Alavudella ampumavälikohtaus, yksi kuoli ja yksi loukkaantui

Kuvakaappaus 2019-10-05 16-08-29.png

Alavudella vietettiin hurjanpuoleinen perjantai-ilta. Yksi lautoihin, yksi rautoihin ja yksi vakavasti loukkaantuneena sairaalaan.

Poliisin mukaan tapahtumat alkoivat noin  klo 20.30 aikaan kun 1978 syntynyt mies ampui kotipihallaan niin ikään 1978 syntyneen miehen. Uhri menehtyi välittömästi ampumispaikalla. Tämän jälkeen tekijä ampui pihalla ollutta ex-puolisoaan, joka loukkaantui vakavasti. Nainen on sairaalahoidossa ja hänen tilansa on vakava.
Sivulliset soittivat poliisin paikalle. Poliisi kertoi aiemmassa julkisuuteen tulleessa viestissä hieman mystisesti, että tekijä on poliisin hallussa, mutta ei putkassa. Mahdollisesti tämä tarkoittaisi sitä, että tekijä yritti ampua itsensä viimeiseksi ja olisi siis itsekin sairaalahoidossa.
Poliisi tutkii tapahtumaa murhana, murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena luvattoman aseen takia.
Tapahtumapaikka on Alavuden keskustasta noin 20 kilometrin päässä maaseudulla. Ampuja ja uhrit ovat suomalaisia. Luultavasti kyseessä on mustasukkaisuusdraama. Tekijä oli tietojen mukaan ottanut viinaa viime ajat melko reippaanpuoleisesti.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Huoh. Taas näitä. Aknestik lauloi aikoinaan ;” koko maailma on naisia puolillaan, mutta yksi saa maailman kaatumaan”…sattui se aikoinaan itseäkin(35v sitten). Aika parantaa haavat (mutta ei katkeria muistoja) . Terveisiä Teijalle. Sattuu vieläkin….

Anonymous

Särkynyt sydän kuuluu pahimpaan A-sarjaan, mitä elämässä voi kokea. Se on raskas kannettava. Aika parantaa, arvet jäävät. Ja sitten; show must go on. 🙂

PastoriNikulainen

Nää Suomalaisten keskinäiset jupakat on nykyisin melkolailla rarea matskua.
Varsinkin jos niitä vertaa karva-perserilijöiden melkein harvase päivä tapahtuviin tekoihin.
Valovuosia on kantiksilla matkaa päästä tunkeutujien tasolle tappohommiissa jne.
Tästä huolimatta valemedia kantiksista rummuttaa ja lakaisee karva-perseilyt maton-alle.
…Jossain näin uutisen missä oli Suomalainen mies joka ei osannut lukea.
Juupajoo. Eihän Suomalaisetkaan, juuu….
Täyttä huuhaata lie koko uutinen.
Kyllä tässä maassa osaa lukea 99,9%, ellei peräti 100% valkoisesta alkuperäisrodusta.
Amen.

Alavuden ugrilainen ampumavälikohtaus?

Itselläni värähtelee, ettei vain olisi romanit kyseessä…?
Noilla seuduillahan heitä kai asustelee…
Voi tietysti olla ihan perinne-ugrilainen verikin, joka kuohahtanut.

Anonymous

Kaiken takana on nainen…. mutta joo alkoholi ja avioero tms erittäin huono yhdistelmä. Siihen kun lisätään mausteita jälki voi olla rumaa…

Tuumaaja

Jos suomalaisten mustasukkaisuuden ja kateuden saisi valjastettua energiaksi, ei tarvitsisi ranskanpullan voimaloita.
Sillä energiamäärällä varmaan pärjäisi koko pohjoiseurooppa, perjantaisin voisi myydä jopa itärajan taaksekin energiapiikin.

M

Intohimorikos, Ranskassa todettaisiin vain, että pojat on poikia ja jätettäisiin asia sillensä.
Poliisin hallussa mutta ei putkassa voi tarkoittaa myös että on siirretty johonkin vankilaan. Pidätys ja vangitseminen tapahtunee lähipäivinä.

Tuumaaja

Nyt ollaankin suomessa ja tuo johtuu silkasta tyhmyydestä ja narsismista, ei sen kummempaa.
Polisin hallussa voi tarkoitaa myös sitä että jos vellihousu on yrittänyt ampua itseään lopuksi ja on valitettavasti sairaalassa, mutta poliisin valvonnan alla.

fatwantarkistaja

Ihan mutuna heitän tyypin olevan siinä kondiksessa, että jonkinasteisella psykiatrisella ja yhdistetyllä katkolla. Sitä voi äkkiä kuolla, kun juomisen noin ”komiasti” lopettaa. Delirium tremens, eli delikka, eli delkku tappaa hoitamattomana noin 20% ja hoidettunaki 5-10%, lähde: Terveyskirjasto

Anonymous

Erittäin energiatehokas idea. Kannatetaan. Linjat kävisivät kuumina.

Hutisalo

Mitäpä tuohon osaisi sanoa, tuskin itään viisasta. No yritän kumminkin jotain räpeltää. On minutkin akat jättäny ja mieki muutaman. Semmosen, no ehkä aavistinettei tästä hyvää seuraa. Vaan ei oo millonkana tullu mieleen, että pyssykän kanssa jahtaamaan, saati lahtaamaan. Onhan näitä naisia ja jos ei, niin mitä sitten, parempi yksin kun huonon kaverin kanssa. Ja nyrkki-kyllikki ei petä ja helppo käydä vieraissa, vaihtaa oikeen käden vasempaan:)))

Hutisalo

Unohtui, kaipa siinä on syytä sysissä jos sepissäkin. Eli miten jätetään ja mitä sit tehdään. Itte kummiski ihan ok väleissä entisteni kanssa. Vaiika jättäneetkin tai jätetty. Soitellaan puolin ja toisin, eikä kaikkien kanssa oon yhteisiä lapsiakaan, mutta silti.

Anonymous

No, nämä mustasukkaisuusdraamat, joita viinalla ryyditetään ja johtavat veritekoihin, ovat ihan omaa kansallista perinnettä. Näyttää tässä Pohjanmaalla vielä perinteitä vaalittavan. Toinen vaarallinen yhdistelmä on konkurssi ja siitä kehkeytynyt perheriita. Tällöin yleensä lähtee koko perhe matkaan manan majoille. 1990-luvun laman sivujuonteena tuli n. 15 000 itsemurhaa mm. Jokseenkin uhreiltaan ja taloudellisilta menetyksiltään Talvisodan luokkaa olevat tappiot. Vaan näistähän ei passaa pahemmin puhua, kun on itse aiheutettua särkyä.