PS:n Taviolta kirjallinen kysymys: "Vainotut kristityt etusijalle"

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen kristittyjen vainoamiseen puuttumisesta.

villetavioTavio vaatii pääministeri Rinteen hallitusta asettamaan vainotut kristityt etusijalle, jos Suomi jatkossakin ottaa kiintiöpakolaisia ja turvapaikkahakemuksia.Tavio viittaa Open Doors -ihmisoikeusjärjestön raporttiin, jossa todetaan, että kristittyjä sorretaan jopa kymmenissä maailman maissa.
Esimerkiksi kesällä useita kristittyjä perheitä joutui hylkäämään kotinsa ja pakenemaan muihin kyliin Jharkhandin osavaltiossa Intiassa kristittyihin kohdistuneen väkivallan ja uhkailujen takia. Joka päivä keskimäärin 11 kristittyä tapetaan uskonnollisista syistä eri puolilla maailmaa. Lisäksi monet kohtaavat väkivaltaa kieltäytyessään luopumasta kristinuskosta.
Tavio toivoo Suomelta tiukempaa linjaa niiden maiden hallituksiin, joissa uskonnonvapaus ei toteudu.
– Rinteen hallituksen panostukset kehitysyhteistyöhön on käytävä läpi tästä näkökulmasta. Suomen ei pidä auttaa sellaisia hallituksia pysymään vallassa, jotka eivät kunnioita uskonnonvapautta, Tavio sanoo.
Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)
Kirjallinen kysymys: 2019-10-KK-Tavio-Kristityt

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mats

Näin juuri.

Vidakkorumpu pärisee muutenkin

Ei tänne tarvita “erikseen” ristittyjä eikä muslimeja, eikä minkään uskonnon julistajia enää. Ei mitään singnaalia enää maailmalle, elätettäviä on jo ihan tarpeeksi.

Minä

Jos on oikeita turvapaikanhakijoita, ovat kristityt se parempi valinta. Ne sopeutuvat, eivätkä vaadi shariaa.
Oikeita turvapaikanhakijoita on tosin vähän. On kyllä totta, että monissa muslimimaissa otetaan kristittyjä hengiltä ihan vaan uskonnon vuoksi.

fatwantarkistaja

Meillä on pakolaiskiintiöt täynnä jo 50 vuodeksi eteenpäin. Aivan sama mitä EU määrää, ei mahdu enää. 2070 voidaan ottaa kristittyjä hinttareita, jos sellaisia vielä jostain löytyy.

Kai Ruonala

Jos tänne nyt jotain muukalaisia muka pitää raahata, niin ei sitten ainakaan islamia missään muodossa.

PastoriNikulainen

Hyvä pointti, mutta kuuleeko kukaan Tavion ns. euroopan ktistittyjen kansalaisten “huutoa vapaudelle”?
Ainakaan niinistöä se ei kiinnosta 6-0, puhumattakaan muista globalisteista,
joita tuskin on edes äänestämällä palleilleen läimäisty.
Ja sieltä yläportaaltahan nuo muutokset on tapana tehdä, paitsi jos yläporras on globalistien saastaisissa näpeissä.
Pastori veikkaa notta jopa jefrey eipsteinkin oli pikkurötöstelijä verrattuna näihin lopalisteihin.
Oikea hiirenpaska suorastaan.
Amen.

Aappa

Suvakit ovat siitä erikoista porukkaa, että vaikka ne on lähtökohtaisesti uskontovastaisia, niin käytännössä se koskee vain kristinuskoa. Koita nyt hakea siitä jotain järkeä.

Särmääjä

Monesti sellaset (kristin)uskonvastaset suvakit myös jostain horoskoopeista ja tietysti niiden koko aatemaailma perustuu pelkkään uskoon ja satuiluun.

Särmääjä

Suomeen ei tarvi raahata yhtään mitään kehitysmaiden ylijäämäväestöä oli ne sitten mitä tahansa ja tämä kannattaisi myös oppositiopuolueen pitää linjana eikä taipua sekopäiden hömppään. Ei ne kehismaiden ongelmat edelleenkään ratkea sillä että hyysäreille tuodaan tänne hyysättäviä kuten ei maailma pelastu silläkään vaikka koko Suomi päästöineen lakkaisi olemasta.

Savon Sulttaani

Nyt oli harvinaisen fiksu ehdotus!
Pelastetaan kristityt ensin.
Sitten jos tilaa ja aikaa on, niin jesidit, kurdit ym.
Sitten kun muut on pelastettu, voidaan harkita islamisteja…

Särmääjä

Tuolla Jharkhandissa esim. on yli 1,5 miljoonaa kristittya pelkästään. “Pelastetaanko” kaikki tänne? Montako haluat omaan kotiin?

fatwantarkistaja

Kristittyjä on monta miljardia, jos niitä aletaan ottamaan. Suomalaisia ei sitten enää olekaan.

Totuus on tässä

Muslimeja onkin 2,3 miljardia ja 60% heistä ovat alle 30-vuotiaita. Sotilaita.

Näin on

Kristittyjä on korkeintaan 10% maailman väestöstä eli reilusti alle miljardi, ehkä vain puoli miljardia. Eivät he Suomeenkaan mahdu, mutta vaihtoehtona olisivat parempi ryhmä.