"Meidän mummoa ette syö!"

images.jpeg
Pekka ja Pätkä olivat lähellä tulla lihasopaksi.

Muutama viikko sitten ruotsalainen käyttäytymisasiantuntija ja professori Magnus Söderlund pääsi kertomaan Ruotsin TV4:n ajankohtaisohjelmassa ratkaisunsa ilmastoasioihin: ihmislihan syönti.

Söderlund loihe lausumaan julki ajatuksensa, joka tuotiin julki ilmastoseminaarissa “Gastro summit – tulevaisuuden ruoka”. Professori Söderlundin mukaan ihmislihan syönti voi olla tulevaisuuden ratkaisu pelastaa ilmasto.
 
Voisiko ajatuksessa olla sittenkin jotain ideaa?

Kuvahaun tulos haulle pulttipistooli
Pulttipistooli, jolla eläimen päähän ammutaan hylsy, joka tainnuttaa eläimen.
Miksi meidän pitää tyrmätä ajatus ilman parempaa pohdiskelua? Entäpä jos osa ihmisistä totta tosiaan kasvatettaisiin ruuaksi kuten naudat, siat ja lampaat. Kun lapsi syntyy niin hän oppii jo vauvasta ajatukseen, että  kun kasvaa hyvään lihaan, sanotaanko vaikka 15-20 vuoden ikään, niin teurastaja tulee kylään, ampuu pulttipistoolilla otsaan jonka jälkeen nuorukainen paloitellaan lihoiksi.
Onhan selvää, että ketään kulinaristia ei kiinnosta vanhat raihnaiset mummot. Lihan pitää olla tuoretta. Kun lapsi siis varttuu ajatuksessa, että hänen elämäntehtävä on kasvaa parikymppiseksi, jonka jälkeen hän pääsee lämpimään uuniin muhimaan lihapataan, niin lapsi ei osaa odottaa elämältään muuta. Lasta voisi esimerkiksi kasvattaa hieman kylmissä olosuhteissa, pienesti palellen, niin lapsi olisi iloinen kun pääsee lämpimään uuniin.
Asiasta voi tehdä iloisen tapahtuman. Lapsi saa elämänsä aikana hyvää huolenpitoa viimeiseen hetkeensä asti. Pulttipyssyn hylsystä tehdään rakastettava asia. Lapselle annettaan kasteessa oma henkilökohtainen pultti, jota lapsukainen voi kantaa kaulassaan elämänsä ajan. Kun hetki koittaa, niin tuttu pultti ammutaan aivoihin ja nuorukainen siirtyy kiertoon. Vanhemmat saavat lapsestaan oman siivun, vähän kuin hirvipeijaisissa. Ihmispeijaisissa.
Parhaat yksilöt voidaan grillata syysjuhlilla omena suussa vartaassa. “Huttusen Erkin poika Jaakko se siinä grillaantuu vartaassa. Jaakko se on paljon parempaa kuin siskonsa Riitta. Riitta oli vähän sitkeä”.
 
Ihmissyöntiin voitaisiin ottaa mukaan myös turvapaikka-aspekti
Nimittäin Eurooppaan voitaisiin nyt ottaa miljoonittain afrikaanoja ja lähi-itäläisiä. Ruuaksi. “PT-ravintolan erikoisuus: Nigeriaanon reittä kermakastikkeessa”. Mutta ei mitä tahansa kermaa, kermahan voisi olla miehen spermaa. Spermakastiketta eli “kermakastiketta”. Spermahan on tiettävästi hyvin proteiinipitoista. Valkoinen kastike kruunaa nigeriaanon reiden. Lisukkeena voisi olla kasviksia, vaikka pottua. “Nigeriaanoperunat”. Refugees Hospiality Clubissa varmaan huudettaisiin hoosiannaa.
 
Erikoisuus: Kuukausiverilätyt
Asiaa kannattaa jalostaa edelleen. Jos ihmissyönti on ok niin nuorten tyttöjen kuukautisveri voidaan ottaa talteen. “PT-ravintolan torstailounas: Kuukautisverilättyjä”. Vaihtoehtona rintaa. Yksinäiset poikamiehet juoksevat joukolla ravintolaan saadakseen makupalan ja maistakseen edes kerran naista.
Muitakaan ihmisen eritteitä ei kannata väheksyä. Paskasta saa käytettyä kiljua. Mutta ei mitä tahansa kiljua vaan arvokasta ja maukasta paskakaljaa. Sitä voi taas edelleen tislata paskavodkaksi.
Ketä sinä söisit mieluiten?

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Ei nyt kerkiä kommentoimaan kun mulla on just mummo uunissa.

totuus ennenkaikkea

Nyt ihan oikeasti alkaa vituttaa noiden ilmastofriikkien skitsoilut😬 voi luoja niitä kusipäitä armahtakoon😈 voi Perkele, toivottavasti ne saatanat eivät lisäänny😠😠😠

totuus ennenkaikkea

Sairasta touhua alkaa olemaan noiden perkeleiden fantasiat. Vai että kannibalismia? Vittu siinäpähän syövät saatanat toisiaan, pervoa tuo ja rikollista😠 mitenköhän tämä ei kauan kasassa pysyvä hallitus tähän suhtautuu vai alkavatko nekin syödä toisiaan lounaaksi🤔🤣🤣🤣

totuus ennenkaikkea

Voisivat näyttää todellakin esimerkkiä syömällä toisiaan lounaaksi, eikös tämä maailma näin hulluksi mene ja mehän tienataan tällä👍

Venäläinen sissi

Sitkeän kuuloista muonaa taitaa uunisi sisältää. Jos mummisi on syntynyt sota-aikaan, niin tarkista ettei ole kranaatisirpaleita lihassa.

Anonymous

Ensimmäistä keittokirjaa tämän asian tiimoilta odotellessa. Nykymenolla kyllä sekin vielä tulee. Esim tulisesti maustettua pohjoismaalaista. Mureaksi kypsennetty. Säilytetty ja annettu muhia 6kk. Tai olisiko ns rosvopaisti mitään. Kuopassa kypsennetty.

Johnny

Ehdotan Paavolle Nobelin kirjallisuuspalkintoa häpykarvojen kera.

Hutisalo

Eräällä nyt jo kuopatulla sivustolla edän herran lempiherkku oli törötisuinen parikymppinen kaupunginkorkeimmilla koroilla, siis korkkareilla. Kaipa se maistuisi itsellekin, raakana eli elävänä…

raaka-liha-business

Raaka liha on maailman vanhin business

fatwantarkistaja

No hyi ny ***tana mitä ruokia! Meillä ei syödä kasviksia, eli ne jonnekin mahdollisimman kauas uunista. Kaikkosen voisin syödä, kun se kerran köyhäili naapurina, on sellainen tunneside päässyt muodostumaan.

Heino Keppi

Keltäköhän se sananvapaus oikeasti pitäisi viedä?

Aikki.

Syömisen voisi alkaa tuosta professorista. Mummolihasta on tainnut “parasta ennen päivä” mennä ohi ajat sitten. Sillä onhan broilerikin liha parempaa, kuin vanha sitkeä kana.

EBOLA

Vihreät varmasti ymmärtävät, että luonto hoitaa ongelmat enemmin tai myöhemmin.

PastoriNikulainen

On olemassa vain yksi vihreä muuanmies joka ymmärtää tuon faktan,
Hän on itse herra Pentti Linkola. Loput vihreistä ovat ulapalla kuin lumiukot.
Amen.

John MacMunne

“Natural harvest…”

PastoriNikulainen

MacMunne. Indeed!

Anonymous

Selkänahasta saa helvetin hyvät mokkasiinit. Pääsee lapset leikkimään inkkaria!

Onko proffa seinähullu

Eikös noista mummeleista ja papparaisista voisi tehdä vaikka koiran- ja kissanruokaa ja nuorimmista sitten ilmastoruokaa kannibaaleille. Proffa voisi mielestäni antaa teurastaa itsensä ja myöskin mahdolliset jälkeläisensä ja näyttää meille kuinka ilmasto pelastetaan.

Aappa

”Ketä sinä söisit mieluiten?”
No, en nyt kehtaa mennä henkilökohtaisuuksiin tässä(kään) yhteydessä, mutta eikös Brasiliassa tuoteta jo pyllykohokkaita?

Anonymous

Johtopaatokseni on etta erityisesti Vasemmisto ja ilmastokahjot himoitsevat ihmisen lihaa. Nigerialainen ihmispata olisi varmaan suvakkien joulupoydan keskipiste.

hemis

Vaikka olenkin huumorimies, ei juttu aiheuttanut kuin kuvotusta isän/vaarin mielessä.

Terhomatti Hämeenkorpi

Perkele, Pate, sää kyllä tyhjensit pajatson! Kun mää lähetän tän kavereille, niin nähdään, kuka on tosi kaveri ja kuka vain luuseripaska.Hah haa, loistava testi!
Muuten: Kun polsut oli hukuttaneet vereen vanhan Venäjänmaan, niin nälkä ja janohan siitä oli seurauksena. Ja oikeaa kannibalismia. Mutta ryssä keksi tuon keinon: Ihmispaskasta käytettiin kiljua, ja laulu kuului: ” Ryssän äly Euroopassa ihmetystä kohtaa – paskankin se persehestä suoraan suuhun johtaa”!!! Bra, anna palaa vaan…

Musta varis

Nälkäinen ja Venäjän talvessa palveleva ei nirsoile. Juuri tuo ryssän äly ja selviytymiskyky on halveksunnan sijasta herättänyt itsessäni ihailua.
Oikein kovassa nälässä ihminen syö vaikka jäkälässä pyöritettyä ja hiilloksella paistettua paskapihviä.
Vaikka olenkin ääri-isänmaallinen suomalainen, tiedostan, että meillä ei tuota realistista luovuutta ja brutaalia selviytymiskykyä ole. Viimeiset maapallolla luultavasti polottavat venäjää.

Paleleva

Kirjoitin “paleleva” en palveleva, mutta Google ei salli vapautta valita sanojaan…

Timppa

No, ihan hyvinhän tuokin sana asiayhteyteen sopii. Eikohän tuollaisissa ääritilanteissa juurikin palvelushommissa olla, ja kenties muutenkin isänmaan, yhteisönsä, ja Herransa palveluksessa.
Allekirjoitan joka sanan ihailtavasta venäläisen älystä ja survivalismista.

Acc358

“ruotsalainen käyttäytymisasiantuntija ja professori Magnus Söderlund pääsi kertomaan Ruotsin TV4:n ajankohtaisohjelmassa ratkaisunsa ilmastoasioihin: ihmislihan syönti.”
Hän esitti lihan lähteeksi kuolleita ihmisiä. Siis ei lihaksi kasvatettuja teurasihmisiä tai maorien tapaan sotavankeja. Ehkä ruotsalaiset voisivat syöttää jatkossa kuolleensa sioille, jotka sitten puolestaan päätyvät kauppojenlihahyllyille tai koiraruoaksi.
Professorin esitys on osoitus Ruotsin vajoamisesta hulluuden tilaan. Ei sentään esittänyt vauvojen syömistä amerikkalaisen tyttösen tapaan, jonka esiintymisesta on tekstitetty video jäljempänä olevan linkin takana.
https://twitter.com/JunesLokka/status/1180122070795128832/video/1

Rauhan ja vauvojen puolesta

Nuorella (ihan Li Anderssonin näköisellä) ruotsalaisäidillä oli agendansa: “Edes Venäjän täysi pommittaminen ei riitä! Meidän pitää alkaa syödä vauvoja! Sen pitää alkaa heti! Aikaa ei ole!”
Kas kun en ole yhtään hämmästynyt ruotsalaisen viha-agendasta ensin venäläisiä kohtaan, sitten vauvoja.
Ihan kuin olisin kuullut tuosta Venäjä-agendasta aiemminkin… Salaiittoa! Eihän he nyt koskaan ole suunnitelleet Venäjän täyttä tuhoamista!
Anteeksi, että nauran ääneen. 😂
Vaikka ei nauraa pitäisi, sillä alempana olevassa viestissä on linkki toisen, nimenomaan alkujaan ruotsalaisaatteen aikaansaannoksesta juurikin Venäjällä, Stalingradissa. Itse vihatyön tosin suoritti varsinaisesti Saksan kansa, Ruotsin itse (tuolloinkin) huudellessa provokaatioitaan, Suomen selän takaa.
Nyt tämän viestin videon alussa “Moskova” kaiuttimien kautta ilmoittaa kansalle Saksan aamulla ylittäneen NL:n rajan, pommittaneen kaupunkeja jne… Marssi on Venäjän “Porilaisten marssiamme” vastaava virallinen sotilasmarssi Schvjasennaja Vajna eli Pyhä sota ja joka soi mm. kaikissa valtion virallisissa tilaisuuksissa:
https://www.youtube.com/watch?v=9PtawlOV8hw
(“Fasistien voimia tummia vastaan… Tulee kansallinen sota, pyhä sota!…)
Mielestäni myös heidän kantansa ja kokemuksensa tapahtuneesta on hyvä ymmärtää.
Rauhan puolesta. Za mir.
Anteeksi.

Ottakaa yhteys rauhan-Tae

Rauhan-Tae….

Mummeli

Tarkoittaako Paavo sivistyskäsitetettä ‘sosiaalinen konstruktio’ … mitä sitten syödään kun kaikki afrikaanot, läpsyt ja suvakit on popsittu? (jos joku miettii miksi näin päin niin tietysti siksi että nuo korkeamman kulttuurin ja hyveminuuden omaavat tahot eivät popsi lihaa ilmastollisista syistä ja muiden jotka niin tekevät on tietysti järkevintä popsia heidät, samoista syistä).

Kaitsu

Taitaa sianlihan myynti loppua Ruotsissa jo ennen siirtymistä ihmislihaan..
Raskaan työviikon jälkeen voisi hieman herkutella syömällä ulkona,vaikeaa vaan päättää syökö Kiinalaista va Italialaista..
Ehkäpä Afrikkalaista?Parsalla ja pikku hillosipuleilla täytetty kokonainen Pygmi?

Vezernij zvon / Iltakellon soitto

Ruotsalaisista on lähtenyt monta maailmanhistoriaa mullistanutta, murhanhimoista ajatusta: viimeisimpinä mm. natsiaate ja nyt siis kannibalismi ilmastomuutoksen torjujana. Odottakaamme Gretan vihamielistä saarnaa YK:n puhujapöntöstä, että kaikki maitoa juovat mummot kuuluisivat itse lihapataan!
On kyllä totta, että maailman tilanne hyvinkin voi johtaa myös kannibalismiin, mutta sen ei pitäisi olla ratkaisu aikana, jolloin asioihin voidaan muilla keinoin vaikuttaa. Nälkäinen ihminen toki ei muusta välitä kuin omasta vatsastaan, kannibalismi on viimeinen keino selvitä. Tätähän tapahtuu paljon ja on osa jopa nykypäiväämme, etenkin sodissa. Mutta, mielestäni aitona luonnonsuojelijana en pidä eläinten tarpeetonta lahtaamista maapallolta minään varsinaisen ekologisena toimenpiteenä. Kaikkiviisailla ruotsalaisilla ja viherpunikeilla epäilemättä on tästä toinen mielipide. Luonnosta ja muusta maailmasta viis, kunhan punikki saa kahvi- ja voipakettinsa.
Entä sitten kun herrasväki on mielestään riittävästi mässännyt ja aletaan katsella ympärille, että miksi luonto silti kuolee ympäriltä. Hei olikos joskus eläimiä joiden varassa luonto eli?
En nyt löydä netistä tuota kuuluisaa kuvaa syödystä neuvostotoverista puunoksalla, mutta sodanvastaisessa agendassani laitan nyt tällaisen videon, kuvia Stalingradin taistelun raunioista ja ruumiskasoista. Mikäli mahdollista, yritetään estää, ettei tällainen toistu:
https://www.riemurasia.net/video/Julkaisemattomia-Kuvia-Stalingradin-taistelusta/144157
.

Anonymous

Kannatan vihreiden stalinistien ja muiden kommarihuorien syöttämistä vaikkapa sioille.Tai eivätköhän he mene koiranruokanakin joten kyllä heidän ajatuksissaan on kannattamisen arvoisia ideoita kunhan toimet kohdistetaan heihin itseensä.

Pilkunviilaaja

Nyt on jo Usa:ssa intouduttu aiheesta ja menty vähän pidemmälle, syökää vauvoja.
Ja muuten “Pulttipistooli, jolla eläimen päähän ammutaan hylsy, joka tainnuttaa eläimen.” En omista moista tai ole koskaa n käsitellyt, mutta eiköhän homma mene niin ettei se mitään hylsyä ammu, vaan tapin, pultin tai sanotaanko männän, joka ei irtoa pulttipyssystä. Hylsy on esim. messinkinen sylinterin muotoinen pakkaus, mihin on pohjaan liitetty nalli ja sisälle sijoitetaan ruuti ja päähän painettu luoti. Ammunnassa luoti on se joka lentää aseen piipusta ulos ja osuu tähdättyyn kohtaan.

KalleK

Jos asian vakavuutta ei oteta huomioon niin tämä on kyllä PT-media hauskin juttu ikinä
Ensin loistava otsikko: Meidän mummoa ette syö!
Sitten Kuva: Katsokaa tarkkaan “tummaihoisten” kasvoja. Kuvaajalla, meikkaajalla ja näyttelijöillä hieno humoristinen ote.
Teksti: Hulluudesta kärsivät suvakit lytätään huumorin keinoin maan rakoon.

Törkeää

Törkeää.

Anonymous

otetaankohan ruotsista taas kerran mallia? idiotismin eturintamassa porskuttavat hyvää vauhtia.

Nähtyon

Nuoruudessa tuli patikoitua näreikössä siihen malliin että siinä nälässä olisi mennyt alas lähes kaikki, viikon retki ja eväät loppui 3 päivää ennen poispääsyä, hiukka siinä alkoi maha kurisemaan.

Ruotsin malli...

Loisto ideoita koko sivu täynnä, ei muuta kun toteuttamaan…. Ruotsin puolella….

Anonymous

Roomalaisten piirittäissä juutalaisten viimeistä linnoitusta nämä tekivät ratkaisun, jossa lapset syötiin. Perustelut olivat että sukukypsät naiset ja jokunen nuori mies pitää saada selviytymään. Nämä kyllä sitten jatkavat tekemällä uudet lapset. Leningradin piirityksessä ja saksalaisten vankileireillä venäläiset söivät ihmislihaa. Ruotsalaiset eivät tainneen ottaa huomioon, että pitempään jatkunut kannibalismi johtaa hullunlehmän kaltaiseen tautiin. Olisiko nyt uusi diagnoosi hullun ruotsalaisen tauti. Tämä on nimenomaan periytyvä tauti ja alkaa esiintyä kannibalistien lapsilla. Ei

Taas äimän käkenä

“Hullun ruotsalaisen tauti”, voi tosiaan kysyä mitä ruotsalaisille on syötetty kun aivot ja itsesäilytysvaisto on lakannut toimimasta.

Tuhanten aborttien hirviöäidit taas äänessä

On aivan uskomatonta, että nyt vauvojen syöntiä kehoittaneista ei ole välittömästi tehty rikosilmoitusta. Miksi juuri vauvat pitäisi syödä? Vain ihmishirviöt ehdottavat moista. Tuollaista ei saisi edes puhua. Johtaa nyt rikollisuuteen, täysin epäasialliseen kannibalismiin.
Vaikka valkoisenlapsen liha periaatteessa voisikin olla laadukasta, en periaatteessa söisi. Mutta etenkään matua tai Afrikan siirtomaatuotetta en jumalauta ostaisi edes alennusmyynnistä, pistäisi suuhuni, edes hyvin keitettynä! En tarjoaisi edes koiralleni.
Kommunismi aloittaa nousunsa taas ihan omana itsenään. Kommunistimaissahan ihmisyyttä halveksivia, esim. abortteja eli vauvamurhia on tehtailtu kaikkein eniten ja onko heitä edes “lopetettu” asiallisesti, esim. ennen uuniin heittoa? Ja nyt siis, ihan naama vakavina, tuo saatanan jengi ehdottaa kannibalismia!
Onhan se epäilemättä helpoin ja suoraviivaisin tapa, eikä vaadi todellista vastuuta.😡
Miksi väitän näitä hirviöitä kommareiksi? No… jos moista ehdottaisi joku omantunnon omaava perSu tai muu väitetty natsi, olisi huuto jo kauhea. Kannibalismi-ehdotusten takana siis eivät ole ainakaan natsit. Viherpunikkien kaikki ehdotukset taas yleensä saavat aikaan suuren kansansuosion, niin kuin stalinismi yleensäkin. On kuulemma “humanismia”.