PS:n Tavio: Lisää tukea lapsiperheille

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ehdottaa lapsivähennyksen palauttamista Suomeen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio toivoo Suomen perhepolitiikkaan suunnanmuutosta ja vaatii pääministeri Rinteen hallitusta palauttamaan verotukseen lapsivähennyksen. Lapsivähennys poistui käytöstä vuoden 2018 alussa.

Tavio näkee mahdollisuuksia paljon nykyistä kunnianhimoisempaan perhepolitiikkaan, jossa valtio todella kannustaa lastentekoon.

– Lapsilisää voitaisiin korottaa jo ensimmäisestä lapsesta. Vähintään kahden lapsen perhe voisi saada valtion tukeman lainan. Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa kokonaan tuloverosta, Tavio pohtii.

Lapsivähennystä maksettiin aiemmin 50 euroa per lapsi, jos lapsella oli kaksi huoltajaa. Yksinhuoltajat saivat 100 euroa lasta kohden.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mummeli
Mummeli
17.10.2019 15:43

rrrreeeeee !!!!
feministin alistamista, progressiofobiaa, intersektionalismidenialismia… ja muuta sössössöötä.

Tuumaaja
Tuumaaja
17.10.2019 15:46

Mielestäni tuo rahan kanssa puljaaminen on huono ajatus, aivan kuin yritys-ja maataloustuet.
Näitä tukimuotoja käytetään raa’asti hyväksi vväärin perustein ja ne kannustavat samalla rikkomaan lakia vain oman edun vuoksi.
Mielestäni asioita pitäisi lähteä purkamaan toista kautta, kannustavammin vaikka veronkevennyksellä tai muilla samankaltaisilla toimilla.
100€ lisä vain kannustaa pentutehtailuun ja yksinhuoltamiseen, samalla saadaan elatusmaksuja yms. kahmalokaupalla, joten moni yh. jää tällöin vaille työelämää ja koulutusta koska lapsilla tienaa.
Hyvin monjia esimerkkejä on siitä että yh:lla on useampi lapsi eri isien kanssa, hän on vieraantunut työelämästä vedoten lasten hoitamiseen yms. Samalla nostaa montaa etuutta eikä aktivoidu vaikka jatko-opiskeluun tai koulutuksensa työelämään.
Samalla kuitenkin on aikaa ja varaa metsästää seuraavaa tulevaa ex miestä.

Hyvällä tasolla
Hyvällä tasolla
17.10.2019 16:32
Vastaa...  Tuumaaja

Suomen verotus on ihan hyvällä tasolla, ei tarvitse laskea. Sen sijaan todella suurituloisten verotusta voitaisiin nostaa, tarkoitan pääomatuloja ym. joiden verotus on kevyempää kuin ahkeran lisäarvoa tuottavan työn ansiotulon. Tai sitten kaikki henkilökohtaiset tulot: ansiotulot, pääomatulot, palkkiot, optiot ja bonuksen yhtäläisen progressiivisen henkilötuloverotuksen piiriin.
Mieluummin turvataan Suomen Pohjoismainen hyvinvointioikeusvaltio ja sopimusyhteiskunta sekä sen julkiset peruspalvelut ja infra kuin alennetaan verotusta, josta hyötyvät eniten jo muutenkin suurituloisimmat.

seant
seant
17.10.2019 17:08

Kaikki lapsivähennykset pitää tehdä maksetuista veroista, niin silloin nämä sossurahoilla eläjät ei saa mitään hyötyä.

Goobeli
17.10.2019 17:31
Vastaa...  seant

Tottapa puhut!!!
Nyt ainoastaa loisväellä on taloudelliset mahdollisuudet hankkia lapsia. Sitä kansaa ei tarvita lisää, vaan työtätekeviä ihmisiä pitäisi saada lisääntymään kun heidän jälkikasvukin tulee tekemään töitä eikä jää vanhempien esimerkin mukaisesti siivelle loisimaan.
Eli ei mitään lisärahaa lasten tekemisestä vaan hyöty työtätekeville. Nyt jo liian moni siiderivalas on pelkkä pentutehtailija keräten rahaa sossusta ja muista tukisysteemeistä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.10.2019 19:00

Tavio avasi taas sanaisen arkkunsa ja kiveäkin kovempaa settiähän
sieltä kitarisojen uumeniista taas saatiinkin kuulla.
Anna palaa Tavio! Näytä närhen munat vikisijöille ja inisijöillet!
Amen.

Acc358
Acc358
17.10.2019 20:25

”– Lapsilisää voitaisiin korottaa jo ensimmäisestä lapsesta. Vähintään kahden lapsen perhe voisi saada valtion tukeman lainan. Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa kokonaan tuloverosta, Tavio pohtii.”
Tavio voisi hieman miettiä. Nyt hän ehdottaa musliminaisille täyttä verovapautta. Tavion ehdotukset johtavat afrikaanojen ja muslimien huomattavaan lisääntymiseen.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
17.10.2019 21:16
Vastaa...  Acc358

Pastori oli väsynyt edellisessä kommentoinnissaan…
Hyvä kun huomasit. Tavion olisi pitänyt tuoda esiin rohkeasti,
että kyseiset edut eivät afrikan ja lähi-idän pökäleille kuulu.
Tätä odotellessa…

Synkistelyä
Synkistelyä
18.10.2019 05:05

Nyt tavio kalastelee vain ääniä. Syntyvyyttä ei saada nousuun edes rahalla, koska länsimainen elämäntapa on matkustelua hauskanpitoa ja chillailua tuonne 40-vuotiaaksi ja sitten alkaa olla jo liian myöhäistä. Oma veikkaus että länsimainen elämäntapa ajaa sen omaan tuhoon 50 vuodessa. Tilalle tulee afrikasta ja muista kehitysmaista porukkaa joka taas tuhoaa ja ajaa Euroopan rajuun taantumaan samalla tuhoaa sen sivistyksen kulttuurin jota on sata vuotta rakennettu. Ainakin Euroopan käy melko nopeasti näin. Valkoinen rotu on ahdigossa jo tuon 50 vuoden sisällä. Ja näin käy jos asialle ei tehdä mitään ja ainakin nyt näyttää ettei edes haluta tehdä. Onneksi itse ei tarvitse sitä pahinta enää nähdä ja aion järjestää niin ettei minusta jää edes tuhkaa kun kuolema korjaa. En surkuttele enkä sääli yhtään tulevia sukupolvia koska ovat täysin ansainneet sen. Toivon että täysi tuho lähtee helsingistä. Täällä ”korvessa” ehkä sinnitellään hieman kauemmin.

Valitettavaa
Valitettavaa
20.10.2019 21:29

Paljon, paljon nopeammin, kuin ikinä uskotkaan. Väestönvaihto on Suomen hallituksen tietoinen valinta.