PS:n Tavio: Lisää tukea lapsiperheille

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ehdottaa lapsivähennyksen palauttamista Suomeen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio toivoo Suomen perhepolitiikkaan suunnanmuutosta ja vaatii pääministeri Rinteen hallitusta palauttamaan verotukseen lapsivähennyksen. Lapsivähennys poistui käytöstä vuoden 2018 alussa.

Tavio näkee mahdollisuuksia paljon nykyistä kunnianhimoisempaan perhepolitiikkaan, jossa valtio todella kannustaa lastentekoon.

– Lapsilisää voitaisiin korottaa jo ensimmäisestä lapsesta. Vähintään kahden lapsen perhe voisi saada valtion tukeman lainan. Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa kokonaan tuloverosta, Tavio pohtii.

Lapsivähennystä maksettiin aiemmin 50 euroa per lapsi, jos lapsella oli kaksi huoltajaa. Yksinhuoltajat saivat 100 euroa lasta kohden.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “PS:n Tavio: Lisää tukea lapsiperheille

 1. rrrreeeeee !!!!

  feministin alistamista, progressiofobiaa, intersektionalismidenialismia… ja muuta sössössöötä.

  2
  1
 2. Mielestäni tuo rahan kanssa puljaaminen on huono ajatus, aivan kuin yritys-ja maataloustuet.
  Näitä tukimuotoja käytetään raa’asti hyväksi vväärin perustein ja ne kannustavat samalla rikkomaan lakia vain oman edun vuoksi.
  Mielestäni asioita pitäisi lähteä purkamaan toista kautta, kannustavammin vaikka veronkevennyksellä tai muilla samankaltaisilla toimilla.
  100€ lisä vain kannustaa pentutehtailuun ja yksinhuoltamiseen, samalla saadaan elatusmaksuja yms. kahmalokaupalla, joten moni yh. jää tällöin vaille työelämää ja koulutusta koska lapsilla tienaa.
  Hyvin monjia esimerkkejä on siitä että yh:lla on useampi lapsi eri isien kanssa, hän on vieraantunut työelämästä vedoten lasten hoitamiseen yms. Samalla nostaa montaa etuutta eikä aktivoidu vaikka jatko-opiskeluun tai koulutuksensa työelämään.
  Samalla kuitenkin on aikaa ja varaa metsästää seuraavaa tulevaa ex miestä.

  9
  2
  1. Suomen verotus on ihan hyvällä tasolla, ei tarvitse laskea. Sen sijaan todella suurituloisten verotusta voitaisiin nostaa, tarkoitan pääomatuloja ym. joiden verotus on kevyempää kuin ahkeran lisäarvoa tuottavan työn ansiotulon. Tai sitten kaikki henkilökohtaiset tulot: ansiotulot, pääomatulot, palkkiot, optiot ja bonuksen yhtäläisen progressiivisen henkilötuloverotuksen piiriin.
   Mieluummin turvataan Suomen Pohjoismainen hyvinvointioikeusvaltio ja sopimusyhteiskunta sekä sen julkiset peruspalvelut ja infra kuin alennetaan verotusta, josta hyötyvät eniten jo muutenkin suurituloisimmat.

   1
   8
 3. Kaikki lapsivähennykset pitää tehdä maksetuista veroista, niin silloin nämä sossurahoilla eläjät ei saa mitään hyötyä.

  23
  1
  1. Tottapa puhut!!!

   Nyt ainoastaa loisväellä on taloudelliset mahdollisuudet hankkia lapsia. Sitä kansaa ei tarvita lisää, vaan työtätekeviä ihmisiä pitäisi saada lisääntymään kun heidän jälkikasvukin tulee tekemään töitä eikä jää vanhempien esimerkin mukaisesti siivelle loisimaan.

   Eli ei mitään lisärahaa lasten tekemisestä vaan hyöty työtätekeville. Nyt jo liian moni siiderivalas on pelkkä pentutehtailija keräten rahaa sossusta ja muista tukisysteemeistä.

   13
 4. Tavio avasi taas sanaisen arkkunsa ja kiveäkin kovempaa settiähän
  sieltä kitarisojen uumeniista taas saatiinkin kuulla.
  Anna palaa Tavio! Näytä närhen munat vikisijöille ja inisijöillet!
  Amen.

  10
 5. “– Lapsilisää voitaisiin korottaa jo ensimmäisestä lapsesta. Vähintään kahden lapsen perhe voisi saada valtion tukeman lainan. Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa kokonaan tuloverosta, Tavio pohtii.”

  Tavio voisi hieman miettiä. Nyt hän ehdottaa musliminaisille täyttä verovapautta. Tavion ehdotukset johtavat afrikaanojen ja muslimien huomattavaan lisääntymiseen.

  8
  1
  1. Pastori oli väsynyt edellisessä kommentoinnissaan…
   Hyvä kun huomasit. Tavion olisi pitänyt tuoda esiin rohkeasti,
   että kyseiset edut eivät afrikan ja lähi-idän pökäleille kuulu.
   Tätä odotellessa…

   11
 6. Nyt tavio kalastelee vain ääniä. Syntyvyyttä ei saada nousuun edes rahalla, koska länsimainen elämäntapa on matkustelua hauskanpitoa ja chillailua tuonne 40-vuotiaaksi ja sitten alkaa olla jo liian myöhäistä. Oma veikkaus että länsimainen elämäntapa ajaa sen omaan tuhoon 50 vuodessa. Tilalle tulee afrikasta ja muista kehitysmaista porukkaa joka taas tuhoaa ja ajaa Euroopan rajuun taantumaan samalla tuhoaa sen sivistyksen kulttuurin jota on sata vuotta rakennettu. Ainakin Euroopan käy melko nopeasti näin. Valkoinen rotu on ahdigossa jo tuon 50 vuoden sisällä. Ja näin käy jos asialle ei tehdä mitään ja ainakin nyt näyttää ettei edes haluta tehdä. Onneksi itse ei tarvitse sitä pahinta enää nähdä ja aion järjestää niin ettei minusta jää edes tuhkaa kun kuolema korjaa. En surkuttele enkä sääli yhtään tulevia sukupolvia koska ovat täysin ansainneet sen. Toivon että täysi tuho lähtee helsingistä. Täällä “korvessa” ehkä sinnitellään hieman kauemmin.

 7. Paljon, paljon nopeammin, kuin ikinä uskotkaan. Väestönvaihto on Suomen hallituksen tietoinen valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.