Märstassa kaaos yöllä: räjähdys ja kymmeniä autoja tuleen

Kuvakaappaus 2019-10-07 13-26-02.png

Tukholman pohjoispuolella Sigtunan Märstassa laitettiin yöllä pystyyn sellaiset peijaiset, että paremmasta väliä. Yksi parturi räjäytettiin tuusan nuuskaksi ja kolmattakymmentä autoa poltettiin poroksi. Jälki on kuin sotatoimialueella.

 

Tapahtumaketju alkoi klo 01.30 aikaan kun Odensalavägenillä oli sytytetty useita autoja tuleen. Muutaman minuutin päästä uusi palorypäs Valstavägenillä ja taas kohta Vänortsringenillä useita autoja tuleen. Poliisin antaman tiedotteen mukaan 19 autoa paloi poroksi, mutta tosiasissa ajokelvottomaksi palaneita autoja oli enemmän, sillä useimmissa tapauksissa palo levisi viereisiin autoihin.

EGQediIWsAA_LV9

 

Kun autot oli saatu tuleen niin klo 01.50 viritettiin Tingvallavägenillä sijaitsevaan parturiliikkeeseen kunnon pommi, joka rikkoi kiinteistön ja ikkunoita usean sadan metrin matkalta.

Paikalle saapui lähialueen palokunnat ja poliisin pommiryhmä haravoi aluetta mahdollisten räjähtämättömien pommien varalta. Poliisi tutkii asioita yleisenä vaaran aiheuttamisena ja vahingontekoina, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista. POLISEN

Pt-median alamaailman asiantuntijan mukaan Märstan tapauksessa on mitä luultavimmin kyse jonkinlaisesta klaanirahan muistutusmaksusta. Nimittäin parturia pyörittävä henkilö on Lähi-Itätaustainen henkilö. Hän omistaa myös lähistöllä sijaitsevan kahvilan, jossa on ammuttu syksyn aikana useita kertoja. Mahdollisesti erimielisyyksiä rahanpesuun liittyvissä asioissa, joissa prosentit ovat menneet sekaisin.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Märstassa kaaos yöllä: räjähdys ja kymmeniä autoja tuleen

 1. Kun läpsyyn sijoittaa euron niin saa kaksi takaisin. Siinä on prosentin voitto.
  Niin helppoa on prosenttilasku.

  31
  1. Läpsy laskee että yksi euro on yksi prosentti ja sata euroa on siis pakko olla sata prosenttia, onkohan olleet Stubbin vai Kataisen opissa?

   15
 2. Märstastahan se kuuluisa terroristi Belkaidkin tuli. Asusteli ruotsalaisen suvakin siivellä.

  19
 3. Ei ole normaali yhteiskunta enää tuo naapurimaamme.

  Mitä nuo ovat oikein kuvitelleet ryhtyessään humanitaariseksi suurvallaksi?

  He ovat onnistuneet tekemään maastaan monikulttuurisuuden testilaboratorion. Tässä tapauksessa kaikki muut maat näkevät laboratoriotulokset, mutta siitä huolimatta monet maat ovat päättäneet testata, olisiko heidän tapauksessaan jotain sellaista, että se utopia saavutettaisiin ja väki vain tanssisi kaduilla riemusta, että saavat moisessa utopiassa asua.

  40
  1. Ja pahimman matuteollisuusjätteensä ruotsalaiset kippasivat meille Suomeen v 2015. He eivät vieläkään tunnusta itsenäisyyttämme, vaan edelleen pitävät meitä miehittämänään siirtomaana.

   Ruotsi ulos Suomesta!

   Ja Rkp Suomen puolella ei toimi Suomen, vaan Ruotsin hyväksi. Tällainen kolonna peräti hallituksessamme, vasemmistomme parhaana kaverina! Hyi helvetti. Ja minäkin joskus aiemmin (hetken) uskoin vassareihin!

   Kuvaavaa on Rinteen suorittama eduskunnan istumajärjestysten vaihto. Sitä ei voi selittää muutoin kuin se on: ”Suomen peruskansa vihollisemme, Suomenkansan 800-vuotinen Riistäjä, ystävämme.” Tämä oli vasemmiston oma viesti omalle kansalleen. Voi luoja, Henrikssonin tuolloin yllättyneen vahingoniloista ilmettä! Suomi siirrettiin kansalta kysymättä takaisin Ruotsin vallan alle! Tätähän istumapaikkoja luvaton muutos tarkoitti: vallan pois ottamista Suomen omalta kansalta, sillä demareitahan ei itse suomalainen kansa enää juurikaan äänestä, se on matupuolue kuten myös Rkp.

   Vasemmisto pettää aina oman kansansa, liittoutuu milloin keihinkin kansamme vihollisiin.

   35
 4. jos katsoit ylen juuri klo 18.00 uutiset niin et tiedä mitään koko tapahtumasta

  11
  1. En katso Ylen uutisia koskaan. Viimeksi vuonna 2007.
   Olenko nyt menettänyt jotain?

   20
   1. Itsekään en ole enää vuosiin katsonut tv-uutisia. Radiota en kuuntele koskaan. Netistä etsin tiedon murusia sieltä, täältä ja yhdistelen ne mielessäni. En usko valemedioita, mutta selaan päävalheensa n. päivittäin. Luotan Putiniin enemmän kuin Niinistöön. Siinäpä presidentti, todellinen tsaari, joka on oman kansansa puolta.

    11
    1
   2. Et ole menettänyt mitään, itsekkään en seuraa vihervassareiden vääristeltyä paskaa😠 ja siitä pitää vielä veroa maksaa tälle valtiolle joka ottaa piikkimme lisää velkaa kun näitä kultamunia pitääpi elättää….. voi Perkele….

    14
 5. Pastori on äimänkäkenä noille ruottin byromaaneille.
  Missä valeylen valeuutisointi viipyy?

  15
  1. ”Juuri saamamme tiedon mukaan äärioikeistolainen ryhmittymä Äimänkäet on ottanut vastuun Ruotsissa sattuneista laajoista autotuhopoltoista. Asiasta kertoi äsken heidän Suomessa toimiva päämediansa.”

   11
   1. Nyt siis tiedämme, että Ruotsin autopaloissa 20 sytytettyä autoa on uutiskynnys Suomessa. Enintään tusinan auton pikku palothan ovat niin tavallisia, ettei niistä kannata uutisia tehdä.

    12
 6. No jos rahaa puuttuu niin ainahan voi ottaa yhteyttä näihin pt-media.orgin mainostajiin, joiden lukuun työskentelevä tyttö tienaa 450 euroa tunnissa puhtaana käteen tekemättä mitään ja lisäbonuksena saa olohuoneen lattialle puolitoistametrisen kasan riihikuivaa.

  3
  1
 7. Pitääkö minun ajaa ruottalainen Volvoni johonkin bunkkeriin kun tuntuvat kovasti olevan räjähtävää sorttia nuo Svedustanian autot?
  Autot palaa, pommit ja sarjatuliaseet paukkuu. 8 vuotiaat matuäpärät terrorisoivat pikkukaupunkeja uhkaamalla kaikkien raiskaamisella.
  Hitsari hymyilee vähä-älyisen virnettä mediassa ja feministihallitus haalii lisää kultakimpaleita pitämään huolen siitä, että tulevasta kantisten teurastuksesta tulee veriorgiat vailla vertaa.
  Jos meidän omalla vajakilla, Rinteellä olisi yhtään älliä tai edes halua suojella maatamme niin kyllähän lännen suuntaan tulisi olla samanlaiset operatiiviset suunnitelmat kuin Venäjän suuntaan.
  Meinaan seuraavan kerran kun tappelemme barbaareja vastaan niin ne taitaa tulla Svdustanian kalifaatista ei Venäjältä.

  17
 8. Minua kiinnostaisi tietää montako paikallisten muslimien autoa on palanut. Tällaiset autopalot nimittäin kenties laskevat kiinteistöjen hintoja maahanmuuttajavLtaisten alueiden lähistöllä.

  1. Suurimmassa osassa näistä autopaloista kärsivät juuri näiden ongelma-alueiden ihmiset. Kehareilla on sellainen tapa, että poltetaan niitä oman asuinalueen autoja.

   Märstan tapauksessakin niin enemmistö autonsa menettäneitä oli maahanmuuttajia, koska kaksi kolmeasta alueesta oli ilmiselviä maahantulija-alueita. Totta kai ruotsalaistenkin autoja palaa siinä sivussa, mutta tekijät tuskin tietävät etukäteen kenen autoja ovat polttamassa.

 9. Uskomatonta, eihän tässä ole järjen häivää. Jos elämä Ruotsissa on näin ahdistavaa, eikö nyt voida tehdä johtopäätöstä, että on aika lähteä kotipuoleen? Ei voida?

  1. Ei voida, kun silloin missio jäisi toteuttamatta. Tämä on jo eräänlaista pienimuotoista sisällissotaa. Operaatioilla on tavoitteet. Ei ole kysymys pelkästä omasta pahasta olosta ja ahdistuksesta. Pahaa oloa halutaan kyllä levittää. Kantakansalaiset halutaan savustaa alueelta ulos ihan kirjaimellisesti. Tai aluetta halutaan vaan hallita pelolla ja normilakien ulkopuolelta. Pian voidaan ottaa sharialaki rinnakkaisyhteiskunnassa käyttöön. Harvat ”kalifaattialueelle” jääneet kantakansalaiset eivät uskalla vastustaa.

 10. Kosto ja pelottelu, rinnakkaisyhteiskunnan täydellinen piittaamattomuus uuden kotimaansa lainsäädännöstä nostaa taas päätään. Jos vaikka onkin kyse mafiatyyppisistä suojelumaksuista, etenevät taustalla myös islamistien Ruotsia islamisoivat pyrkimykset. Tuhopoltot ovat erittäin tuttu protestointitapa muslimimaissa.

  Hyvin kunnialliset muslimimaassa muslimilakeja kunnioittavat muslimit voivat hyvällä omallatunnolla rikkoa lakeja vääräuskoisessa maassa ja tehdä rikoksia vääräuskoisia kohtaan, koska heidän uskonnossaan monet rikokset ovat kiellettyjä vain muslimeja vastaan ja nimenomaan vain kunnollinen muslimi on suojassa, ei puolimuslimi tai vähän sinnepäin. Kun maahan on päästetty monia eri ryhmiä, jo alun perin toistensa vihollisiakin, ei nykyinen kaaokseen aina vain enemmän vievä tie ole ihme.

  Suuret autopalot aloitettiin jo näyttävästi Ranskassa: vuosia sitten peräti Yle näytti useissa uutisissa kuvaa, joissa mustat ja arabien näköiset nuoret miehet riehuivat palavien autojen keskellä. Ylen mukaan ”ranskalaiset nuoret” riehuivat, koska olivat syrjäytyneet ja heitä oli kohdannut massatyöttömyys ja turhautuminen ja hirveä köyhyys, kun sosiaaliturva on olematon. Tämä selitys meni varmasti monella läpi.

  Ruotsissa poliitikot ja sosiaalitoimeen edustajat hassusti menestyen tarjoavat samaa selitystä, vaikka kaikki tietävät, että siellä sosiaaliturvan (ja verojen) taso käy kyllä jo ihan ylärajoilla. Paljoa enempää ei ole vara maksaa, kun nyt jo omilta kantakansalaisilta on pakko karsia niin vanhustenhoidossa kuin sairaskassan puolella. Kaikki liikenevä raha yritetään sijoittaa riehuntariskisten tulijoiden syrjäytymistä ehkäisemään. Mikään raha ei riitä.

  Positiivinen syrjintä työmarkkinoilla tuo uutiseetteriin uskomattomia kuvauksia töitään osaamattomista lääkäreistä ja hammaslääkäreistä tai vanhusten hoitajista, jotka vapaa-ajallaan murtautuvat hoitokierroksensa koteihin jne. Alhaisen odotustason rasismi eli positiivinen syrjintä (jossa lellitään perusteettomasti ulkomaalaisia kotimaisten kustannuksella) ei tuo ratkaisua sen paremmin Ruotsin kuin minkään muunkaan länsimaan ongelmiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.