Viron sisäministeri Mart Helme: Viro ei ota yhtään turvapaikanhakijaa

Viron Konservatiivisen Kansanpuolueen EKRE:n sisäministeri Mart Helme sanoi tiistaina Luxemburgissa pidetyssä sisäministerien kokouksessa, että niin kauan kuin puolue on hallituksessa Viro ei ota vastaan yhtään ainoaa turvapaikanhakijaa Lähi-Idästä tai Afrikasta.

Mart_HelmeHelme kertoi puheessaan, että ymmärtää kyllä muita maita, jotka haluavat ottaa vastaan turvapaikanhakijoita, mutta sen sijaan Viron kantaa ei oteta huomioon. Helmen mukaan Viroon suuntautuu tällä hetkellä voimakas muuttopaine entisen Neuvostoliiton maista kuten Ukrainasta, Georgiasta ja Moldovasta ja sitä ei haluta ymmärtää.
– Ukrainalaisilla on taipumus integroitua venäjänkieliseen yhteisöön ja meille se on demograafinen ja kulttuurinen ongelma. Jos joku väittää, että se ei ole meille ongelma niin se on erittäin vakava ongelma. Ja jos avaamme toisen ja kolmannen rintaman ottamalla vastaan ihmisiä Latinalaisesta Amerikasta, Lähi-Idästä ja Afrikasta, meillä ei ole siihen varaa, Helme kertoi.
Helmen mukaan Viro aikoo tehdä kaikille asemansa selväksi.
– Estämme sellaisten ihmisten tulemisen, joita emme hyväksy. Olemme tehneet kantamme selväksi ja niin kauan kuin EKRE on hallituksessa Viro ei ota vastaan afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä.
Asiasta kertoi yleisradioyhtiö Err.ee.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira

Siinäpä varsinainen setämies!

Kari Ilmarinen

On se tosi mukavaa kuulla joskus ihan normaalia järkipuhettakin. Kiitos Paavo, kiitos Viro.

Anonymous

Kyllä. Mutta jos täällä ministeri sanoisi asian noin järkevästi ja vaikkapa nyrkkiä pöytään lyöden, olisi kaikki prkl:n vihervassurit jne marssilla sekä konserttilavat pystyssä alta aikayksikön ja lapset pois koulusta kantaen kylttiä jotta ” natsit hirteen! ” meillä on unelma”.

Antaa vajakkien marssia

Mitä sitten, lapsen tasolle jääneet henkisesti vammaiset saavat toki marssia kunhan eivät särje paikkoja.

Yhteenveto

Kauniisti kiteytetty.

Mielenterveyspalveluihin lisää rahaa

Samaan aikaan meillä teenage mutant femakot istuessaan bideellä himoitsevat juuri lisää näitä Viron torppaamia ryhmiä.

Typerykset äänestää punavihreitä

Suomeenkin tarvittaisiin vastaavanlaisia ministereitä.

Valtsu

Kyllä! Ja onpahan mukava tietää, minne lähteä, jos monikulttuurisen roskan ilmapiiri ja verorasite käy liialliseksi. Eikä tarvitsee järjestää käyntejä päiväkoteihin eikä kotouttaa.

Paavius

Juu ymmärrän kyllä, ettei haluta tänne, mutta sitä en ymmärrä, että itse on sitten valmis menemään toisen harmiksi. Eipä se Viro pohjoisen poroakaan huoli elätikseen.

fatwantarkistaja

Kuka sinne Eestiin on elätiksi menossa. Sitäpaitsi se ei ole ihan helppo homma siellä, ellei halua nälkää nähdä jossain sillan alla pahvimajassa. Jos menee vaikka työnantajaksi, niin eivätköhän ne yhtä suvaitse. Eri asia varmaan, jos kaikki sinne tupataan vaihtamaan väestö.

Anonymous

Olipa epäasiallinen vastaus Valtsulle. Kuinka voit sanoa, että hän lähtisi virolaisten harmiksi, elätiksi?

todella outoa

suomen hallitusta taas ei suomalaisten turvallisuus kiinnosta vittujen vertaa !! antaa tulla ryöstetyks raiskatuks ja pahoinpidellyks.lisää matuja vitusti lisää vaan vitun ananastukkaa !!

pientä vihapuhetta

Oulussa on noille puurokammoisille shiiamilitanttipaskoille ja afgaaniretkuille hommattu jopa omat raiskausyksiöt veronmaksajien pikkiin keskustan paraatipaikoilta. V _ _ _ u, että v _ _ _ _ _ _ a.

Anonymous

Sama meno esim porissa yökerhon naapurissa. Ja treella.

Los6666

kateeks käy kun joillain mailla on vielä täysjärkiset poliitikot ratissa

Pertti Grandell

mart is smart……eli mart(ti on fiksu jäbä…

Suomi -- Luvattu maa -- mutta kenelle?

Koettakaapas etsiä tuoretta uutista jossa kerrotaan Etelä-Amerikan Paraquain olevan raivona….
ette löydä valtavalemediasta. Kolme “korkean luokan turvista” saapunut hissunkissun Suomeen.
Kyllä tämä pölvästlandia pistää aina paremmaksi kuin muut. Ja entäs ne 33 lapsiraukkaa siellä leirillä… joko ne on saatu lennätettyä Suomeen?

M

Nyt kyllä Viro menettää vaikutusvaltansa kansainvälisen politiikan näyttämöillä! Ja kansainväliset sopimuksetkaan eivät näytä painavan mitään. Onhan tämä nyt järkyttävää kun tuolla lailla viisveisataan velvoitteet ja ihmisoikeudet!

Matut hiiten ja suvakit myös

Eli todistaa vain taas kerran sen, että ei tota roskaa oo pakko ottaa, jos ei halua.

fatwantarkistaja

Eikä Junkkerssi ole ottamassa EU-rahuloita poies, koska Eesti ei ole mitenkään avainasemassa Euroopan pelastamisessa. Unkari on enemmän tiellä maantieteellisen sijantinsa takia, joten niitä täytyy rankoa kovalla kädellä, keinot vaan löydettävä ja pian.

PastoriNikulainen

“Ei paha.”

Juha

Niin, tässähän ei ole kyse vain siitä että halutaanko ihmisiä auttaa täällä Pohjolassa asti tai onko varaa ottaa väkeä ja kuinka paljon. Ei ole kyse myöskään vain sosiaalisesta sopeutumisesta ja kansalaisten turvallisuudesta tai kulttuuristen ja uskonnollisten asioiden sekä sananvapauden säilymisestä. Tässä on pidemmällä tähtäimellä kyse nimenomaan siitä millaisena ja kenenkaltaisena maa halutaan pitää. Halutaanko että Viro pysyy Virona vai että muuttuuko se joksikin toiseksi maaksi.
Viro taistelee jo kasvavan venäläisvähemmistön ja siihen integroituvien muiden kansallisuuksien kanssa. Virolla ei ole enää varaa ottaa väkeä näistä Lähi-Idän, Afrikan ja eteläisemmän Amerikan maista – jos se siis haluaa säilyä virolaisena Virona. Vaikka näistä maista tulisi vain kunnon väkeä jotka opettelevat kielen, hankkivat työn, eivät sorra muita…niin silti kyse on siitä että Viro ei halua maansa muuttuvan toiseksi maaksi, toisten maiden kansalaisten kyllästämäksi kolonnaksi.

Euvostoliitto NOT

Arvostan suuresti Virolaisia ja heidän maataan. Ottaa päähän nämä nyrppänokat, jotka valittavat palvelusta kun ei hymyillä.
Nämä tampiot eivät tiedä mitään siitä ajasta kun olivat n(EU)vostoliiton kurjimuksessa. Ei kuulkaa hymyilytä moneen sukupolveen. Kuten ei tule hymyilyttämään täälläkään Euvostoliiton hajoamisen jälkeen. Toivon että hajoaa pian. Itse osallistun talkoisiin. Kulutan mahdollisimman verollisia palveluita, ja tuotteita. Ostan varastoon käypää tavaraa, tarvikkeita ym. vessapapereilla, eli euroilla. Noilla rumilla oksettavilla leikkirahoilla, joilla ei ole oikeasti mitään arvoa. Siis ei nyt, mutta vielä vähemmän tulevaisuudessa.

Euvostoliitto NOT

Eli kulutan mahdollisimman vähän verollisia…

Anonymous

Virossa ollaankin fiksuja tässä asiassa. Suomessa ei.

Tuumaaja

Ja se arvopohja sekä tahtotila oli kenellä?
Jos olisi nuorempi, niin heti pyyhältäisin tai olisin jo pyyhältänyt rapakon yli ilman tallinkkia viron puolelle.
Siinä on maa joka ajattelee kansaansa sekä yrittämistä juuri oikealla perspektiivillä..

Paavius

Viro on virolaisille hyvä – ei suomalaisille eikä muille.

Anonymous

Miten Viro käännyttää passin hukanneen turvapaikkaa hakevan läpsyn, jos hän matkaa sinne vaikka Suomen kautta laivalla? Venäjän kautta tuskin pääsee ilman viisumia ellei Venäjä avaisi rajaansa (ref 2016 Lappi).
Eikös tässä ole ne kv sopimukset ja Dublin (jota ei sovelleta). Virohan pitäisi laittaa läpsy vokkiin ja käsitellä hakemus. Siitä voineen valittaa etc. Jännää, että tämä on mahdollista. Meidän poliitikomme ovat valehdelleet suoraan, ei Viron lainsäädäntö voi EU-maana niin paljon poiketa Suomesta.
Toki suurin selittäjä lienee sosiaalitukien vähyys ja nuiva asenne

paikallinen

Se tulee istumaan Harkun Kinnipidamiskeskuksessa piikkilangan takana kunnes muistaa kuka on, mistä tulee ja miten tuon kaiken voi todistaa.
https://www.kansalainen.fi/virolaisessa-vastaanottokeskuksessa-karut-oltavat-verrattuna-suomeen/

fatwantarkistaja

Yksittäistapaus varmaan voi mennäkin sinne, mutta eiköhän tuo Suomeen käännytetä. Sen jälkeen kaikkien paperit katsotaan ennen laivaan astumista, vai miten Saksan kanssa meneteltiinkään. Suomi siis laittoi rajat kiinni Saksan suhteen, mutta Ruotsista otettiin senkin edestä. Sikäli hyvin toimittu, että Tanska ja Ruotsi saivat poimittua viimeisetkin lukutaitoiset joukosta, meille jäi vuohirakastajat.

Valtsu

Suomessa hyvä puoli on, että jokainen kehitysmaalainen lisää sataa persujen laariin – ja se tiedetän hallituksessa erittäin hyvin.

Sivuperaoona

Jotenkin vaikuttaa siltä. että Suomen hallitus ei vielä tuota ymmärrä, että jokainen kehitysmaalainen lisää sataa persujen laariin .

Pessimisti

Minne paeta Suomen eurokommunistista hallitusta? Tietysti maahan, joka on vapautunut kommunismista. Viro alkaa olemaan hyvin houkutteleva vaihtoehto, näin eläkeläiselle. Muitakin on, Tsekki, Unkari, Puola, ei muuta kun tutustumaan..

Harkinnassa ääriselviytyminen

Itse olen vakavasti harkinnut muuttaa Venäjälle. Siellä on presidentti ja päättäjät, armeija, joka puolustaa omaa kansaansa. Jos en avaisi suutani, minuakin voisi luulla köyhäksi venäläiseksi. Eläisin siellä suutani avaamatta, ruusuhuivi harteilla, esittäisin mykkää, hymyilisin vaan kaikille ja tulisin itsekin turvatuksi siellä, muiden seassa…

Kalle

Vuosi sitten Slovakiassa käydessäni, olisin käynyt myöskin Unkarissa tutustumassa muuttomahdollisuuksiin, mutta ajanpuutteessa en ehtinyt. Ensi kesänä on tarkoitus käydä Tsekissä ja myös Unkarissa.

Mohammed Ala-Hyyppä

Vitun Virolaiset natsit! OKEI, syökää sitten sitä huononmakuista ja tylsää riisiänne!!!!! Hähhääääääää, onkos nyt sitten kivaa kun kukaan ei aja tiedän bussejanne eikä poimi teidän mansikoitanne!!!! Veikkaan että ilman muslimeita ja heidän tajunnan räjäyttävää talouden ja vaurauden supernousua niin Viro menee konkurssiin ja kansa näkee nälkää noin kahden-kolmen vuoden päästä. Vitun tyhmät, olisitte voineet pelastua.

Anonymous

Useat maat ovat valloittaneet Viron. Saksa, Ruotsi, Tanska, Venäjä. Olemme edelleen elossa. Kuka meistä on tyhmä Mohameed? Suomalaiset ovat ystäviä ja ovet ovat heille avoinna Virossa

Anonymous

Sarkasmivaroitus olisi pitänyt laittaa tuohon M A-H:n viestiin.

Israel+Islam=IsIs

EI 3000-5000 tuilla EI kukaan ala poimimaan mansikoita tai ajelemaan bussia, paremmin aika kuluu juoden viinaa(koska kaikkivoipa Allah ei näe talojen sisällä tapahtuvaa koraanin laiminlyöntiä) ja ahdistella kantaväestöä.
Pakolaiset kuuluu siihen maahan joka kriisin on aiheuttanut, kasaarien valtakuntaan Israelin…pedofilia jopa yhteisenä uskonrauhana saataisi yhdistää nämä kaksi lahkoa ihanaksi rikastuttavaksi perheeksi

Tommy the Who

Rispektiä ämpäreittäin Viron maalle. Täällä meillä Ohisalo vittuilee parhaillaan Erdoganille, jotta tämä polttaisi päreensä ja lähettää 3,6miljoonaa läpsyjä tänne hölmölään. Öljyprinsessan unelma on toteutumassa ja pikkaritkin jo pyörii jalassa.

fatwantarkistaja

Oikeasti toivon niiden tulevan kaikkien kerralla. Ja satamiljoonaa turkkilaista päälle pitämään hauskaa. Ei niitä ole niin montaa, mutta on, jos muualtakin lähtee kilpajuoksu käyntiin. Viimeiset tulijat eivät meinaan löydä kuin tuhkaa, täytyy toimia nopeasti. Siksi toivon, että EHKÄ laitetaan rautaa rajalle siinä kohtaa ja tamppaavat vain Kreikan ja Italian kaltaiset pskamaat jalkoihinsa. Pskamaat, koska ottavat vaikka miljardi kehittymätöntä, kunhan saavat ne työnnettyä muiden riesaksi. Malta meinasi unohtua! Nehän myyvät passeja luultavasti terroristeillekin, jos lupaavat mennä ristiinnaulitsemaan kissoja ja koiria muualle Eurooppaan. Saa puolestani upottaa mereen senkin saaren. Muuten pitäisi kaikkien Euroopan maiden puolustaa yhdessä ulkorajoja, mutta tuollaisia ei kuulu puolustaa, tehkööt sen yksin ja rajat muualle.

Juankoski here I come

Siinäpä olisi pienimuotoinen härdelli, jos miljoona sossumuslimia olisi nyt talvella rajoilla vaatimuksineen. Kuvitelkaa kuinka vaikeaa se olisi pakkosiirtää miljoona Suomalaista syrjäseuduille autiotaloihin ja homeisiin kerrostaloihin jotta kaikki sossumuslimit saisivat kämpät kaupungeistamme. Ei se mahdotonta ole, ja sehän tehdään! Vuoden 2015jälkeen olemme oppineet sen miten omaa kansaa kyykytetään, sorretaan ja nussitaan kunnolla perseeseen.

Tässä asiassa kunnioitan virolaisia

100 pedofiiliuskontoista profeetanpalvojaa ja koko Viro olisi parissa vuodessa raiskattu mennen, tullen.
Virossa päättäjät eivät ole idiootteja. Siellä miehet ovat miehiä ja naiset lapsistaan välittäviä, aitoja äitejä. 🌹