Rinteen hallitus valmistautuu uuden siirtolaisaallon vastaanottamiseen – PS:n Tavio: Seuraavassa siirtolaiskriisissä rajat kiinni

Turkki uhkasi eilen käynnistää 3,6 miljoonan siirtolaisen aallon Eurooppaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio on huolestunut siitä miten käy, jos tämä tapahtuu pääministeri Rinteen hallituksen vahtivuorolla. Rinteen hallitus on antanut signaalin, että se valmistautuu uuden ja entistä suuremman siirtolaisaallon vastaanottamiseen ja majoittamiseen.

Maahanmuuttovirasto Migrin tulosalueen johtaja Kimmo Lehto ilmoitti eilen, että kahdessa päivässä ollaan valmiit järjestämään 5 000 majoituspaikkaa.

Tavio toteaa, että Suomen vetovoimaisuuteen turvapaikanhakijoiden silmissä ei ole tehty vaadittavia heikennyksiä, joten Suomi todennäköisesti valikoituisi jälleen yhdeksi siirtolaistulvan pääkohdemaista.

– Suomen kokoisen maan kestokyky on koetuksella jo nykyisellä määrällä siirtolaisia. Seuraavaa muslimimiesten vyöryä ei tule hyväksyä, vaan se tulee pysäyttää rajalle ja käännyttää sieltä takaisin esimerkiksi Ruotsiin, Tavio sanoo.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kempeleen Sulttaani
Kempeleen Sulttaani
11.10.2019 17:15

Viherpunikeilla on kova kiirus kiriä ruatti kiinni maanpetos-/tuhoamisottelussa. Avoin kysymys päähölmöläisen bussiin nousseille: tuntuuko jyrkkä alarinne kohti rotkoa kivalta?

Tanja
Tanja
11.10.2019 17:16

Sillä ehdolla että kaikki majoitettava Rinteen hallituksen tiloihin Helsinkiin. Rinteellä on varaa, ja viihdyttämällä heitä tienaisi hovineen kerrankin palkkansa. Ei tavallisen kansan keskuuteen enää lisää kärsimyksiä.

Tuumaaja
Tuumaaja
11.10.2019 17:32

Nyt olisi aika Rinteen hallituksen näyttää suoraryhtisyyttä ja ottaa Unkarista mallia eli toteuttaa Dublinin sopimusta kirjaimellisesti.
Henkilöt suljetaan turvasäilöön niin kauaksi aika että oikea henkilöllisyys selkviää, DNA ja sormenjäljet rekisteriin sekä vertailu euroopan muihin rekistereihin.
Eu alueelle tulomaa selville ja mahdolinen palautus kielteisen päätöksen saatua, ei valitusoikeutta koska ei ole kansalainen.
Mykkänen,Orpo; Andersson ja ohisalo odottaa touhutippa housuissa uusia uljaita moniosaajia reserviin elätettäväksi.
Vielä on monta päiväkotia 30:n partalapsien kotouttamiseen käytettävissä, vanhemmatkin (alle 15) saavat uusia kivakaverita kalifaatista.
Rakennuspuolelle tietää lisää töitä asuntorakentamisessa.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 18:23
Vastaa...  Tuumaaja

Mykkanen ja Orpo jo rasvaavat persettaan vaseliinilla ja Li majoittaa mahdollisimman monta tyovoimapulan paikkaajaa uudelle kesamokilleen viimeistaan kevaalla 2020.

rocky
rocky
11.10.2019 23:36
Vastaa...  Anonymous

Ja Peppu Pekan ei varmaan edes tarvi rasvata,menee ihan rutiinilla.

Kuka ohjaa keskustelua
Kuka ohjaa keskustelua
13.10.2019 11:29
Vastaa...  Anonymous

Itketään kummasti Rinteen hallitusta vaikka Suomen pahin haittamamutus on PersKeKo täysporvarihallituksen aikaansaamaa Orpon kokoomus ja Sipilän kepu pääroolissa rajat seljällään politiikallaan. Hei me tienataan tällä! bisnessuvakismi taitaa olla persuistakin sitä parempaa suvakismia.
Porvarihallituksen kokoomus-sisäministeri Kai Mykkänen vielä allekirjoitti globaalia massasiirtolaisuusagendaa edistävän ja helpottavan GCM-sopimuksen, jonka tarkoitus on myös suitsia haittamassamaahanmuuton kritiikkiä vihapuheena.

Emme halua..
Emme halua..
13.10.2019 11:53

“Tätäkö te haluatte?
Täyttä paskakulttuuria Suomeen?”
Emme, ja siksi haluamme Orpon kokoomuksen pysyvän myös jatkossa oppositiossa, eikä missään nimessä toista PersKeKo-täysporvarihallituskautta. Ongelmien juurisyy 2015 ja 33.000 (+822%) hyvin muistissa.

Missä mää oon
Missä mää oon
11.10.2019 17:43

Mää oon kännissä, tulkaa tekin tänne, täällä on hyvä olla.

Jesse
Jesse
11.10.2019 17:44

IS:n mukaan viime aallossa tulleista liki puolet oli sotilaita, poliiseja ja vartijoita yms. turvallisuusalan ammattiväkeä jotka lähtivät karkuun ISIS:ä vastaan aloitettua sotaa. Vellipe..eitä ja pelkureita siis. Suomen armeijasta moisesta seuraisi teloitus.
Tulevassa aallossa tulee ISIS -porukkaa eli saadaan joukkueet taas kasaan ja siirrettyä taistelut Syyriasta Suomeen.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 18:06
Vastaa...  Jesse

Jep, pelkureita, selkarangattomia, ei yhtaan itsekunnioitusta, lapamatoja, kaappihomoja, pedofiileja ja erityisesti mielisairaita koko ns.sotilasporukka. Ei ihme etteivat voita mitaan sotiaan kun miehet on niin munattomia.

jippos123
jippos123
11.10.2019 20:26
Vastaa...  Jesse

Se taistelu on joka tapauksessa edessä niin käydään se nyt ennekuin puolet asukkaista on musuja. Säästää meidän verta, joten rajat auki mätäsalo ja hulinat pystyyn.
Jos siinä sivussa menee yksi öljyprinsessa niin se on vaan yksittäistapaus.
Kyllä me ja poliisi tiedettiin ketä vuonna 2015 maahan tuli mutta istuimme käsien päällä hallituksen käskystä.
Jos “hallitus” alkaa liikaa leikkimään asian kanssa niin pienen anarkian jälkeen jotkut muut ovat puikoissa ja ne muut eivät ole maanpetturipolitiikkoja.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 20:26
Vastaa...  Jesse

Ne tulivat kutsusta nussimaan tänne. Ja sen ovat tehneetkin. Suvakit reva leväällään ja lapsia raiskailtu. Se että tänne osasivat tulla, ohjeistus tuli naisilta.

hannu
hannu
12.10.2019 16:07
Vastaa...  Anonymous

Tilastoihin verrattuna saatiin tuhat ylimääräistä raiskausta neljässä vuodessa.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.10.2019 17:47

Eurooppa tuntuu nykyisellään olevan täysin häikäilemättömien valtiomiesten uhkailtavana ja armoilla. Mitään vastatoimia tuskin edes ajatellaan, vaan nyt sitten vikistään kun Turkki vikisyttää.
Ja ihan vasta punikkivihrikkiääliöt kyselivät ivallisesti Perussuomalaisilta, että ettekö ole huomanneet, että turvapaikanhakijoita on vain murto-osa 2015 tasosta.
Jos tuota lössiä päästetään muitta mutkitta Suomeen tekemättä mitään sen estämiseksi, täytyy todellakin alkaa miettiä uutta kotimaata itselleen, koska Suomi ei tule kestämään sitä.

Nykänen
Nykänen
11.10.2019 23:05
Vastaa...  Suomi Finland

Rupesin tänään, tynkkysen tuomion +jälkipyykki luettuani, miettimään uutta kotimaata. Tämä maa on nyt totalitarismin tiellä. Moni meistä on ennustanut oikein toteutunutta kehitystä, mutta nyt katkesi kamelin selkä. En halua jäädä sisällissodan jalkoihin tai näkemään kuinka tuomareita syyttäjiä ym lynkataan ja vihervas ajatukset tuomitaan vihapuheena, ankarimman mukaan..

JimDaCrapuleino
JimDaCrapuleino
12.10.2019 02:24
Vastaa...  Nykänen

Meinaatko siis ryhtyä matuksi matun tavalla ja mennä matun maahan karkuun?
Punavihreät fasistit ovat pieni, mutta hyvin soluttautunut vähemmistö.
Suurin osa kansasta ei ajattele kuten he.
Jos lähdet tyranniaa pakoon saat juosta kuuhun asti ja tavoittaa sinut silti.
Punavihreät sortovuodet tulevat auttamatta päätökseen ennen pitkää. Se on niiden sisäänrakennettu ominaisuus – itsetuhoisuus ja itseinho – marxilaisen suvakismin ydinpilarit, pitävät siitä huolen.

Minä
Minä
11.10.2019 17:59

Nykyhallitus tuskin suunnittelee, miten sulkea rajat. Paremminkin pitää laukunkantosulkeisia asevelvollisilla, jotta olisi valmiutta. Punainen mattokin ajetaan hyvissä ajoin rajalle.

Ilmari
Ilmari
11.10.2019 18:03

Yhä edelleen on hyvä muistaa, että PS oli hallituksessa 2015, kun ensimmäinen vyöry tuli. Kukaan PS:n ministereistä ei esittänyt mitään sellaista, ettei vyörryä tule ottaa vastaan. Kansanedustajat eivät kysyneet asiasta mitään. Suomi oli helisemässä vyöryn takia.
Vuonna 2017 PS:n uusi johto on äkkiä havainnut, että jotain olisi pitänyt tehdä. Tavio oli jo 2015 kansanedustaja, mutta ei hän ottanut asiaan mitään kantaa.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 18:19
Vastaa...  Ilmari

Joo, itsekin joskus mietin ja muistin ettei yksikaan Persu sanonut poikkipuolista sanaa kun 2015 matutulva alkoi, ryhmakuri oli niin ankara ja Soinin paska istui kannen paalla isolla perseellaan. Tavio on samanlainen hupiukko kuin Soini, Hallah-Aho jne. Samaa valehtelijaporukkaa on nykyaan kaikki puolueet ja kaikille matutulva on kuin joku Auringon nousu tai Kuun taivaalla oleminen mille ei voi mittaan…

Tanja
Tanja
11.10.2019 18:43
Vastaa...  Anonymous

Kyllä, persut puhuvinaan ainoina nyt näitä poikkipuolisia sanoja. Tosipaikan tullen en luottaisi. Suorat kansanäänestykset ilman puolueiden valtaa olisivat parhaat mutta kun se audin takapenkki.

Jesse
Jesse
11.10.2019 18:47
Vastaa...  Anonymous

Nämä silloiset PS ministerisankarit, missä ovat nyt? Aktiivimallin aktiivisuusehtoa täyttämässä ja TE keskuksen palveluista nauttimassa.
Kansa puhui!

Anonymous
Anonymous
12.10.2019 19:37
Vastaa...  Anonymous

Höpöhöpö. Halla-aho sanoi että vyöry on torpattava hinnalla millä hyvänsä mitä paheksuttiin yleisesti.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
11.10.2019 20:34
Vastaa...  Ilmari

Emme ole unohtaneet. Persut potkivat palloa samaan maalin mihin muutkin puolueet, selkein osoitus siitä on katutoiminnan täydellinen puuttuminen -todellisiin toimenpiteisiin ei siis ole tarkoitus ryhtyä missään tilanteessa. Vuoden 2015 antautuminen tulee toistumaan uudelleen -perussuomalaisten tehtävänä on kansallismielisen kentän lamaannuttaminen ja siinä puolue on onnistunut valitettavasti lähes täydellisesti.
Loputon lässyttäminen on uponnut hyväuskoisiin suomalaisiin -karu totuus kuitenkin on ettei PS koko olemassaolonsa aikana ole saanut YHTÄKÄÄN merkittävää parannusta aikaiseksi mutta on osallistunut kantaväestön kannalta äärimmäisen haitallisten päätösten läpirunnomiseen samassa yhteisrintamassa muiden kanssa. Viimeisimpänä näyttönä viimekeväinen tiedustelulaki.

ZiimonNelo
ZiimonNelo
12.10.2019 02:30
Vastaa...  Ilmari

No sinä sitten luet ilmeisesti vihreätä lankaa.
Tosin on totta että puolueen oli silloin kaapannut petollinen sika Soini, jonka ainoa kriittinen agenda ja päämäärä oli hurmoksellinen Jeesuksen palvonta ja homojen vihaaminen. Soini nyt oli Soini. Juudasten Juudas ja takinkääntäjien universumin mestari.
Joku saattaisi sanoa että kyrvänsyyläkin.

Anonymous
Anonymous
12.10.2019 19:42
Vastaa...  Ilmari

Sisäministeri oli Orpo. Demokratiaan ei kuulu että muut ministerit puuttuvat toisen ministerin reviiriin kuuluviin asioihin. Eikä persuilla ollut juuri mitään sananvaltaa hallituksessa Keskustan ja Kokoomuksen päättäessä asioista. Todennäköisesti Sipilä otti persut hallitukseen taka-ajatuksena pitää heidät lieassa ja tuhota persujen kannatus.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 18:42

Ei hätää. hutisalo, somaLi, ja tuppurainen odottavat jo kiihkeästi lapsukaisia haarat levällään:
Täällä on tilaa! Aina mahtuu vielä yksi!

Riistovalta loisten
Riistovalta loisten
11.10.2019 19:29

Kyseessä olisi jo selkeä sotatoimi Suomea vastaan. Entä jos Venäjältä lappaisi samoin ihmisiä, vain tunkien rajan yli?
Kaikki NATO-puheet “Venäjän uhasta” ovat nyt rasismia, sillä samoin ei suvakkijoukkio ole puhunut todistetusti meidän vastaisiamme jihadisteja vastaan. Matut selkeästi ovat suomalaisuutemme vastaisia, yhdessä suomalaishuoriensa kanssa ja he ovat kasvattaneet myös Suomessa syntyneet lapsensa tähän, kts. Vuosaari. Matut eivät koskaan kuulu suomalaiseen kansaamme. En kyllä tunnusta enää punikkejakaan kansaamme kuuluviksi, heidän omien tekojensa perusteella. Me olemme jo nyt kaksi eri kansaa.
NATO on rasistinen järjestö, sillä se valikoi “viholliset”. Lastenraiskaajia ja muita loiseläjiä vastaan NATO ei ole tehnyt elettäkään, ei myöskään esim. Suomen puolustusvoimat. Eikä tietenkään Suomen vastainen maanpetoshallituksemme, jota yhdessä Ruotsin viidennen kolonnan kanssa johtaa vittumainen kansanpetturi-vihavihervasemmisto.
EI NATOlle! EI Suomen maanpetoshallitukselle!
“Alas riistovalta loisten, alas mustat pyövelit!” 🚽
Suomen ja suomalaisuuden puolesta.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
11.10.2019 20:42

4.9.2014 Suomi antautui jenkkinatolle (laiton isäntämaasopimus)
2015 Suomeen siirrettiin miehitysjoukkoja läpi euroopan ja “puolustus”voimat vastaanottivat/avustivat vieraan maan sotilaat maahan sisään.
-Hassu yhteensattuma? Ei, vaan viimeistä piirtoa myöten suuniteltu sotilasoperaatio!

Balkan
Balkan
11.10.2019 19:37

Mielenkiintoista miten valtamedia uutisoi, että Turkki UHKAA päästää 3 miljoonaa pakolaista Eurooppaan. Kun Unkari teki raja-aidan sulkien Balkanin reitin ja esti näin varmaankin muutaman miljoonan vyöryn Eurooppaan, niin silloin valtamedia uutisoi Unkaria uhkana jollekkin. Jos Unkari purkaisi raja-aidan ja päästäisi uuden invaasion myötä 5 miljoonaa Eurooppaan, niin uutisoitaisiinko tuolloin Unkaria minkälaisilla otsikoilla.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.10.2019 19:51

Sulkekaa sydämenne. (Muuten) me ei selvitä tästä. Tännehän ei 100 – 200.000 tuntematonta tyyppiä marssi ja sano että antakaa meille meidän rahat.

Aappa
Aappa
11.10.2019 20:20

Ei huolia: migri takaa henkilökohtaisesti jokaisen tulijan taustan ja henkilöllisyyden – kyseessähän on joka tapauksessa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja naisia.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 22:06
Vastaa...  Aappa

Ei hätää. Sieltä tulee osaajat, jotka nostavat työllisyyden 75%.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 20:29

Eihän tämän perseilyn jatkuminen tällä hallituksella tullut yllätyksenä.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 22:05

Ei mene siis kauan kun täälläkin on Ruotsin meininki.

Anonymous
Anonymous
11.10.2019 23:03

Mitä Rinne ja Ohisalo aikovat tehdä jos Turkki päästää usean miljoonan matutulvan Eurooppaan ja Tornion rajalta alkaa kävellä 100 000-200 000 matua Hölmölään? Majoitus, ruokinta, rahoitus ym ei riitä alkuunkaan. Mitä he silloin todellisuudessa tekevät? Antavatko vain kaaoksen ja sisällissodan alkaa? Olisi mielenkiintoista kuulla heidän vastaus.

NO ENTRY
NO ENTRY
11.10.2019 23:17

Ruotsin piti juuri aloittaa palautukset Syyriaan, nyt palautukset jäävät tekemättä ja matu juhlii. Syyriaassa on 100.000 pakolaisen joukko lähtenyt liikkeelle, määrä kasvaa tunti tunnilta. Erdolta vielä lahjaksi 3,6 miljoonaa matua niin se on finito Euroopan kanssa.
Ja se lieneekin tarkoitus, onhan Erdo jo vuosia jankuttanut ”menkää Eurooppaan, Eurooppa kuuluu teille!”
NYT pitää toimia ENNENKUIN porukkaa tulee rajalle naukumaan.

Lissupizzy
Lissupizzy
12.10.2019 02:40

Koska Suomen puolustusvoimat tai rajavartiolaitos eivät enää ilmiselvästi puolusta Suomen valtion rajoja tarvitaan ilmeisesti jokin uusi taho tai organisaatio hoitamaan sitä tehtävää.
Puolustusvoimat on alennettu narikkapalveluksi ja piccoloiksi. Rajavartiolaitos taas keskittyy pitämään matut maassa.
Surullista.

toni lajos
toni lajos
12.10.2019 08:27

Uutta pakolaisvyöryä odotellessa Migri on vähentämässä työntekijöitään, ikäänkuin siellä huokaistaan helpotuksesta ohimenevästä ilmiöstä. Tiedot Turkin suunnalta eivät ole suomalaisten korviin kantautuneet, mikäli tässä turvauduttaisi ennakointiin, Migri palkkaisi lisää henkiökuntaa, jääkaappipakastimen kokoisia miehiä.
Rauhattomuuden leviäminen on lisääntymässä, sitä odotellessa keskuteluissa on mediassa sähköpotkulaudan ajelu ajoradalla, mihin ne voi jättää jne. Muuhun arvosteluun ryhtyvä voipi joutua Tynkkysen tavoin nuuhkimaan käräjäsalien tunkkaista ilmaa.

Tuumaaja
Tuumaaja
12.10.2019 11:14
Vastaa...  toni lajos

Ja ovelalla tavalla vielä, jättää määräaikaisia työsopimuksia uusimatta.
Haiskahtaa hieman postin toiminnalta, johtajien oin saatava isompi siivu verotuloista tulevasta rahoituksesta.
El ilopputulema on se, että täällä läpsyttelee paperittomia pilvin pimein tekemässä milloin mitäkin kolttosta, näitähän ei voida tuomita mistään kun ei ole mitään tietoa mistä tulevat ja keitä ovat.
Valemedia toitottaa jo että joap 300.000 joutuu jättämään kotinsa ja lähtemään sotaa pakoon, tällä alustetaan sitä lauseketta että on pakko ottaa humanitaarisista syistä enemmän läpsyjä maahan kuluttamaan pohjatonta hyvinvointia.
Tavio taas asian ytimessä:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6oTlNXVdxU

Juha
Juha
12.10.2019 13:38

Pelkästään Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa ja Somaliassa syntyy yhteensä vuosittain yli puolet Suomen väkilukua vastaava määrä väkeä. Jos Suomi ottaa vuosittain yhden pastan eli 30 000, iso pastapussillinen on jo syntynyt lisää näissä maissa.
Kiinnostaako maamme johtoa Suomen säilyminen suomalaisten turvallisena ja taloudellisesti vakaana kotimaana jossa vallitsee suomalaisille tuttu uskonto, kulttuuriset perinteet ja arvojärjestelmä?
Ei tänne voi ottaa määrättömästi kaukaisten maiden väkeä jotka eivät omaa ammattia, eivät opettele kieltämme ja ovat vielä islamilaisia. Maa muuttuu vähitellen islamilaisten kansoittamaksi alueeksi, jossa kantaväestön turvallisuus, vapaus, elämisen mahdollisuudet, taloudellinen turvaverkko ja kulttuuriset menot kaventuvat ja äärimmillään katoavat.
Näiden lähtömaiden ongelmat pitää ratkaista lähtömaissa. Ihmisten pitää rakentaa omat maansa omilla ehdoillaan ja tarvittaessa kävellä valtaapitävien ja sotaa jatkavien herrojensa yli ja aloittaa alusta. Autetaan heitä siinä että hekin saisivat omat maansa takaisin! Mutta ei voi olla niin että Euroopan kansat alkavat asuttamaan ja elättämään näiden islamilaisten maiden kansoja omalla maaperällään, luopumalla hiljalleen omasta identiteetistään ja olemassaolostaan.

Sofia Heikkilä
Sofia Heikkilä
12.10.2019 18:22

SOS from Sweden
Arvioitani Ruotsin taloudesta perustuen Martin Armstrongin sykleihin:
— Ruotsin talous romahtaa 18.01.2020.
— Romahdus on erittäin raju.
— Kriisin yli selviämiseksi kannattaa ostaa dollareita. (Paperisena tietenkin, koska eurooppalaiset tilivaluutat mahdollisesti sosialisoidaan.)
Martin Armstrong kommentoi Ruotsin tilannetta: Tässä pari hakusanaa, koska linkit näköjään sensuroidaan pois:
— Armstrong Economics The economy of Sweden is turning down very hard on the ECM turning point
— Armstrong Economics The ECM forecasts an economic downturn 18.01.2020

Ruotsi on rikas maa, maturikas
Ruotsi on rikas maa, maturikas
13.10.2019 12:27
Vastaa...  Sofia Heikkilä

Ruotsi on maksanut valtionvelkaansa pois ison määrän joten valtiontalous ei kaadu. Sen sijaan ihmiset ovat korviaan myöten velkaisia hienoissa asunnoissaan.
No- asunnot menevät pakkohuutokauppaan ja isot matuperheet saavat niistä kämpän ilmaiseksi tai pikkurahalla ja kaikki ovat kauhean onnellisia?

Hauki
Hauki
14.10.2019 08:55

Ruotsissa kunnat ovat matujen takia konkurssissa vaikka keskimääräinen kunnallisvero on 32%
Kansalaisten henkilökohtaiset velat ovat noin nelinkertaiset suomalaiseen nähden ja sieltä löytyy myös kulutusluottoja niiden ikuisten asuntolainojen päälle.
Samaan aikaan asuntokupla on puhkeamassa ja maassa on silti asuntopula.

Ahvena
Ahvena
14.10.2019 10:27
Vastaa...  Hauki

Mutta onhan Ruotsissa mm. velkasaneerausinstituutio. Rahoja ja velkoja vain siirrellään eri kasoihin.
Eläkeikääkin nostetaan justiinsa ja siitäkin voitetaan vähän rahnaa. Eli ei se Paavon suosittelema tunnin aikaisempi ylösnousu enää riitä.

Dementiavapaa.muisti Nimi
Dementiavapaa.muisti Nimi
13.10.2019 11:51

“Tätäkö te haluatte?
Täyttä paskakulttuuria Suomeen?”
Emme, ja siksi haluamme Orpon kokoomuksen pysyvän myös jatkossa oppositiossa, eikä missään nimessä toista PersKeKo-täysporvarihallituskautta. Ongelmien juurisyy 2015 ja 33.000 (+822%) hyvin muistissa.

Kummastuttaa mustavalkoisuus
Kummastuttaa mustavalkoisuus
13.10.2019 12:01

On jännää miten lähes koko vastamediakenttä itkee Rinteen “vihervasemmiston” suvakismia ja unohtaa kummasti uutisoinnissa kokoomuksen ja kepun politiikan. Olisiko se se parempi vaihtoehto muka? Välillä tuntuu että persut on kokoomuksen hajoita-ja hallitse työkalu hajottaa työläisluokan yhtenäisyys. Puolue haikailee hallitusyhteistyöstä kokoomuksen kanssa, vaikka sen mamutuspolitiikka ollut tuhoisinta Suomen historiassa, eikä mikään ole muuttunut porvarihallituskaudelta.