Ovatko eurooppalaiset vastuussa islamilaisista maista?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.png

Helsingin Sanomissa julkaistiin tänään mielipidekirjoitus, jossa vaaditaan toimia Välimerellä hukkuvien laittomien tulijoiden kohdalla. Mielipiteen on kirjoittanut Amnestyn toiminnanjohtaja ja Lääkärit ilman rajoja-järjestön toiminnanjohtaja.

Sanoma on tavallinen. Välimerellä hukkuu ihmisiä ja jokainen hukkuminen on liikaa. Tästä johtuen EU-maiden on käärittävä hihat ja alettava pelastushommiin suuressa mittakaavassa. Eurooppaan olisi toisinsanoen saatava turvallisia reittejä, jotta sotaa, vainoa, kidutusta ja epäinhimillisiä oloja pakenevat voisivat saapua lihapatojen ääreen.
Lainaus Hesarista loppuu.
Jostain kumman syystä Afrikan ongelmista on tullut Euroopan ongelma. Lähi-Idän ongelmista on tullut Euroopan ongelma. Bangladeshin, Syyrian, Sudanin, Somalian, Palestiinan, Afganistanin jne ongelmista on tullut Euroopan ongelma. Maailman köyhyys, epäoikeudenmukaisuus ja konfliktit ovat eurooppalaisten syy ja ongelma ja meidän velvollisuus on korjata maailman vääryydet.
Onko näin? Ei tietenkään ole. Euroopalla on tasan tarkalleen yhtä suuri vastuu muista mantereista kuin muilla mantereilla on Euroopasta. Ongelmamaissa, lähinnä islamilaisissa maissa, nähdään Eurooppa yltäkylläisyyden kehtona ja kuvitellaan jostain ihmeellisestä syystä, että se yltäkylläisyys kuuluu heille.
Monet eurooppalaisetkin kuvittelevat niin. Vihervasemmisto ajattelee kolonialismia ja kokee valtavaa sääliä mustaa miestä kohtaan. Britti-kolonialistit ajattelivat, että taikauskoiset afrikaanot tarvitsevat valkoista miestä avukseen sivistyksessä. Vihervasemmisto ajattelee aivan samalla tavalla. Muslimimaista tulleita taikauskoisia ihmisiä pitää auttaa pääsemään sivistyksen pariin Eurooppaan. Pieni Suomikin ostaa puhdasta omatuntoa pumppaamalla miljoonia euroja Afrikkaan sivistysrahaa, mutta mitään ei tapahdu. 10-vuotias suomalainen poika rakentaa tukevamman puumajan kuin kylällinen afrikkalaisia miehiä. Sivistysrahan lisäksi he haluavat avata ruskeille ihmisille vapaa väylän Eurooppaan.
Jos halutaan, että Välimerellä ei huku tulijoita niin homman pitää lähteä siitä, että Välimerelle ei lähde soutajia. Hihat voisi kääriä vaikkapa sillä, että lopetetaan se miljardien pumppaaminen läpimädille korruptoituneille valtioille. Käsittämätön kuvitelma kaikenkaikkiaan, että jos korruptoituneille valtioille annetaan rahaa, niin korruptio jotenkin häviäisi ja korjaisi asian paremmaksi.
Eurooppalaisten kehitysmaa-apu vain lisää erimielisyyksiä niissä maissa, jonne sitä rahaa kaadetaan. Se kellä on rahaa, sillä on valtaa. Ja tavallinen kansa taas oikeutetusti kihisee kiukussaan, koska se ei saa itselleen senttiäkään. Kehitysavulla vain varmistetaan, että maiden ongelmat jatkuvat loputtomiin. Onko maailmassa oikeasti yhtään kehitysmaata, jossa käteinen on auttanut maata nousemaan paremmaksi? Vuosikymmenien kaivonporaukset ovat naurettavuudessaan ihan omaa luokkaansa. Kehitysapu yksinkertaisesti nyt vain lisää epäsopua kehitysmaissa.
Vihervasemmiston piirissä elää siis hirvittävä väärinkäsitys, jonka mukaan kaikki eurooppalaiset ovat eurooppalaisuutensa takia velkaa afrikkalaisille. Sitä velkaa pitää maksaa kehitysapuna ja tekemällä Välimerelle silta, jota kautta Eurooppaan saadaan jatkuvat virta tulijoita.
Mitä pitäisi tehdä? Ei mitään. Koska me emme voi tehdä mitään. Kun valkoiset miehet ja naiset ovat menneet eteenpäin tieteissä ja taiteissa; on keksitty sähkö, moottori, tietokoneet, silmälasit ja käyty avaruudessa niin sillä aikaa Afrikka, Lähi-Itä ja ylipäätään islamiset maat ovat olleet vuosisatoja kontalleen kumartamassa allahia ja mitä jumalia milloinkin. Niin kauan kuin kehitysmaiden ihmiset säkittävät naisiaan ja ovat kontalleen mekkaa kohti, mitään ei tapahdu. Mikään ei muutu.
Joten, Afrikan ongelmat ovat vain afrikkalaisten ongelmia ja Lähi-Idän ongelma vain lähi-itäläisten ongelmia. Niin kauan kun näissä maissa jatketaan naama punaisena allahin huutamista ja kuolemaa vääräuskoisille, niin kauan Välimerelle pitäisi laittaa merimiinoja.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kahelit karkoitettava
Kahelit karkoitettava
6.10.2019 20:27

Painukoot pahvipäät itse sinne kohdemaihin auttamaan sitä porukkaa.

Diskoläpsytyksen euroopanmestarit
Diskoläpsytyksen euroopanmestarit
6.10.2019 20:56

Ei heissä ole miehiä miesten töihin..

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
6.10.2019 21:10

Ehdotin näitä maailmanparantajia painumaan näiden partapoikien mukaan muuttamaan sinne nyrkin ja hellan väliin ynnä pukeutumaan jätesäkkiin vaan bänniähän siitä tuli😊 huumorintajuista ovat nämä muunsukupuoliset mekkoeinarit Perkele…..

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
6.10.2019 21:49

Tätä sivistystä me eurooppalaiset olemme jakaneet Afrikkaan kymmeniä vuosia vaan onko Afrikka muuttunut? Ei ole, eikä tule muuttumaan ja sitä asiaa eivät jutat eivätkä muutkaan vihervassarit kykene muuttamaan😬 meidän asia ei ole elättää niitä, se on luonnon valinta, kiitos ja tupla aamen👍

Anonymous
Anonymous
6.10.2019 20:29

Sentin senttiä en ole spr mafialle tai kirkon ulkomaanapuun jne lahjoittanut. Enkä lahjoita.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
6.10.2019 20:55
Vastaa...  Anonymous

En Lahjoita itsekkään, olen siellä aikoinaan asustellut ja nähnyt notta pätäkät menevät gepardi hattuihin ja mersuihin Perkele…. lahjoitusrahat menevät korruptioon😠 ps.vihervassarit toivotan muuttamaan syvään Afrikkaan pelkällä menolipulla mulkoilemaan ns.ilmastonmuutosta😈 Saatana

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
6.10.2019 21:02
Vastaa...  Anonymous

SPR vetää säälimättä rahaa johtoportaaseensa ja tuleva komissaari työntää isänmaamme rahoja säälimättä näille jotka ajavat traktoria niin pitkään kun polttoaine loppuu. Tämän olen paikanpäällä nähnyt😠 voi saatana tätä järjen köyhyyttä…

JUJUA KEHIIN hallitukselle ja kaikille kehitysmaahalaajille
JUJUA KEHIIN hallitukselle ja kaikille kehitysmaahalaajille
7.10.2019 11:22
Vastaa...  Anonymous

TODELLA NAULAN KANTAAN KIRJOITETTU!
Me kaikki maksamme kehitysapua joka kuukausi verolla joka palkastamme revitään!
Tähän on saatava loppu.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.10.2019 20:43

Täsmälleen samaa mieltä.
Lueskelin taannoin suvakkilehteä, jossa puhuttiin väestönkasvusta kehitysmaissa ja siitä, miten kehitysapu on itse asiassa väestönkasvua hillitsevä asia. Väitettiin siis, että populistit vaatimuksineen kehitysavun alasajosta itse asiassa olisivat lisäämässä väestönkasvua.
On helppo esittää tuollaisia väitteitä, kun asiaa ei sen tarkemmin tarvitse perustella.
Jos nyt ajatellaan länsimaiden maksamaa kehitysapua ylipäänsä, niin mitä ilmeisimmin sen absoluuttinen taso ei nykyisestä enää nouse, vaan pysyy ennallaan. Ts se liudentuu koko ajan, kun väestönkasvu kehitysmaissa jatkuu kiivaana.
Koko ajan kehitysapu/kehitysmaalainen suhdeluku pienenee. Koska länsimaiden talouskasvu ei riitä korvaamaan tuota koko ajan kasvavaa epäsuhtaa, tulee jossain vaiheessa kuitenkin eteen tilanne, että raha ei vain enää yksinkertaisesti riitä mihinkään. Saati miten miksi länsimaiden edes pitäisi kasvattaa kehitysapua kattamaan lisääntyvä väestö? Ei mitään velvollisuuksia pitäisi olle sellaiseen.
On täysin posketonta myös väittää, että afrikkalaiset kärsisivät vielä kolonialismin aiheuttamasta alemmuuskompleksista, jonka vuoksi heidän maansa eivät vielä nykyäänkään kehity. Syyt ovat aivan varmasti muualla ja heillä ei ole sellaista kykyä toimia, joka vaadittaisiin infrastruktuurin ja valtiovallan kehittämistä moderniksi yhteiskunnaksi.
Yllä mainittu ei tietenkään päde kaikkiin afrikkalaisiin maihin, mutta monin paikoin tilanne on täsmälleen tuo. Kehitysapu pitäisi arvioida uudelleen ja samoin analysoida maiden ongelmia kokonaisvaltaisesti myöntäen sellaisetkin esteet, jotka ovat tätä nykyä lähes tulkoon täydellisen hyssyttelyn kohteena.
Oma mielipiteeni on, että kehitysapu pitäisi ajaa asteittain alas ja kohdentaa se siten, että siitä on todellista hyötyä. Jos esim Suomen antamaa apua jaetaan periaatteella, että jokainen afrikkalainen saa käteensä euron, niin eihän siitä sitten mitään todellista hyötyä ole.

Juuso Karhu
Juuso Karhu
6.10.2019 22:57
Vastaa...  Suomi Finland

”Lueskelin taannoin suvakkilehteä, jossa puhuttiin väestönkasvusta kehitysmaissa ja siitä, miten kehitysapu on itse asiassa väestönkasvua hillitsevä asia.”
Täyttä idiotiaa tuollainen väite. Mitä tekee kuukausia pikku nälässsä kitunut musta mies, kun saa sen maissijauhosäkin, tai minkä saakaan ja kerrankin on pitkästä aikaa kylläinen olo ja energiaakin on? No tietysti menee ja panee muijaansa, tai jos niitä on useampia, niin panee kaikkia. 9 kuukauden päästä on lisää nälkäisiä autettavia.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 01:17
Vastaa...  Suomi Finland

Erittäin hyvä kirjoitus ilman mitään rasismin häivää, tai väitteitä jotka ovat itse keksittyjä.
Ja hyvin ajateltu tuo suhdeluku, koskaan lukenut muiden kirjoittavan samasta asiasta, saati itse osannut ajatella. Vuosisadan lopussa pitäisi maksaa Afrikkaan solidaarisuusrahaa miljardin sijasta neljä, jos väkiluvun mukaan mennään. Rinne jo tilasi Suomeen 250 000 000 afrikkalaista (seuraava pääministeri taas jotain muuta), joten riittää lapsenlapsilla elätettäviä. Millähän meinaavat jaksaa työskennellä 23h/vrk? No, eihän se meille kuulu, jollain muotihuumeella varmaan, letku käsivarressa ravintoa työntämässä. Ihan oikein vielä syntymättömille rasisteille, että joutuvat koville, mitäs uskovat kaikki valheemme. 8 elätettävää mustaa/eurooppalainen ja nelinkertainen valkoisen miehen taakka ja alati kasvavat vaatimukset työelämän ja etnisten taholta.. pakottaa koviin toimiin väärän väriset, mm heikkolahjaiset on eliminoitava, että mustat voivat nauttia etuoikeuksistaan? Ei pullopalautuspoika sentään yhdellekään edistyneelle taloa maksa, se on varma juttu se.

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
6.10.2019 20:43

Rahan antaminen afrikkaan on tapauksena vastaava, kuin äidin antama raha huumekoukussa olevalle pojalleen.
On pakko yrittää auttaa ja se auttaakin vähän aikaa, mutta todellisuudessa vain pahentaa tilannetta. Ja jossain vaiheessa tulee mukaan väkivalta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.10.2019 21:30

”Niin kauan kuin kehitysmaiden ihmiset säkittävät naisiaan ja ovat kontalleen mekkaa kohti, mitään ei tapahdu.
Mikään ei muutu.”
Pastori on niin, SIIS NIIN!!! samaa mieltä, ETTÄ!!!
Islam on cancer ja Jesus Kristus pop!
Amen.

Jeesus On Herra
Jeesus On Herra
6.10.2019 22:20

Jesse on hyvä jätkä.

Anonymous
Anonymous
6.10.2019 21:56

Afrikassa ei olisi vielä edes pyörää käytössä jos valkoinen mies ei olisi sitä sinne kehitysapuna aikanaan roudannut.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 05:16
Vastaa...  Anonymous

Mesopotamiasta väittävät pyörän tulleen Egyptiin 4000 eaa. Mustat salettiin tajusivat ympyrämuodon, mutteivät sitten vissiin keksineet sille mitään käyttöä.
Kanadassa pyörät ovat kai yhä neliskanttisia. Lähde: South Park

Juha
Juha
6.10.2019 22:38

Lähimmäistä voi ja pitää auttaa. Valtio voi auttaa toista valtiota. Näissä osa-alueissa ei ole mitään epäselvää. Mutta ei voi olla niin että kansakunta alkaa majoittamaan ja elättämään toista kansakuntaa ja luopuu siinä samalla omasta laistaan, kulttuuristaan, uskonnostaan, arvojärjestelmästään, taloudellisesta vakaudestaan, sisäisestä turvallisuudestaan, omien kansalaistensa huolehtimisesta, sananvapaudestaankin. Ei voi olla niin että auttaja antaa autettavan kävellä ylitseen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 05:19
Vastaa...  Juha

Jos oli omaa tekstiäsi, niin eduskuntaan vaan. Järkimiesoletettu henkilö.

MSK
MSK
6.10.2019 23:09

Vuosi pari sitten pidin itsestään selvänä, että europpalaiset kohta tajuaisivat etteivät he tässä pelissä ole niitä kolonialisteja vaan päinvastoin. Nyt minusta tuntuu ettei sellaista ”valaistumista” taida tulla lainkaan, ei ainakaan ennen kuin on liian myöhäistä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 05:40
Vastaa...  MSK

Samoin, totuus on erittäin karu. Baltian maat, Puola, Unkari + joku muu eivät pelaa edes samassa hallissa kanssamme, heillä on oma tiensä ja hyvä niin. Suomessa nyt juostaan vaikka tontunpelossa suohon, jos yhteisöpaine niin sillä kertaa päättää painostaa. Surullista.

Särmääjä
Särmääjä
7.10.2019 00:51

Samoja iänikusia kaikille maailman ihmisille rajoja ja raajoja auki haluavien julistuksia. Suomessa ei ole kulttuuria vaan pelkkiä pahoja etuoikeutettuja valkoisia niin ne pitää korvata kehitysmaalaisilla. Paitsi saamelaiset. Ne on superalkuperäiskansa, jolla on superupea alkuperäiskulttuuri, johon ei saa koskea ja jota Yle suojelee viimeseen asti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 05:57
Vastaa...  Särmääjä

Alkuperäismoottorikelkoilla ajetaan alkuperäiskarjaa takaa, taikka sitten jotain aivan muuta. Enkä saamelaisia väheksy, heillä on oma kulttuurinsa, joka kehittyy ja omat ansaintakeinonsa, jotka myös muuttuvat aikojen saatossa. Elävä alkuperäisväestö saattaa tarvita noita selvitäkseen. Mulla ei alkuasukkaana ole sanomista toisen touhuihin, kunhan yhteisen lain mukaan toimimme molemmat.
Olisi sekin, kun joku affenanmaalainen tulisi vinkumaan jostain naurishaudoista, ettemme pidä niitä enää yllä, vaikka kulttuuriimme kuuluisi.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
7.10.2019 01:13

Meillä suomalaisilla on ollut n. 11 000 vuotta aikaa opetella elämään tässä maassa.
Sitä opetellessa useat ovat kuolleet, monet ovat elossa, mutta suurin osa ei ole vielä edes syntynyt.
Afrikkalaisilla on ollut miljoonia vuosia aikaa opetella elämään Afrikassa, eivätkä he vieläkään tunnu sitä oppineen.
Jos he eivät opi siellä elämään, niin kuolkoot sitten pois. Eivät he opi elämään täälläkään, eikä heidän elättämisensä täällä ole meidän tehtävämme.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.10.2019 06:04
Vastaa...  Nestori Lundahl

Kyllä afrikkalaiset pärjäävät vallan mainiosti omin päin, heitä vaan on ehkä noin 100 miljoonaa sitten enää. Suomalaisiakin olisi paljon vähemmän, jos pitäisi pärjätä maan antimilla ja muutenkin omillaan.

Minä
Minä
7.10.2019 05:02

SPIEGEL Interview with African Economics Expert: ”For God’s Sake, Please Stop the Aid!”
https://www.spiegel.de/international/spiegel/spiegel-interview-with-african-economics-expert-for-god-s-sake-please-stop-the-aid-a-363663.html

Suomi FInland
Suomi FInland
7.10.2019 13:08
Vastaa...  Minä

Tässä oli asiaa.
Ja johtopäätökset ovat juuri sellaisia kuin voisi olettaakin. Ja täysin päinvastaisia kuin kehitysavun puolustajien lässytykset siitä, kuinka kehitysapu on välttämätön tuki Afrikan kehitykselle.
Kehitysapu -> ei jatkoon. Rahat ennemmin vaikka omille vanhuksille.

Anonymous
Anonymous
7.10.2019 06:10

AAMEN!

hieltä haiseva burkini
hieltä haiseva burkini
7.10.2019 06:39

Suomalaisia pitää rangaista ja nostaa esim. eläkeputkea vuodella, että demarit saavat jakaa ”säästyneet” rahat Afrikkaan.

Minä
Minä
7.10.2019 06:49

Suomessa ja muualla Euroopassa ei tehdä politiikkaa kansakunnan menestyksen eteen, vaan poliitikkojen oman uraputken eteen, oman menestymisen eteen. Kansakunta on vain väline ”loistavalla uralle”.

Aavetanssi. Alkuperäiskansojen psta
Aavetanssi. Alkuperäiskansojen psta
7.10.2019 10:46

Jenkit itse, joitain satoja vuosia sitten, omalla multikulttuurisella toiminnallaan synnyttivät tämänkin ongelman:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006264282.html
”FBI: Samuel Little on Yhdysvaltain historian pahin sarjamurhaaja – tunnustanut 93 murhaa: ”Uskoi, ettei hän voisi jäädä kiinni””
Näin monta sataa vuotta ihmisten keskellä, mutta…
Aika hyvin on heppu kuitenkin FBI:ta vedättänyt, lieneekö senkin poliisivoimissa ruotsalaisia maahantunkeutujia? Tätähän joka jenkki on.
Cusco – Ghost Dance
https://www.youtube.com/watch?v=IBQzUfM1tIU
.

Juha
Juha
7.10.2019 16:11

Kaikkein ikävintä tässä on aina ajatella sitä rahaa jota Afrikan suuntaan menee, mitä kaikkea sillä saisi omalle kansalle jossa hätää kärsiviä on yllin kyllin, työttömiä, lapsiperheitä, sairaita, vanhuksia…