Median maskotti raiskasi Turussa, tuomioksi ehdollista!

c02452b6.jpg

Suomalaisilla medioilla on aivan käsittämätön taipumus kirjoitella sokeroituja säälitarinoita irakiaanoista ja muista kehitysmaista tulleista miehistä. Jotka myöhemmin paljastuvat esimerkiksi raiskaajiksi.

Syksyllä 2017 meni turkulaisella Åbo Underrättelse-lehdelleä lujaa. Sen toimittaja Annina Suominen visersi käsittämättömän pitkä artikkelin eetteriin irakilaisista turvapaikanhakijoista, joita ei päästetä turkulaisiin ravintoloihin. Päähenkilönä on kolmikymppinen turvapaikanhakjija “juristi” Hayder Kadhim Abed. 
Toimittaja ja Abed kiertävät turkulaisten baarien ovilla, mutta sisäänpääsy evätään. Porukka yrittää Hamburger Börsin yökerhoon, mutta “isokokoinen blondi portsari” ei päästä irakiaano sisälle. Syyksi isokokoinen blondi portsari kertoo sen, että Abedilla ei ole näyttää minkään valtakunnan henkilöpapereita. Turvapaikanhakijalle myönnetty SPR:n asiakaskortti ja irakilainen “juristikortti” ei kelpaa portsarille. Joka on tämän takia siis rasisti.
Seuraavan yritetään Fonttiin, mutta sielläkin tulee sama veisu. SPR:n asiakaskortti ja juristikortti ei kelpaakaan henkilöpapereiksi. Tämän jälkeen annettiin periksi ja Abed poistui Varissuolle sijaitsevaan asuntoonsa jatkamaan apeana turvapaikkapäätöksen odottamista. Abedia niin masentaa ja mielensä pahoittaneena hän kertoo toimittaja Suomiselle:
– Suomessa on paljon rasisteja.
Tähän tahtiin siis eteni säälitarina lokakuussa 2017. Artikkeli oli suomeksi lyhennettynä mm. Turkulainen-lehdessä.
Tästä säälitarinasta reilu puolen vuoden päästä Abed olikin sitten päässyt ravintoloihin sisälle.
Ja jälki sen mukaista. Toukokuun 19. päivän yöllä Abed oli päästetty sisään erääseen turkulaiseen ravintolaan. Mies ei voinut kuitenkaan hillitä kikkeliään.
Nuori juuri 18-vuotta täyttänyt kokematon tyttö oli ollut samassa ravintolassa samaan aikaan. Poistuessaan vessaan oli sotaa, vainoa ja kidutusta paennut Hayder Kadhim Abed seurannut tyttöä. Irakiaano tunkeutui samaan vessakoppiin ja raiskasi tytön vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Tyttö oli yrittänyt estellä ja kieltää, mutta irakiaano oli käyttäytynyt siinä määrin uhkaavasti ja ollut valmis käyttämään väkivaltaa, että tyttö oli täysin kyvytön puolustautumaan millään tavalla.
Raiskaus oli siis “puhdasoppinen raiskaus”, ei mikään yritys tai puolitiehen jäänyt sähellys.
Varsinais-Suomen käräjäoikeus päätti eilen, että Abedin syyllisyys tuli toteennäytetyksi. Tuomioksi tuli ruhtinaallisesti 1 vuosi 10 kuukautta ehdollista vankeutta ja 60 tuntia yhdyskuntapalvelu. Lisäksi uhrille tuomittiin maksamaan yhteensä 6 500 euroa korvauksia kivusta, särystä ja psyykkisestä haitasta.


 
LISÄYS: Tietojen mukaan Abedille on annettu porttikielto ainakin kahteen turkulaiseen ravintolaan, syytä en saanut selville, mutta liittyy jotenkin papereihin.