Ruotsalainen turvapaikka-aktivisti: Yksilöiden on nyt kannettava vastuu

asyl.jpeg

SVT:n mielipiteissä tuli esille mielenkiintoinen artikkeli, jonka on kirjoittanut muuan Eva Märta Granqvist. Hän kertoo, että maahaanmuutto ei ole Ruotsille mikään uhka, sillä maa tarvitsee uusia jäseniä yhteiskuntaan.

Granqvistin mukaan Ruotsin eduskunnassa on tällä hetkellä menossa kilpailu, jossa puolueet laidasta laitaan kilpailevat kuka romuttaa parhaalla tavalla Ruotsin maineen humanitäärisenä suur- ja oikeusvaltiona.
– Vanhanaikaiset käsitteet kuten ”solidaarisuus” ja ”yhteisöllisyys” on korvattu moderneilla ”seis” ja ”yksilönvaatimus”-käsitteillä, Granqvist kertoo.
Granqvistin mukaan ylipäätään eurooppalaiset valtiot pelaavat kyynistä ”Musta Pekkaa”, jossa valtiot kilpailevat pohjapaikoista kun ihmisiä pitäisi auttaa.
– Ruotsi on pitkään ollut maa, joka ei ole tarpeeksi estänyt apuaetsiviä ihmisiä tulemasta maahan ja siksipä meillä onkin nyt maassa ulkomaalaissyntyisiä lapsia, nuorukaisia ja vanhuksia, joka on selvä todiste humanismistamme.
Sen jälkeen Granqvist ottaa esille joitakin tapauksia, jossa valtapolitiikot ovat esittäneet hieman kriittisiä (siis hieman, ei erittäin) maahanmuuttoon liittyviä kantojaan ja tämän takia on syytä hyperventiloida:
– Joidenkin mielestä ”meidän omat” ja vanhukset pitää hoitaa ensin. Mutta anteeksi nyt vaan epämukava kysymykseni: Kuka huolehtii ruotsalaisista vanhuksista tulevaisuudessa? Kuka jatkaa verojen maksamista? Meillä ei ole tällä hetkellä sellainen tilanne, että meillä olisi tietty määrä tietynsorttisia ihmisiä tai tietty määrä yhteisiä resursseja.
Granqvist tarkoittaa siis sitä, että kun maahan tulee uusia ihmisiä, jokta tuottavat uusia resursseja niin sen ajatuksen kautta ei liene väliä missä ihminen on syntynyt. Lopuksi Granqvist vaatii, että ruotsalaisten yksittäisten ihmisten on nyt otettava vastuuta:
– Meidän pitää nyt vaatia vastuuta yksittäisiltä ruotsalaisilta, jotta he ottavat vastuuta ja toivottavat uudet yhteiskuntajäsenet tervetulleiksi ja tarjoavat heille mahdollisiuuden tulla rauhassa mukaan yhteiskuntaamme. Ja sillä tavalla mukaan yhteiseen Ruotsiimme ja kasvavaan kotiamme.


 
Kuka oikein on Eva Märta Granqvist? Hän on Ruotsin tunnetuin batiikkinnoita ja turvapaikka-aktivisti, jolla on useita omia pieniä afgaanipalleroita. Granqvist on ehkä se batiikkinoitien kaikkein klassisin ilmentymä, josta koko käsite on lähtenyt liikkeelle. Alla Evan muutamia afgaanipalleroita.
ad552db57418dd889eeac8c37397167f-597x400.jpg
 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
kanander
16.10.2019 12:45

Ei Eva Märtan tarvitse olla huolissaan. Batiikkinoidat pääsevät jatkossakin valitsemaan itselleen ensimmäisinä höyläpojat. Syksyn mehutalkoisiin löytyy myös pullottava Jorma.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
16.10.2019 19:11
Vastaa...  kanander

Mistähän meikäläinen saisi afgaaninaisen, kun oon hetero niin nämä partapojat eivät käy kyseeseen 🤔

Moonman
Moonman
16.10.2019 21:24

Et tietenkään mistään, sillä kansanvaihdon A ja O on nimenomaan turhauttaa, polkea maanrakoon ja lopulta hävittää alkuperäiskansan miehet. Miten joku muuten jaksaa vielä oikeasti nykyään hokea tuota ”maahantunkeutujat huolehtivat meistä kun olemme vanhoja”-p*skaa? Miksi huolehtisivat? Raha tulee joko taikaseinästä tai rötöstelyllä. Kuinkakohan moni sotilas-ikäinen nuori mies Suomessa (tai ruotsissa) on valinnut uravaihtoehdokseen jonkun hoiva tjms.-alan, jos sivareita ei lasketa. Kyllä sen ikäisenä on aivan muut kiinnostuksen kohteet, kuin viihdyttää jotain sängyssä makaavia mummoja ja pappoja. Joku outo fiilis kuitenkin, ettei eva-märtaa oikeasti kiinnosta mitkään vanhukset tai verojen maksaminen

Anonyymi
Anonyymi
17.10.2019 09:07
Vastaa...  Moonman

Ihan äskettäin sai mediasta lukea, että hoitajamitoitus vanhainkodeissa tyssää siihen, ettei hoitajia ole. Suomeen on vuodesta 1990-luvun alusta lähtien lappanut porukkaa enemmän ja vähemmän mm. Somaliasta ja toistaiseksi viimeinen kunnon ryntäys nähtiin neljä vuotta sitten. Jo paljon aikaisemmin vastaanottoa perusteltiin juuri sillä, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia vanhusten pyllyjä pyyhkimään. Siis kuvitteliko joku ihan aikuisten oikeasti, että kaiken kotisohville ilmaiseksi ja tarjoiltuna saavat vaihtaisivat niin helpon elämän työskentelyyn vanhainkodeissa? Hei haloo! Suomalaisia pidetään idiootteina, jotka uskovat kaiken, mitä poliitikot heille syöttävät. Aika hyvin se on kyllä uponnut, kun katsoo nykyhallitusta…

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 00:40

Pahus kun menin juuri naimisiin arjalaisen blondin kanssa 😅 olenko nyt kauhia rasisti kun aikomus on tuottaa lisää arjalaisia isänmaahamme 🤔🤣🤣🤣

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 02:17

Unohdin vielä mainita notta ostin uuden ja ”ympäristöystävällisen” saatanan ison maastoauton häälahjaksi vaimolleni ihan vittuillakseni viherkusipäille 🤣 toki maassamme on verotus mitä on mutta vittuilu se on pienikin vittuilu 👍

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 04:28

Sen verran nuo vihervassarit vituttaa notta lähden saksanpaimenkoirani Blondin kanssa aamulenkille notta ehdin töihin elättämään näitä partalapsia verotuloillani 🤣

helena
helena
16.10.2019 12:56

Voi pyhä jysäys! Tuossa puhuu tyypillinen suvakki! Ohoijaa!! Suomessakin hänenlaisiaan on pilvin pimein! VALITETTAVASTI!!

Goobeli
16.10.2019 13:36
Vastaa...  helena

Suvakki sanoo: ”– Ruotsi on pitkään ollut maa, joka ei ole tarpeeksi estänyt apuaetsiviä ihmisiä tulemasta maahan ja siksipä meillä onkin nyt maassa ulkomaalaissyntyisiä lapsia, nuorukaisia ja vanhuksia, joka on selvä todiste humanismistamme.
Voihan ja saahan kuka tahansa olla kuinka humaani vaan jos niin haluaa, mutta kunhan tekee sen omalla rahalla tai omaisuudellaan. Eli loisväen rahtaajien pitäisi maksaa loisten ylläpito itse ja kaikki heidän aiheuttamat kustannukset.
”Siivellä” on jo väkeä(=pöhöttynyt ja tehoton julkinen sektori ja elätettävä työtä vieroksuva loisväki) ennestäänkin liikaa eikä uusia elättejä tarvita yhtään lisää.

Vmp
Vmp
16.10.2019 14:58
Vastaa...  helena

Kyllä. Saakeli kun alkoi päätä särkeä vitutuksesta kun tuon luki. Ja ajatus siitä että noita idioottimaisia puupäitä riittää myös meillä runsainmitoin.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
16.10.2019 19:25
Vastaa...  Vmp

Kyllähän tuo vituttaa vaan enemmän vituttaa kun Ylen paskanjauhantaa lukee 🤔 tuplapäänsärky on taattu kun ns.valtamediaa erehtyy tarkastelemaan…..

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 03:33
Vastaa...  Vmp

Jep. Näkö meni.

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 04:17
Vastaa...  helena

Luoja näitä suvakkikusipäitä armahtakoon, lisää vaan vegaaniruokaa ja soijaa niin eivät ainakaan saatanat lisäänny 👍

xxx
xxx
16.10.2019 13:16

Tästä Ruotsin monikulttuurisuusagendasta tulee mieleen Stalinin viljakausti. Normaali vilja ei kelvannut, joten älyn riemuvoitot yritti kehittää superviljaa joka olisi tuottoisampaa kuin normivilja. Huuhaa-supertutkijat säilyi hengissä utopististen (eli sitten joskus tulevaisuudessa) suunnitelmien ansiosta.
Normitutkijat, jotka olivat ihan normaalin viljanviljelyn kannalla, eivät säilyneet hengissä.
Tässä dokumentissa käy hyvin selville Stalinin mielipuolinen tuhovimma kaikkea normaalia kohtaan.
Ei mitenkään poikkea nykyisestä eurooppalaisuutta ja normaalia järjenkäyttöä kohtaan suunnattua tuhovimmaa.
Ajatusleikki: Vaihda tämän dokumentin viljan, Stalinin ja Pradvan tilalle nykyinen monikulttuurisuusagenda ja sen puitteet. Huimat yhteläisyydet.
https://areena.yle.fi/1-4414470

xxx
xxx
16.10.2019 14:43
Vastaa...  xxx

PS. kun kommarit nousi valtaan Ranskassa, neukut vei maahan 500 000 tonnia viljaa vahvistaakseen ranskalaisten myönteistä käsitystä Neuvostoliitosta. Hyvää vertailua nykyiselle kehitysavulle.
Stalinin mielipuolista toilailua tuki myös USAn propagandaosasto mm. Frank Capran Why We Fight. Tuolloinkin monikulttuurisuus toimi propagandassa avainsanana. 8 minuutin kohdalla alkaa amerikkalainen Neuvostoliiton ihannointi.
https://www.youtube.com/watch?v=Eo94Q_vGi6k

Minä
Minä
16.10.2019 13:21

Turvapaikanhakijat ovat kuin afrikkalaiset nomadimuurahaiset. ne syövät kaiken tielleen sattuneen, vaikka ihmisetkin. Kun koko paikka on kaluttu tyhjäksi, jatkavat ne matkaansa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.10.2019 13:22

Sitä kuvottavinta laatua itsekäs ämmä.
Hankkii seksiä muiden kustannuksella.
Tuskin se noita kultapoikiaan ilman valtion tukea elättää.

Niskatuki hyvä hankinta
Niskatuki hyvä hankinta
16.10.2019 13:33

Ovat jo näemmä unohtanet miten kävi Kil’in seksinnälkäisen turvapaikka-aktivisti-kielenopettajan.

Bolshevikki
Bolshevikki
16.10.2019 13:43

Batiiggi E-M-G ei ole yhtään huolissaan palleroidensa lähtömaiden veronkeräyksestä. Pallerot on poissa Paskastanian vahvuudesta ja siten on ihmeellistä humanismia kerätä heitä Ruotsiin.
Tämäkin suvakki on valheellinen hyväksikäyttäjä, kuten he kaikki ovat.

MENAlandia
MENAlandia
16.10.2019 13:45

Ei Ruotsi ole mikään monikulttuurinen maa vaan täällä on monta monokulttuuria liian isoksi kasvaneiden klaanien etc. takia.
Ruotsi on siis itseasiassa Minisyyria+Minisomalia+Mini-Irak+Minikurdistan+Miniturkki jne ja tämä on rikkonut koko helevetin emämaan jonka nimi oli Ruotsi.
Uusi nimi voisi olla vaikka United States of Different Matus tai Swedestanska Unionen.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
16.10.2019 13:46

pitäiskö meidän miesten ruveta roudaa 20 000 kaunista blondia vaikkapa ukrainasta , valtion kustaknuksella.. tulisi niinkuin tasapainoa tälle synnytys puuhille, kyllä varmasti moni poikamies huolis komian 20v blondiiniin jatkamaan sukua, ihan vaan tasapuolisuuden nimissä…mikä helkkarinmoinen haloo syntyisi.. miksi? jos ollaan tasavertaisia…..uskon että suurin osa veronmaksajista on miehiä eikä vihreitä työttömiä ituhipstereitä jotka hluavat oman geeli-lemmikin…..

Dr. Fucker
Dr. Fucker
16.10.2019 13:51

Onhan se kiva että Eva Märtalla riittää energiaa himonussimisenkin jälkeen kaikenmaailman kirjoitteluihin. Varmaan Eva Märta niellyt aikalailla hurjia määriä proteiinia nämä viime vuodet. Saas nähdä miten Eva Märtan vanhuusvuodet menevät kun aika koittaa ja pitäisi saada nauttia seksiorjiensa verorahoista. Toivotamme onnea. PS: onko missään tehty tutkimuksia 50-80 vuotiaitten naisten sukupuolitaudeista vuoden 2015 jälkeen?

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 03:43
Vastaa...  Dr. Fucker

Jep, 1000 litraa ravitsevaa pirtelöä :). Ja ei taida Eva Märta saada apua vastapalveluksena omilta suojatti palleroiltaan kun hänen aikansa tosiaan koittaa. Vaihtavat vain uuteen mummeliin.

pöh
pöh
16.10.2019 14:13

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f82cf16b-c205-47e8-b5e2-ce8204ae208b
Oululaismies on kuulemma hyvin päivettynyt, sitä se ilmastonlämpeneminen teettää.

Arto Seilonen
Arto Seilonen
16.10.2019 15:38
Vastaa...  pöh

Ras^H^Healismia

Niin hyvää riisiä !
Niin hyvää riisiä !
16.10.2019 19:13
Vastaa...  pöh

Tässä on minimaalisen mikroskooppinen etäinen mahdollisuus että Jani-Petteriä on ruvennut himottamaan sen verran että vanhaa mummoa täytyy saada. Oulu ei tietenkään enää negatiivista mainosta tarvitse mutta kyllä sitä sieltä vaan taas tulee, uskokaa pois.

Anonymous
Anonymous
16.10.2019 23:39

Noh. Ei nyt olla niin negatiivisia. Siellä voi pitkä jono Tyynejä, Vienoja ja Hilmoja pesutuvan oven takana, jos vain osoite annetaan.

Tommy the Who
Tommy the Who
16.10.2019 21:33
Vastaa...  pöh

Löyhän kaveriporukan yhdellä jäsenellä oli pakottava tarve. Kyllähän se pitää hyväksyä. Jos jotain rangaistustavpitää antaa, niin 2 tuntia yhteiskuntapalvelua vanhainkodissa. Ehtii siinä rikastuttamaan muitakin vanhuksia.

Umgawa Bundolo
Umgawa Bundolo
17.10.2019 08:41
Vastaa...  pöh

Näin todellakin kylillä puhutaan, että tällä kertaa asialla oli värikartan tummemmalla puolella oleva muslimi. Saman sortin edustajahan kävi taannoin sairaalassa raiskaamassa vuodepotilaita, nämä ovat ihan next-level kamaa nämä vesselit. Mitäköhän mieltä kansanhauskuttaja kiintiökeeneri-Husu Hussein on näistä lajitovereidensa harrastuksista?

Tuumaaja
Tuumaaja
16.10.2019 15:23

Päättäjien ja ylemmän luokan henkilöiden ei tarvitse olal huolissaan, kun maahanmuutto ei kosketa heitä ja heidän arkipäiväänsä.
Aivan samalla tavoin suhtautuu suomen päättäjät tähän asiaan, itsellä kun on turvattu tulevaisuuustaloudellisesti, eikä ole vastuussa siitä mitä tavalliselle kansalle tapahtuu omien päätösten seurauksena.
Kummassakaan maassa ei päättäjät eikä päättävissä asemissa olevat, ole missään kosketuksessa ”normaalin” ja tavallisen elämän kanssa, liikutaan erittäin suppeissa ja sujatuissa piireissä, ettei oma hyvinvointikupla vain puhkea.

Saatana
Saatana
16.10.2019 19:16
Vastaa...  Tuumaaja

Joo sitä on vähän vaikeeta tulla raiskatuksi kansan kustantaman Audin takapenkillä. Eikä sitä oikein ehdi ikkunastakaan ulos katsoa kun pitää laskea rahojaan onnistuneen oman palkankorotuksen jälkeen.

M
M
16.10.2019 18:10

Siis koska Eeva ja kumppanit haluavat, niin kaikkienhan on silloin haluttava. Tämähän on ihan selvä asia. Kuinka kukaan voisi ensinkään olla haluamatta? Sitä minä en ollenkaan ymmärrä. Kyllä jokainen voi antaa jotain ja kyllähän tulijat ottavat, koska heillä luonnollisesti on niin kova tarve.

Anonyymi
Anonyymi
17.10.2019 11:45
Vastaa...  M

He ovat niitä kaikkein heikoimmassa asemassa olevia… Tätä virttä veisattiin monta vuotta, kunnes nyt neljä vuotta myöhemmin uskallettiin paljastaa, että 30-40 prosenttia tulijoista oli sotilaskarkureita, sotilaita ja poliiseja. Tuon olisivat osanneet kertoa ilman tutkimuksiakin Torniossa laukkuja kantaneet varusmiehet jo tuoreeltaan, mutta eihän heiltä mitään kysytty. Ja taas suomalaisten veronmaksajien osaksi jäi ja jää vastaisuudessakin jostakin merkillisestä syystä vastuu avata heille niin sydämensä kuin lompakkonsakin.
Pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat muuttuneet tässä välissä siirtolaisiksi ja Al-Holin mustiin kaapuihin Isisin aatteita kannattavat vierasmaalaiset naiset suomalaisiksi. Näin se valtamedia toimii poliitikkojen tiukassa ohjeistuksessa!

Irmeli
Irmeli
16.10.2019 20:37

”Toivottaa heidät tervetulleeksi ja antaa heidän rauhassa tulla yhteiskuntaamme” Voi kiesus mitä pa###aa. Eiköhän ne ole nämä tulijat kun eivät anna ruotsalaisten elää rauhaassa omassa maassaan, vaan änkeevät lihapatojen ääreen ilmaiselle elolle sankoin joukoin, kuka mitäkin paossa ja valehdellen ja vielä pitäisi toivotella tervetulleeksi. Nämä suvakkiä##ät voiko sakeemapaa olla, monihan on löytänyt itsenä hengettömänä tai raiskattuna tai pahoinpideltynä….eivät kai ole sitten älynneet toivotella tevetulleeks…Humanismi ja hulluus ne kulkee käsi kädessä…

#vihaan rasisteja ja natseja sekä ihmisarvojen kaltoin kohtelevia
#vihaan rasisteja ja natseja sekä ihmisarvojen kaltoin kohtelevia
16.10.2019 21:14

Järjestys planeetan pihdistamiseen: 1. Kaikki tavalliset suvakit 2. Ilmastouskovaiset eli vähä-älyiset 3. Vihervassarikommarit+feministiälykääpiöt. 4. mutakuonojen joukkohävitys.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
16.10.2019 21:22

”Märta Granqvist. kertoo, että maahaanmuutto ei ole Ruotsille mikään uhka”
Siis MV!!??
…Tai ei oikeastaan sinänsä mikään yllätys, että ””open leight”” -mamma ei ymmärrä
noita pelätä.
Niiltähän saa karvaista ja varsin paljasta siitintä vastikkeetta. Uuuhh….
Taudeista viis, kunhan tulee 1000 & 1 yön kyydit 6-0. Selvä homma.
Aamen.

JuhoL
JuhoL
16.10.2019 22:33

Olisko Kaarinasta batiikkinoidaks?
https://ibb.co/PcFLqnB

totuus ennenkaikkea
totuus ennenkaikkea
17.10.2019 00:33

Näillä partavauvoilla on tutkitusti keskiarvoa pienempi kikkeli 🤔 vaan näkyy sekin batiikkinoidille kelpaavan 😊👍

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 19:03

Irakilaisilla tutkimuksen mukaan keskimäärin 2,4 cm lyhyempi kuin suomalaisilla.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
17.10.2019 02:38

Arvoisa lapsensarjanussija
Epämukavaan kysymykseesi vastaan, ettei kukaan hoida jatkossa vanhuksia. Sinua, vanhusta hoitelevat lapset häippäävät heti oleskeluluvan ja asunnon saatuaan, et kuule heistä enää. Saatat menettää pääsi, muttet tee sillä mitään, joten vahinko on lähinnä kosmeettinen.
Kuka maksaa verot? Erittäin aiheellinen kysymys. Asettaisin sen toiseen muotoon: Kuka helvetin sekopää haluaa elättää nämä alati lisääntyvät loiset?
Resurssi se on reservikin. Ehkä yksi miljoonasta lapsesta suostuu nussimaan sinua jatkossakin. Niitä vaan täytyy haalia se miljoona ensin.

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 04:00
Vastaa...  fatwantarkistaja

Ei mee kauaa ku on miljoona täynnä tätä menoa.

Lievää vitusta
Lievää vitusta
17.10.2019 05:06

Nuita kullikipeitä eevoja on vastaanottojärjestelmät pullollaan. On oikeastaan ovelaa naamioida vulvan kiima humaaniin toimintaan, mutta niin läpinäkyvää kun se kohdistuu nuoriin kiimaisiin miehiin.Missä naiset ja lapset näissä auttamis esimerkeissä.

Pommituksia Tukholmassa
Pommituksia Tukholmassa
17.10.2019 05:10

Turhapaikka-aktivistit ovat päästään seonneita klimakteeribatiikkinoitia joille oma riemurasia kulkee kaiken muun edellä, myöskin maan etujen edellä.
Pommitus Södermalmilla ja Vaxholmissa ei hetkauta noidan riemurasiaa joka huutaa ”FEED ME!” kuten kasvi Rocky Horror Showssa.

Kehitysmaa verryttelee ja lämmittelee
Kehitysmaa verryttelee ja lämmittelee
17.10.2019 07:32

Pommi myös Södertäljen sh- kaupungissa.

beldar
beldar
17.10.2019 05:17

Eräs (toinen) ongelma joka tulee kasvamaan paljon on vuorenvarmasti valkoisten ruotsalaisten joukkopako ulkomaille. Yhtälöstä tulee jossain vaiheessa täysin mahdoton: veronmaksajat lähtevät ja loisien määrä lisääntyy. Sen jälkeen nostetaan veroja = enemmän valkoisia ruotsalaisia lähtee, loisien määrä sen kuin nousee jne jne.

Anonyymi
Anonyymi
17.10.2019 15:27
Vastaa...  beldar

Kun ei vaan kävisi niin, että kun Ruotsissakin rahat loppuu, etninen väki suunnistaa Suomeen…