Etiopialaista vaaditaan vangittavaksi Oulun vanhuksen raiskauksessa

Oulun poliisi vaatii tänään vangittavaksi etiopialaista nuorukaista maanantaisesta raiskaustapauksesta.

66713816_100289454633650_1113476988816850944_nMaanantaina 14.10.2019 iltapäivällä hätäkeskuksen kautta ilmoitettiin poliisille epäillystä raiskauksesta Oulussa.
Esitutkinnan tämän hetkisten tietojen mukaan 30 – luvulla syntynyt nainen oli asioimassa taloyhtiön pyykkituvassa. Samoihin aikoihin paikalle oli tullut mies, joka oli teräaseella uhkaamalla ja fyysistä väkivaltaa käyttämällä tehnyt seksuaalista väkivaltaa vanhukselle.
Vanhus oli ilmoittanut tapahtuneesta omaiselleen, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Paikalle meni poliisin partioita ja ensihoitajia. Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon.
Poliisipartio otti pian tapahtuman jälkeen ja läheltä tapahtumapaikkaa kiinni 90 – luvulla syntyneen Oulussa asuvan miehen.
Tekoa tutkitaan epäiltynä törkeänä raiskauksena. Poliisi on alustavasti päässyt puhuttamaan asianomistajaa ja kuullut rikoksesta epäiltyä. Tutkinnan keskeneräisyydestä ja asian arkaluonteisuudesta johtuen poliisi ei tiedota tapahtumien yksityiskohdista enempää.
Poliisi
Oulun käräjäoikeudessa vaaditaan tänään asiasta vangittavaksi etiopialaista Nahom H****a.
EDIT: Oulun käräjäoikeus vangitsi pesupäällikkö Nahomin todennäköisin syin epäiltynä raiskauksesta.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tokkopa OULUSTA

heari luo taas kuvaa kuin kysessä olisi taas kanta oululainen suomalainen mies
etiopualainen mamu on vain mies
sanan kääntein
OULUN poliisi vaatii vanhuksen raiskauksesta
epäiltyä 22-vuotiasta miestä vangittavaksi.
Poliisi otti tapahtumapaikan läheltä kiinni teosta
*** epäillyn miehen***.
**Epäilty asuu Oulussa.**
jihuu HS
Poliisi otti tapahtumapaikan läheltä kiinni teosta epäillyn miehen
. Epäilty asuu Oulussa.
Minkä mielikuvan täläinen pimitys journalismi antaa tekijästä
ja kaiken huippu hesari luo syylisyys kuvaa siomalsista miestä halveksien
tavalaan väärin mielikuvin syylisestä
Lasse Kerkelä HS skarpaa pelle
t oululainen kantasuomalainen syvästi loukaantunut mies
tästä tahalaan vääristyneestä jutun syylisen kansalaisuudesta
siis e on fakta että HS Luo kuvaa mamun raiskaus rikosesta
kuin se olisi kantasuomalaisen oululaisen miehen tekemä

pöh

ookko nää oulusta, purekko nää khattia..
näin se maailma monikultturistuu, ja kaikki on vain rikkautta..

Saastaa

Vanhuksiin, lapsiin ja eläimiin kohdistuneista raiskauksista triplatuomiot, automaattinen inuinen katkoitus ja nimi ja kuva ikuisesti nettiin rekisteriin mistä sen kaikki voivat lukea.
Eivät nämä ole normaaleja ihmisiä vaan sairaita ja vaarallisia mielipuolia.

Anonymous

Niin mutta kun suvakit sanovat että tarvitsemme näitä hoitavia käsiä. Siis nuoria miehiä jotka hoitavat.

Anonymous

Rullahuuli harjoitteli tulevaa ammattiaan Vanhustenhoidossa, niin hyh …

rocky

Jospa tämä olikin tuleva vanhustenhoitaja.Kielimuurista johtuen ei täysin ymmärtänyt työharjoittelun perimmäistä tarkoitusta.

Arjis

Kastroitava kirurgisesti “juuria myöten” (kyykkypissalle joutaa). Alkaisi ennennäkemätön maastapako ja haittamaahantulo tyrehtyisi kuin seinään. Kastrointi on tehokkain rangaistus ja ennaltaehkäisevä(varoittava esimerkki).

toni lajos

Poliisin ja valtamedian toiminta vastuutonta näiden rikosten uutisoinnissa, jotain ryhtiä, piilottelun, salailun aika olkoon taakse jäänyttä.

kommunismi reborn

No eihän se ole. Uusi Kommunismin aika loistaa EU:ssa, elämme jo uutta dystopiaa. Näin helposti se tuli keskuuteemme. Älkää koskaan antako pikkusormea Kommunismille, koska se vie lopulta aina koko käden!!!!!!!!

realisti

Mikä siinä on, että eivät ilmoita kuten voisi ilmoittaa, etiopialaistaustainen oululaismies.
Niin yksinkertaista. Suuremman älämölyn aiheuttaa se, että jälleen poliisi tiedottaa
ouluaismies. Näin saadaan kantasuomalaiset mummojen raiskaajiksi, ja tätä veruketta
tullaan kuulemaan mm. vihervasemmistosta, kun puolustelevat, että suomalainen mies
raiskaa.
Olikos Nobelin voittanut herra etiopialaismies? Hurraa!

Hutisalo

Sehän juurikin on tarkoitus, että saadaan uskoteltua niille jotka vain hyysäriä ja ylenantoa seuraavat, että tekijä on peräkammarin pertti. Mamujen ja rullahuuligeelitukkien tekemiset yritetään piilottaa viimeiseen asti. Vaan onneksi on netti ja siellä lukematon määrä sivustoja joissa uutiset kerrotaan niinkuin ne on. Lisää kansalaisia pitää saada lukemaan vaihtoehto mediaa, Loppuu se paskajauhanta ylenannostakin.

Sam Colt

Turha termi tuokin “-taustainen”. Jos äijä on etiopialainen, niin se on loppuunsa saakka sitä, eikä mikään “taustainen”.
Ilmaus on kotoisin vihervassareilta, jotka sillä yrittävät lieventää mutiaisen erilaisuutta. Ikäänkuin matu olisi muuten ihan suomalainen paitsi “taustaltaan”.
Oululaisuuskin voidaan kyseenalaistaa, jos matu vain oleksii Oulussa turhapaikka-anomuksensa käsittelyn ajan.
Valtamedia pitää kaikkia nuoria oululaismiehiä epäilyksen alaisina niin kauan, että kelmin nimi ja alkuperä on ihan pakko sanoa. Paavo ehti taas ensin. Kiitos siitä!

Puolueeton

Poliisi rikkoi ainakin perustuslain kohtaa
“Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta. ”
kun julkaisivat vain nykyisen politiikan salliman osan tapauksesta. Lisäksi on rikottu 10. kohtaa “Jokaisen yksityiselämä, kunnia ja kotirauha on turvattu.”, kun maassa saa vapaasti oleskella kohtaa rikkovia ulkomaalaisia.
Kannattaa lukea kirja Mikko Paatero “Sisäinen turvallisuus horjuu”. Viimeinen poliitikoista riippumaton poliisipäällikkö. Kun ei ollut riippuvainen, kehotettiin jäämään eläkkeelle. Lisäksi vielä pantiin syytteeseen, kun toimi järkevästi ja sai rikollisia kiinni. Hänen jälkeensä poliisin toiminta alkaa vähitellen muistuttaa Ruotsin poliisia. Ei uskalleta mennä rikospaikalle eikä ottaa rikollisia kiinni ja sallitaan rikollisjengien synty. Vielä poliisi toimii hyvin, mutta kuinka kauan.

Aikki.

Johan raiskaajan ulkomaalaisuus tuli selville raiskatun iästä. Sillä tuskin kukaan normaalilla järjellä varustettu kantasuomalainen raiskaisi yli 80 vuotiasta naista. Jo ajatus raiskauksesta tuntuu epämiellyttävältä.

John MacMunne

Niinpä tietenkin, mutta “normaalilla” järjellä varustettu etiopiailainen raiskaa kyllä!
En haluaisi edes tietää kyseisen aktin suorittajan tuntemuksia, sillä niin etovia niiden täytyy olla…
Ps. “meetoo-väki”, femakot ym. parempi väki miksei teistä kuulu mitään JUURI NYT???

George

Ei ole natiivi etiopialainen – kertoo ongelmasta Etiopiassa.

Jukka M

Miten tuollainen etiopialaisraiskaaja on Suomeen päässyt?
Onko muka saanut jonkun turvis-turhis – täysihoitopaikan loppuelämäkseen.
Onko muka “pakolaisena” oman maansa viranomaisia pakenemassa?
Facebookin mukaan näyttää olevan pelkkä loisiva ilveilijä.
Joko tuon raiskaajan apurit on saatu kiinni?
Ps. Vanhus oli 85 vuotias.

Anonymous

Hyviä kysymyksiä, Jukka M. Mumminraiskaus veitsellä uhaten on törkeä raiskaus. Miten sisäministeri on asiaa kommentoinut?

Nähtyon

Heti tapahtuneen jälkeen poliisi ei ilmoittanut että oulussa asuva mies raiskasi vanhuksen, vaan oululainen mies raiskasi vanhuksen.
Siinä on vielä selvemmin nähtävissä poliisien muslimikiima.

fatwantarkistaja

Vain 40% muslimeja, tod.näk. oli kristitty (63%). Näköjään kaikki kehityskelvottomat käy, kunhan raiskaavat ym. #kivapuheonkivateko

Suomi Finland

“Turvapaikan hakeminen on niin tärkeä asia, että se ajaa selvästi kaiken tällaisen pikkumurheen edelle. Eihän tässä ole edes sattunut oikeastaan ketään vaan kaikki osapuolet olisivat voineet valita nauttia tilanteesta.”
Ohisalo

Taas äimän käkenä

Ohisalo vaatii mummoa pyytämään raiskaajalta anteeksi Ruotsin malliin, suvakkipiirit vaativat mummoa perumaan todistuksensa ettei raiskaajan turvapaikka vaarannu, myös korvauksia raiskaajan kunnian loukkaamisesta vaaditaan sekä lisämiljoonia esikotokotoutukseen päiväkotien kautta.

kuka päästi eläimet kadulle

Sukulaiset varmasti ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin, syyllisten eli tilanteeseen johtaneiden henkilöiden rankaisemiseksi.

Anonymous

Näin pitää alkaa toimia! Ketkä ovat näitä tänne haalineet, niin saavat maksaa siitä kovan hinnan.

fatwantarkistaja

Tuli mieleen täysin hypoteettinen tilanne, täysin keksityssä maassa, jossa aina matukujeilijan jäljiltä löytyy myös todellinen syyllinen, jota on rangaistu. Vierellään viesti, jossa kerrotaan asianlaita. “Tämä suvakki uhrasi itsensä puolustaessaan sitä ja sitä pakolaisraiskaajaa…” Poliisin olisi tuossa kuvitteellisessa maassa peiteltävä myös näitä rangaistuksia, koska muuten menisi koko monikulttuuriajatus väärään viemäriin. Julki se kuitenkin tulisi, jossa kohtaa poliisin olisi pakko pitää lehdistötilaisuus, missä heiltä tivattaisiin, ovatko he raiskaajan, vaiko natsikostajan puolella. Kansa suuttuisi kummassakin tapauksessa.

Matukastraatio kansalaisaloite

Mummoparka.. selvisi sodasta, selvisi pula-ajasta, selvisi lamasta..mutta sitten tuli vastaan ylivoimainen pahuus: monikulttuuri. Ei mulla muuta.

Häkkiin ja helvettiin täältä

Mikäs sota ja vaino Etiopiassa on, niin että pitää matkustaa toiselle puolelle maapalloa mummoja raiskaamaan? Tommosia eläimiä on maamme täynnä, meidän elätettävinä. Onhan se vähän sääli kun noista 99% saavat sen yhden melkein-okei prosentin näyttämään todella pahalta.

Palautus heti

Etiopialaiset ja eritrealaiset pitää lähettää takaisin kotimaihinsa heti koska siellä vallitsee niin ihana rauha ja ystävällisyys että se on jopa Nobelpalkintoitu.
Ei ole mitään syytä pitää heitä enää täällä syömässä meidän varojamme.

Anonymous

Että semmoinen oululaismies taas…

Anonymous

Balkanin maanteillä taivaltaa korkeakoulutettujen joukko
Puolet Välimeren yli kiikkerissä kumiveneissä saapuvista syyrialaisista turvapaikanhakijoista voisi olla akavalaisia, kirjoittaa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri kolumnissaan.
MEP MiaPetra Kumpula-Natri
Eurooppa ei ollut valmis yli miljoonaan tulijaan, mutta se ei myöskään ollut valmis satoihin tuhansiin korkeakoulutettuihin turvapaikanhakijoihin, kirjoittaa Miapetra Kumpula-Natri.
Niin monella Eurooppaan päässeellä oli YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n tutkimuksen mukaan valmis tai keskeneräinen tutkinto yliopistosta. Tälläkin hetkellä balkanilaisen maantien laitaa taivaltaa jalan joukko matematiikanopettajia, arkkitehtejä, taloustieteilijöitä ja hammaslääkäreitä. Erityisen paljon on liikkeellä opiskelijoita. Tämän vuoden alusta enemmistö on ollut naisia.
Eurooppa ei ollut valmis yli miljoonaan tulijaan, mutta se ei myöskään ollut valmis satoihin tuhansiin korkeakoulutettuihin turvapaikanhakijoihin. Meillä ei ollut suunnitelmaa, kuinka voimme parhaiten auttaa heitä, tai kuinka saamme heidän valtavan tietomääränsä ja osaamisensa Euroopan ja lähtömaiden käyttöön. Emme kunnolla edes tiedä, minkä alan asiantuntijoita ja opiskelijoita Eurooppaan saapuu.
Kun ihmiset hukkuvat Kreikan saarien rannoille ja Makedonian rajalla taistellaan ruoka-annoksista, korkeakoulutuksen tarjoaminen turvapaikanhakijoille saattaa tuntua turhalta. Sitä se ei kuitenkaan ole.
Jos syyrialaiset eivät nyt pääse korkeakouluttautumaan tai pitämään yllä ammattitaitoaan, ei Syyriassa kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua ole lääkäreitä, insinöörejä eikä opettajia. Silloin ei ole sairaaloita, taloja, teitä tai peruskoulujakaan.
Unesco on tutkinut, että erityisesti nuorten miesten kouluttaminen vähentää väkivaltaisten konfliktien riskiä. Saksassa puolestaan huomattiin, että korkeakoulutukseen päässeet pakolaiset muuttivat takaisin nopeammin siinä vaiheessa, kun tilanne kotimaassa alkoi rauhoittua.
EU lupasi 12 miljoonaa euroa kodeistaan paenneiden syyrialaisten korkeakoulutasoisiin kursseihin ja stipendeihin Lähi-idän maissa. Yliopistot ympäri maailmaa ovat ottaneet syyrialaisia opiskelijoita ja akateemikkoja suojaansa. Pakolaisleireillä kokeillaan mallia, jossa korkeakouluopintoja voisi suorittaa osin nettiluentojen, osin paikallisten opettajien ja opintopiirien avulla. Parlamentissa S&D-ryhmämme on aloittanut EDUCA-kampanjan, jossa yritetään ohjata humanitaarisesta avusta koulutukseen nykyisen kahden prosentin sijaan neljä prosenttia.
UNHCR kuitenkin painottaa, että turvapaikanhakijat pitäisi mahdollisimman nopeasti ottaa osaksi eurooppalaista korkeakoulusysteemiä. Heidän pitäisi päästä jatkamaan opintojaan. Se on myös parasta mahdollista kotouttamista. Siinä voi vain voittaa – joko saamme osaamista Eurooppaan tai koulutamme lääkäreitä, opettajia ja insinöörejä, joita Syyria kipeästi tarvitsee heti, kun tilanne rauhoittuu.
Ennen sotaa syyrialaisilla pakolaisleireillä tarjottiin korkeakoulutusta Syyriaan paenneille palestiinalaisille ja irakilaisille. Nyt he tarvitsevat puolestaan apua.
Näin naistenpäivänä on valitettavasti todettava, että naisten tilanne on erityisen huono. Syyriassa korkeakouluopiskelijoista melkein puolet oli naisia. Mutta esimerkiksi Turkissa oleskelevista yliopistoikäisistä syyrialaisista naisista alle yksi prosentti voi opiskella.
Euroopan parlamentti käsittelee tällä viikolla naispuolisia turvapaikanhakijoita koskevaa raporttia. Siitä käy ilmi, kuinka naiset – myös ne insinöörit, opettajat ja taloustieteilijät – joutuvat pakomatkallaan pahoinpidellyiksi, ahdistelluiksi ja raiskatuiksi, ja kuinka 70 prosenttia Välimereen hukkuneista on naisia.
Tehdään yhdessä kaikkemme, jotta kolleganne eivät ensi vuonna tähän aikaan enää vaella Balkanin tienvarsilla. Hyvää naistenpäivää akavalaisille.
Teksti: Miapetra Kumpula-Natri, Euroopan parlamentin jäsen
https://www.akavalainen.fi/akavalainen/mielipiteet/kohti_parempaa_eurooppaa/kausi_2014_2019/balkanin_maanteilla_taivaltaa_korkeakoulutettujen_joukko

Taas äimän käkenä

Suomen akateemiset suvakit voivat lähteä Syyriaan, Afganistaniin ja Afrikkaan korkeakouluttamaan erityisen haavoittuvia työtä, asevelvollisuutta, paskaa puuroa ja apeita verhoja pakenevia partalapsosia (suurin osa naisoletettuja, naisissa tai naimassa tai ainakin islamistifeministejä).

Taas äimän käkenä

Ps.Paskastaniassa kouluttaa 135 kertaa enemmän akateemikkoja samalla rahalla millä Suomessa yhtä matua, hiilijalanjälki Suomessa pienenee fantastisesti ja suvakit ja jopa nuiva kantakansa iloitsee kun suvakit kantavat vastuuta OMILLA rahoillaan. WIN, WIN, WIN…

fatwantarkistaja

Kuulostaa oikein hyvältä, harmi että on täyttä valetta. Ainakaan Suomeen asti ei ole tullut tuommoisia, paitsi joku yksittäistapaus.

Toivottavasti vankilassa tiedetään, mitä tehdä

Hyi, millainen iljetys. Virnuilee vaan. Vanhusparka! Paskanaama ajettava ulos Suomesta. Itsekin – vielä alle 100-vuotiaana – saisin trauman pelkästään tuollaisen alhaisen olion jopa käden hipaisusta! En ole koskaan koskenut keeneriin, eikä keeneri minun. Hyi olkoon, mikä eläintäkin alempi otus! Ja joillekin suvakeille kelpaavat jopa tuollaiset. On epätoivoista ja / tai tosisairasta.
Voimia mummelille! Todellakin, otan osaa kärsimyksiisi! Tahdon lohduttaa sinua ihmisen halauksella.🌷

Jukka M

Tämä meno on jo niin uskomatonta, Suomessa ja varsinkin Oulussa!
Onko tämäkin raiskaajakuukeri Raiskaaja-Oulun SDP:n ehdokkaana ja Raiskauskaupunki-Oulun oikeudessa lautamiehenä,
niinkuin se edellinen “oululaismies” oman lapsensa nussijakuukeri.
Siitäkin sukurutsauksesta seurasi lukuisia keskenmenoja ja kai yksi elävänä syntynyt hmm lapsi & lapsenlapsi.
Ja Oulun käräjä(raiskaus)oikeudessa kävi niin että ….
…Suomen valtio (veronmaksajat) maksoi raiskatun lapsen kuukeri-isukille tuomitut suuret korvaukset ko lapselle …. mutta kuukeri-isukkihan vei nekin rahat ja ihmetteli huuli pyöreänä, että kylläpä on hölmöä väkeä Oulussa, kun nuo Oulun oikeusviranomaiset vieläpä palkitsivat minut raiskauksistani….

Kai Ruonala

Tää taitaakin olla niitä, joita on lennätetty salaa yötä myöden Suomeen karkuun oman kotimaansa armeijapalveluksen suorittamista.

Typpi Tappurainen

Taitaapi olla juuri niita, jos asuu Ansatiellä kaupungintaloissa. Myös Talvikankaalta näille tarjottu omia asuntoja kaupungintaloista veronmaksajien kustannuksella. Nyt voi tietenkin kysyä että mitä vittua tuo tekee Oulussa? Tyhmä ei ole se joka tulee vaan se joka näitä ottaa tänne.

korpilaki

..ja kuten aina nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista ulisevat mädättäjähuorat tulevat kollektiivisesti syyttämään tästä MIEHIÄ.Tarkemmin ilmaistuna vielä vain ja ainoastaan valkoisia vääräuskoisia heteromiehiä.Aika antaa kyseisille huorille samaa lääkettä ja ryhtyä kollektiivisesti sekä järjestelmällisesti rankaisemaan heitä heidän palvomiensa syöpäläisten toimista.

Pera Puolustusasianajaja

Oululainen nuori mies säikähti seksuaalissävytteisestä rollaattorin keinutusta niin pahasti, että meinasi liukastua märällä pyykkituvan lattialla, mutta kykeni estämään tasapainon menettämisen käyttämällä puukkoa naskalina, jolloin hänen sukuelimensä vahingossa upposi mummeliin.

Taas äimän käkenä

Päivitetty versio saudimiesoletetusta joka horjahti soiro ojossa suoraan nukkuvan brittitytön vaginaan, horjahtihan Suomessa samanaikaisesti myös pari (karkotuspäätöksen saanutta?) matua bussikuskin rattia repimään saatuaan huonoa hassista tai säikähdettyään allahia.
Mutta mitäs näistä horjahtelevista monikulttuurisista rikkauksista, kepposteluhan kuuluu parempaan suvakkikulttuuriin.

Jukka M

Kiitos PT-Medialle Suomen tasapuolisimmasta keskustelupalstasta!
Hyysäri-Valta-Valhe-Media sensuroi matukiihoittuneena palstojaan poistaen valtaosan tätä nykyistä holtitonta matutusta ja islamisaatiota kritisoivista viesteistä ja matujen rikoksia käsittelevistä viesteistä – antaen tahallaan täysin väärän kuvan suomalaisten mielipiteistä…..suomalaisten, joita vielä haukutaan joksikin ihmeen “PietarinTrolleiksi”. (?)
( Siis olet muka joku PietarinTrolli, jos et kannata Suomen tuhoamista ja Suomen kansan hävittämistä. ) (???)
Matutus-Sanoma Oy:n HS, IS ovat jääneet lukuisia kertoja kiinni peukutusten ja IS jopa mielipidekyselyjen väärentämisestä.

Wiljo

Jos kantasuomalainen sekaantuisi näiden naisiin väkisin, arvaatte kai , mitä siitä seuraisi. Toivon vitivalkoista selliseuraa kamelikullille.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Särmääjä

Kuvitelkoon jokainen miltä tuntuisi jos oma äiti tai mummo kokisi jotain tommosta omassa mummolassansa. Ja suorittaja vielä tänne poliittisesti kuljetettua kaikkein kämäsintä afrikan gangstapaskaa feat. Orpo ja Mykkänen koska Suomi kantaa vastuunsa.

Mutta Jumala lohduttakoon ja siunatkoon mummoa

Raiskatun henkinen tuska voi olla aivan sietämättömän kova ja pitkäkestoinen. Kuinkahan mummon sydän kestää tämän trauman? Toivon kuolemaa tekijälle. Teollaan hän menetti oman oikeutensa elämään. Ihmisarvoa hänellä ei ole. Eläinkin on arvokkaampi.

Pojat on poikii

Siinäpä lapsille mietittävää, kun ope koulussa kehuu turvapaikanhakijoita maasta taivaisiin ja koulun jälkeen perjantaina oltaisiin muuten menty mummolaan mutta se saa jäädä tällä kertaa koska sattuipa silleen hassusti että turvapaikanhakija raiskasi mummon. Saakohan kyseinen lapsi maanantai-aamuna kysyä opelta jotain..? Vai olisikohan vaan kaikkien parasta että tuollainen paskarasistikakara vaihtaisi vain koulua? Rasistimummokin voisi muuttaa helvettiin, kuitenki tykkäs ku viriili musta mies antoi maailman parasta kyytiä, sietäisi olla kiitollinen! Muuttaisi maalle, tuommoiset yhteiskunnan vanhat riippakivet vaan vievät turvapaikanhakijoilta parhaat kämpät!

Ingen Gripen

Päättäjiksi pääseminen luulisi vaativan sen verran kilpailua, että tyhmät ja/tai hyväuskoiset karsiutuvat pois. Siksi on varsin vaikea uskoa, että he olisivat oikeasti uskoneet kotouttamisen onnistumiseen muutama sata kehitysmaalaista per vuosi -suuremmilla tulijamäärillä.

Tunteva, älykäs ihminen

Näin taas toimi tohmajärveläinen nuorimies, löytäessään mummon kylmästä liiteristä:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006278021.html. :
“Vakioasiakas ei tullut pysäkille – kauppa-autoa kuljettava Olli, 25, teki päätöksen, joka pelasti naisen:…”
Mitä eroa on suomalaisella ja eritrealaisella nuorukaisella?
Ensin mainittu on älykäs, tunteva ihminen.

PastoriNikulainen

Ei muuta kuin postimerkki mustaan ja haisevaan persposkehen ja kotio lusimahan, saatana!
Noita afrikansarven älykääpiöitä kukaan täyspäinen sääli.
Ei edes pastori.

Nähtyon

Kuten moni on jo todennut tämän, mitäs jos laitetaan rajat kiinni kaikilta tänne marssivilta äijiltä ja otetaan ainostaan 18-30 vuotiaita Unkarilaisneitosia suomeen.