Yön aikana parikymmentä autoa romuksi useissa eri autopaloryppäissä

Kuvakaappaus 2019-10-08 10-00-50.png

Yön aikana on taas poltettu autoja miljoonien kruunujen edestä. Pääpaino oli tällä kertaa Skoonen länsirannikolla ja Dalarnassa.

Polttopulloiskut aloitettiin Borlängessä klo 04.30 jälkeen. Betesgatanilla sytytettiin polttopulloilla roskakatos ja muutama auto. Palo levisi kaikenkaikkiaan 13-15 autoon, jotka paloivat romuksi. Lisäksi roskakatos paloi maan tasalle. Palo oli levitä myös viereiseen kerrostaloon, mutta tässä tapauksessa palokunta sai estettyä palon leviämisen.
Tässä siis syy miksi viranomaiset kehoittavat parkkeeraamaan autoja kauemmaksi talojen seinustoilta. Yhdestä sytytetystä autosta palo leviää varmasti viereiseen ja sytyttää myös vieressä olevat kiinteistöt.
Borlängessä autoja on palanut juhannuksesta tähän päivään ainakin 12 eri autopaloryppäässä, joten tässäkin kylässä tuhottujen autojen määrä on kovanpuoleista kun ottaa huomioon, että asukkaita kylällä on reilu 41 tuhatta.
Poliisi tutkii asiaa vahingontekoina, mutta ketään ei ole haettu putkan pamputettavaksi.

18Zvb-Lf.jpeg
Helginsborgista.
 
Helsingborgissa ja Landsrkonassa polteltiin myös. Helsingborgissa sytytettiin auto puoli yhden aikaan. Landsrkonassa pistettiin paremmaksi. Ensimmäinen palo sytytettiin ennen puoltayötä kun yksi auto tulessa Artillerigatanilla. Muutaman minuutin päästä uusi satsi liekeissä Silvergårdenissa ainakin kolme autoa oli sytytetty tuleen. POLISEN
Yön saldo siis  sellaiset parikymmentä tuhottua autoa.