Ruotsin väkimäärästä liki 20 % ulkomaalaisia

Kuvakaappaus 2019-10-15 10-19-14

Ruotsin Tilastokeskuksen mukaan Ruotsin reilusta 10 miljoonasta ihmisestä kohtapuoliin 20 % on ulkomaalaisia, eli lukumääräisesti 2 miljoonaa. Ulkomaalaiseksi tässä on laskettu henkilö, joka on syntynyt ulkomailla, tai Ruotsissa syntynyt, mutta molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla.

Viime vuonna 2018 Ruotsiin muutti 132 602 henkilöä kun huippuvuonna 2016 maahan muutti (eli sai oleskeluluvan) 163 005 henkilöä. Luvuissa on mukana kaikki ryhmät. Toisen Pohjoismaan tai EU:n kansalaisen ei tarvitse erikseen anoa mitään oleskelu- tai työlupaa. Tosin näistä maista ainoastaan Puolasta muuttaa sen verran porukkaa, joka on huomion arvoista. Tilastoon lasketaan maahanmuuttajaksi myös Ruotsin kansalainen, joka muuttaa tietyn ulkomaillaoloajan jälkeen Ruotsiin.
 
 
Tilastokeskuksen mukaan Ruotsin väestönkasvu johtui vuonna 2018 maahanmuutosta 80 prosenttisesti. Eli maahan muutti enemmän kuin maasta muutti pois ja ihmisiä syntyi enemmän kuin kuoli.
Suurin ryhmä 2018 maahanmuuttajissa oli syyrialaiset reilu 14 tuhatta henkeä ja ulkomailla asuneet ruotsalaiset  reilu 12 tuhatta henkeä.
Kuvakaappaus 2019-10-15 10-28-41.png
Lukuja voi hakea Ruotsin Tilastokeskuksen sivuilta.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
luonnonlait
luonnonlait
15.10.2019 11:17

Omassa maassaan ahkerat työntekijät ja osaajat ei muuta sosiaalitukien perässä, vai tykkäävätkö pakkasesta ja lumesta niin paljon, epäilen.
Ruotsin talous sakkaa ennemmin tai myöhemmin ja tulijat ei eduistaan luovu.
Ruotsalaisten pakolaisaalto Suomeen on jossain vaiheessa todellisuutta.
Sosiaalitukien käyttäjien ylittäessä tietty prosentti väestöstä niin yhteiskunnan romahdus tapahtuu.
Mitä siitä tulee, sitähän ei kukaan tiedä.

Anonymous
Anonymous
15.10.2019 12:02
Vastaa...  luonnonlait

Ruotsilla on sentään oma valuutta, jonka arvoa heikentämällä sosiaalitukien saajat eivät huomaakaan kuinka valtio kusettaa.
Ja sitten kun huomaavat, niin kyllä kollega Itäkeskuksesta kertoo Suomesta saavan enemmän ja tuleekin muita kuin Sven-Åke, Pernilla ja Lars kylään.

Sotatoimialueella
Sotatoimialueella
15.10.2019 12:57
Vastaa...  luonnonlait

Samassa artikkelissa (SVT) kerrottiin myös että ihmistenkeskinen luottamus on vähentynyt.
Tacka fan för det kun maastopuvussa ja kypärässä saa juosta pitkin seinänviertä ettei saisi osumaa!

Vitjaanunut Stadilainen
Vitjaanunut Stadilainen
15.10.2019 15:23
Vastaa...  luonnonlait

”Ruotsalaisten pakolaisaalto Suomeen on jossain vaiheessa todellisuutta…”
Yhtään ruotsalaista ei saa sitten päästää Suomeen!
He ovat kuin Californiasta esim. Texasiin pakenevat demokraattien äänestäjät. Mitä he tekevät sitten Texasiin asetuttuaan? Äänestävät demokraattipuoluetta!

ike
ike
15.10.2019 18:51
Vastaa...  luonnonlait

Vastahan meilläkin oli uutisissa että kunnat valittavat että rahat loppuvat. Ei vieläkään päättäjien aivot osaa yhdistää asioita. Syynä on kuulemma SOTE, hmmm!. Vastahan kunnat perustivat vastaanottokeskuksia kilvan ja huusivat että me tienataan tällä (varoituksista huolimatta) koska valtio maksaa. No maksoi aikansa, kannattiko. Tällaiset päättäjät ulos seuraavissa vaaleissa. Viimeinen mahdollisuus.Ymmärrän hyvin että vaikeaa on ottaa raskaan päivän jälkeen tämä tiedostamisvaihde päälle, mutta kertokaa nyt kaikille esim. vaihtoehtoisista medioista. En juuri ole nykyään kuullut esim. kritisoitavan Trumpin lausuntoa että katsokaa mitä ruotsissa tapahtuu. Aikoinaan kyllä lähes kaikki huusivat että Ruotsi on erittäin turvallinen maa. Jopa jokunen valtalehti lähetti sinne toimittelijan tämän toteamaan. Totuus on tästäkin sittemmin paljastunut. Eli yhdysvalloissakin asian laita tiedettiin paremmin kuin naapurimaa suomessa jonka valtamedia pimitti asiaa niin kauan kuin mahdollista.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 01:56
Vastaa...  luonnonlait

Matemaattista faktaa kirjoitat, näin siinä tulee käymään ja isänmaamme kyllä seuraa perässä 😦

Ei jummartaa
Ei jummartaa
15.10.2019 11:26

Globalisteista on hienoa että maahanmuuttajia ja monikulttuurisuutta on lisääntyvästi ja mahdollisimman paljon, vaikka Pohjoismaiset maailman kehittyneimmät yhteiskunnat hyvinvointioikeusvaltiot-sopimusyhteiskunnat on rakennettu pohjolan väen toimesta.

Anonymous
Anonymous
15.10.2019 11:43
Vastaa...  Ei jummartaa

Eurooppalainen ”monikulttuurisuus” = islamisaatio (monokulttuuri)
Se mitä Euroopassa väitetään ”monikulttuurisuudeksi” ei ole mitään muuta kuin monokulttuurisen islamin invaasiota.
Sillä ei ole kovin paljon tekemistä oikean monikulttuurisuuden kanssa ja se tulee johtamaan islamilaiseen monokulttuuriin kun muslimien määrä saavuttaa kriittisen pisteen ja he pääsevät valtaan.

Anonymous
Anonymous
15.10.2019 11:50
Vastaa...  Anonymous

Suurin osa tulijoista on jostain kumman syystä tullut islamilaisista maista 90-luvulta alkaen. Mikä voisi mennä pieleen tässä ”monikulttuurisuudessa”?

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
15.10.2019 12:42
Vastaa...  Anonymous

Tämä kuuluu sarjaan ”kuuluisia viimeisiä sanoja”.

Anonyymi
Anonyymi
15.10.2019 13:39
Vastaa...  Ei jummartaa

Hyvinvointiyhteiskunta ja rajaton maahanmuutto on mahdoton yhdistelmä. Kun siihen lisää keskiaikaisen kulttuurin ja islamin, lopputuloksena on katastrofi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.10.2019 01:34
Vastaa...  Anonyymi

Ei meillä. Me kotoutamme terroristit koulutytöillä lempeästi. Muualla eivät tajunneet tuota tehdä, tollot. Meillä on Bouanane – vapaana syntynyt, malliesimerkki suomalaisesta huippukotoutujasta (kai sille passi on jo annettu).

kanander
kanander
15.10.2019 11:33

Kahden miljoonan ongelma on siinä, että ne ovat sijoittuneet ryppäinä suurkaupunkeihin, joissa mamu-roistot pitävät valtaa. Kansankoti on suurelta osin tuhottu.

Dr. Rock
Dr. Rock
15.10.2019 12:09

Jokainen tietää että oikea luku on jo 50%. Ruotsalaisia ei kohta enää ole, ja hyvä niin. Paska maa, paska kansa. Euroopan peräsuoli.

Mohammed on parempi kuin Mats
Mohammed on parempi kuin Mats
15.10.2019 15:12
Vastaa...  Dr. Rock

Ai tykkäät Kalifaatin pojista enemmän kuin ruotsalaisista?

Kuka tarvitsee heitä?
Kuka tarvitsee heitä?
15.10.2019 13:10

Valehtelevia, kieroja rikollisia on saatu maahan huru mykky, kenen iloksi ja hyödyksi?
Muistatteko Solnan käräjäoikeuden islamistisen, kouluttamattoman lautanaisen joka antoi tuomioita Sharialain mukaan? Petostelija hänkin mutta jäi sentään kiinni:
https://mitti.se/nyheter/namndemannen-ebtisam-bedrageri/?omrade=hela-stockholm

Jos ei somput niin edes romput vähenevät
Jos ei somput niin edes romput vähenevät
15.10.2019 13:16
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.10.2019 01:43

Pskat ne mihinkään vähene. Joku suvakkikerho laittaa ne myymään Iso numero -lehteä. Roskaa, jota kukaan ei osta, mutta onpa roisto ”töissä”. Saa ilmaisen asunnon ja koko s**tanan heimo myös. Suomalainen saa olla vaikka kadulla, ei kiinnosta ketään. Enkä tiedä meneekö se juuri noin, mutta asunnot niille on annettu.

Anonyymi
Anonyymi
15.10.2019 13:35

Ohjasikohan Ruotsi tahallaan kaikki irakilaiset Suomeen ja piti itsellään syyrialaiset, joiden tuloa Suomeenkin paisuteltiin mediassa ja sodan piti olla koko kansainvaelluksen syy? Oliko tiedossa, että Suomi ei pysty palauttamaan irakilaisia? Isoveli on vedättänyt meitä mennen tullen ennenkin.

Aito sukupuoli
Aito sukupuoli
15.10.2019 14:58
Vastaa...  Anonyymi

Sota ja luonnonmullistukset eivät ole riittäviä syitä turvapaikan myöntämiselle.
Ei riitä jos sanoo: pelottaa, kun siellä räjähtelee ja viheltää.
Turvapaikkaan tarvitaan henkilökohtainen vaino.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.10.2019 01:45
Vastaa...  Aito sukupuoli

Tarvitaan taikasana ja jos se ei kelpaakaan, jää vaan maahan.

Suvakin tarina
Suvakin tarina
15.10.2019 15:09

Ei Ruotsin MAASSA, geografiassa, mitään vikaa ole. Kaunis maa ja viehättävät, vanhat pikkukaupungit. Ihmiset taas- noh- niitä on joka lähtöön mutta kaikkein typerimmät SUOMALAISET olen nimenomaan tavannut juuri Ruotsissa. Naurettavia, heikkoitsetuntoisia rassukoita jotka häpeävät omia juuriaan eli suomalaisuuttaan.
Minullakin oli kerran töitä hakemassa pölja suomalaisnainen, silloin noin 35-40v. Nimi oli niin suomalainen kuin olla voi joten kysyin puhuuko hän suomea ja hän vastasi ”NEJ”. Vähän lisää kun jutusteltiin niin huomasin että suomeksihan tämä murtaa ja sanoin sen. Silloin hän väitti puhuvansa ”hoono soomi”. Mutta kun lisää taas puhuttiin kävikin ilmi että hän on perusfinne, ei edes suomenruotsalainen ja kotoisin kaikenlisäksi samasta kaupungista kuin minä!
Muutama vuosi kului ja eräänä päivänä näin lehdestä ja TVstä että hän hääräsi aktiivisena pääsuvakkina ”Refugees Welcome”- pakolaispalluttajana Tukholman rautatieasemalla, luultavasti juuri muonittamassa Suomeen lähteviä tunkijoita. Voi elämän kevät mikä idiootti!

Tuumaaja
Tuumaaja
15.10.2019 16:21

Tuo alkaa olemaan sen verran iso siivu jo, ette mikään järjestelmä kykene kotouttamaan kaikkia saati tulevia.
Ghettoutuminen ja no go alueet laajenevat kuin keski-ikäisen eturauhanen, näiden yhteisöjen sisällä ei todellakaan puhuta standard svenskaa, erinomaisia tukikohtia kalifeille ja klaanilaisille.
Kyllä kohta jokisen eväät leviää ja saa nähdä leviävätkö suomeen asti jollain junakuljetuksella (sellainen Soinikopla istuu nyt päättävissä elimissä).
Tuo lista eri maista tulleista luulisi olevan rasistinen, siinä kun ei ole mainittu kurdeja (lähi-idän pohjasakkaa juutalaisten kanssa) jotka edustanevat juuri iranista, irakista, afganistanista ja syyriasta tulleita suurimmilta osin.

Nähtyon
Nähtyon
15.10.2019 17:06

Ruotsi on maana yksi saatana noin kauniisti ilmaistuna.
Hurrit ei olemassa olonsa aikana ole tehneet mitään hyvää, ylimielisiä kusipäitä jokainen, joten nauttikoot nyt kunnolla, ei paljoa kiinnosta ko maan tuhoutuminen.

nalle
nalle
15.10.2019 17:47

Pläneissä oli muuttaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, mutta pitääkin katella jotain valkoista aluetta pohjoismaiden ulkopuolelta. Pääkaupunkiseutu on jo nyt hirveä aluetta täynnä neekereitä. Pääkaupunkiseudulta ei kannata ostaa mistään kämppää omalla rahalla.

Apeat olosuhteet ja elämäntyylivalmentaja puuttuu
Apeat olosuhteet ja elämäntyylivalmentaja puuttuu
15.10.2019 18:46

Matumummo tykkää että häntä pidetään huonosti kuin elukkaa Ruotsissa. On tylsää. Hän ei ole opetellut ruotsia neljän maassaoleskeluvuotensa aikana koska kukaan ei ole kehunut ja kannustanut (video):
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/pa-asylboendet-spenshult-ar-vantan-vardag-for-500-personer

ike
ike
15.10.2019 19:04

Suomessa kun aina otetan esimerkkiä ruotsista niin kuinka kauan veikkaatte että menne kun suomeen perustetaan islamilainen puolue. Seuraava siirto on sitten että arabian kielestä tulee pakollinen kouluissa. Niin käy vielä ruotsissa (vähän nopeammin kuin suomessa) mutta perässä mennään. Mitä sanoo RKP. Päästään kuitenkin pakollisesta ruotsin kielestä mutta kun nokka irtoaa niin pyrstö tarttuu. Täydellistä politiikkaa. Näin viisaasti tätä maata johdetaan.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
15.10.2019 20:28

Tuntuu aivan mielipuoliselta ottaa maa (lue ruotsi) täyteen islamistiväkeä ja tarjota heille ilmaiset ateriat
ja ilmainen katto kamelin kusisen pollan päälle.
…Mutta karvaturvillehan kaikki on ilmaista koska allah on heistä kaiken tämän takana, koska se pyllistäminen.
Taikaseinäkin on allahin ansiota tunkijoiden taikaisessa mielikuvituksessaan.
Näin tuo revohka asiat blaadaa.
Onko siis ihan aikuisen oikeasti viisasta ruokkia tuota taikauskoista ja helvetin kivikautista 17vee karvakyrpä-väkeä
antamalla ilmaisia aterioita ja kaikki muukin vastikkeetta?
Pastorista tälläinen kornius on kuin heittäisi lisää bensaa liekkeihin
ja lopulta päättäisi hypätä hymyssä suin itsekin liekkien sekaan.
Aaamen…

Juhanan tissit
Juhanan tissit
15.10.2019 20:59

Kyllä on ihqua kun hallituksen naisten genitaalit tekevät maahanmuuttopoliittiset päätökset, näin saattaa käydä suomessakin, tosin joukossa on myös naismaisia miehiä korkean estrogeenin kera.

Särmääjä
Särmääjä
16.10.2019 11:31

Tanskalla on Ruotsin kanssa vielä pahempi tilanne kun Malmön paskaläjä on ihan rajan läheisyydessä ja muutenkin ovat portti Ruotsiin Keski-Euroopasta. Ei ihme että siellä halutaan pitää rajatarkastukset, vaikka on niillä omaakin ongelmaa jo vaikka kuinka paljon, mutta eivät sentään ole viime vuosina enää runkanneet uudelle matuilulle.