"Meidän mummoa ette syö!"

images.jpeg
Pekka ja Pätkä olivat lähellä tulla lihasopaksi.

Muutama viikko sitten ruotsalainen käyttäytymisasiantuntija ja professori Magnus Söderlund pääsi kertomaan Ruotsin TV4:n ajankohtaisohjelmassa ratkaisunsa ilmastoasioihin: ihmislihan syönti.

Söderlund loihe lausumaan julki ajatuksensa, joka tuotiin julki ilmastoseminaarissa ”Gastro summit – tulevaisuuden ruoka”. Professori Söderlundin mukaan ihmislihan syönti voi olla tulevaisuuden ratkaisu pelastaa ilmasto.
 
Voisiko ajatuksessa olla sittenkin jotain ideaa?

Kuvahaun tulos haulle pulttipistooli
Pulttipistooli, jolla eläimen päähän ammutaan hylsy, joka tainnuttaa eläimen.
Miksi meidän pitää tyrmätä ajatus ilman parempaa pohdiskelua? Entäpä jos osa ihmisistä totta tosiaan kasvatettaisiin ruuaksi kuten naudat, siat ja lampaat. Kun lapsi syntyy niin hän oppii jo vauvasta ajatukseen, että  kun kasvaa hyvään lihaan, sanotaanko vaikka 15-20 vuoden ikään, niin teurastaja tulee kylään, ampuu pulttipistoolilla otsaan jonka jälkeen nuorukainen paloitellaan lihoiksi.
Onhan selvää, että ketään kulinaristia ei kiinnosta vanhat raihnaiset mummot. Lihan pitää olla tuoretta. Kun lapsi siis varttuu ajatuksessa, että hänen elämäntehtävä on kasvaa parikymppiseksi, jonka jälkeen hän pääsee lämpimään uuniin muhimaan lihapataan, niin lapsi ei osaa odottaa elämältään muuta. Lasta voisi esimerkiksi kasvattaa hieman kylmissä olosuhteissa, pienesti palellen, niin lapsi olisi iloinen kun pääsee lämpimään uuniin.
Asiasta voi tehdä iloisen tapahtuman. Lapsi saa elämänsä aikana hyvää huolenpitoa viimeiseen hetkeensä asti. Pulttipyssyn hylsystä tehdään rakastettava asia. Lapselle annettaan kasteessa oma henkilökohtainen pultti, jota lapsukainen voi kantaa kaulassaan elämänsä ajan. Kun hetki koittaa, niin tuttu pultti ammutaan aivoihin ja nuorukainen siirtyy kiertoon. Vanhemmat saavat lapsestaan oman siivun, vähän kuin hirvipeijaisissa. Ihmispeijaisissa.
Parhaat yksilöt voidaan grillata syysjuhlilla omena suussa vartaassa. ”Huttusen Erkin poika Jaakko se siinä grillaantuu vartaassa. Jaakko se on paljon parempaa kuin siskonsa Riitta. Riitta oli vähän sitkeä”.
 
Ihmissyöntiin voitaisiin ottaa mukaan myös turvapaikka-aspekti
Nimittäin Eurooppaan voitaisiin nyt ottaa miljoonittain afrikaanoja ja lähi-itäläisiä. Ruuaksi. ”PT-ravintolan erikoisuus: Nigeriaanon reittä kermakastikkeessa”. Mutta ei mitä tahansa kermaa, kermahan voisi olla miehen spermaa. Spermakastiketta eli ”kermakastiketta”. Spermahan on tiettävästi hyvin proteiinipitoista. Valkoinen kastike kruunaa nigeriaanon reiden. Lisukkeena voisi olla kasviksia, vaikka pottua. ”Nigeriaanoperunat”. Refugees Hospiality Clubissa varmaan huudettaisiin hoosiannaa.
 
Erikoisuus: Kuukausiverilätyt
Asiaa kannattaa jalostaa edelleen. Jos ihmissyönti on ok niin nuorten tyttöjen kuukautisveri voidaan ottaa talteen. ”PT-ravintolan torstailounas: Kuukautisverilättyjä”. Vaihtoehtona rintaa. Yksinäiset poikamiehet juoksevat joukolla ravintolaan saadakseen makupalan ja maistakseen edes kerran naista.
Muitakaan ihmisen eritteitä ei kannata väheksyä. Paskasta saa käytettyä kiljua. Mutta ei mitä tahansa kiljua vaan arvokasta ja maukasta paskakaljaa. Sitä voi taas edelleen tislata paskavodkaksi.
Ketä sinä söisit mieluiten?

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.