Tukholman viikonloppu alkoi villinlännen elkein

Kuvakaappaus - 2019-10-13 00-24-42.png

Tukholmassa viikonloppua on vietetty hurjanpuoleisesti. Lauantai-iltaan mennessä saldoksi oltiin saatu pommeja ja ruumiita. Joitakin autojakin saatiin romulaan.

Perjantaiyönä tuikattiin Södertäljessä parit autot tuleen. Brunnsängissä klo 00.35 aikaan sytytetyissä autopaloissa romulaan 2-3 autoa. Ketään ei putkalaan.
Lauantaiyöttely aloitettiin Abrahamsbergistä klo 03.00 aikaan, jossa kerrostalon eteisaulaan viskattiin kunnon pommi. Tästä seurasi, että koko rapun ikkunat ja ovet helähtivät pihalle ja lähitalojen ja autojenkin ikkunoita rikkoontui. Tapahtumapaikka on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Abrahamsberg ei ole vähäisimmässäkään määrässä profiloitunut ongelma-alueeksi vaan päinvastoin, se on Bromman yksiä hienostoalueita, joissa tällaista pommitusta kaikkein vähiten odottaa. Alamaailma ei osaa kertoa mitään vihjeita. Ainoastaan hypoteettista pohdiskelua motiivista. Alla kuva pommituspaikalta.
20191012_1116191791670660664768861
 
Hätäkeskus sai soittoja 06.00 aikaan lauantaiaamuna, että Skärholmenissa tapellaan. Partio paikalle ja pensaasta löydettiin vakavasti viiltohaavoittunut henkilö. Tutkinta käyntiin ja poliisilla kolme henkilöä betonikopissa epäiltynä murhan yrityksestä.
Nykvarnissa lauantaiaamuna niin ikään klo 06.00 aikaan autopaloja. Kolme katiskaa kärvähti kevyesti kelvottomaan köröttelykuntoon, kuitenkaan ketään kiinniottamatta.
Knivstassa muutama kymmenkuntakilometriä Tukholmsta pohjoiseen tapahtui jotain kummallista. Ledingestä löydettiin ulkoalueelta kuollut verisesti murhattu henkilö. Kylän nimi, Knivsta- Puukkokylä, voi mahdollisesti antaa kolmen pisteen vihjeen. Kaverille emme kuitenkaan kilauta tässä vaiheessa. Tästä alkoi koko päivän kestänyt poliisioperaatio, joka ulottui Gävleen asti. Ainakin kahdeksan henkilöä on otettu kiinni epäiltynä teosta tai osallisuudesta siihen.
Lauantaipäivä Rinkebyssä oltiin jännän äärellä. Klo 15.50 aikaan nuorukainen hakattiin puolikuoliaaksi useamman toisen nuorukaisen toimesta. Nuorukainen sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Poliisi ei onnistunut ottamaan ketään putkaan pamputettavaksi epäiltynä murhan yrityksestä.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.