Oulun "mummomakaaja" mahdollisesti eritrealainen

Kuvakaappaus 2019-10-17 17-56-18.png

Heikki Porkka epäilee Oikea Mediassa julkaisemassa jutussaan oliko uusoululainen mummomakaaja mahdollisesti eritrealainen. Porkka pohtii, että Nahom voisi mahdollisesti olla eritrealainen armeijakarkuri.

Asia jäi sen verran vaivaamaan, että kysyimme asiaa Pt-median Afrikan kulttuuriasiantuntijalta. Viittaako Nahom Hagos-nimi Eritreaan?
– Kyllä nimi viittaa Eritreaan ja on hyvin mahdollista, että tuon niminen henkilö on eritrealainen, asiantuntija kertoo.
Ainoa tietohan Nahomin etiopialaisuudesta tulee hänen omalta Facebook-sivultaan, jossa kotimaaksi ilmoitetaan Etiopian Raman kaupunki, joka se taas sijaitsee hyvin lähellä Eritrean rajaa.
– Itse nimi “Nahom” on kuitenkin yleinen eritrean kielessä ja tarkoittaa jotain suurinpiirtein miellyttävää. Miehen “sukunimi” Hagos taas tarkoittaa eritrean kielessä iloa. Eritreassa miehillä sukunimenä on yleensä isänsä nimi, eli Hagos on tässä tapauksessa länsimaisittain sukunimi ja samalla Nahomin isän nimi.
– On kuitenkin mahdollista, että tämän niminen henkilö voi asua yhtä hyvin Etiopian puolella eikä hänellä silti välttämättä ole mitään siteitä Eritreaan. Vähän samaan tapaan kuin Suomen ja Ruotsin välillä on paljon etu- ja sukunimiä, joista ei voi suoraan päätellä onko henkilö suomalainen vai ruotsalainen. Varsinkin jos hän on kotoisin rajaseudulta.
Viimeksi Suomeen on tullut etiopialaisia kiintiöpakolaisia vuonna 2004 ja silloinkin vain yksi henkilö. Etiopialaisille on kyllä myönnetty oleskelulupia esim vuodesta 2015 alkaen yli 2 200:lle henkilölle kun taas eritrealaisille vain noin 1 500:lle henkilölle.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Etiopialainen läpsysika 🐽 trööööt!
Etiopialainen läpsysika 🐽 trööööt!
17.10.2019 18:30

Sika mikä sika. Etiopialais-eritrealainen haiseva matusika. 🐽 Röh, röh, sano raiskaajamatu.
“Anteeksi, että raiskaan, olen raukka pakolainen jota rasistit vihaa! Meillä Etiopiassa vaan on tällaiset tavat: vanhat panee lapsia ja nuoret vanhuksia… Röh. Opetelkaa tekin uimaan sikolätissä! Suvakit on jo somaleilta oppineetkin, ovat jo kuin meillä kotona Etiopiassa!
Ja hei, jos kerran somput on jo saaneet Vuosaaren, ni meille sit koko Lauttasaari ja ilmaseks! Me ollaan teidän isänmaanne toivot! Moni meistä osaa jo kääntää levyjäkin diskossa. Itsekin opiskelin sitä vuoden, kelan tuella!”
Jopa suomalaiset siatkin ovat sivistyneempiä, enemmän ihmisiä 🐖

John MacMunne
John MacMunne
18.10.2019 13:25

Höpöhöpö; muutaman vuoden kuluttua hän aivan oikea SUOMALAINEN!
(Ainakin tilastollisesti ja värisokeiden viherhinttareiden mielestä.)

Oulun apinajuttu
Oulun apinajuttu
18.10.2019 15:51
Vastaa...  John MacMunne

Punaviher-värisokeiden. Eivät tunnista edes toisiaan.
Onkohan sisäministeri Ohisalo ottanut mitään kantaa virnuilevan, afrikkalaisen “kummipoikansa” väkivallantekoon suomalaista vanhusta vastaan? Vai edustaisiko asiasta kysyminen vain perSujen katalaa vaalityötä eikä siihen tarvitse, vihersokeiden vaalityötä tekevän sisäministeri Ohisalon vastata? Ja MV asia suomalaisille kuuluu? Jos tuollaista kysyykin, on natsi! Kansallismielinen!
Mitä sisäministerin tehtäviin kuuluvaa poliittinen turhake Ohisalo yleensäkin tekee?
Ja mummoparka. Kuinka hänen sielunsa kestää tuon mustan apinan hyökkäyksen niskaansa, peräti raiskauksen, vanhuksen omassa kotikellarissa?! Mistä helvetistä tuollainen, idioottimaisesti virnuileva, kädet maassa hyppelevä afrikan otus tuohon ilmestyi??? Perkelettäkö siinä naurat??? Loiki kotiisi!
Oulun viherpunikkien, “sosialidemokraattien”, suomalaisen työkansan todellisten vihollisten kutsumana.
https://youtu.be/ov6OwblYV-Q. 💩🙈

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.10.2019 18:50

Oikea oulun “mummoenoska” moinen musta pökäle. Näitä on alkanut tapahtumaaan
2015 surullisen kuuluisan invaasion jälkeen melkein joka turuilla ja toreilla.
Kuohinta jokaiselle vastaavalle “enoskalle” ja palautus sillä sekunnilla oman maan viranomaisten ihmeteltäväksi.
Saisivat sitten saatuaan Suomesta tiedot kyseisen mielipuolen tekosista päättää oman maansa tavalla
mikä on se oikein tuomio.
Aamen.

Justus Kalu
Justus Kalu
17.10.2019 21:24

Ei kun Ruåtsiin vaan, siellähän on ihan vapaaehtoisia mummoja! Voivat tarvittaessa näytellä pikkasen vastarintaa, jos matu kaipaa sitä.

Sitäkin ne tekee
Sitäkin ne tekee
18.10.2019 11:58
Vastaa...  Justus Kalu

Tai vilauttaa lättärintaa.

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 18:52

Onnea vaan Oulu. Sama meno vain jatkuu, kun piti SDP äänestää vaalivoittoon keväällä.
Saatanan tunarit. Miten meni omasta mielestä ?

Hottenzhotti
Hottenzhotti
17.10.2019 23:13
Vastaa...  Anonymous

Eikös Lasse Kukkonen, ja Kärpät ilmoittanut että on tukemassa invaasiota. Sitä saa näädät mitä tilaa. Unohtakaa maakunnan ihmiset tämä Kärpät. Tulkaa tänne Pohjanmaalle.

kanander
17.10.2019 18:58

Hyvä, että selvitettiin. Eka uutisesta luulin että Ekku Peltomäki on muuttanut Ouluun.

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 19:19
Vastaa...  kanander

Minulle oli ainakin taas aivan selvää, kun luki Oululaismies. Harmittaa kyllä Suomen puolesta tämä uusi paskahallitus myös.

jannu siltajokilaakso
jannu siltajokilaakso
17.10.2019 19:30

Etiopia on Somalia/Eritrean naapuri, jonne Kiina on saanut rakennettua toimivan infrastruktuurin. Tiet, rautatiet, lentokentät, viemäröinti on valmiina päätien varrella. Eikö nyt olisi aika kutsua kaikki somalialaiset ja eritrealaiset Etiopiaan rakentamaan naapurimaata? Kela-kortti toimisi edelleen, lapsilisät juoksisi tilille ja niillä vois rakentaa luxus-majoja turisteille ym. Eikö tämä olisi parempi vaihtoehto kuin olla alle 5 vuotta Suomessa asunut suomea osaamaton ulkomaalainen, joka ei tunne yhtään pottunokkaa, mutta joka kela-rahan turvin tuntee itsensä suomalaiseksi? Mutta jolla ei ole aikomustakaan koskaan lähteä rakentamaan kotimaataan, kun ollaan kerran laajennettu (Medina-vaihe?)

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 23:44

mulla ei ole mitään eritrealaisia kristittyjä vastaan, mutta tämä yk:n väestönsiirto-ohjelma turvallisesta maasta on nähtävissä myös Oulussa. Tunsin vuosi sitten yhden eritrealaisen kristityn kun kerättiin tölkkejä. Ei tykännyt olleenkaan muslimeista. Eritreassa on vissiin muslimihallinto ja hajanaisuus jatkuu, kunnes perustuslaki muutetaan pikku hiljaa Saudi-Arabian kaltaiseksi. No, kristityt nuoret miehet lähtevät entiseen emämaa Italiaan (turvallinen maa) polkemaan viinirypäleitä. Siellä YK ohjaa heidät pakolaisleireille, mistä Suomikin on ottanut kiintiöpakolaisia.Nyt mielestäni mielenkiintoinen kysymys, oliko tämä mummolta ehkä peppuneitsyyden vienyt arvostettu henkilö omia aikojaan tänne maleksinut muslimi vai pakolaisleiriltä otettu kristitty avuntarvitsija tai jopa muslimi avuntarvitsija?

Anonymous
Anonymous
17.10.2019 20:17

Mustitsilla roikkui risti kaulassa. Varmaan uskonnon vaihtajis jotta saanut elättipaikan

Suomi Finland
Suomi Finland
17.10.2019 20:37

Käsittämätön oli kyllä tämän herran teko.
Hänen ihmisoikeutensa kukoistavat muiden ihmisten ihmisoikeuksien lakastumisen kustannuksella.
On tämä perkeleen hieno systeemi. Oikeaa moraaliposeerausta, joka ei edes ota mitään kantaa siihen, kun maamme ihmiset, jotka eivät olisi ilman ulkomaalaista turvapaikanhakijaa/siirtolaista joutuneet rikoksen uhriksi, sitten joutuvat näiden tuntemattomien ihmisten uhreiksi.
Jos asia esitetään juuri niin kuin se on, niin siihen ei tule mitään vastausta, vaan napataan rasistikortti esiin ja heilutellaan sitä napakasti. Juuri näin teki Tarja Filatov islamillassa. Vastaamatta jättäminen on sellaista moraalisen ylemmyyden osoittamista, jolle ei pitemmällä tähtäimellä kuitenkaan tule olemaan varaa.
Ei ole kertakaikkiaan mitään moraalisesti oikeaa tai hyväksyttävää siinä, että pakotetaan oman maan kansalaiset tekemisiin tuntemattomien ulkomaalaisten kanssa. He voivat olla hyviäkin ihmisiä, mutta joukossa on ollut ja tulee jatkossakin olemaan pahoja ihmisiä, joille ei pitäisi olla minkäänlaista sijaa Suomen kansalaisten joukossa.
Uhrien veri valuu suvakkipäättäjien käsien kautta.

pursimies
pursimies
17.10.2019 21:42

Täällä EU:ssa mummosta tykkääjiähän on noussut ihan valtionpäämiesasemaan.

John MacMunne
John MacMunne
18.10.2019 13:22
Vastaa...  pursimies

Macron…?

Aappa
Aappa
17.10.2019 22:57

Maahanmuuttovirasto unohti täsmentää maskotille, että ketä raiskaamalla Suomen syntyvyys saadaan nousuun.

Moonman
Moonman
17.10.2019 23:42

Löperön sosiaalidemokratian kautta kehitysmaaksi muuttumisessa tulee jossain vaiheessa eteen se todellisuus, ettei kukaan ole enää turvassa yhtään missään. Ei väliä vaikka olisit yli 70 tai alle 10-vuotias. Ainoat jotka ovat turvassa 24/7 ovat tämän kehityksen mahdollistajat ja edistäjät. Ongelmaan olisi niin helppo ratkaisu, mutta ei saa sanoa koska 30-luvulla uunit ja jotain sössötisöö

Dystopia Blade Runnerin malliin
Dystopia Blade Runnerin malliin
17.10.2019 23:57
Vastaa...  Moonman

Dystooppinen on tulevaisuus: Kaikki, jotka suinkin pystyvät, istuvat kotona betonibunkkerissa ja seuraavat monitoreista mitä ulkona tapahtuu. Kukaan lapsi, tyttö, nainen tai mummo ei lähde raitille kävelemään, liian vaarallista. Kauppaostokset tuodaan kotiin luotettavien firmojen toimesta.

Anonymous
Anonymous
18.10.2019 02:17

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Särmääjä
Särmääjä
18.10.2019 07:18

Onhan se voinu eritrealaisena etsiintyenkin voinu tulla. Etiopia on siitä erilainen maa että siellä ei ole ollu ikinä siirtomaavaltaa.

Anonymous
Anonymous
18.10.2019 08:58
Vastaa...  Särmääjä

No kyllähän se Etiopiakin sai maistaa siirtomaavaltaa, kun Mussolini sen alisti kloorikaasulla ryydittäen siirtomaakseen. Aikoinaan egyptiläiset kyllä yrittivät, mutta hommat meni aina puihin. Kun babylonialaiset puolestaan valtasivat Egyptin, he yrittivät myös päästä etiopialaisten kultavarantoihin käsiksi. Koko heidän armeijansa joutui mottiin ja nälkäkuolema oli edessä. Armeijassa oli mukana astrologinen ryhmä, joka havaitsi tulossa olevan auringon pimennyksen. Etiopilaisille annettiin uhkavaatimus, että ruokaa, vettä ja vapaa pääsy motista pois tai heiltä otetaan aurinko pois. Vaatimus suuresti huvitti paikallista kuningasta, mutta kun aurinko alkoi pimetä, tuli hätä käteen ja babylonialaisten kenraali sai mitä halusi, kun vain antaa auringon takaisin. Että sillä tapaa…

Talvihattumuotia Etiopiasta
Talvihattumuotia Etiopiasta
18.10.2019 19:46
Vastaa...  Anonymous

Voin kuvitella tuon etiopialaisen kuninkaan: kaislahame päällä, jonkin elukan sääriluu tungettuna poikittain sierainten läpi, lehmänpaskamyssy päässään (lämmittää viileinä iltoina), valkoiset silmänvalkuaiset pyörien päässä ja yhtä älykäs virne naamallaan kuin Oulun mummonraiskaajalla. Vaimolla maha pystyssä, kuin odottaisi elefantin poikasta: lähiövalaiden esiäiti.
Ja sitten auringonjumala kuoli! Jalokivet vaihdettiin nopeasti muoviseen uimapalloon! Vaimo sai käsipeilin. Ja kas! Aurinko virkosi! 🌞

Beldar
Beldar
18.10.2019 08:50

Tämä asia sinänsä ei liity tähän tapaukseen ollenkaan. Yritän kuitenkin saada tämän asian liikkeelle niin että valtamediasta joku ehkä saattaisi joutua kommentoimaan.
Entinen CNN:n työntekijä paljastaa mitä CNN:ssä ihan oikeasti tapahtuu – eli kuinka uskomaton Trump-viha siellä on.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1057&v=m7XZmugtLv4
Ja tässä Nya Dagbladetin juttu:
https://nyadagbladet.se/utrikes/insider-avslojar-cnn-lagger-all-energi-pa-systematisk-kamp-mot-trump/
Yle ja HS vissiin tekevät hyvin paljon yhteistyötä CNN:n kanssa? Varmaan myös SVT.

Särmääjä
Särmääjä
18.10.2019 09:03
Vastaa...  Beldar

MTV ainakin on ihan suorassa yhteistyössä CNNn kanssa ja muille se on tietysti parhaita lähteitä.

Beldar
Beldar
18.10.2019 09:35
Vastaa...  Särmääjä

Ymmärsin että MTV äskettäin oli tehnyt sopimuksen CNN:n kanssa. Millaiset veijarit pyörittävät MTV:tä? Joskus aikoinaan vastaavalla päätoimittajalla oli täydellinen mahti mitä uutisointiin tuli. Toinen puoli vastasi markkinoinnista mutta päätoimittaja pystyi aina päättämään mitä julkaistaan ja mitä ei. Nyt tuntuu, että tämä on homma on mennyt täysin päälaelleen.

Klarsyn
Klarsyn
18.10.2019 19:21
Vastaa...  Beldar

CNN on myös menettänyt paikkansa lentokenttien tiedonvälittäjänä. CNN-Airport on tarjonnut uutisiaan monilla maailman lentokentillä, mutta tämä monopoli on nyt ohi. CNN on pystynyt levittämään omaa vääristynyttä näkökulmaansa hyvin monien kansallisten tv-yhtiöitten kautta. Myös meillä Suomessa.
YLE innostuu aina kun Trump on kielteisten uutisten kohteena, märehtii aikansa niin Venäjä-salaliittoa kuin virkarikossyytettä, mutta kun asiat kuivuvat kokoon, ollaankin hiljaa. Toivotaan loppuun asti CNN:n kanssa Trumpin kaatumista. Mitään kritiikiä Muellerin raportin heikkouksista, virkarikossyytteen takana olevasta kieroilusta, ei erityisemmin valaista, ei kerrota, että Nancy Pelosi ei saa riittävästi ääniä edes omalta puolueeltaan Trumpin vetämiseksi oikeuteen.
Ei myöskään kerrota millaisen määrän iinnostuneita hmisiä veti Trump eilen Dallasiin, demokraattien kotisijoille. CNN on elänyt vihasta Trumpia kohtaan, ja menettänyt uskottavuutensa, ja katsojamäärät ovat dramaattisesti pudonneet.

Late
Late
19.10.2019 00:09

Eurooppa sahaa omaa oksaansa.
Kusee omiin muroihinsa.
Kehitysmaalaiset valloittavat maanosamme ja korruptoituneet poliitikot toivottavat tervetulleiksi kaikki primitiiviset elintasopakolaiset.
Vittu että pitää olla vähäjärkisiä päättäjiä, näitä omaan napaansa tuijottavia saatanan moraaliposeeraajia.
Hillotolppa kutsuu. Omasta kansasta viis.
Joku ISO KYRPÄ ohjailee näitä moukkia.
Koska kansat heräävät oikeasti ja panevat stopin tälle pelleilylle?

Antidemari
Antidemari
19.10.2019 09:51

Suomalaisten perheitten taloutta ja elinkykyä on kurjistettu kaikin mahdollisin keinoin Holkerin haliituksesta lähtien verotuksen perhemallin murskaamisesta.
Samaan aikaan on agendana rummuttaa kouluista lähtien suomalaisille nuorille kaikkea epänormaalia parisuhdemallia ja sukupuolenvaihdosta ym. mikä tähtää kansamme johdonmukaiseen syntyvyyden laskuun.
Olisihan puoluekartalla ollut vuosikymmeniä tarjolla esim. Kristillistä vaihtoehtoa mikä olisi jatkuvasti toteuttanut toisenlaista politiikkaa.
Mutta mitäs tämä saapastakin tyhmempi kansa mitään tajuaa. Se äänestää näitä vallitsevia median rummuttamia maanpetturisosialistijoukkueita että saadaan verovarat käytettyä mm. kansanvaihtoon.
Toki päätäntä ja kansan varat on annettu Eurostoliittoon viisaammille päille jakoon suomen kansan omilla äänillä.
Suomalaiset reppanapoliitikot tyytyvät toistuvaan komissaaripyrkyryyteen maanpetturitoimintansa palkinnoksi.
Aina näyttää loytyvän parempia vaihtoehtoja muualta euroopasta Juttaa lukuunottamatta.
Jutta on varmaan kallein mahdollinen vaihtoehto maksajamaallensa koskaan. Siksi näin mojova siirtolaisasutuskomissaarin palkintovirka annettiin hänelle.

Nyrkkikyllikki
Nyrkkikyllikki
19.10.2019 16:27

Onko sillä nyt mitään väliä vaikka olis intiaani. turha sitä on pohtia. se ei tapahtumaa muuksi muuta

Punavihernatsi
Punavihernatsi
21.10.2019 01:21

Raiskaus on rikkaus ja voimavara. Raiskauksella on voimaanuttava vaikutus.
Sitäpaitsi on täysin henkilön oma valinta tuleeko raiskatuksi vai ei.

annu
annu
15.8.2020 15:38

näyttää kyllä toi elukka kastemadolta tallata pitäs