinen vaihtoehto on lähteä sappaat jalassa ja jättää poltettu maa jaettavaksi.

Tuumaaja

Korjaus: venäjän vallan alla reilu 100 vuotta (kokonaan ja osittain jaettuna ruotsin kanssa.).

1800-luvun suomalaisuusaatteen lapsi

Sitähän minäkin. Ja jonnekin hamaan kaukaisuuteen katosi ihana Kainuun kuningaskuntamme, jonka kaiken muistonkin Ruotsin kuningatar Kristiina pyyhki kokonaan pois Suomen historiasta. Tästä ajasta kertovat muinaiset runomme, joista Elias L. sittemmin koosti ja rakenteli kansalliseepos Kalevalamme.
Aleksis Kivi ei aikoinaan saanut järin suurta kunnioitusta, aloittaessaan kirjallisen uransa suomenkielisenä, vain parempikieli oli jotain hyvin hienoa! Aksua ei päästetty edes Kansallisteatterin ovesta sisään (mikä lie repaleinen paskahousu fenno!), kun parempi kansa sittemmin, suvaiten ja ilmeisen epäillen naureskellen, istui siellä hänen ensinäytelmänsä (”Lea”) ensi-illassa.
Olen kerran lukenut ”Seitsemän veljestä” yhtäsoittoa kannesta kanteen ja kun suljin kirjan, aloin itkeä ääneen. Ulvoin pari tuntia naama tyynyä vasten. Siellä oli Suomi ja kansa, jonka vihollinen oli moneen kertaan tallannut ja eipä sen puoleen, tekeepä edelleenkin samaa vihatyötään, pyrkien nyt täyttämään Suomemme, etenkin naisiamme ja lapsiamme (eläimetkin saman tien) raiskaavilla arabeilla.
https://fi.wikisource.org/wiki/Suomenmaa_(Kivi)
Mi autuus helmaas nukkua,
sä uniemme maa,
sä kehtomme, sä hautamme,
sä aina uusi toivomme,
oi Suomenniemi kaunoinen,
sä ijankaikkinen!
.

h44

Idässä on maa jota voi luonnehtia hapankaaliin käärityksi paskapökäleeksi. Lännessä taas on vapaa maailma, joka tosin on isojen haasteiden edessä. Toisin kuin idässä, lännessä haasteet ratkaistaan eikä huudeta apuun mystistä suurta johtajaa joka loppujen lopuksi vain jakaa lisää viinaa tuskan turruttamiseen ja haalii rahat omiin taskuihinsa.
Sinun kannattaisi lukea muutakin kuin Donbassin propagandatoimiston uutisia. Et kai tosissaan pelkää muutamaa öykkäröivää nulikkaa?

Anonymous

En lue minkäänlaisia propagandauutisia. Mielipiteeni Venäjästä (kuten aiemmasta NL:stakin) kyllä perustuvat omiin elämänkokemuksiini,
Mitä tulee pesäpallomailoilla lapsia huvikseen hutkiviin, heitä vanhempiin hurrinuorukaisiin, jos he sinun mielestäsio olivat vain leikkisiä pikku tenavia öykkäröimässä, mitä ovatkaan ne itse kauhukakaranne? Mitä tulee miehittägoottien käytökseen suomalaisia kohtaan Suomessa, meillä on teistä 800-vuoden kokemuksemme.

h44

Nikkelimyrkytys nulikoille tepsii viime kädessä. Puheet miehittäjägooteista ovat naurettavia, ei suomalaiset koskaan ole verileikeissä hiekkapusseja olleet. Sen ovat saaneet tuta kaikki jotka ovat yrittäneet liikaa päsmäröidä.

Tuumaaja

Eivät todellakaan, hakkapeliitoilla on erittäin hyvä historiallinen maine joka muistetaan monessa saksan ja puolan kaupungissa suullisenakin perimätietona tänä päivänä.
Hakkapeliitat olivat lyömättömiä sotilaita, kuitenkin suoraryhtisiä ja oikeudenmukaisia sotatantereen ulkopuolella.
Siinä missä muualta värvätyt alkovat tekemään ilkitöitä omalla valtuutuksella, tulivat hakkapeliitat hieromaan neniä eurooppalaiseen mukulakiveen ja päästämään ahdingossa olleet pälkähästä.
Suomesta on etenkin sotaväkiin ym. haettu porukkaa ja siellä on näytetty aina närhen vehkeet ns. vakiporukalle, oli kyse sitten venäjän tai ruotsin riveistä.
Pakkovärväystä oli kummallakin puolella, venäläisillä meni jopa niin pitkälle että alettiin saaristoa myöden tappamaan perheitä jotta saataisiin miehet riveihin ilman ”rasitteita”.
Pohjoismaalisesti katsottuna historiaa, suomi oli hyvin haluttu paikka luononvarojen, kauttakulun ja populaation omintakeisen kulttuurin vuoksi. Jopa viikingit saivat otsaansa olemassaolonsa myöhemmässä vaiheessa, koittaessaan ”valloittaa” suomea, mutta tämä oli heillä hyvin tiedossa
Kun lukee vanhoja saagoja, on huomattava että suomalaiset ovat olleet merkittävässä asemassa rakennettaessa pohjolaa ja sen kulttuuria jo ennen kristinuskon kurimusta.
Tässä hyvää tiivistelmää historiasta jota ei koulussa saa opettaa:
https://www.youtube.com/watch?v=AE57mqBQjLE

Vihavainon tytär

Helppotajuista dokumenttia. Kvenland=Kainuun kuningaskunta.
Historiaamme on siis omin sanoin kuvannut islantilainen saagankertoja. Siksi kai kuninkaittemme ja sankariemme nimetkiin esitetään siten kuin ruotsinkieliset heitä kutsuivat. He, kunnioitettavat heimopäällikkömme eli kuninkaamme, eivät liene olleet aidoilta nimillään tuollaisia, vaan suomalaisia. Ruotsalaisia ja norjalaisiahan (ovat yhtä ja samaa goottikansaa eli viikinkejä) ei koko Pohjolassa ollut ennen vuotta 800-900 jaa.
Mm. Vatikaanissa asti on meistä kirjallista tietoa. Kun gootit hyökkäsivät kuningaskuntaamme vastaan ja miehittivät meidät, he olivat kirjoittaneet paaville, että maillamme asuu pelkästään alkeellinen, puissa roikkuvien apinoiden kaltainen, täysin sivistymätön kansa ja että ruotsalaiset toivat nyt tänne sivistyksen, oli paavi vain hymähtänyt goottipäälliköiden valheille. Suomi = Kainuu tunnettiin jo Vatikaania myöten.
Etelä-Suomessa oli muinaisuskomme lisäksi, jo 500-luvulta asti vaikuttanut myös Venäjältä saapunut ortodoksinen kristinusko. Ruotsalaiset myöhästyivät roomalaisessa evankeliumissaan n 700 vuoden verran. Jokin vuosi sitten Ruotsista löytyi n. 500-luvulta peräisin oleva ”viikinkimiekka”. Viikinkejä vaan ei Pohjolassamme vielä 500-luvulla ollut. Lienee tosiasiassa jonkun kunniakkaan, oman heimopäällikkömme tai sotilaan miekka.
Itselläni on sukujuuria mm. suvussa, jonka nimen on arveltu juontavan mahd. heimopäällikön nimestä Vihavaino.