Tukholman Järvan alueen asukkaista 80 % ulkomaalaisia

thumbnail_DSC02402.jpg
Kista-Husby kuvattuna Rinkebyn kalliolta. Väliin jää pieni metsäalue Järvan laakso. Itse asuin kuvan oikeassa laidassa sijaitsevassa talossa.

Tukholman Järvan alueeksi käsitetään luoteisosissa sijaitseva laakso, johon kuuluvat suuret maahanmuuttajaghetot Rinkeby, Tensta, Akalla, Husby ja osittain Kista. Väkimäärään tällä alueella on reilu 70 000 henkeä, josta 80,43 % on ulkomaalaistaustaisia.

Järva kartalla:
Kuvakaappaus 2019-10-04 23-57-06.png
 
 
Vuoden 2017 lopussa Järvassa asui 71 811 henkeä, joista ulkomaalaisia 57 760 henkeä eli prosentteina 80,43.
Ulkomaalaistaustaisella tässä tilastossa tarkoitetaan henkilöä, joka on syntynyt ulkomailla, tai jonka molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla. Rinkebyssä ulkomaalaisten osuus on suurin, reilu 87 % ja Kistassa pienin 71 %.
Kuvakaappaus-2018-07-02-14-56-12-1
 
Tosiasiassa Rinkebyssä ei asu yhtään ainoaa kantaruotsalaista. Jonkin verran siellä tapaa suomalaistaustaisia varsinkin eläkeiässä olevia henkilöitä. Tenstassa voi tavata yksittäisiä ruotsalaisia kuten Akalla-Husbyssä. Tenstan lukua vetää alaspäin pieni ruotsalaiskeidas Spångan kirkon ympärillä. Tenstan ydin on kuitenkin 100 % maahanmuuttajataustainen.

thumbnail_DSC02952
Junes Lokka Rinkebyn torilla Järva Pridessa.
 
Kistan tilastoa vetää alaspäin Kistaan kuuluva Ärvingen kaupunginosa-alue, joka on niin ikään eräänlainen ruotsalaissaareke. Tosin valkopako on silmiinpistävää.
Kaikista näistä alueista siis Kistassa vahingossa tavata ruotsalaisia. Kistassa sijaitsee iso ostoskeskus Galleria (vrt. esim Itäkeskus), jossa asiakkaista 90 % on maahanmuuttajia.
Koko Tukholman väkimäärä oli 949 761 henkeä. Ylläolevissa luvuissa ovat mukana kaikki maahanmuuttajat sen kummemin eriteltynä.
http://statistik.stockholm.se/detaljerad-statistik
KORJAUS: ENSIMMÄISESSÄ TAULUKOSSA OLI LASKUVIRHE, JOKA VÄÄRISTI TULOSTA ALASPÄIN. ASIA ON NYT KORJATTU.
 

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Riku Sipilä
Riku Sipilä
2.7.2018 15:59

Olen shokissa..mut ne tekee törkeen siistii safkaa.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
2.7.2018 20:14
Vastaa...  Riku Sipilä

Safkaa joo ja veistää törrrkeen mageita kaarnalaivoja. Niillä ja vain niillä pääsee kerjäläisten valtakuntaan… monessakin suhteessa.
Tsory tästä ja tosta sekä siitä. 90 on uus 10. Mä meen nyt hyppäämään ilmaan koska tuli flirttailtua islamistien kanssa.

Debis
Debis
16.5.2019 09:36
Vastaa...  Äleks Stybb

kyl mä näin sen kaarna laivan telkkarissa, sekin oli tehty niin päin persettä ettei se olis edes vedessä pysyny hetkeekään pystyssä

Pertti Grandell
Pertti Grandell
15.5.2019 13:34
Vastaa...  Riku Sipilä

jos nyt pitää pizzoja, kebabia tai makrooneja tai intialaista, thai, safkaa “törkeän” hyvänä , mitkä haisevat jo kauaksi jalkahielle siitä vaan, kyllä kunnon scandinavialainen koti ruoka on ruokaa.verrattuna noihin karvaranteiden tekemään sekameteli soppaan. fyi s##tana zenthään..vielä kun oppisivat maksamaan veroja eikä aina ketkutella noiden “ulkomaalaisten” omilla säännöillä..

Asenteella on merkitystä
Asenteella on merkitystä
2.7.2018 16:34

Tuon kartan piirtäjähän on jo ratkaisun äärellä, se tosin vaatii työskentelyä hieman pidemmällä aikavälillä…
Kasvatetaan matughettojen vetoivoimatekijöitä siihen pisteeseen, että saadaan mahdollisimman paljon rikastajia muuttamaan alueelle, minkä seurauksena saadaan loputkin kantaruotsalaiset muuttamaan ulos hyvin vikkelästi. Sen jälkeen rakennetaan aita tuota karttaan piirrettyä jälkeä seuraten suojaamaan kunniakansalaisia ilkeiden rasistien hyökkäyksiltä. Viimeisessä vaiheessa lyödään portit kiinni.
Ulos sieltä toki pääsee (ja kukaan täyspäinenhän ei halua mennä sisään), nimittäin ensimmäiselle lennolle suoraa siihen Ählystaniaan, josta ulospyrkijä on alunperin Ruotsiin saapunut.Ja kas, näin pienellä vaivalla saadaan toteutettua täysin EU-kelpoinen pakolaisleiri/palautuskeskus, jossa tunnelma on varmasti niin mukavan etnisen värinän kyllästämä, että asukit alkavat varmasti ikävöidä entistä kotimaataan.

Kela Gold
Kela Gold
3.7.2018 11:19

Nopeuttaakseen maasta poistumista tulee paikalliset kela goldit mitätöidä.

John MacMunne
John MacMunne
15.5.2019 11:36
Vastaa...  Kela Gold

Jos ei halua sittenkään ihanasta ghetosta poistua, niin siihenkin on olemassa ratkaisu: TSAR-BOMBA!

anti-sjw
anti-sjw
2.7.2018 18:24

http://statistik.stockholm.se/omradesfaktax
Tuolta löytää valtavasti lisää tilastoja Tukholman kaupunginosista. Esimerkiksi Rinkebyn ulkomaalaistaustaisista 46,3% on Afrikasta ja 35,2% Aasiasta. Viime vuonna 29,3% 9-luokkalaisista sai matematiikasta hylätyn. Huonoin hyväksytty arvosana E oli 37,4%:lla. Ruotsin kielenkin tulokset olivat surkeita. Rinkebyläisistä 89,3% äänesti neljää vasemmistopuoluetta kuntavaaleissa 2014.

Anonymous
Anonymous
5.10.2019 11:01
Vastaa...  anti-sjw

Valtava määrä punavihernatseja sai orgasmin tämän luettuaan.

Anonymous
Anonymous
2.7.2018 18:56

Kartan kuin ruttoa.

Valtsu
Valtsu
2.7.2018 19:47
Vastaa...  Anonymous

Rutto on rikkautta!

korjaus
korjaus
3.7.2018 01:53

Kistan ulkomaalaisten määrä on oikein, mutta koko asukasmäärä oli 13069 vuonna 2017. Eli mamujen osuus on 71,33%.

vihainen katse
vihainen katse
3.7.2018 09:28

Mitenkäs sitten käy, kun sosiaalituet loppuvat.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.5.2019 14:52
Vastaa...  vihainen katse

Miten kävi Syyriassa ja Irakissa, kun diktaattori ei ollut pitämässä porukkaa kurissa ja tyytymättömiä oli niin paljon, etteivät kaikki mahtuneet ko maihin. Tuossahan ne kalifaatin rajat ovat karttaan piirrettynä ja koko ajan muuttaa perustajajäseniä ulkomailta. Lisää noita alueita tietenkin tarvitaan, mutta se on enää ajan kysymys, milloin noista tulee itsehallintoalueita (kuten Sipilän maakuntauudistuksessa). Kun intifada noissa alkaa – vaikka niiden sossurahojen puutteessa – tulee ulkomailta virtaamaan vierastaistelijoita jelppimään uskonveljiään, imaamit tykittelevät moskeijan tornista, barrikaadit rakennetaan. Kuka on vastapuolella? Ei kukaan, mutta on kiva laittaa paikat muistuttamaan Beirutin sotaa. Jos kuningas/kuningatar aikoo ryhtyä julmaksi, kohtaa hän/hon/han/hen vielä julmemman kohtalon ja löytää valtakunnanomenan…
Onneksi Ruotsi saa velkaa, matuja maailmalla piisaa ja umpihullu kansa äänestää kiivasti sen puolesta, ettei jatkossa tarvitse äänestää ollenkaan, kun muslimit päättävät puolestaan. Toivottavasti Suomen luottoluokitus romahtaa ja korot pompsahtavat kaksinumeroisiksi. Se ehkä hillitsisi menoa hieman, kun ei olisi jaettavaa enää.

Anonymous
Anonymous
16.5.2019 09:30
Vastaa...  vihainen katse

Tulevat Hölmölään tietenkin. Täällä (velka) rahaa ja suvaitsevaisuutta riittää kokoomuksesta vihreisiin.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
15.5.2019 10:45

Luulisi tuollaisen monikulttuurisen paratiisin vetävän puoleensa suvakkeja, mutta kuinkahan mahtaa olla.
Taitaa kiimaisinkin batiikkinoita asua mieluummin jossain muualla.

Eikä vain Järva
Eikä vain Järva
15.5.2019 11:24

Kaikki seudut Brommasta ja Solnasta luoteeseen alkavat olla menetettyjä, Vällingbykin on varsinainen paskareikäalue.

rocky
rocky
15.5.2019 11:43

Tuolta on varmaan helppo myydä asunto ja muuttaa pois.Jethrolle töitä tai vaikka Arvaa kenen koti ohjelmaformaatti.

Valtsu
Valtsu
15.5.2019 11:45

Positiivisen kautta: Kun kaikki kaikkien koulujen oppilaat ovat apukoululaisia, ei tarvita erikseen puuhastella jotain apukouluja tai -luokkia, vaan rima voidaan valmiiksi asettaa maan pinnalle, ja katsoa josko joku epähuomiossa saisi hypähdettyä yli.

Yhtä huonoa kaikille
Yhtä huonoa kaikille
15.5.2019 12:20
Vastaa...  Valtsu

Juuri näin on tehtykin. Eilen/edellispäivänä telkkarissa näytettiin ruotsalaista koululuokkaa jossa suuri osa oppilaista oli 16-18- vuotiaita matuja. Välitunnilla pelattiin biljardia koulun tiloissa!!! Matikanopetuksen taso oli noin ehkä 10- vuotiaille. Kantisten opetuksen tasoa oli laskettu tietoisesti jotta tulokkaat eivät tuntisi itseään huonommiksi.

Stevie Ihme
Stevie Ihme
16.5.2019 01:18

Tässä tiivistyy Anderssonlainen kommunismi.
Kaikki pitää olla yhtä paskaa.

Slerba
Slerba
15.5.2019 14:44

Saatana se on Ruotsi menetetty.
Hölmölä nro 1.
Ja Suomi haluaa vähintään kakkoseksi.
Onneksi olen jo 6-kymppinen, ei kerkiä näkemään Suomen lopullista tuhoa, paskat eläkevuodet jos tänne jää, muutan Thaimaahan!

Pessimisti
Pessimisti
15.5.2019 16:42

Aita ympärille ja uusi nimi, Negerby.

kanander
15.5.2019 17:59

Tällainen on punavihreän Helsinginkin tulevaisuus, jos poliittista käännettä. Meidän taloon (Suomessa) ilmestyi uuden lapsiperheen myötä arabin junttura. Lapset eivät ole hänen. On vielä vähän epäselvää, asuuko hän talossa vai käy vain tyhjentämässä pussinsa kuten toivon.
Apteekissa viime viikoll somalinainen sai lääkkeensä jollain lapulla: ei rahaa eikä Kela-korttia näkynyt.

Acc358
Acc358
15.5.2019 18:14

Akallassa on kadunnimiä, jotka viittaavat Suomeen. On muun muassa Tavastehusgatan, Vandagatan ja Imatragatan. Ehkä svedut ovat aikanaan ajatelleet asuttaa sinne suomalaisia.

Joonas
Joonas
15.5.2019 20:59

80 luvulla tenstassa asui paljon suomalaisia. Oi aikoja oi tapoja…

Jekylll
Jekylll
15.5.2019 22:17

Yhteensä-rivi on vielä laskettu väärin. Luvut pitäisi tuolla raakadatalla olla: 71 811, 57 760 ja 80,43%
Ulkomaalaisia siis jopa yli 80% koko alueella.

Minä
Minä
5.10.2019 04:02
Vastaa...  Jekylll

Kiinnitin samaan huomiota jo ihan näppituntumalla. Näytti siltä, että ei ole koko alueen prosentit kohdillaan. En vaan jaksanut laskeskella, vaan mietin, että josko joku toinen olisi jo vaivautunut 🙂 Eläköön laiskuus 🙂

Debis
Debis
16.5.2019 05:59

Sinänsähän on hyvä, että paska keskitetään yhteen paikkaan, eikä kaikkialle. Tätä ajatusta silmälläpitäen on keksitty mm. kaatopaikat. Jostain syystä suvakit vastustavat tällaista ajatusmallia ja ideaa.

Paavo kuvaamaan!
Paavo kuvaamaan!
16.5.2019 13:37

Järvamatut lähtenevät viikonloppuna sankoin joukoin Tukholman keskustaan möykkäämään viha-imaamien (4kpl) säilöönottamista vastaan. Voipi tulla kunnon mötäkkä jos hyvin käy.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/demonstration-for-de-frihetsberovade-imamerna-i-stockholm

Timoasko
Timoasko
16.5.2019 15:08

Yhteenlaskuvirhe johtaa prosentti,määrän pienenemiseen lopputuloksessa.

Satsannut liikaa pikemminkn
Satsannut liikaa pikemminkn
17.5.2019 00:55

EU uhkaa vaatia Ruotsilta 1 mrd kr eli 100 miljoonaa euroa koska Ruotsi ei ole satsannut tarpeeksi asylvastaanottoon ja integraatioon! Päivän vitsi!

Carl
17.5.2019 01:08

Toivottavasti tulee mötäkkä ja 10+ uhria, jotta saadaan ylenanto uutisoimaan, kun muut tekevät sen ensin. Suvakit saavat niellä muutakin, kuin “vihreiden vegaaniherkkua” matukurkkua. Pidetään peukkua…!

Lainmuutoksen vika
Lainmuutoksen vika
17.5.2019 08:29

SKL- (kuntien ja maakäräjien liitto) puheenjohtaja Anders Knape varoittaa nyt Ruotsiin tulevasta omaismuutosta joka on kasvanut aivan liian suureksi muutetun lain takia. Kohta saadaan taas samat lukemat matuja kuin 2015 ja jo nyt on joka neljännen kunnan talous miinuksella. (Aftonbladet)

Anonymous
Anonymous
5.10.2019 00:26

Suomihan “tollona” seuraa perässä.
Mitä (sossu)Ruotsi edellä, sitä (nykysossu) Suomi perässä.
Pelottaa naisena tämä Suomen maailmaasyleilevä tulevaisuus!

Risto Koponen
Risto Koponen
5.10.2019 11:54
Vastaa...  Anonymous

Nainenkin voi syksyn tullen hankkia uusia harrastuksia. Suosittelen metsästysharrastuksen aloittamista. Pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja kun saa omin käsin ammuttua hirven tai peuran ja tuo itse ammuttuaa lihaa kotiin niin yöllä rupaeaa uni maittamaan vaikka naapurina olisikin Yusuf Abdul Abdullah

Anonymous
Anonymous
5.10.2019 23:07
Vastaa...  Risto Koponen

Olen miettinyt tuota ampumaan opettelemista jonkin aikaa, voisi olla hyödyllistä monessa mielessä. Että kykenee tarpeen vaatiessa ampumaan riistaa. Ei ole sanottua, että asiat täällä Pohjolassa ovat niin hyvin kuin ovat jatkossa. Jos asuu haja-asutusalueella, on myös hyvä, jos on ase/aseita ja osaa käyttää niitä, jos tarvetta ilmenee. Poliisi voi olla pitkän matkan päässä ja tilanteet voivat mennä hyvin ikäviksi, jos ei kykene puolustautumaan. Pudasjärvellä tuntemattomat veivät mönkijän omakotitalosta, isäntä lähti perään ja hänet ammuttiin. Vaimo kidnapattiin ja kotitalo poltettiin. 5 lasta jäi ilman isää ja muutama lapsenlapsi ilman ukkia. Pariskunta oli ollut yhdessä 17-vuotiaasta asti vuosikymmeniä. Perheellä elämä täysin palasina, oli ollut hyvä puoliso ja isä. Älyttömän surullista ja täysin turhaa. Ei muuta kuin ampumakursseille. Ja ensiaputaidot haltuun. Elämästä ei selviä hengissä, mutta aina voi yrittää parhaansa :).

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.10.2019 12:13

Juu ja loput 26% toimivat nyrkkeilysäkkeinä ja kivenheittomaaleina.
Pastoria ei huvittaisi asua tuossa perslävessä puolta sekuntiakaan.
Amen.

sipilä&lööperin salainen sopimus suoraan mooneyn CVR
sipilä&lööperin salainen sopimus suoraan mooneyn CVR
5.10.2019 21:27

Tuo mutiaiskeskitys on meidän rasistinatsien strateginen suunnitelma. Kun keskittämisessä päästään osimmoilleen 120 prosentin tasolle, niin homma on helppoa kuin heinänteko. Siis, neutronipommi keskityksellä saadaan alue hallintaan. Sitten ei po määräalalla eväkään tärähdä. Homma hoidossa.

Varvasväliläpsytin
Varvasväliläpsytin
6.10.2019 07:50

Sosiaalituet eivät läpsyiltä lopu ennenkuin maa on sodassa. Muutama kantis saa kuolla nälkään ennenkuin läpsyn ”annosta” aletaan nirhomaan.
Eilen tuli metrossa sinnikäs kerjäläisläpsy, noin 25-30 partainen ja viiksekäs hyvinvoipa arabi jonka jankutti rahaa. Hänellä oli iso Punaiselta Ristiltä tai Pelastakaa Lapsilta varastettu keräilylipas jota louskutti naamani edessä. Samalla han esitteli minulle jalkaansa ja vaati rahaa sekä ruokaan että kenkiin.
Ja mitkäs sillä oli jalassa? Kumiset varvasvälitossut, ne klassiset läpsyttimien länsimaiset kantaisät, sukkien kanssa!!!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.10.2019 11:10

Olet ollut tekemisissä korkeasaaren karkulaisen kanssa.
Ota ensikerralla yhteyttä korkeasaareen. Siellä on aina tilaa vielä yhdelle.