Ruotsi myöntää kuluvan vuoden aikana noin 120 000 oleskelulupaa

cityscape-4494091_960_720.jpg

Ruotsin maahanmuuttajamäärät vetävät kuluvana vuonna ennätyslukemia. Jos vuoden viimeiset kuukaudet jatketaan samaan tahtiin kuin alkuvuosi niin vuoden 2019 myönnetyt oleskeluluvat ovat noin 120 000.

Ruotsin Maahanmuuttovirasto on myöntänyt syyskuun loppuun mennessä 89 120 oleskelulupaa, jotka jakautuvat seuraavasti:

  • Afgaanilain eli opiskelulain perustella 2 349.
  • Turvapaikanhakijat 10 863.
  • Turvapaikanhakijan omaiset 22 961.
  • Opintojen perustella 9 670.
  • Työperäiset 22 996.
  • Työperäisten omaiset 10 804
  • Muut omaiset 9 477.

 
Kuluvasta vuodesta tulee siten kolmanneksi suurin vuosi myönnettyjen oleskelulupien suhteen. Uusi väkimäärä vastaa Kuopion tai Lahden kokoista kaupunkia. Loppuvuodesta voi mahdollisesti tulla vielä huippu tulijoissa, sillä hallitus päätti hiljattain helpottaa perheenyhdistämisiä ”erityisen herkissä” tapauksissa.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
14

Kansa ei turhia kysele, maksaa vain.

Väestönvaihto

Jep. 2 palautetaan ja otetaan 120 000 tilalle. Ja ne kaksikin tulevat takaisin. Koko suvun kera.

Juuankoskipäivää

https://oikeamedia.com/o1-123003 migri tullut ihan kahjoksi, terroristeille tilaa tehden.

Kansa maksaa turvattomuudesta ja epäviihtyvyydestä

Kansa ei turhia kysele, antaa vain kiltisti pois lompakkonsa ja jatkaa sitten pään hakkaamista seinään, 24/7.

T

120 000 vuodessa on 10 vuodessa 1 200 000 ja sadassa vuodessa 12 000 000.
Väestönvaihto. Suuri kysymys, miksi ihmeessä? Mikä saa kansan äänestämään oman tuhoutumisensa puolesta?

Heja Sverige Hyvä Suomi

Muistelen että on tutkittu että Ruotsiin sopii n. 80 miljoonaa moniosaajaa ja Suomeen n. 60 miljoonaa.

PastoriNikulainen

Muistit aivan oikein. Tätä eivät vain monet uskoneet/usko.
Kohta uskovat.

pöh

Sopii kyllä tilan puolesta, mutta missähän nuo meinaa asua?
Tosin siinä vaiheessa on täysi sotatila ja kaikki rauniona, niin eipä siinä tarvi asumista miettiä kenenkään.

fatwantarkistaja

Inarinjärven jäälle pitäisi mahtua kaikkien maailman ihmisten. Jäätyisi nyt ensin sekin lätäkkö.

Anonymous

Paljonko on ruotsalaisten yhteenlaskettu älykkyysosamäärä? Ei se ainakaan paljon kasva tulevina vuosina :D.

Mensa

Ruotsin älykkyysosamäärä mitattiin, tulos oli negatiivinen.

Rami Routa

seuraava kansainvälinen talouslama, notkahdus..ellei peräti rommaus kun tuloo..niin Svärje on lopullisesti kanttu vei..ja levottomuudet expansioivat

Totuus sattuu

Valitettavasti näin. Sanat ovat halpoja ja ihmiset ovat eristäytyneet yhteisöstä. Kukaan ei tule tekemään yhtään mitään muuta kuin seuraamaan länsimainen tuhoa kotoa kiroten katkerasti eliittiä.
Länsimaat ja valkoiset ovat historiaa.

Rahaa on muttei aivoja

Kantti vei on toiveajattelua mutta levottomuuksien lisääntyminen jokapäiväistä uutuutta.

tira

Suomi on äidinkieleni, mutta mitä tässä yhteydessä – tai missään – tarkoittaa työperäinen joita on n. 23.000 ja heidän omaisiaan sitten puolet tuosta. Jotka eivät siis ole työperäisiä vaan työperäisten omaisia. Mihin muuhun sanaan voisi liittää sanan -peräinen (ok, alkuperäinen mutta paha sana). Tilastoja siis rustataan sanoilla joita ei ole edes olemassa käytännössä.

Ilmari

Ainakin prostituutiota harjoittamaan tuleva on selvästi työperäinen:-)

kanander

Afrikasta niitä tulee todella muhkean työperän kanssa.

Vain mielikuvitus on rajana

Suomen Uutissa oli vastikään artikkeli työperäisellä maahanmuutolla kikkailemisen uusimmasta sovelluksesta. Vammaisten avustajia palkkaavat yritykset etsivät Irakista perheitä, joissa on vammainen perheenjäsen. Yksi perheestä palkataan yritykseen ja loput perheestä seuraa myöhemmin perheen yhdistämisen nojalla. Työperäisen maahanmuuttoluvan saanut ryhtyy sitten vammaisen perheenjäsenensä palkatuksi avustajaksi. Kustannukset tästä ovat yli satatuhatta euroa vuodessa Ruotsin valtiolle.

Gretan irvinaama Hurrimaan lippuun!

Ruotsi on uskollinen omalle itselleen. Se on aina ollut Ruotsi, joka on tuonut sodan ja väkivallan, ensin Eurooppaan, sitten suomalaiseen Pohjolaamme, jonka se meiltä 1000 vuotta sitten anasti ja miehitti.
Ruotsista ei koskaan tule mitään hyvää. Gootti ei koskaan levitä nk siunausta minnekään, vaan aina jotain pahaa, kirousta. Olisi ollut koko Euroopalle parempi jos vaalea, arjalainen parempikansa 2000 vuotta sitten ei olisi koskaan jättänyt Iranin vuoristoa, vaan jäänyt sinne paimentamaan vuohiaan. Olisi pelkästään viime vuosisadalla säästynyt mm. 6 miljoonaa juutalaista, 20 miljoonaa venäläistä, sekä miljoonittain Euroopan muita alkuperäiskansoja. Nyt Ruotsi aikoo vain lisää tuottaa isänmaihimme satojatuhansia väkivaltaisia epäihmisiä, lastenraiskaajia, julmia eläinrääkkääjiä, entisiä naapureitaan lähi-idän vuorilta. Ruotsi on Suuri Saatana.
Hurri ei muutu. Miten he kehtaavat edes elää? Hyppäisivät Pohjanmeren koko paskasakki, kunnon eurooppalaisille ihmisille irvistelevine greetoineen. Se oli juuri Ruotsi, joka koko tämän mamu- ja matuvillityksen alunperin jo 1900-luvun lopulla aloitti! Kyllä he mellastivatkin! Olivat itseään ja omahyväisyyttään täynnä, niin humaania, niin humaania. Ruotsi, jonka perusolemus ei koskaan ole kunnioittaa muita! Milloin hurri on ollut humaani Eurooppaa tai esim. suomalaisia kohtaan? Ei koskaan! Ruotsi on Suuri Saatana.
Gretan irvinaama Ruotsin, Hurrimaan lippuun! Greta-hurrin hysteerinen sanoma poikii jo viikinkien lapsikannibalisminkin!
Perinteinen, eurooppalaisia kansoja halveksiva hurrinaama! Irvistelevä gootti. Huusi jopa kostoa ei-kaltaisilleen toisinajattelijoille, murhaajapentu.
Suomen ja koko Euroopan pitäisi katkaista diplomaattisuhteet Ruotsiin. Ja Rkp laivalla palautuksena toiselle puolelle lahtea. Johan niillä on 800 vuotta Kainuussamme vierähtänytkin.

varaJesse

Greta on yksi Ilmestyskirjan vääristä profeetoista.

Ruotsi pois Pohjolasta! Rauha! Rauha!

Hemmoteltu, raivoava ruotsalainen se vaan on. Ei niin tärkeä henkilö, että Raamattu vaivautuisi moista edes mainitsemaan.
Kun yöllä luin uutisen, räjähdin. Korvien välissä pamahti.
Se oli muuten Irakin presidentti Saddam Hussein joka aikoinaan nimitti USA:ta ”Suureksi Saatanaksi”. Ajatella, että itsekin olin tuohon aikaan niin höveli, että osallistuin jopa Irakin sodan vastaiselle marssille (sille Rauhanpuolustajien järjestämälle ekalle marssile Stadissa), yhdessä kommarien kanssa! Tuo marssi muuten avasi silmäni, kun kuuntelin tuolloisten suvakkien vihahuutoja ympärilläni. Ne ovat vain hurjistuneet noista ajoista, tänään en anna vihakommarien ”rauhanaatteelle” mitään tukea. Itse huusin vain: ”USA pois Irakista! Rauha! Rauha!” ja hymyilin ystävällisesti ympärilleni. En hyväksynyt ”viattomien murhaa”.
Koko maailma huusi tätä sotaa vastaan, sillä seuraukset arvattiin: emmekö olleetkin hyviä ennustajia jo tuolloin?! Väitetään että torni-isku 9/11 olisi ollut jenkkien, tätä sotaa silmälläpitäen, itse masinoima tekosyy hyökkäykselle Irakiin. Todellinen syy, väitän oli se, että Saddam oli itsenäinen persoona, joka ei jenkkien käskytyksistä piitannut, hän ja irakilaiset elivät Irakissa omien tapojensa mukaisesti. Mutta kun jenkkien mielestä koko maailman pitäisi olla Jenkkilä: syödä hodareita, juoda cocista ja nauraa typerille viihdesarjoille. Vanha sivistys ja kulttuurit on heitä aina kismittänyt.
Saddam Hussein Execution / Saddam H. hirtetään (ei ihan herkille lapsille katsottavaa):
https://www.youtube.com/watch?v=4JUL-l6ov10
USA pisti Irakia maan tasalle vuosikausia, tämä synnytti terrorismin Eurooppaa vastaan, syntyi ISIS. Ja pommitetussa maassa lopulta: pakolaisuus, kun laiska kansa ei viitsinyt alkaa jälleenrakentaa (nuo ”Irakin työläiset”), kuten esim. eurooppalaiset ovat 2. maailmansodan jälkeen itse tehneet. USA nyt ei ole koskaan mitään rakentanut, tuhonnut vaan, maailman sotaisin maa ja kansa. Se ei ole itsenäistyttyään nähnyt kuin muutaman rauhapäivän tai -vuoden, tappaa pitää, tämä on jenkin olemus.
Ei ihan herkille, mutta tätä on sota, tähän menemme, jos emme saa hillittyä muutamaa raivohullua, nyt Turkissa, mutta myös terrorismille tukea antavassa länsinaapurissamme:
2003: Iraq War begins / Irakin sota alkaa
https://www.youtube.com/watch?v=QmwYNS97EbE
IRAQ: THIRD NIGHT AIR OFFENSIVE ON IRAQ / 3. yö, ilmahyökkäys:
https://www.youtube.com/watch?v=7CAwx0ZX_uM
Tätä ääntä emme halua kuulla Suomenlahdelta:
U.S. Navy Destroyer launches Tomahawk cruise missiles
https://www.youtube.com/watch?v=TmhuQqPcOtY
Rauhan puolesta. Kiittäen huomiostanne. 🕊

T

Persianlahden sota 1991 käytiin öljyn vuoksi ja Irakin sota 2003 käytiin petrodollarijärjestelmän vuoksi. Irak alkoi vuonna 2000 myymään öljyä euroissa ja 9/11 tapahtui kätevästi seuraavana vuonna, josta saatiin syy irakin sodalle 2003. Oliko 9/11 inside job? En tiedä, mutta siitä saatiin ainakin veruke 2003 hyökkäykselle.

Tuumaaja

Öljyn hinnan sitominne euroon oli Gaddafin ajatus, johon Saddam yhdityi ja alkkoi toteuttamaan.
Kumpikin murhattiin ”arabi”keväässä.
Aikoinaan USA oli itse tukemassa Saddamin nousua valtaan, joviaalina ja liberaalinen johtajana, mutta Saddam ei jäänytkään liean päähän ja lähti kulkemaan omaa polkuansa oman maansa puolesta.
Virallinen syy irakin sodan alkamiseen oli kemialliset aseet ja tehtaat, tänäkään päivänä ei ole löydetty ensimmäistäkään todistetta moisista.
Gaddafin suunitelmissa oli aloittaa koko afrikan mantereella kelpaavasta valuutasta joka painettaisiin kultakolikoina ja sitä ei olisi voinut käyttää mantereen ulkopuolella. Libyalla oli maailmassa kolmanneksi suurimmat kultavarat, missäköhän lienevät nyt?
Obama petti karkeasti Gaddafille antamansa lupauksen rauhaan jättämisestä, teki juuri päinvastoin, hyökkäsi välittömästi.

Late

Holokausti on suuresti liioiteltu. Kusetus vailla vertaa.

Sivusta seuraaja

Nyt voitaisiin alkaa arvuutttelemaan milloin maahantunkeutuminen saavuttaa sen kriittisen pisteen, että yhteiskunnan rakenteet sortuvat pikku hiljaa. Onko Ruotsin parempiosaisten toimissa jotain sellaista joka ennakoisi tämän.Poliisihan on nostanut jo kädet pystyyn ja mm. Tanska ottanut rajatarkastukset voimaan Ruotsista leviävän rikollisuuden takia. Veikkaan että Suomeen tehdään samoja kokeiluja uusruosalaisten rikollisliigojen toimesta vuoden parin sisällä. Tämä voitaisiin estää vielä, mutta nykyinen hallitus on painajainen tämän asian suhteen.
Maahanmuutto asioista vastaava ministeri on ensi töiksi taannut toimillan sen että Suomeen virtaa matuja kiihtyvällä vauhdilla. Omien kansalaisten asiat eivät niinkään kiinnosta.Suomen poliisilla on VIELÄ homma jotenkin hallussa, mutta tilanteen pahentuessa (pommi-iskuja ym.) ja muutaman poliisin kuoleman myötä, tilanne huononee rajusti.Nyky poliitikot ovat täysin kädettömiä homman karatessa käsistä ja vain liikekannallepano ja sotatila lait pelastaisivat tilanteen.

Huh Huh

Laissa lukee ”Puolustustilalaki ei ohita Suomea sitovia kansainvälisiä ihmisoikeusvelvoitteita” !!!
Eli aika lohduttomalta näyttää, jos suuri invaasio alkaa.

PastoriNikulainen

Pastori tuli juuri ”aamurukoukselta” koneen ääreen ja MV!!??
Ruotsi allekirjoitti juuri itsemurhan.
Aamen.

Kal-Ergi, Kal-Elin paha serkku

Minulla meinasi mennä aamupuuro (kunniakansalaisten mielestä paha) väärään kurkkuun, kun luin koneelle istahtaessani ruattin uuden rimanalituksen. Ja täällä hölmöläistö (lue: hallitus) ottaa varmasti oppia, so. yrittää tehdä saman…

Juuankoskipäivää

https://oikeamedia.com/o1-123003, mikäli noin laittaa suomi tässä paremmaksi., kun miljoonia saadaan tänne. 60 miljoonan tuloa kiihdytellään perheenyhdistämiset lopullinen isku valloittajilta.

Nähtyon

Kohta soi hoosiannaa suomen rajat, ja valtio laittoi Tornion tullirakennuksen myyntiin että koko saatanaan tuleva 3 maailman viruslauma pääsee mahdollisimman kivuttomasti maahan, sillä kovin aalato tulee tornion rajalta.

Suomi fanittaa Ruotsia

Kertokaapas miksi eivät Suomen, Tanskan ja Norjan hallitukset vaadi Ruotsia lopettamaan tämän ylenpalttisen matutuksen?
VASTAUS: Eivät HALUA vaatia koska tykkäävät että se on ihan OK ja hyvä esikuva itseasiassa, suorastaan.

Acc358

Ruotsi nykyisellä hajoamiseensa johtavalla politiikallaan tulee heikentämään Pohjoismaiden ja Itämeren alueen turvallisuutta ja taloutta. Ruotsin sairauteen tulisi ulkopuolisten puuttua ajoissa. Tai eiväthän naapurimaat ole ulkopuolisia, vaan asianosaisia. Ne joutuvat kantamaan itseensä kohdistuvat Ruotsin politiikan haitat.
Ehkä Suomikin voisi aloittaa rajatarkastukset Ruotsin vastaisilla rajoillaan. Myöhemmin voitaisiin ottaa käyttöön e-viisumit. Ruotsin ruotsalaismielisiä voisi tukea. Kenties nykyisen Ruotsin alueelle syntyy uusia ruotsalaisia enklaaveja.

Leebu

Kun Ruotsilta loppuu rahat 1000000 uusruotsalaista voi marssia tänne ja Kelan luukulle.
Sitten ollaan kusessa.

Pippis Pappa

Loppuu jo, toistasataa kuntaa kymmeni/satoja miljoonia kruunuja pakkasen puolella ja konkurssi häämöttää. Ensi vuonna vieläkin pahemmin jnejne. Ruotsin loppu on alkanut.

Rautaa rajalle

Suomalaiset vaan lukevat näitä juttuja ja kauhistelevat, mutta ne sitten sivuutetaan eikä se vaikuta omaan arkeen yhtään. Suosittelen, korjaan en kyllä suosittele.., että jokainen menisi Ruotsiin itse katsomaan mikä helvetti siitä on tullut. Sen pitäisi olla Suomen kannalta top-5 huolestumisen aihe kun muutaman tunnin lauttamatkan päässä on rajanaapuri joka on täysin valloitettu muslimimaa ongelmineen kaikkineen. Painajaismaista.