Tukholman viikonloppu alkoi villinlännen elkein

Kuvakaappaus - 2019-10-13 00-24-42.png

Tukholmassa viikonloppua on vietetty hurjanpuoleisesti. Lauantai-iltaan mennessä saldoksi oltiin saatu pommeja ja ruumiita. Joitakin autojakin saatiin romulaan.

Perjantaiyönä tuikattiin Södertäljessä parit autot tuleen. Brunnsängissä klo 00.35 aikaan sytytetyissä autopaloissa romulaan 2-3 autoa. Ketään ei putkalaan.

Lauantaiyöttely aloitettiin Abrahamsbergistä klo 03.00 aikaan, jossa kerrostalon eteisaulaan viskattiin kunnon pommi. Tästä seurasi, että koko rapun ikkunat ja ovet helähtivät pihalle ja lähitalojen ja autojenkin ikkunoita rikkoontui. Tapahtumapaikka on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Abrahamsberg ei ole vähäisimmässäkään määrässä profiloitunut ongelma-alueeksi vaan päinvastoin, se on Bromman yksiä hienostoalueita, joissa tällaista pommitusta kaikkein vähiten odottaa. Alamaailma ei osaa kertoa mitään vihjeita. Ainoastaan hypoteettista pohdiskelua motiivista. Alla kuva pommituspaikalta.

20191012_1116191791670660664768861

 

Hätäkeskus sai soittoja 06.00 aikaan lauantaiaamuna, että Skärholmenissa tapellaan. Partio paikalle ja pensaasta löydettiin vakavasti viiltohaavoittunut henkilö. Tutkinta käyntiin ja poliisilla kolme henkilöä betonikopissa epäiltynä murhan yrityksestä.

Nykvarnissa lauantaiaamuna niin ikään klo 06.00 aikaan autopaloja. Kolme katiskaa kärvähti kevyesti kelvottomaan köröttelykuntoon, kuitenkaan ketään kiinniottamatta.

Knivstassa muutama kymmenkuntakilometriä Tukholmsta pohjoiseen tapahtui jotain kummallista. Ledingestä löydettiin ulkoalueelta kuollut verisesti murhattu henkilö. Kylän nimi, Knivsta- Puukkokylä, voi mahdollisesti antaa kolmen pisteen vihjeen. Kaverille emme kuitenkaan kilauta tässä vaiheessa. Tästä alkoi koko päivän kestänyt poliisioperaatio, joka ulottui Gävleen asti. Ainakin kahdeksan henkilöä on otettu kiinni epäiltynä teosta tai osallisuudesta siihen.

Lauantaipäivä Rinkebyssä oltiin jännän äärellä. Klo 15.50 aikaan nuorukainen hakattiin puolikuoliaaksi useamman toisen nuorukaisen toimesta. Nuorukainen sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Poliisi ei onnistunut ottamaan ketään putkaan pamputettavaksi epäiltynä murhan yrityksestä.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Tukholman viikonloppu alkoi villinlännen elkein

  1. ILTALEHTI ON PASKA LEHTI. SE MODEROI KAIKKI MITÄ SINNE KIRJOITTAA JOKA LIITTYY NOIHIN ISIS JA MUIHIN SAMAN USKONNON KUSIPÄIHIN! ÄLKÄÄ OSTAKO, TAI LUKEKO ENÄÄ ILTALEHTEÄ, NE OVAT SUVAKKIVIHERVASEMMISTON EMAKKOJA KAIKKI TYYNI JA “PEKKOJA”

   1. Taannoin, paripäivää sitten oli itku artikkeli isis-ämmistä, moderoivat kaikki viestit miikasta ja Antti Rinteen roolista hänen kuoleman aiheuttajana. Totaalinen paskalehti propagandan väline.

 1. Homma hallinnassa -eliitti on varmistanut suojaustaan ottamalla Muskon sotilastukikohdan takaisin käyttöön (jos se nyt oikeasti poissa käytöstä olikaan)

  Sieltä on mukavaa monitorien kautta seurata tilanteen kehittymistä kun viikatemies alkaa niittämään vaaleampaa viljaa…

  On ne aika veitikoita!

  67
  1. Viikonloppu jatkuu samaan tahtiin kuin se alkoi, mm Jönköpingin ghetossa Råslättissa yritettiin päästä bankomatin rahoiksi käsiin pommilla.

   Nykyiset rikosmäärät ovat vuorokaudessa samat kuin mitä muinoin kuukaudessa. Mutta vihervassarit senkun porskuttavat eteenpäin, taitaa käydä niin että miljöö pelastuu mutta kantikset eivät.

   48
 2. Ruotsi menee jo USA n ohi rikostilastoissa. Vieläköhän Aleksander Stubb on samaa mieltä Ruotsin vauraudesta ja rauhallisuudesta. Myös Maria “Malmössä on rauhallista” Petterssonilta asiasta voisi kysyä, hänhän kävi oikein paikan päällä katsomassa, kuinka rauhallinen Malmö on.

  62
  1. Nämä stubbit, ohisalot & toimittelija petterssonnit ovat pelkkiä ylimielisiä k – päitä. Ja kun ovat olleet väärässä, eivät ikinä voi sitä myöntää. Tämä nykyinen sisäministerikin, joka on ns köyhyystutkija vaikka miljonäärimies on jne, ei suomalaisen asiaa näytä ajavan muuten kuin siten että natseja kaikkialla! Suomalaisen turvat tukittava.

   38
  2. No nyt kun USAn mainitsit niin mitenkäs ajateltiin kun Suomi meni ottamaan kiinalaisen Huawein 5G netin jonka USA on tuominnut turvallisuusriskiksi? Ruotsi muuttaa lakiaan voidakseen pitää kiinalaiset poissa.

   Niin kauan kuin emme 100% varmuudella tiedä ketkä näitä matuvitsauksia meille masinoi niin kannattaisi olla varovainen. Moni maa/maanosa haluaa ajaa Euroopan polvilleen.

   17
   2
   1. Nyt kun Ruotsi on ajettu täysin alas, Suomella olisi hyvä tilaisuus vallata Ruotsi. Onnistuisi kuukaudessa veikkaan. Asia tosin edellyttäisi että täällä olisi kansallissosialistinen Diktatuuri ja omat matut hävittettäisiin ensin.

    14
    1
    1. Ehkä Itämeren rantavaltioissa tehdään jo suunnitelmia Ruotsin strategisesti tärkeiden alueiden rauhoittamiseksi. Niiden täytyy varautua, koska Ruotsin heikkous vaarantaa sen naapurimaiden turvallisuutta.

 3. Spekuloidaan hiema: laajenevan anarkian ja islamismin vuoksi esim. Lentokonevalmistaja SAAB luultavasti yrittää saada myytyä hävittäjänsä Suomeen hinnalla mihin hyvänsä. Näin ne voisi ilman turhaa hälinää varuilta siirtää pääkonttorinsa ja tehtaansa tänne ja alkaa tekemään lentokoneensa Patrian kanssa Suomeen ja muualle. Tampereellahan jo tekevät suunnittelua ja komponentteja elektroniseensodankäyntiin.

  Ruotsi on heidänkin mielestä jo menetetty.

  40
 4. Tuo Paavon sanakikkailu on kyllä loistavuutta.
  Jatka samaan malliin,huvittuneina odotamme uusia käänteitä

  41
 5. Sinänsä kyllä hyvä juttu että hienommat alueet saavat myös maistaa pommituksia koska siellä asuvat juuri ne sosiaalidemokraattien äänestäjät joiden kyllä kelpaa leikkiä hyvää ihmistä tasan niinkauan kunnes omassa rapussa pamahtaa.

  45
  1. Hyvin sanottu. On pelkästään mainiota, että vihervasemmistolaisille nimbyilijöille alkavat månikuldyyrin realiteetit iskeä näpeille. Viherpunikkien kannattaisikin jatkossa tiedostaa, että he kaikki eivät todellakaan mahdu vaikkapa Muskon tukikohtaan piileskelemään luomansa ihanneyhteiskunnan karua arkea….

   38
  2. Juuri näin ja antaa samalla osviittaa motiivista, eli homman takana taho X joka haluaa kylvää kauhua yhteiskuntaan ja osoittaa kantaruotsalaisille missä mennään. Nythän tilanne on että ruotsissa voi räjähtää missä tahansa.

   27
   1
   1. Kyllä tuossa Abrahamsbergin pommituksen taustalla oli kuitenkin muut syyt kuin yhteiskunnalliset pelot. Talossa asuu yksi ruotsalainen koijari, joka on velkaa vähän sinne ja tänne. Eli kyseessä taisi olla maksumuistutus.

    Tuollainen muistutus in tehokas. Se aiheuttaa kovan paineen ja tiedon, että jos velkaa ei makseta seuraavana räjähtää pää.

    15
 6. Pastorilla tuli tätä lukiessa hr. Charles Bronsonia ja Robert Gintyä ikävä.
  Ruottissa tarvitaan kipeästi väkivallan vihollista hoitelemaan turhat kusipäät
  kaduilta heilumasta.
  Aamen….

  25
  1. Länsiraja on uusi itäraja.

   Paskalehdessä oli juttu siitä, että 47 gansteria pitää kaupunginosaa kauhun vallassa (paljonkohan asukkaita siellä sitten on?). Poliisi tietää hyvin keitä he ovat (mutta mitään ei tehdä).

   Oikeusvaltio on suuri vitsi, jos kaikki eivät halua toimia sen hyväksi. 47 tyyppiä kun tuoltakin tavalla tai toisella hävitettäisiin, niin asiat kenties jopa paranisivat. Sen sijaan heidän annetaan melko vapaasti terrorisoida ihan miten heitä huvittaa ja rekrytoida uusia nuorukaisia (TM) joukkoihin.

   1. ”Länsirintamalta ei mitään uutta” muuta kuin samaa vanhaa paskaa lisääntyvissä määrissä.

 7. Te jotka osaatte ruotsia: muistakaa katsoa puoluejohtajien väittely tänään kl. 20 livenä SVT2- kanavalla!

  PARTILEDARDEBATT 13 OKTOBER – HÅLLTIDER

  Ruotsin aikaa Kl. 20 – 21

  Klimatet

  Duell: Stefan Löfven (S) – Ulf Kristersson (M)

  Därefter debatt med samtliga.

  Migrationen

  Duell: Nyamko Sabuni (L) – Jonas Sjöstedt (V)

  Debatt med samtliga.

  Ruotsin aikaa Kl 21.15 – 22.15

  Delat land

  Duell: Annie Lööf (C) – Jimmie Åkesson (SD)

  Debatt med samtliga.

  Kriminalitet

  Duell: Per Bolund (MP) – Ebba Busch Thor (KD)

  Debatt med samtliga.

  1. Siis alkaa klo. 21 Suomen aikaa eli Antin Arvopohja-Aikaa.

  2. Tietäähän tuon katsomattakin. “Ruotsalaisten tulee tehdä enemmän kotiutumisen onnistumiseksi”, “Meidän jokaisen pitää katsoa peiliin”, “Oli Ruotsissa rikollisuutta jo ennen maahanmuuttoakin”, etc etc

   11
   1
   1. Juu mutta ei kannattakkaan kuunnella mitä muut pässinpäät sanovat vaan ainoastaan se mitä Jimmie Åkesson sanoo. Se antaa osviittaa siitä onko mitään toivoa saada jotakin järkevämpää tilalle. Jimmie oli OK muttei mitenkään huippukunnossa eilen.

    Jimmie sanoi mm. että rikollisilta pitää ottaa kaikenlaiset nuorisoalennukset ja määräalennukset pois ja että kaikkein vaarallisimpia rikollisia ei pidä koskaan vapauttaa. Hieman vähemmän vaaralliset pitää varustaa jalkapannalla jos heidät vapautetaan.

  1. Itse asiassa Ilta-Sanomissa oli juuri tänä viikonloppuna pitkähkö tarina, jonka otsikko kuului jotensakin näin: “Pommeja ja autopaloja – mitä Ruotsissa tapahtuu?” Jutussa oli muutamaan kappaleeseen tiivistettynä kutakuinkin se, mikä selviää Taju-Paavonkin jutuista. Tosin Taju-Paavo ei yleensä haastattele poliiseja. Ilta-Sanomien juttuun oli joku mediakoulutettu poliisi liverrellyt sellaiset tarinat, että jos jutussa olisi esitetty pelkästään tämän poliisin sanoma, olisi siitä voinut jäädä sellainen mielikuva, että poliisilla on homma hanskassa ja parin kuukauden päästä kaikki on kunnossa. Mutta jutussa esitettiin myös parin kadun miehen mielipiteet, jotka antoivat huomattavasti karumman kuvan tilanteesta: poliisilta ei saa apua eikä turvaa. Kukaanhan paitsi tuo poliisimies ei jutussa esiintynyt omalla nimellään eikä kasvoillaan, koska sellainen voisi olla jostain syystä haitallista.

 8. Maanantaikin alkoi hyvin: tuplamurha Västeråsissa ja pommiräjähdys Staffanstorpissa poliisitalon edessä.
  Plus kaikki mitä on tapahtunut eilenillalla ja yön aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.