Urheiluvalmentaja kilahti kun samassa hotellissa oli Sverigedemokraatteja

ca9e9658fc0f7d305536560012c3ffe24b666ccd.jpeg
Hotelli Bohusgården ei valikoi asiakkaitaan puoluetaustan perusteella. 

Ruotsin kielessä on yksi sana, joka kuvaa tiettyä asiaa yhtä hyvin kuin suomen pököpää, knallkork. Vaikka se tarkoittaa myös paukkupommia niin sitä voi käyttää kertomaan, että joku on pököpää.

Montenegron naisten käsipallomaajoukkueen kapteeni ruotsalainen Per Johansson kilahti kun sai tietää, että eräässä hotellissa vierailee sverigedemokraatteja. Uddevallassa pidettiin viikonloppuna SD:n suuri puoluekokous, johon osallistui pari sataa politiikkoa. Samaan aikaan majoittautui Per Johanssonin toimesta samaan hotelliin kaksi pelaajaa ZRK Buducnostista. Pelaajat ovat kotoisin entisestä Jugoslaviasta.
Tässä lähtökohta. Bohusläningen kirjoittaa miten Per Johansson sai hermoromahduksen asian takia.
– Minä kunnioitan sananvapautta, mutta Svergiedemokraatit saavat minut oksentamaan. Majoittaa hotelliin kaksi entisestä Jugoslaviasta tulevaa henkilöä, jotka ovat kokeneet sisällissodan ja samaan aikaan hotelli on täynnä Sverigedemokraatteja, antoi todella pahan maun eikä tuntunut mahassa hyvältä, Johansson kertoo.
Johansson ei tiennyt etukäteen, että SD kokoustaa hotellissa. Mutta kun asia tuli tietoon hän yritti saada toista hotellia, onnistumatta kuitenkaan löytämään vapaita huoneita. Johanssin kertoo niin ikään, että on hyvin valitettavaa, että Sverigedemokraatit saivat majoittautua hotelliin.
Hotellinjohtaja taas kertoo Bohusläningenille, että asiassa ei ole mitään kummallista.
– Se on puolue, joka istuu eduskunnassa. Kyse on demokratiasta. Asiat olisivat todella huonosti jos alkaisin jakelemaan määräyksiä mitkä organisaatiota, puolueet tai seurakunnat saavat majoittautua hotelliimme. Luonamme majoittuu ja kokoustaa paljon eri yhdistyksiä ja toimijoita. Me emme ole mikään tuomioistuin, joka jakelee tuomioita ketkä saavat asua ja ketkä ei.
Lainaus artikkelista loppuu.
Kannattaa huomata, että äärivasemmistolaiset ryhmät tekevät jatkuvasti kiusaa esimerkiksi hotelleille jos vain saavat etukäteen tietää siellä pidettävän Sverigedemokraattien tilaisuuksia. Useat hotellit ja kokouspaikat kieltäytyvät systemaattisesti tarjoamasta SD:lle tiloja ja vaikka asiasta ei julkisesti puhuta, niin luultavasti Jimmie Åkesson tai muut tunnetut puolueen jäsenet eivät pääse majoittautumaan joihinkin hotelleihin.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juuso Karhu

Ja nämä vajaalla käyvät pölkkypäät mainostavat olevansa suvaitsevaisia. Mikä ironia.

M

Kyllä tämä hotelli on varmaan ruotsidemokraattinen hotelli, koska se hyväksyy demokratian vastaiset äärioikeistolaiset liikehdinnätkin.

Anonymous

“Kaikkein väkivaltaisimmat ihmiset lähtevät mukaan Rauhanliikkeisiin ja vastaaviin” (John Lennon).

Pertti Hämäläinen

Ja siksi hänet ammuttiin koska tajusi miten tämä homma/maailma toimii. “Yksinäinen susi” ampui vaan virallisesti.

Vääränlaisia demokraatteja

Seuraavaksi Ruotsin demokraattinen vasemmisto kai alkaa koota svärjedemokraatteja gettoihin ja sen jälkeen lähettää heitä keskitysleireille. Vankileirien tunturit? Ruotsin rautatiethän jo hallitsevat suurten joukkojen kuljetukset pohjoiseen, viimeksi Suomen rajalle.
Ovatko muuten ruotsalaiset itse yhtäkkiä muuttuneet alemmaksi kansaksi ja ihan nk. omassa maassaan…? Mites nyt noin? 🤔

M

Mielipiteet, ne ovat kaiken pahan alku ja juuri. Varsinkin silloin kun ne ovat vääriä. Niistä meidän pitäisi pyrkiä eroon.

Nestori Lundahl

Mielipiteet ovat kuin persereikiä, jokaisella on omansa.

Pessimisti

Näitä kun lukee, niin alkaa alkaa malttamattomana odottamaan tuon paskamaan lopullista alasajoa. Toivoasti Per(se) selviää hermoromahduksesta.

fatwantarkistaja

Polpa, poliittinen palloilija voisi ruveta katselemaan jotain muuta työpaikkaa, kerran ei sananvapaus maistu hyvälle ja vattassa kiertää. Paras-Koreassa saisi olla oikeaa mieltä ihan julkisesti kadulla itkien, sinne.

Särmääjä

Eli siis koska pari entistä jugoslaavia on kokenu sisällissodan niin Ruotsidemokraattien oleminen samassa hotellissa on oksettavaa. Jäätävän kovat perustelut suvakilla!
Onhan Suomessakin tehty näitä päätöksiä että tietyt kaupungit ei vuokraa tilojaan rasistisiin tarkoituksiin (eri mieltä oleville) niin eihän se mikään ihme ole jos varsinkin Ruotsissa yksityinen yritys ei päästä väärin ajattelevia tiloihinsa edes majottumaan saati pitään tilaisuuksia tiloihinsa. Tämä hotellipomo nyt sattu olemaan vapaamielinen ja oli antanu luvan tulla.

fatwantarkistaja

SD:hän senpäiväiset verilöylyt järjesti jugoille, ettei mitään rajaa. Puhumme kuitenkin kansanmurhasta. Tai sitten valmentaja on hiukan pihalla.
Parisataa poliitikkoa, saakohan paljousalennusta? 20 000€ huoneista+syömingit päälle ja saunat ja jutut? Olisi tosikommari, jos jättäisi rahnat ottamatta.. eikun se ottaisi rahat, mutta heittäisi pihalle yhden vinkujan vaatimuksesta? Ei tule ollenkaan mieleen, kuinka olisi muka tullut toimia. Jos tulee joku NAMBLA/islamistien syyskokous, niin silloin kieltäytyisin saamasta mainetta pedarien pesänä, muuten ottaisin hillot pois kuleksimasta.

Anonymous

Joo, siis valmentaja Per, ei kapteeni. Hetken luulin että joukkue on sukupuolettomien ryhmärämä….

Gobbeli

Vittu joo?!?! Suomalaisetkin ovat kokeneet sisällissodan ja joka paikassa joutuvat olemaan tekemisissä lahtareiden(kokooomus, kristilliset ja svedu-petturit) ja punikkien(SDP+viherkommarit+kommarit(vasemmistoliitto) kanssa.
Olisihan tuo Per(se) Johanson voinut kirjautua ulos hotellista ja etsiä toisen hotellin, jos pää ei kestä muita hotellin asukkaita. Myös ylimmästä kerroksesta voi hypätä parvekkelta jos maailma ahdistaa liikaa (ja jojo kaulaan auttaa myös).

Ramon Petopunkkari

Tälle sopisi parhaiten majoituslaitos jossa kokoontuvat anarkaistat terävineen.

Catilina

Minkä ikäisiä nämä jugoslaavit olivat? Pelaamassa?

Multikulttuurista selvinnyt

Nauttivat iästä riippumatta “kokenut sisällissodan”-statusta. Aivan kuten erään uskonnon edustajat, sekä heidän isovanhempansa jotka suunnilleen kaikki “selvisivät keskitysleireiltä”. Vasemmistopellet mokailevat koko ajan, annetaan pellejen pelleillä vaan. Tekevät itselleen hallaa.

fatwantarkistaja

Tärkeä pointti. Itsehän olen entisestä Ruotsi-Suomesta, enkä siksi halua nähdä yhtään nykyisestä Ruotsista tullutta haisevaa nee…

Valtsu

Nämä hullut uskovat ihan oikeasti, että SD on synonyymi NSDAP:lle, vaikka ei pitäisi olla vaikea erottaa lähiörikollisten tuomista omaan maahan yli kaiken integraatiokyvyn ja oman maan kansalaisten panemista uuniin.

saska

Ei se mitään, minä boikotoin kaikkia tuotteita mitä mainostetaan neekereillä.

Sam Colt

Lehden kirjoituksessa ei kerrottu, millä tavalla ruotsidemokraatit olivat haitaksi tai uhaksi montenegrolaisille. Oliko jotain tapahtunut? Voi olla niinkin, että SD-t eivät laisinkaan tienneet noista keski-ikäisistä? ulkomaalaisista. Ehkä jugot eivät ymmärtäneet, että samassa hotellissa on verenhimoisia natseja. Ainoa kiihoittunut lienee taas suvaitsevainen Pelle.
Vähän on lehdilläkin jutunaiheita, kun tuostakin piti jotain vääntää.

NN

Luin PT-median laittaman linkin. Lehtijuttu oli tosi tarpeellinen, siinähän kerrottiin ne asiat, jotka PT toi esille, ja lisäksi kerrottiin, että hotellin omistajaosakas, joka ei halunnut tuomaroida ja joka korosti SD:n olevan demokraattisilla vaaleilla Ruotsin eduskuntaan valittu puolue, kertoi vielä, että tämä ruotsalainen Per Johansson oli ainut valittaja. Kukaan muu hotellin asukas ei ollut valittanut hotellissa asuvista ja kokoustavista 200:sta SD-johtajasta. Per Johanssoninkin ainut syy oli se, että häntä SD oksettaa. Hän yritti uhriutua montenegrolaisten kahden hotellivieraan puolesta, joista jutussa ei puhuttu sen enempää – jäi kuva, että montenegrolaisia ei SD-majoittujat ole häirinneet. Tämä on erittäin tärkeä lehtijuttu Ruotsissa, jossa SD:n jäsenet yritetään eristää ja leimata äärioikeistoksi ja laittomaksi puolueeksi, mitä he eivät ole.

En Halua Tulla Tunnistetuksi

Toivottavasti Ruotsin naisjalkapallimaajoukkue ei nyt menetä virettään.
Viikonloppuna samassa Göteborgilaishotellissa majoittui myös yksi Impivaaralainen Metsäsuomalais Rasisti-Persu.

NN

Montenegrolaisten käsipalloilijanaisten ei missään sanota olleen moksiskaan. Ainoastaan heidän johtajansa/valmentajansa Per Johansson valittaa SD:n olevan niin oksettava, ettei samassa hotellissa mahdu olemaan – ja yrittää maalailla mielikuvaa montenegrolaisten kärsimyksistä.
Montenegrolaisten ovat muuten pitkää eurooppalaista kansaa (heidän on väitetty olevan Euroopan pisimpiä, mikä oli helppo uskoa siellä käydessä reilu 10 v.sitten). He eivät ole mitään ulisijoita. Sisällissota oli paljon tuoreempi asia matka-ajankohtana, mutta ei se siellä mitenkään enää näkynyt. Toki Montenegroa ei ollut virallisena valtiona kartalla. Isänmaallista porukkaa on sielläkin.
Entiseltä Jugoslavian alueelta on sisällissodan takia toki Ruotsiin tullut molempien sodan osapuolien edustajia. Ruotsi on ottanut ehkä pikkuisen väärää väkeä myös, koska useimpien laittomien aseiden ja kranaattien arvellaan tulevan tuolta alueelta (näin sanoo Ruotsin poliisi aseiden alkuperästä). Osa tulijoista on ihan kantaruotsalaisten näköisiä ja täysin Ruotsiin sopeutuneita. Osa lienee sitten vähemmän sopeutuneina näissä jengeissä kerran aseet Ruotsiin kulkeutuvat.
Jotkut Ruotsiin tulleet maahanmuuttajat kannattavat SD:tä. Näin on kaikkialla. Ei ole kovin monta kuukautta kun jossain näin yhdysvaltalaisessa tv-ohjelmassa haastattelussa Kanadaan muslimimaasta paenneen miehen kertovan, kuinka hän yrittää varottaa kanadalaisia ottamasta maahan kaikkein pahimpia islamisteja, samoja, joita hän on sinne paennut – aika laihoin tuloksin. Jokainen länsimaa tekee samat virheet – toiset oikein isossa mittakaavassa, kuten Ruotsissa, Saksassa ja Ranskassa.

Bussissakaan ei kukaan taputtanut

Traagisinta tässä tapauksessa oli kuitenkin se ettei yksikään paikallaolevista noussut ylös taputtamaan käsiään tälle Per Saukolle ja hänen “NÄKEEKS KAIKKI KUINKA HYVÄ IHMINEN MÄKIN OON NYT TÄSSÄ” performanssilleen.
Reppanan kaikki vaahtoaminen meni ihan hukkaan kun kukaan ei taputtanut, nyyh.

PastoriNikulainen

Täys munaton pelle koko valmentaja.
Amen.