PS:n Taviolta kirjallinen kysymys: ”Vainotut kristityt etusijalle”

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen kristittyjen vainoamiseen puuttumisesta.

villetavioTavio vaatii pääministeri Rinteen hallitusta asettamaan vainotut kristityt etusijalle, jos Suomi jatkossakin ottaa kiintiöpakolaisia ja turvapaikkahakemuksia.Tavio viittaa Open Doors -ihmisoikeusjärjestön raporttiin, jossa todetaan, että kristittyjä sorretaan jopa kymmenissä maailman maissa.

Esimerkiksi kesällä useita kristittyjä perheitä joutui hylkäämään kotinsa ja pakenemaan muihin kyliin Jharkhandin osavaltiossa Intiassa kristittyihin kohdistuneen väkivallan ja uhkailujen takia. Joka päivä keskimäärin 11 kristittyä tapetaan uskonnollisista syistä eri puolilla maailmaa. Lisäksi monet kohtaavat väkivaltaa kieltäytyessään luopumasta kristinuskosta.

Tavio toivoo Suomelta tiukempaa linjaa niiden maiden hallituksiin, joissa uskonnonvapaus ei toteudu.

– Rinteen hallituksen panostukset kehitysyhteistyöhön on käytävä läpi tästä näkökulmasta. Suomen ei pidä auttaa sellaisia hallituksia pysymään vallassa, jotka eivät kunnioita uskonnonvapautta, Tavio sanoo.

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Kirjallinen kysymys: 2019-10-KK-Tavio-Kristityt

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “PS:n Taviolta kirjallinen kysymys: ”Vainotut kristityt etusijalle”

 1. Ei tänne tarvita ”erikseen” ristittyjä eikä muslimeja, eikä minkään uskonnon julistajia enää. Ei mitään singnaalia enää maailmalle, elätettäviä on jo ihan tarpeeksi.

  12
  2
  1. Jos on oikeita turvapaikanhakijoita, ovat kristityt se parempi valinta. Ne sopeutuvat, eivätkä vaadi shariaa.

   Oikeita turvapaikanhakijoita on tosin vähän. On kyllä totta, että monissa muslimimaissa otetaan kristittyjä hengiltä ihan vaan uskonnon vuoksi.

   23
  2. Meillä on pakolaiskiintiöt täynnä jo 50 vuodeksi eteenpäin. Aivan sama mitä EU määrää, ei mahdu enää. 2070 voidaan ottaa kristittyjä hinttareita, jos sellaisia vielä jostain löytyy.

 2. Hyvä pointti, mutta kuuleeko kukaan Tavion ns. euroopan ktistittyjen kansalaisten ”huutoa vapaudelle”?
  Ainakaan niinistöä se ei kiinnosta 6-0, puhumattakaan muista globalisteista,
  joita tuskin on edes äänestämällä palleilleen läimäisty.
  Ja sieltä yläportaaltahan nuo muutokset on tapana tehdä, paitsi jos yläporras on globalistien saastaisissa näpeissä.
  Pastori veikkaa notta jopa jefrey eipsteinkin oli pikkurötöstelijä verrattuna näihin lopalisteihin.
  Oikea hiirenpaska suorastaan.
  Amen.

  10
 3. Suvakit ovat siitä erikoista porukkaa, että vaikka ne on lähtökohtaisesti uskontovastaisia, niin käytännössä se koskee vain kristinuskoa. Koita nyt hakea siitä jotain järkeä.

  16
  1. Monesti sellaset (kristin)uskonvastaset suvakit myös jostain horoskoopeista ja tietysti niiden koko aatemaailma perustuu pelkkään uskoon ja satuiluun.

 4. Suomeen ei tarvi raahata yhtään mitään kehitysmaiden ylijäämäväestöä oli ne sitten mitä tahansa ja tämä kannattaisi myös oppositiopuolueen pitää linjana eikä taipua sekopäiden hömppään. Ei ne kehismaiden ongelmat edelleenkään ratkea sillä että hyysäreille tuodaan tänne hyysättäviä kuten ei maailma pelastu silläkään vaikka koko Suomi päästöineen lakkaisi olemasta.

  14
 5. Nyt oli harvinaisen fiksu ehdotus!

  Pelastetaan kristityt ensin.

  Sitten jos tilaa ja aikaa on, niin jesidit, kurdit ym.

  Sitten kun muut on pelastettu, voidaan harkita islamisteja…

  3
  1
  1. Tuolla Jharkhandissa esim. on yli 1,5 miljoonaa kristittya pelkästään. ”Pelastetaanko” kaikki tänne? Montako haluat omaan kotiin?

  2. Kristittyjä on monta miljardia, jos niitä aletaan ottamaan. Suomalaisia ei sitten enää olekaan.

   1. Muslimeja onkin 2,3 miljardia ja 60% heistä ovat alle 30-vuotiaita. Sotilaita.

   2. Kristittyjä on korkeintaan 10% maailman väestöstä eli reilusti alle miljardi, ehkä vain puoli miljardia. Eivät he Suomeenkaan mahdu, mutta vaihtoehtona olisivat parempi ryhmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.