Yön aikana parikymmentä autoa romuksi useissa eri autopaloryppäissä

Kuvakaappaus 2019-10-08 10-00-50.png

Yön aikana on taas poltettu autoja miljoonien kruunujen edestä. Pääpaino oli tällä kertaa Skoonen länsirannikolla ja Dalarnassa.

Polttopulloiskut aloitettiin Borlängessä klo 04.30 jälkeen. Betesgatanilla sytytettiin polttopulloilla roskakatos ja muutama auto. Palo levisi kaikenkaikkiaan 13-15 autoon, jotka paloivat romuksi. Lisäksi roskakatos paloi maan tasalle. Palo oli levitä myös viereiseen kerrostaloon, mutta tässä tapauksessa palokunta sai estettyä palon leviämisen.
Tässä siis syy miksi viranomaiset kehoittavat parkkeeraamaan autoja kauemmaksi talojen seinustoilta. Yhdestä sytytetystä autosta palo leviää varmasti viereiseen ja sytyttää myös vieressä olevat kiinteistöt.
Borlängessä autoja on palanut juhannuksesta tähän päivään ainakin 12 eri autopaloryppäässä, joten tässäkin kylässä tuhottujen autojen määrä on kovanpuoleista kun ottaa huomioon, että asukkaita kylällä on reilu 41 tuhatta.
Poliisi tutkii asiaa vahingontekoina, mutta ketään ei ole haettu putkan pamputettavaksi.

18Zvb-Lf.jpeg
Helginsborgista.
 
Helsingborgissa ja Landsrkonassa polteltiin myös. Helsingborgissa sytytettiin auto puoli yhden aikaan. Landsrkonassa pistettiin paremmaksi. Ensimmäinen palo sytytettiin ennen puoltayötä kun yksi auto tulessa Artillerigatanilla. Muutaman minuutin päästä uusi satsi liekeissä Silvergårdenissa ainakin kolme autoa oli sytytetty tuleen. POLISEN
Yön saldo siis  sellaiset parikymmentä tuhottua autoa.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
8.10.2019 10:51

Muistakaa äänestää demareita, niin kokot jatkuvat….

Pessimisti
Pessimisti
8.10.2019 11:34

Torakat pitäisi siirtää omille alueilleen ja evakuoida normi immeiset muualle. Polttakoon omia autojaan, mikäli sossu niitä heille ostelee.

acc358
acc358
8.10.2019 12:05

Hommalla ketjussa
HOMMAN UUTISHUONE »
Uutiset ja media »
Pohjoismaat (Valvojat: Kemolitor, Impi Waara) »
2016-08-10 Ruotsi – autojen tuhopoltot (yhdistetty)
nimimerkki Waif kirjoittaa:
”Tainnut jäädä vähemmälle huomiolle täällä, että Lundissa – iloisessa ja rauhallisessa opiskelijakaupungissa – on autoja polteltu pitkin kesää. Tapauksia alkaa olla kolmattakymmentä. Aika ponnettomalta tuntuvat myös yritykset saada ketään vastuuseen. Viimeisin tieto on, että palot sytytetään aikalaukaisimella, eli kun kokko roihahtaa ovat tekijät jo ihan muualla https://www.sydsvenskan.se/2019-10-07/bilbranderna-startar-med-tidsfordrojning. Eli suhteellisen organisoitunutta ja suunniteltua toimintaa.”
Kyse on siis jonkinlaisesta sissisodasta. Ehkä jo lähitulevaisuudessa käyttävät räjähteitä yhtäaikaa monessa kohteessa kerralla. Kenties bussikatokset ihmiseen ovat seuravaaksi vuorossa ja myöhemmin bussit ja metrot.

Anonymous
Anonymous
8.10.2019 12:22

Jos tuo on järjestäytynytty sissisotaa, niin taustalla täyttyy olla joku muslimijärjestö joka värvää esim. nuorisorikollisia näihin iskuihin. Eli, ruotsi on viimeistelyä vaille kalifaatti ja todella kovat ajat ovat vasta edessäpäin.

Selvännäkyä
Selvännäkyä
8.10.2019 13:32

Autopalohommat olivatkin jo vähän lässähtäneet mutta nyt taas tulleet muotiin.
Ties vaikka löytyisi kytköksiä autokauppoihin ja maahaantuojiin; että vanhat mallit on saatava myytyä ennenkuin bensa- ja dieselautot kielletään vivervassarien toimesta?
Eipä silti, uskon 100% että Löven menettää hallitusmahdin 2022 jos hän itse on silloin vielä duunissa. Yhä useampi on saanut tarpeekseen Lööperin höpinöistä.
Jos sossut sensijaan vaihtavat Löpykän Ardalan Shekarabiin saattaa sossuilla olla mahiksia koska Shekarabi on pidetty henkilö. Jopa Bert Karlsson tykkää hänestä.

Eepola vihdoinkin?
Eepola vihdoinkin?
8.10.2019 14:41

Ja Malmössa pukkaa eepolaa? Ehkä on hyväkin että matukärryjä vähän poltellaan etteivät virukset leviä.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/misstankt-fall-av-ebola-i-malmo-1

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
9.10.2019 00:32

Siis Tykistökadulla annettu tulikomentoja, syyttäkööt ruåttalaiset itteään, kun antavat tuollaisia nimiä, lietsovat viattomia väkivaltajutuillaan. Tätä ei nyt kuulkaa enää pullalla paranneta, eikä edes jäätelöautolla, olette tuhonneet kokonaisen sukupolven työkyvyttömäksi ja ehkä seuraavankin.

Löpsö tuhoaa monta elämää
Löpsö tuhoaa monta elämää
9.10.2019 10:58

Ruotsalaisen opettajan olkapää hakattiin mäsäksi: https://www.expressen.se/premium/nyheter/lararen-erik-fick-axeln-sonderslagen-av-eleven/. Kuvituskuvan mukaan vaikkapa afgaaneja.
Miten Ruotsin valtio korvaa aiheuttamansa fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja ekonomiset vahingot?
Koko kansalle pitäisi itse asiassa maksaa korvaus elämänlaadun heikkenemisestä, siis niillekin jotka eivät vielä ole joutuneet maturikollisen uhriksi.

10 lis
10 lis
9.10.2019 12:02