Median maskotti raiskasi Turussa, tuomioksi ehdollista!

c02452b6.jpg

Suomalaisilla medioilla on aivan käsittämätön taipumus kirjoitella sokeroituja säälitarinoita irakiaanoista ja muista kehitysmaista tulleista miehistä. Jotka myöhemmin paljastuvat esimerkiksi raiskaajiksi.

Syksyllä 2017 meni turkulaisella Åbo Underrättelse-lehdelleä lujaa. Sen toimittaja Annina Suominen visersi käsittämättömän pitkä artikkelin eetteriin irakilaisista turvapaikanhakijoista, joita ei päästetä turkulaisiin ravintoloihin. Päähenkilönä on kolmikymppinen turvapaikanhakjija ”juristi” Hayder Kadhim Abed. 
Toimittaja ja Abed kiertävät turkulaisten baarien ovilla, mutta sisäänpääsy evätään. Porukka yrittää Hamburger Börsin yökerhoon, mutta ”isokokoinen blondi portsari” ei päästä irakiaano sisälle. Syyksi isokokoinen blondi portsari kertoo sen, että Abedilla ei ole näyttää minkään valtakunnan henkilöpapereita. Turvapaikanhakijalle myönnetty SPR:n asiakaskortti ja irakilainen ”juristikortti” ei kelpaa portsarille. Joka on tämän takia siis rasisti.
Seuraavan yritetään Fonttiin, mutta sielläkin tulee sama veisu. SPR:n asiakaskortti ja juristikortti ei kelpaakaan henkilöpapereiksi. Tämän jälkeen annettiin periksi ja Abed poistui Varissuolle sijaitsevaan asuntoonsa jatkamaan apeana turvapaikkapäätöksen odottamista. Abedia niin masentaa ja mielensä pahoittaneena hän kertoo toimittaja Suomiselle:
– Suomessa on paljon rasisteja.
Tähän tahtiin siis eteni säälitarina lokakuussa 2017. Artikkeli oli suomeksi lyhennettynä mm. Turkulainen-lehdessä.
Tästä säälitarinasta reilu puolen vuoden päästä Abed olikin sitten päässyt ravintoloihin sisälle.
Ja jälki sen mukaista. Toukokuun 19. päivän yöllä Abed oli päästetty sisään erääseen turkulaiseen ravintolaan. Mies ei voinut kuitenkaan hillitä kikkeliään.
Nuori juuri 18-vuotta täyttänyt kokematon tyttö oli ollut samassa ravintolassa samaan aikaan. Poistuessaan vessaan oli sotaa, vainoa ja kidutusta paennut Hayder Kadhim Abed seurannut tyttöä. Irakiaano tunkeutui samaan vessakoppiin ja raiskasi tytön vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Tyttö oli yrittänyt estellä ja kieltää, mutta irakiaano oli käyttäytynyt siinä määrin uhkaavasti ja ollut valmis käyttämään väkivaltaa, että tyttö oli täysin kyvytön puolustautumaan millään tavalla.
Raiskaus oli siis ”puhdasoppinen raiskaus”, ei mikään yritys tai puolitiehen jäänyt sähellys.
Varsinais-Suomen käräjäoikeus päätti eilen, että Abedin syyllisyys tuli toteennäytetyksi. Tuomioksi tuli ruhtinaallisesti 1 vuosi 10 kuukautta ehdollista vankeutta ja 60 tuntia yhdyskuntapalvelu. Lisäksi uhrille tuomittiin maksamaan yhteensä 6 500 euroa korvauksia kivusta, särystä ja psyykkisestä haitasta.


 
LISÄYS: Tietojen mukaan Abedille on annettu porttikielto ainakin kahteen turkulaiseen ravintolaan, syytä en saanut selville, mutta liittyy jotenkin papereihin.

56 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nosturiautolla steppaamaan
Nosturiautolla steppaamaan
15.10.2019 20:43

Täällähän kelpaa raiskureiden juhlia, kotimaassaan olisi tyyppi hirtetty.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 20:11

Selviääkö tuosta tuomiolauselmasta kuka tuomari on allekirjoittanut tuon tuomion. Sairas paska jos nukkuu yönsä hyvin.

Särmääjä
Särmääjä
9.10.2019 19:29

Kaiken lisäksi sama soijatoimittaja kirjotti sekä discoläpsyn säälitarinan että tuomiotarinan.

Nykänen
Nykänen
10.10.2019 14:12

”uhrille tuomittiin maksamaan yhteensä 6 500 euroa korvauksia kivusta, särystä ja psyykkisestä haitasta”
Tynkkynen sai juuri reilu neljä tonnia sakkoa ””viha””puheesta…

Nykänen
Nykänen
10.10.2019 14:24
Vastaa...  Nykänen

Luulen että kohta kansa ottaa (vihdoin) oikeuden omiin käsiinsä ja mm tämä sälli saa ansionsa mukaan.

Salainen osoite
Salainen osoite
9.10.2019 17:16

Yleinen oikeustaju vaatii noin törkeästä raiskauksesta 10 vuotta vankilaa. Tuomarin nimi ja kuva lehtiin.

Kilttimies
Kilttimies
9.10.2019 16:51

Vinkkinä kerrottakoon, että laitoin sähköpostiaTurkulaisen homonnäköiselle päätoimittajalle, joka on linkitetyn jutun runoillut. Se paska ei kerro kultamunansa nimeä rikosjutussaan.
Toivottavasti hintinnäköinen ryhtyy pt:n vakilukijaksi.

Panomies
Panomies
9.10.2019 14:46

Samasta syystähän kettu haluaa kanalaan tai susi lammastarhaan. Onhan se kiva nähdä perusmuslimi luonnollisessa elementissään, raiskaajankiima silmissä repimässä ravintolan ovea. Yleensähän torakat ja luteet piileksivät pimeässä.

Hei me kirmataan taas
Hei me kirmataan taas
9.10.2019 00:23

Oho. Pojalta löytyy tehoja. Syyttäjä ei voi jättää tätä tähän. Sanokaa, että ei voi. Jokaiselle yksinäiselle turvapaikanhakija/pakolaismiehelle henkilökohtainen pumpattava Barbara vastaanottokeskuksesta kainaloon. Ohjeet mukaan omalla kielellä.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 22:37

Suomessa on kyllä tilaa matuille. Paljon soita sinne mahtuu.

uunittaja
uunittaja
8.10.2019 22:14

Suomen Parasiitti Rahtari korttia näyttävä joutuu suoraan uuniin.

Pekka
Pekka
8.10.2019 22:02

Eikö noiden otsaan voi tatuoida ”Raiskaaja, Rapist” isolla ?

Kurtti
Kurtti
8.10.2019 20:40

Ei voi karkoittaa Irakiin sillä olisi riski joutua raiskatuksi.
Epäinhimillinen kohtelu saattaisi siis odottaa.

jippos123
jippos123
8.10.2019 20:38

Demla yhteistyössä soijalattetylleröhallituksen kanssa haluaa antaa myös tuleville moniosaajille signaalin, että pilluvarkaus on ihan vaan pikkurike Suomessa.
Korvaukset maksaa valtiokonttori eli me veronmaksajat.
Me siis sen lisäksi, että elätämme tuon ”sotaa ja vainoa” paenneen elukan niin maksamme sen rikokset.
Ihan vitun hienoa.
Korpilaki käyttöön ja tytön omaiset vosivat kuohia tuon paskan, ei kähtävä usko muuta kuin brutaalia väkivaltaa.
Mitä nopeammin ymmärrämme ja hyväksymme sen niin selviämme paljon vähemmällä. Keskiverto karvakäsi pelkää kullin tai hengenmenetystä ihan siinä missä muutkin.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 20:34

No tämähän ei suuri yllätys ollut taaskaan. Tämä hallitus pitää huolen, että mikään ei muutu.

Kana
Kana
8.10.2019 18:53

Oon rasisti ja haluan heittää noi raiskarit pois Suomesta

Uhri raiskattiin toistamiseen
Uhri raiskattiin toistamiseen
8.10.2019 18:27

Raiskaajalle mädättävä oikeuslaitoksemme antoi alle 2 vuotta mikä on rajana karkoitukselle.
Näin varmistavat, että saadaan tulevaisuudessakin uusia uhreja tai ainakin riski sille saadaan pysymään.
Sairasta.

Sam Colt
Sam Colt
8.10.2019 17:03

Onko Paavo nyt varma, että 6.500 e korvaus määrättiin Abedin maksettavaksi tytölle, vai oliko päinvastoin.
Tyttö tuskin mitään rahoja näkee.
Jos Abed on istunut tutkinnassa joitakin viikkoja, niin siitä on maksettava korvaus.
Varmaa on se, että ukkotuomari saa vaivastaan hyvän palkan ja eniten kuittaa – valtion varoista – tuomitun juristi.
Miksei tämä tunnu oikealta? Herra Abed on nyt omiensa joukossa sankari.

Van, Mie
Van, Mie
9.10.2019 05:01
Vastaa...  Sam Colt

Abed istui tutkinnassa 29.-30.5.2018, kuten kuvassa olevassa tuomiolauselmassa sanotaan.
Vapaudenmenetystä siis maksimissaan 48 tuntia.
Eli TPP:llä (Turun Poliittinen Poliisi) kesti 10 päivää saada Abed kiinni. (Raiskasi 19.5.2018)
– Mut hei, olkaa armollisia. Siinähän on ollut vain noin 6,5 arkipäivää löytää Abed.

pöh
pöh
8.10.2019 17:03

voi vittu näitä ”tuomioita” Suomessa.
Ählämi ei taas istu päivääkään eikä tietysti itse maksa senttiäkään.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
8.10.2019 15:53

Ilja Janitskin sai saman tuomion kun kertoi näistä raiskaajista -ehdottomana.
-Eliitti vittuilee kansalle päin naamaa.

Valtsu
Valtsu
8.10.2019 15:19

Tulin kontaten 5 000 kilometriä Suomeen pakoon varmaa kuolemaa – mutta ahdistaa aivan vitusti, etten vastoin kaikkia anniskelusääntöjä pääse juomaan viinaa! Ollaan taas kerran ihmisoikeuksien ytimessä. Ja eikö vain jostain kuulu uuninluukkujen pauke?

Käämit palaa
Käämit palaa
8.10.2019 15:14

Tuollaista toimintaa tukevat suvakit pitäisi sulkea ympäristölleen vaarallisina pakkolaitoksiin ja antaa sähköä niin että sulakkeet sauhuaa.

murmeli
murmeli
8.10.2019 15:13

Hävettääköhän näitä toimittajia koskaan. Melkein kaikki median suosikit on paljastuneet raiskaajiksi tai muiksi rikollisiksi. Vai onko nykyajan toimittajat niin paatuneita, että on valmiita tekemään säälijuttuja raiskaajista vain siksi, että tilille napsahtaa rahapalkka.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 15:26
Vastaa...  murmeli

Ei hävetä. Viherkommarit ovat niin paatuneita ideologiaansa joka että näiden mussukoiden oikeudet menevät kaiken edelle. Olen itseasiassa varma, että jotkut näistä raiskatuista ovat saaneet ns postia jotta heräisivät tähän ” meillä on unelma” paskaan.

Tarja Halosen vassareille taistelemaa "mielenilmaisun vapautta"
Tarja Halosen vassareille taistelemaa "mielenilmaisun vapautta"
8.10.2019 16:49
Vastaa...  murmeli

No, mikäs se yksi vassari jokin aika sitten, miespuolinen, suomalainen suvakkitoimittaja, joka itse – samana päivänä! – tuomittiin eri raiskauksista peräti kahdessa eri oikeudenkäynnissä? Kun yksi istunto loppui, toinen alkoi. Ehtiväinen suvakki. Kun ihmistoimittajat, konetta naputeltuaan piipahtavat hetkeksi esim. hampurilaiselle, tällä pitkätukalla oli toinen nälkä.
Minä olen alusta asti tajunnut, että ne, esim. miekkareitamme häiriköivät ”vastamielenosoittajat” koostuvat suomalaisista, erilaisista seksuaalirikollisista ja näiden kavereista, jotka antavat tukeaan vastaaville matukavereilleen. He itse omalla toiminnallaan suorastaan huutavat tätä. Halusivat luoda ja ovat jo luoneetkin Suomestamme seksuaalirikollisten paratiisin, jossa turpaansa kiinnipitämättömiä uhreja, tukijoineen syytetään rasisteiksi ja itse raiskarit pääsevät mahdollisimman pienillä tuomioilla.
Tässä tuo syy, hämmästyttävä selitys, miksi ateistisesta vihervasemmistosta on yllättäen tullut hyvin uskovaisia: vihdoinkin löytyi sellainen jumala ja profeetta jonka kommarikin voi tunnustaa: jonka nimissä saa raiskata kaikkea elävää ja ikään katsomatta! Palkintona vieläpä paratiisi, jossa lisää raiskattavia neitsyitä. Allahu Akbar!!!
Perseraiskaajien viesti suomalaisille:
https://images.app.goo.gl/uEkL9ZtJvpReEumu9

Samovaari
Samovaari
9.10.2019 11:32

Minä toivon, että se ärrää sortava muumimamma pitää ne isoäidin kalsarinsa jaloissaan, eikä lähesty yhtään ketään uhdyntä mielessään, suomen kautta aikain yhtä huono presidentti, kuin nykyinenkin maanpetturi!

Van, Mie
Van, Mie
9.10.2019 04:53
Vastaa...  murmeli
Viha
Viha
9.10.2019 12:34

Minä juuri painoin nappia ”Viha”.

Moonman
Moonman
8.10.2019 15:11

Tytölle sen sijaan elinkautiset mielenterveys-ongelmat ja veronmaksajalle muhkea lasku oikeustoimista ja terapiakuluista. Turku ei kuitenkaan ole niin iso paikka etteikö siellä raiskaajaansa helposti törmäisi myöhemmin uudestaan, ellei sitten enää koskaan käy ulkona ja lukittaudu sisälle. Voi v*itun sossudemari-suomi ja ihmisoikeudet. Ja miksei kehitysmaalaisia haluta ravintoloihin siellä? Seduloissa näki sellaista menoa mistä ei ”vastuullisessa mediassa” kerrota. Ravintolan edustalla maassa olevista verilammikoista pystyi helposti päättelemään että varissuon keppostelijat ovat taas vauhdissa.

Suomi FInland
Suomi FInland
8.10.2019 14:15

Anniinan pitäisi nyt haastatella ko lakimies uudelleen ja luonnollisesti avata syitä raiskaukselle, jota epäilemättä ei olisi tapahtunut ollenkaan, jos mies olisi päästetty heti ravintoloihin. Painetta ehti rasistisen kohtelun myötä kertyä ja surullisen lopputuloksen olisi voinut välttää hieman suvaitsevaisemmalla asenteella. Syyllinen on siis löydetty: suomalaiset.
Missään tapauksessa raiskaus ei ole vieraasta kulttuurista maahamme vastoin omaa tahtoaan tulleen ja henkensä edestä paenneen miespoloisen vika. Yhyy…
Nyt miehelle täytyy antaa avokätinen tilaisuus tutustua muihinkin prinsessoihimme, koska hänellä on siihen oikeus.
Jos jotain sotatraumojen aiheuttamaa oireilua vielä tapahtuu, niin sosiaalitoimiston on viimeistään sen jälkeen avattava sydämensä. Hän tarvitsee silloin todennäköisesti hienomman auton ja merkkivaatteet, jotta hänen ei tarvitse tuntea itseään prinsessojen taholta syrjityksi heikon sosiaalisen asemansa vuoksi. Tässäkin täytyy nyt varmistua siitä, että tosiasiallinen yhdenvertaisuus saavutetaan.
Ja luonnollisesti hän tarvitsee paljon ananastukkaisia kavereita tunteakseen olonsa kotoisaksi. Niitä siis lisää ilman sen kummemman pakenemisen tarvetta.

Ruotsin, islamin ja näiden horojen suomalaiset rikosuhrit
Ruotsin, islamin ja näiden horojen suomalaiset rikosuhrit
8.10.2019 14:37
Vastaa...  Suomi FInland

Suvakkiämmät vähät välittävät rakastajiensa sivutoimenaan raiskaamista uhreista, edes lapsista. Tuokin uhri vasta 18-vuotias. Kuka välittäisi hänen tuskastaan? Ei ainakaan Anniina.
Minkähän äidinkielinen / -kielisiä olivat käytännössä lähes vapauttavan tuomion aikuiselle irakiaanolle antanut tuomari ja lautamiehet? Entä uhri?

Ei anteeksiantoa
Ei anteeksiantoa
8.10.2019 15:44

Täysi-ikäinen irakiaano, Irakin armeijan sotilas, oli jo medialta ennakoivasti saanut varman informaation, että hän on aina tarinan uhri ja päättelikin aivan oikein: vaikka hän raiskaisi lähestulkoon lapsen (jota 18 vuotias suomalaistyttökin vielä on), hän tulee pääsemään oikeudessa vähällä. Ja niin pääsikin. Hyvin oli häntä informoitu.
Jos suomenkielinen, aikuinen mies olisi tehnyt tuon saman, hän olisi saanut tuosta vähintään 2-3 vuotta vankeutta.
Vain suvakit ilkeävät kulkea tuollaisen käsikoukussa ja olla sulhasestaan vieläpä ylpeitä! Kannattaisi turkulaisten aina muistuttaa irakiaanoa ja hänen kulloistakin horoaan asiasta, vähintäänkin sylkäisemällä katukäytävälle heidän eteensä. 💩+💩
Raiskausten uhrit kiittäisivät.🌹

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
8.10.2019 16:01
Vastaa...  Ei anteeksiantoa

Sotilas joka suoritti sitä tehtävää mitä varten hänet tänne TUOTU.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.10.2019 02:58

Profeettakin oli raiskari, joten taas luotiin uusi sankaritarina. Ja onneksi raiskaajaa ei kuuna kullan valkeana tulla karkottamaan. Nyt hänellä on oma ennakkotapaus siitä, että noin pitää toimia. Kunhan ei ehdollisellaan raiskaa suvakkia kummempaa ötökkää, ne ei ilmoittele.

Matu+suvakki=huvittava yhtälö
Matu+suvakki=huvittava yhtälö
10.10.2019 12:44
Vastaa...  fatwantarkistaja

Suvakkia ei voi raiskata. Raiskauksen olemus on se, että uhri ei halua yhdyntää raiskaajan kanssa, mutta joutuu siihen pakosta. Toisaalta, myös raiskaamisen tarve on seksuaalinen suuntaus (seta), joten jo tältä kantilta voi ymmärtää miksi matu hakee itse uhrinsa muista kuin suvakeista (esim. näiden lapsista), raiskaajalla kun ei heppi seiso kovin auliin suvakin edessä. Ei ota eteen, kun suvakkiämmä kiljuu hame hampaissa: ”Raiskaa mut kulta, raiskaa!”

Ilmari
Ilmari
8.10.2019 14:15

Ensin ihmettelin että miksi kysyttiin papereita, koska mies on jo reippaasti yli 30. Sitten tajusin, että portsari seuraa vain aikaansa. Hän on nähnyt kuvissa 40 täyttäneitä miehiä, joiden on väitetty olevan 17-vuotiaita.

Pölhöpopulisti
Pölhöpopulisti
8.10.2019 14:05

Mutta mutta, eikös länsimaisen kevyesti pukeutuneet naiset ole jo lähtökohtaisesti raiskattavia huoria! Meille tuollainen ajattelu raiskattavista kevyesti pukeutuneista huorista on hieman vierasta ja vastenmielistä mutta emmehän saa olla niin juntteja että emme ymmärtäisi että monikulttuurisuus on rikkautta ja esimerkiksi monikulttuurisia raiskauksia tulee ymmärtää ja jopa palkita ehdollisella.

rocky
rocky
9.10.2019 00:05
Vastaa...  Pölhöpopulisti

Olisi se ”uhri”pitänyt tuomita asiaankuulumattomasta hangoittelusta kansainvälise yhteyden luomisessa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.10.2019 02:49
Vastaa...  Pölhöpopulisti

Toimittaja oli ikävä kyllä aivan liian tolkuttoman vanha perseraiskattavaksi, harmi. Nyt tuli ihmisuhri, mutta kiimainen toimittaja jäi ilman. Toimittajahan tuossa on päätekijä, koska käytti julkisuuttaan hyväksi pakottaakseen ravintolat raiskauttamaan asiakkaansa ja onnistui siinä täydellisesti, myös jatkossa raiskaavat he yksissä tuumin nuoria tyttöjä, muuhan on rasismia.
Tuomarille terkkuja, että toivottavasti käyt baareissa, siellä on joukoittain ihannoimiasi kulttuuri-ihmisiä. Voisit saada jopa kolme kuivana kakkoseen, se olisi mukavaa. Kuvat nettiin. Kiitos jo etukäteen.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 14:02

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Haitarit aloittivat rikostelun jo 80-90- luvulla
Haitarit aloittivat rikostelun jo 80-90- luvulla
8.10.2019 13:56

Taas Haitari! Näitä Haitareita on joka puolella ja ne tekevät ahkerasti rikoksia leveällä saralla.

Sinut paskafenno me raiska jos me tahto!
Sinut paskafenno me raiska jos me tahto!
8.10.2019 13:55

Miksi ehdollinen tuomio? Siis syy ehdolliseen tuomioon täytyy olla. Normaalistihan tuosta saisi n. 3 vuotta vankeutta, ilman ehtoja.
Onko perustelu se, että Hayder Kadhim Abed tunnustaa uskontoa jonka pääprofeetta oli samaa lajia raiskari ja näin olisi ollut rasismia tuomita tämä uskonnoksi naamioituneen seksuaalirikoskultin luonnollinen harjoittaja vankeuteen?
Ehkä islamilaiseen seksuaalirikoskulttiin, sen oikeuksiin ja myös sen vastaiseen rasismiin perehtynyt toimittaja Annina Suominen osaisi vastata? Hänhän on ainakin yksi tuon, myös tunnetusti pedofiliakultin suomalaisista äänekkäistä tukijoista Abedin taustalla, syyllistäen uhrit ja ne suomalaiset miehet jotka yrittävät ja uskaltavat suojella uhreja mm. Anniinan ystävältä.
Suomenruotsalainen Åbo-aviisi on myös ollut syvästi järkyttynyt siitä, että on vielä suomalaisia jotka uskaltavat uhmata Ruotsin käskyjä ja estää sen tänne toimittamia raiskaajakultin jäseniä toimimasta islamin mukaisesti! Jopa siis Rkp-jengi älähti suomalaisesta sisusta.
https://gamla.abounderrattelser.fi/news/2017/10/asylsokande-nekas-tilltrade-till-barer-i-abo.html
.

Puupää
Puupää
8.10.2019 13:55

Siis ehdollista? Ei sovi taas mun oikeustajuun… en viitsi kirjoittaa mitä oikeasti ajattelen, olisi sitä vihapuhetta….

John MacMunne
John MacMunne
8.10.2019 16:48
Vastaa...  Puupää

Tuo porttikielto tanssiravintolaan on varmasti arvon herralle PALJON suurempi haitta, kuin oikeuden ”tuomio”…
(Nyt kaikki Turun viherhinttarit ym. sekopäät äkkiä miekkaria pystyyn kyseisen raflan eteen rasistisen porttikiellon kumoamiseksi, jotta Abedi ei olisi niin apea!)

rocky
rocky
9.10.2019 00:02
Vastaa...  John MacMunne

Mutta pitäähän paperien kanssa olla tarkkana,noille ominainen piirre on se kun jo 17-vuotiaana pukkaa harmaata ohimoille.Siitähän se meteli nousisi joa alaikäiselle tarjoiltaisiin.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
8.10.2019 21:27
Vastaa...  Puupää

Vihapuhe on näiden kusipäisten ns.päättäjien keksintöä yrittää pitää realistit pelossa notta näiden vihervassareiden ja heidän kultamuniensa rikoksista vaiettaisiin😠 itse en pelkää enkä vaikene…..tupla aamen.

peräpää
peräpää
9.10.2019 19:36

Turkulaisittain: Mul kukkaan oo kertonu mitää.

yksniitinen
yksniitinen
8.10.2019 23:25
Vastaa...  Puupää

Rikollinen rahajärjestelmä mädättää vallan kolmijaon mukaiset osajärjestelmät. Neljäs valtionmahti on myös järjestelmän omistajan talutusnuorassa.
Emme siten saa järjestelmän kautta kelvollisia poliitikkoja, tai kyseistä rikollista järjestelmää uhkaavia lakejakaan, tuomioistuimista ja virkavallasta puhumattakaan. Jokainen miettiköön tykönänsä onko ratkaisu siis järjestelmän ohittaminen, sivuuttaminen tai kumoaminen, mitä näistä tai näiden yrityksistäkin seuraa, mutta miettiköön myös mihin kansakunnan alas ajo johtaa.
Niin kauan kuin järjestelmä on voimassa, saamme seurata tätä raiskausepidemian pahenemista ja nähdä katukuvankin pilaantuvan. Rikollinen järjestelmä hyötyy rikollispitoisesta poliittisesta uskonnosta. Siksi niitä hyysätään.

Samovaari
Samovaari
9.10.2019 11:25
Vastaa...  Puupää

Tämähän on maan tapa. Tuo pitäii ottaa kiinni ja leikata munat pois, tai paremminkin koko mitätön vehje ja sitten laskea alastomana talvipakkaseen, josko siitä oppisi olemaan raiskaamatta edes vuohia ja aaseja, jotka aiemmin ovat olleet sille totuttuja uhreja omassa kotimaassaan, mikä se sitten lieneekään.

Rinteen islamilaista hallitusta vastaan
Rinteen islamilaista hallitusta vastaan
13.10.2019 05:27
Vastaa...  Puupää

Venäjällä ihmisillä on moraali kohdallaan.
Siellä varmasti lapsen tappajia ja raiskaajia (ja tällaisten uskonnokseen kutsumaa, koko rikolliskulttia) suvaitsevat ministeritkin ammuttaisiin / hirtettäisiin torilla / naulattaisiin kaupungin porttiin samointein, yhdessä suosimiensa rikollistensa kanssa:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006270876.html :
”Venäjällä virisi halu palauttaa kuoleman­tuomio – Lizan, 9, murha sai poliitikot vaatimaan ”lapsen­tappajien ja pedofiilien” teloittamista”

jukka.virta061@gmail.com
jukka.virta061@gmail.com
28.3.2020 19:41

Onko Venäjällä moraali kohdallaan kun neljätoista vuotiasta tyttöä voi naida venäjän lain mukaan. Venäläisistä pornosivustoista on tehty tutkimus jossa ihmeteltiin miksi pikkutytytöt ei laillisessa iässä olevat siis 14 vuotiaat vaan paljon nuoremmat sanovat isä olen sinun nai minua?

Ihan jokaisen
Ihan jokaisen
8.10.2019 13:36

Mäki oon rasisti ja haluun noi puoliapinat hiiteen täältä.