Rinteen hallitus valmistautuu uuden siirtolaisaallon vastaanottamiseen – PS:n Tavio: Seuraavassa siirtolaiskriisissä rajat kiinni

Turkki uhkasi eilen käynnistää 3,6 miljoonan siirtolaisen aallon Eurooppaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio on huolestunut siitä miten käy, jos tämä tapahtuu pääministeri Rinteen hallituksen vahtivuorolla. Rinteen hallitus on antanut signaalin, että se valmistautuu uuden ja entistä suuremman siirtolaisaallon vastaanottamiseen ja majoittamiseen.

Maahanmuuttovirasto Migrin tulosalueen johtaja Kimmo Lehto ilmoitti eilen, että kahdessa päivässä ollaan valmiit järjestämään 5 000 majoituspaikkaa.

Tavio toteaa, että Suomen vetovoimaisuuteen turvapaikanhakijoiden silmissä ei ole tehty vaadittavia heikennyksiä, joten Suomi todennäköisesti valikoituisi jälleen yhdeksi siirtolaistulvan pääkohdemaista.

– Suomen kokoisen maan kestokyky on koetuksella jo nykyisellä määrällä siirtolaisia. Seuraavaa muslimimiesten vyöryä ei tule hyväksyä, vaan se tulee pysäyttää rajalle ja käännyttää sieltä takaisin esimerkiksi Ruotsiin, Tavio sanoo.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.