Tukholman viikonloppu alkoi villinlännen elkein

Kuvakaappaus - 2019-10-13 00-24-42.png

Tukholmassa viikonloppua on vietetty hurjanpuoleisesti. Lauantai-iltaan mennessä saldoksi oltiin saatu pommeja ja ruumiita. Joitakin autojakin saatiin romulaan.

Perjantaiyönä tuikattiin Södertäljessä parit autot tuleen. Brunnsängissä klo 00.35 aikaan sytytetyissä autopaloissa romulaan 2-3 autoa. Ketään ei putkalaan.
Lauantaiyöttely aloitettiin Abrahamsbergistä klo 03.00 aikaan, jossa kerrostalon eteisaulaan viskattiin kunnon pommi. Tästä seurasi, että koko rapun ikkunat ja ovet helähtivät pihalle ja lähitalojen ja autojenkin ikkunoita rikkoontui. Tapahtumapaikka on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Abrahamsberg ei ole vähäisimmässäkään määrässä profiloitunut ongelma-alueeksi vaan päinvastoin, se on Bromman yksiä hienostoalueita, joissa tällaista pommitusta kaikkein vähiten odottaa. Alamaailma ei osaa kertoa mitään vihjeita. Ainoastaan hypoteettista pohdiskelua motiivista. Alla kuva pommituspaikalta.
20191012_1116191791670660664768861
 
Hätäkeskus sai soittoja 06.00 aikaan lauantaiaamuna, että Skärholmenissa tapellaan. Partio paikalle ja pensaasta löydettiin vakavasti viiltohaavoittunut henkilö. Tutkinta käyntiin ja poliisilla kolme henkilöä betonikopissa epäiltynä murhan yrityksestä.
Nykvarnissa lauantaiaamuna niin ikään klo 06.00 aikaan autopaloja. Kolme katiskaa kärvähti kevyesti kelvottomaan köröttelykuntoon, kuitenkaan ketään kiinniottamatta.
Knivstassa muutama kymmenkuntakilometriä Tukholmsta pohjoiseen tapahtui jotain kummallista. Ledingestä löydettiin ulkoalueelta kuollut verisesti murhattu henkilö. Kylän nimi, Knivsta- Puukkokylä, voi mahdollisesti antaa kolmen pisteen vihjeen. Kaverille emme kuitenkaan kilauta tässä vaiheessa. Tästä alkoi koko päivän kestänyt poliisioperaatio, joka ulottui Gävleen asti. Ainakin kahdeksan henkilöä on otettu kiinni epäiltynä teosta tai osallisuudesta siihen.
Lauantaipäivä Rinkebyssä oltiin jännän äärellä. Klo 15.50 aikaan nuorukainen hakattiin puolikuoliaaksi useamman toisen nuorukaisen toimesta. Nuorukainen sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Poliisi ei onnistunut ottamaan ketään putkaan pamputettavaksi epäiltynä murhan yrityksestä.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuullostaa kehitysmaamenolta

Onko Ananaksia näkynyt?

Aikki.

Näin siinä käy, kun otetaan kehitysmaalaisia turvaan.

Samovaari

ILTALEHTI ON PASKA LEHTI. SE MODEROI KAIKKI MITÄ SINNE KIRJOITTAA JOKA LIITTYY NOIHIN ISIS JA MUIHIN SAMAN USKONNON KUSIPÄIHIN! ÄLKÄÄ OSTAKO, TAI LUKEKO ENÄÄ ILTALEHTEÄ, NE OVAT SUVAKKIVIHERVASEMMISTON EMAKKOJA KAIKKI TYYNI JA “PEKKOJA”

T

Sama pätee HS:ään. Sensuuri ei hyväksy “vääriä” mielipiteitä.

Nykänen

Taannoin, paripäivää sitten oli itku artikkeli isis-ämmistä, moderoivat kaikki viestit miikasta ja Antti Rinteen roolista hänen kuoleman aiheuttajana. Totaalinen paskalehti propagandan väline.

Sensuroimaton Totuus

Homma hallinnassa -eliitti on varmistanut suojaustaan ottamalla Muskon sotilastukikohdan takaisin käyttöön (jos se nyt oikeasti poissa käytöstä olikaan)
Sieltä on mukavaa monitorien kautta seurata tilanteen kehittymistä kun viikatemies alkaa niittämään vaaleampaa viljaa…
On ne aika veitikoita!

Krimimultikulti

Viikonloppu jatkuu samaan tahtiin kuin se alkoi, mm Jönköpingin ghetossa Råslättissa yritettiin päästä bankomatin rahoiksi käsiin pommilla.
Nykyiset rikosmäärät ovat vuorokaudessa samat kuin mitä muinoin kuukaudessa. Mutta vihervassarit senkun porskuttavat eteenpäin, taitaa käydä niin että miljöö pelastuu mutta kantikset eivät.

Anonymous

Eihän tässä kovasti uutta ollut. Siellä on villi länsi 2019.

Aikki.

Ruotsi menee jo USA n ohi rikostilastoissa. Vieläköhän Aleksander Stubb on samaa mieltä Ruotsin vauraudesta ja rauhallisuudesta. Myös Maria “Malmössä on rauhallista” Petterssonilta asiasta voisi kysyä, hänhän kävi oikein paikan päällä katsomassa, kuinka rauhallinen Malmö on.

Humpanhumpansfuhrer

Nämä stubbit, ohisalot & toimittelija petterssonnit ovat pelkkiä ylimielisiä k – päitä. Ja kun ovat olleet väärässä, eivät ikinä voi sitä myöntää. Tämä nykyinen sisäministerikin, joka on ns köyhyystutkija vaikka miljonäärimies on jne, ei suomalaisen asiaa näytä ajavan muuten kuin siten että natseja kaikkialla! Suomalaisen turvat tukittava.

5G vakoilee Suomea

No nyt kun USAn mainitsit niin mitenkäs ajateltiin kun Suomi meni ottamaan kiinalaisen Huawein 5G netin jonka USA on tuominnut turvallisuusriskiksi? Ruotsi muuttaa lakiaan voidakseen pitää kiinalaiset poissa.
Niin kauan kuin emme 100% varmuudella tiedä ketkä näitä matuvitsauksia meille masinoi niin kannattaisi olla varovainen. Moni maa/maanosa haluaa ajaa Euroopan polvilleen.

Samovaari

Kyllä se norsuemakko Petterssonni saa olla rauhassa, kukapa viitsisisi vaivautua?

Tommy the Who

Missä nyt on vika kun poliisi on uskaltanut ottaa jonkun kiinni?

Aikki.

Pyysiköhän anteeksi rikolliselta, kun nykyisin Ruotsissa on kuulemma tapana.

Anonymous

Nyt kun Ruotsi on ajettu täysin alas, Suomella olisi hyvä tilaisuus vallata Ruotsi. Onnistuisi kuukaudessa veikkaan. Asia tosin edellyttäisi että täällä olisi kansallissosialistinen Diktatuuri ja omat matut hävittettäisiin ensin.

Acc358

Ehkä Itämeren rantavaltioissa tehdään jo suunnitelmia Ruotsin strategisesti tärkeiden alueiden rauhoittamiseksi. Niiden täytyy varautua, koska Ruotsin heikkous vaarantaa sen naapurimaiden turvallisuutta.

Patriootti

Spekuloidaan hiema: laajenevan anarkian ja islamismin vuoksi esim. Lentokonevalmistaja SAAB luultavasti yrittää saada myytyä hävittäjänsä Suomeen hinnalla mihin hyvänsä. Näin ne voisi ilman turhaa hälinää varuilta siirtää pääkonttorinsa ja tehtaansa tänne ja alkaa tekemään lentokoneensa Patrian kanssa Suomeen ja muualle. Tampereellahan jo tekevät suunnittelua ja komponentteja elektroniseensodankäyntiin.
Ruotsi on heidänkin mielestä jo menetetty.

RK

Tuo Paavon sanakikkailu on kyllä loistavuutta.
Jatka samaan malliin,huvittuneina odotamme uusia käänteitä

Pum! sanoi pummi

Sinänsä kyllä hyvä juttu että hienommat alueet saavat myös maistaa pommituksia koska siellä asuvat juuri ne sosiaalidemokraattien äänestäjät joiden kyllä kelpaa leikkiä hyvää ihmistä tasan niinkauan kunnes omassa rapussa pamahtaa.

Såsiaalipåmmi

Hyvin sanottu. On pelkästään mainiota, että vihervasemmistolaisille nimbyilijöille alkavat månikuldyyrin realiteetit iskeä näpeille. Viherpunikkien kannattaisikin jatkossa tiedostaa, että he kaikki eivät todellakaan mahdu vaikkapa Muskon tukikohtaan piileskelemään luomansa ihanneyhteiskunnan karua arkea….

Anonymous

Juuri näin ja antaa samalla osviittaa motiivista, eli homman takana taho X joka haluaa kylvää kauhua yhteiskuntaan ja osoittaa kantaruotsalaisille missä mennään. Nythän tilanne on että ruotsissa voi räjähtää missä tahansa.

Anonymous

Pohjoismainen sosiaalidemokraatti on niljakas olio.

John MacMunne

LOPETTAKAA ELÄINKOKEET; KÄYTTÄKÄÄ DEMAREITA!!!

PastoriNikulainen

Pastorilla tuli tätä lukiessa hr. Charles Bronsonia ja Robert Gintyä ikävä.
Ruottissa tarvitaan kipeästi väkivallan vihollista hoitelemaan turhat kusipäät
kaduilta heilumasta.
Aamen….

Suomi Finland

Länsiraja on uusi itäraja.
Paskalehdessä oli juttu siitä, että 47 gansteria pitää kaupunginosaa kauhun vallassa (paljonkohan asukkaita siellä sitten on?). Poliisi tietää hyvin keitä he ovat (mutta mitään ei tehdä).
Oikeusvaltio on suuri vitsi, jos kaikki eivät halua toimia sen hyväksi. 47 tyyppiä kun tuoltakin tavalla tai toisella hävitettäisiin, niin asiat kenties jopa paranisivat. Sen sijaan heidän annetaan melko vapaasti terrorisoida ihan miten heitä huvittaa ja rekrytoida uusia nuorukaisia (TM) joukkoihin.

Samaa mutta vielä enemmän

”Länsirintamalta ei mitään uutta” muuta kuin samaa vanhaa paskaa lisääntyvissä määrissä.

MIGRAATIO-KRIMINALITET-JAKAUTUNUT MAA-ILMASTO

Te jotka osaatte ruotsia: muistakaa katsoa puoluejohtajien väittely tänään kl. 20 livenä SVT2- kanavalla!
PARTILEDARDEBATT 13 OKTOBER – HÅLLTIDER
Ruotsin aikaa Kl. 20 – 21
Klimatet
Duell: Stefan Löfven (S) – Ulf Kristersson (M)
Därefter debatt med samtliga.
Migrationen
Duell: Nyamko Sabuni (L) – Jonas Sjöstedt (V)
Debatt med samtliga.
Ruotsin aikaa Kl 21.15 – 22.15
Delat land
Duell: Annie Lööf (C) – Jimmie Åkesson (SD)
Debatt med samtliga.
Kriminalitet
Duell: Per Bolund (MP) – Ebba Busch Thor (KD)
Debatt med samtliga.

Klo. 20 Lööperinaikaa on klo. 21 Antin Arvopohja-Aikaa.

Siis alkaa klo. 21 Suomen aikaa eli Antin Arvopohja-Aikaa.

Anonymous

Tietäähän tuon katsomattakin. “Ruotsalaisten tulee tehdä enemmän kotiutumisen onnistumiseksi”, “Meidän jokaisen pitää katsoa peiliin”, “Oli Ruotsissa rikollisuutta jo ennen maahanmuuttoakin”, etc etc

Jimmie

Juu mutta ei kannattakkaan kuunnella mitä muut pässinpäät sanovat vaan ainoastaan se mitä Jimmie Åkesson sanoo. Se antaa osviittaa siitä onko mitään toivoa saada jotakin järkevämpää tilalle. Jimmie oli OK muttei mitenkään huippukunnossa eilen.
Jimmie sanoi mm. että rikollisilta pitää ottaa kaikenlaiset nuorisoalennukset ja määräalennukset pois ja että kaikkein vaarallisimpia rikollisia ei pidä koskaan vapauttaa. Hieman vähemmän vaaralliset pitää varustaa jalkapannalla jos heidät vapautetaan.

Hardo

Ja valtamediassa ei mitään juttuja.Sweduissa kaikki hyvin

M

Itse asiassa Ilta-Sanomissa oli juuri tänä viikonloppuna pitkähkö tarina, jonka otsikko kuului jotensakin näin: “Pommeja ja autopaloja – mitä Ruotsissa tapahtuu?” Jutussa oli muutamaan kappaleeseen tiivistettynä kutakuinkin se, mikä selviää Taju-Paavonkin jutuista. Tosin Taju-Paavo ei yleensä haastattele poliiseja. Ilta-Sanomien juttuun oli joku mediakoulutettu poliisi liverrellyt sellaiset tarinat, että jos jutussa olisi esitetty pelkästään tämän poliisin sanoma, olisi siitä voinut jäädä sellainen mielikuva, että poliisilla on homma hanskassa ja parin kuukauden päästä kaikki on kunnossa. Mutta jutussa esitettiin myös parin kadun miehen mielipiteet, jotka antoivat huomattavasti karumman kuvan tilanteesta: poliisilta ei saa apua eikä turvaa. Kukaanhan paitsi tuo poliisimies ei jutussa esiintynyt omalla nimellään eikä kasvoillaan, koska sellainen voisi olla jostain syystä haitallista.

M

Puukkolassa puukotus – mie arvasin!

Anonymous

Näillä mennään kohti tunnelmallista joulunaikaa ***.

Pommi

Maanantaikin alkoi hyvin: tuplamurha Västeråsissa ja pommiräjähdys Staffanstorpissa poliisitalon edessä.
Plus kaikki mitä on tapahtunut eilenillalla ja yön aikana.

Hampaat kurkkuun

Nuorelta mieheltä potkittiin hampaat kurkkuun ja leukaluu poikki kun tämä uskalsi moittia jengiä joka pommitti hänen autoaan kananmunilla:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/bilist-misshandlad-av-ungdomsgang