SD:n Jimmie Åkesson jatkuvien uhkauskamppanjoiden kohteena

Kuvakaappaus 2019-10-19 16-35-58.png

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä pyörinyt uudelleen viime syksynä Sverigedemokraattien Jimmie Åkessonia vastaan käydyn uhkauskamppanjan yksi kirje, jonka kerrotaan lähetetyn Åkessonille vaalien alla.

Uhkauskamppanjassa Åkessonia kehoitettiin luopumaan vaaliehdokkuudesta, muuten häntä ja hänen poikaansa kohtaan aloitetaan toimia. Turvallisuuspoliisi SÄPO on tutkinut kirjeen ja uhkauksen aitoutta, mutta asiasta ei ole kuulunut mitään.
72350628_141586980457590_359884415062507520_n.jpg
 
Åkessonille läheteyssä kirjeess on isiksen symbooli ja siinä kerrotaan:

”Armeliaan ja kaikkivoipaisen allahin nimeen
Jimmie Åkesson, sinun tulee välittömästi lopettaa vaalikamppanjasi. Päiväsi ovat luetut.
Jos luulet, että muutama ääni antaa sinulle valtaa päättä meidän allahiin uskovaisten yli niin saat kyllä miettiä asiaa uudestaan.
Me tulemme katkaisemaan kaulasi jos et lopeta vaalityötäsi viikon loppuun mennessä. Jos valitset piiloutua häntä koipien välissä niin me katkaisemme kaulan pojaltasi Nilsiltä ja teemme sen ilosta.
Teille kaikille ei-uskovaisille, jotka luulette, että islamvihaaja Jimmie Åkesson on teidän pelastajanne niin te ette ole nähneet ikuista helvetin tulea. allah tulee todistamaan teidän kärsimyksenne!”

(allah kirjoitetaan pienellä myös lauseen alussa, toim.huom!)
 
Youtuben moderointilinjaa voidaan kritisoida. Siksi onkin mielenkiintoista, että Jerez & A-Nine-niminen uusruotsalainen räppiryhmittymä on julkaissut Youtubessa jo 21.3.2018 räppivideon, jossa niin ikään uhataan Jimmie Åkessonia. Räppibiisissä jollotetaan kuinka keharit ottavat vallan Ruotsissa ja ruotsalaisia potkitaan perseelle. Jimmie Åkesson luvataan ”nussia” (knulla), joka tarkoittaa blattesvenskalla tappamista.
Jimmie Åkesson siis uhataan tappaa julkisella räppibiisillä, jota on kuunneltu Youtubessa vajaa puoli miljoonaa kertaa ja silti video jatkaa pyörimistä Youtubessa kuin ei mitään.
Alla video. Kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärrä ruotsia. !!RAIVOVAROITUS!!

 
Kysymys kuuluukin: Miksi ruotsalaiseen politiikkoon kohdistuva tappouhkauskamppanja, jossa ensimäisess on taustalla uskovaisten muslimien taho ja toisessa keharigangsterien ryhmittymä, ei aiheuta sen enempää kohua. Jos minä tekisin vastaavan räppikappaleen, jossa uhkaisin tappaa rodullistetun politiikon, siitä saisi syytteen.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Niin.Sodissa kuolee.Ehkäpä jimmynkin kannattaisi ymmärtää että sellaista se sota on ja alkaa vastaamaan samalla mitalla ali-ihmisiä ja heitä paapovia mädättäjiä kohtaan.Liian kovia otteita ei ole edes teoriassa.

Aikki.

Turha luulla, että näitä kohtaan tehdään mitään Tuskin poliisi vaivautuu edes tutkimaan asiaa. Eikö Ruotsin poliisi nykyisin pyydä anteeksi rikollisilta.

Kytät ovat 🤡 Ruotsissa

Mistä tietää vaikka kirje olisi team onanoidilta?

Li Undersson

Ei sitä vaikka olisi Li Anderssonilta, Paavo Arhinmäeltä, Ville Niinistöltä tai Touko Poukolta tai Husulta tai Sulttaani Ahneelta. . Varsinkaan jos ei tutkita.

Pessimisti

Ehdottaisin tämän väen kohdalla ns. ”lopullista ratkaisua”.

Minä

Palautetaan Allahille?

Anonymous

Return to sender…

Pessimisti

Ainakin omaan maahansa ja täydellinen islamin kielto pohjoismaihin.

Mikä siinä on vaikeata?

Kaikki takaisin kotimaihinsa.
Tarkennan.. kaikki jotka ovat töissä eivätkä saa tukia jäävät ja kaikki muut takaisin kotimaihinsa.
Ei ole oikein että suomalainen tekee työt ja toiset eivät. Mikä ihme tässä on suvakeilla vaikeaa tajuta?

PastoriNikulainen

Hah, paviaanit taas näyttämässä kynsiään.
Ja noitako kannatti ottaa Ruotsinmaa täpösen täyteen…?
Ruotsi tarvitsee puhdistuksen, eikä pastorilla muuta.

Sinäkin

Ihmisiä meistä jokainen on.

p

Ei muuten ole.
Amen.

Anonymous

Se mummon raiskannut ei ole, eikä muutkaan mutiaiset jotka syyllistyy samanmoiseen tai pahempaan.

PastoriNikulainen

Pastori on samoilla linjoilla 100%.
”Ulos mutakuonot ja joka lakupellet…” Irwin Goodmania lainaillen.
Irwin Goodman oli hieno miäs. Mahtava lavakarisma ja asialliset sanoitukset,
kiitokset niistä Veksi Salmelle!
Pastori diggaa ja kuuntelee yhä jokapäivä! Löytyy c kasetti ja cd!!
Amen.

Anonymous

Niin, ja sitten pitäisi osata olla kuin ihminen eikä latoa tappouhkauksia. Kyllä ihminen saa puolustautua tällaiselta ja toivottaa tappajat sinne jonnekin. Vai mitä, onko esim. Husu kommentoinut ettei olisi saanut uhkailla valkoista poliitikkoa? Ei taida ratkaista ihmisyys, vaan oikea tai väärä usko.

Anonymous

Kuks Kluks Klani tai Hussukka apukirjoittajan kanssako se on laittanut taman kirjeen.

Valtsu

Todistin taas tänään rehtiä kehitysmaameininkiä Suomesta. Tulin lasten kanssa autopesusta ja jäätiin pyyhkimään ovenpielet. Paikalle kaartoi kehitysmaalainen uudella autollaan. Autopesun sijaan hän alkoi suihkia autoaan vesipisteen suihkulla. Rahat olivat kai menneet jo autoon, niin pesut hoidetaan yrittäjän piikkiin.
Kotiin ajaessa toinen lapsistani halusi juosta loppumatkan kotìn. Kääntöpaikalla oli myös kantisnuorten auto. Pari kehitysmaalaista käveli auton luo, avasi oven ja kaupat tehtiin. Kehitysmaalaiset poistuivat ilmeisesti kotipihaansa. Yhtään ei ujostuttanut, että katsoin vierestä. Niin se homma etenee.

Landella ei muuten pauku kuten Tsadissa

Vaihda paikkakuntaa. Onneksi löytyy esim. Varsinais-Suomen ytimestä pieniä lähes kehari ja varsinkin vasemmistonarkeista vapaita alueita. Turvallista, rauhallista ja mukavaa menoa. Vireitä ja toimeliaita paikkoja ilman marxilaismädätystä ja monikultturismia.

Tuumaaja

Patsastellaan leasingbemarin kanssa ja ollaan niin saatanan kovaa olevinaan, silti ei osata oikeasti laulaa vaan pelkästään änkyttämään, menisivät ensin puheopettajalle ottamaan vauhtia reppahousut.
Tällainen ”musiikki” saa aina verenpaineen kriitiselle tasolle ihan sen luonteen vuoksi ja tällaista änkkää soitetaan tauotta radiossa.
Koska viimeksi kuulitte tämän Irwinin kappaleen?
https://www.youtube.com/watch?v=ADilN0erl_k&list=PLA6DDC0EB8C3DBEB1
tai klassikko freukkareilta:
https://www.youtube.com/watch?v=-VQarlzsTAU

Anonymous

Uusruotsalaiset kertovat rehellisesti mikä meininki ja että kanttiksia potkitaan perseeseen (tapahtuu jo). Mikä tässä on niin ihmeellistä? Faktat on kaikkien nähtävillä eikä niitä edes peitellä. Asiat kehittyvät johonkin suuntaan ja lopputulos on jotain, elämä jatkuu. Turha odottaa ruotsalaisilta poliitikoilta ratkaisua asiaan, jos ratkaisu tulee se tulee jostain muualta ja jotain muuta kautta.

Nähtyon

Olen itse saanut useita tappouhkauksia kun olen ollut monessa paikassa esillä, esim, kun aikoinaan kirjoitin uusisuomi lehdessä, sain varmaan 10 uhkausta ählämeiltä, mutta eipä ole tullut karvapaviaaneja toteuttamaan uhkauksiaan.
Mutta sen voin kertoa että valmiutta löytyy ja en ole ensimmäinen joka tippuu.

Suomi Finland

”(allah kirjoitetaan pienellä myös lauseen alussa, toim.huom!)”
No eipä ole tähän mitään lisättävää. Kerrankin hyvä toim.huom!
Lupaan itse jatkossa jatkaa lukijoiden leperryksiä omalta osaltani.
Lueskelin vanhoja Pt-Median kirjoituksia viime tammikuulta ja alkoi vituttamaan. Sitten luin tämän viimeisimmän ja nyt vituttaa vielä enemmän. Saapa nähdä tuleeko vaihteeksi taas hyviä uutisia jossain vaiheessa. Muistelen, että yhdestä Nestorikin niin kovin ilahtui…

h44

Video raportoitu eteenpäin.

xxx

Raportoinnista ei ole enää mitään hyötyä. Ruotsissa ulkomaalaistaustaset ovat kohta yliedustettuina. Kantäväestöstä iso osa on puusilmäisiä antifasisteja. Seuraavaksi suurin kantisväestöryhmä on kasvisruokavaliolla itsensä näännyttäneet anorektikot, joiden aivotointa niin romuna, että kuvittelevat näkevänsä hiilidioksidia paljaalla silmällä. Vain murto-osalla on jäljellä realistinen taju katastrofaalisesta nykytilasta. Ikävä kyllä tämä muutaman paljasjalkaisen joukko ei riitä estämään tällä menossa olevaa islamisaatiota.
Voimasuhteita ei kannata laskea pelkästään ulkomaalaistaustaisen kanssa, vaan hörhöpopulostit mukaanlukien . Tällöin ne ovat kansallismielisten tappioksi katastrofaaliset 6000 / 4.
Ainoa vaihtoehto on, että Ruotsin Kuningas ottaa valtansa takaisin siltä aikanaan vallan kaapanneilta demokraateilta. Ruotsin armeija täyteen toimintavalmiuteen ja hitsarit hitsaamaan telakoille kuljetusaluksia joilla ylimääräiset kuskataan vaikka Etelänavalle. Kaikki muu on kuin pakkasella housuihin kusemista, aluksi lämmittää mutta ei kauaa.

Anonymous

Kun ählyillä ja batikhexorna mulattilapsilla ei ole tippaakaan älyä ja itsehillintää
ja käyttäytyvät kirjastoissa ja uimahalleissa miten tahtovat kyllä se ROMAHDUS tulee piakkoin.
Ruotsin kela katoaa kukaan ei osaa mitään lääkäripalvelut korvaa mielikuvitus ja räppijengitkit tappelevat keskenään.

Seura tekee kaltaisekseen

Johan se on typeryyden huippu että monet Ruotsin sairaalat ovat pysäyttäneet ei- akuutit leikkaukset kertakäyttötavaran puutteen takia: ei ole käsineitä, katetreja, desinfektioaineita. Syöpäpotilaat joutuvat odottamaan milloin tavaratoimitus tulee!
Ruotsista on tullut älyllinen kehitysmaa kiitos idiootti- importin.

Kaarnalaivanvarustaja Riku

Mutta se on niin kultturellia!
Ja ne tekee törrrrgeen mageeeta safkaa!

Aikki.

Kiittäkää sosiaalidemokraatteja siitä mihin tilaan ovat Ruotsin ajaneet maahanmuutolla islamilaisista maista.

Janis Petke

Olisivat demarit osanneet ajaa Ruotsin suohon ilman ählämeitäkin. Katsokaa nyt vaikka näitä suomalaisia demareita. Pelkkää punaista p……

V...aa moinen touhu

Suomalainen on niin tyhmä ja ahne, että meni sossujen vaalilupausten ansaan.
Ihmettelen muutenkin tätä median kaksinaismoraalia.
Trumppia metsästetään samaan aikaan kun yksi pekonipasta OSTAA ääniä satasella ja se on ok medialle.

h44

Äänestystulos ei ollut ollenkaan sen näköinen kuin nykyinen hallitus. Syyttäkää KEPUa, se mahdollistaa hiljaisena hallituskumppanina nyt käynnissä olevan punavihreän politiikan.

xxx

Miksi video ei aiheuta kohua.
Koska meillä on itämainen arvopohja. Aikanaan Rooman valtakunta ulottui itämaihin asti, mutta itämaiset eivät omaksuneet antiikin jumalia vaan siinä kävi niin, että roomalaiset omaksui itämaisen jumalan. Meistä tuli pakanoita, noitia, perisynnissä siitettyjä…. mahtava arvopohja itseruoskinnalle.
Raamatussakaan ei hirveästi kehuta roomalaisia. Itämaan viisaat tietäjät, nykyvertailussa moniosaajat. Niinhän siinä kävi että Rooman valtakunta tuhoutui. Rooma oli kuuluisa vesijohto- ja viemäröintijärjestelmistä. mutta valtakunnan tuhottua paskat heitettiin kaduille, tuli ruttoa ja näppyä.
Inkvisitio poltti noitina niitä, jotka uskalsivat vastustaa uutta jumalaa. Viikingitkin vastusti, mutta uuden jumalan myötä siitäkään ei ole yleisesti kerrottu mitään hyvää.
Raamattu ja Koraani ovat kahden suurimman maailmanuskonnon, kristinuskon ja islamin pyhät kirjat. Ne ovat molemmat syntyneet Lähi-idän kulttuuripiirissä. Juutalaisuudella, kristinuskolla ja islamilla on sekä historiallisesti että teologisesti yhteiset juuret. Kristinuskoa sanotaan meidän alkuperäisuskonnoksi, vaikka todellisuudessa kristinusko on luetellut kaikki meidän omat uskomukset pakanallisuudeksi.
Jos meillä olisi aito ja alkuperäinen eurooppalainen identiteetti, niin ei täällä ananastukat paljoa hilluisi.

tyypillistä valtamedian propagandaa

Iltalanta (Iltalehti) pääsi eilen taas suoltamaan suvakkipropagandaansa jonkun maailmalla olevinaan suvakoituneen paperikoneasentajan varjolla joka sanoi jutussa että ei voi ymmärtää rasisteja. Hänen mielestään rasisteja ovat enimmäkseen ne jotka eivät ole juuri käyneet missään. Onkohan kyseinen ukko tietoinen mitä tapahtuu esim. nykyruotsissa kun tuollaisia aivopieruja päästelee. Hänen mielestään siis esim. kaikki japanilaiset ovat rasisteja kun eivät päästä muslimeja maahansa. On ukolla vielä näköjään oppimista vaikka on puheidensa mukaan käynyt kymmenissä maissa asennushommissa.

Anonymous

Jo otsikon perusteella arvasin sen jutun sisallon, en lukenut sita mutta se oli siis paperimies se suvaitsevainen kosmopoliitti…

ike

Kokemukseni mukaan on juuri toisin. Ne jotka ovat paljon matkustelleet ja ovat olleet matkoilla muutenkin kuin diplomaattiauton penkillä, ehkä tyskennelleet esim. afrikassa ovat selvästi kallellaan tähän rasistiseen suuntaan. Ovat meinaan nähneet miten se hoppa toimii, tai pikemminkin on toimimatta monissa muissa maissa.

Anonymous

Juuri näin! Aikoinaan kiertelin yksikseen reppumatkoilla paljon .Kehitysmaiden ihailijaa ei musta tullut. SE vitutti paljon, että joku oli aina yrittämässä jonkilaista huijausta. Samanlaisia huijareita ovat tänne tunkeneet matutkin. Vituttaa, että jotku uskoo niiden valheet.

Oikeuslaitos on rikollisten puolella

Japanilaisilla onkin korkea ÄO eikä siellä raiskausrikokset saati lasten raiskailut ole nousussa.
Samaan aikaan mätänevässä lännessä lasten raiskailua ei saa enää yleisyytensä takia kutsua raiskaamiseksi, vaan seksiin pakottamiseksi tai hyväksikäytöksi.
Syytä tälle erolle ei saa sanoa tai kirjoittaa, koska se olisi vihapuhetta.
In my ass 🤬

Sivusta seuraaja

Tämähän oli odotettua, kalifaatti ja imaamit hermostuvat kun joku yrittää viedä heidän hyvälle alulle saatu unelma omasta kalifaatista. Saavat myös hyvää vetoapua sosialidemokraateilta, vihreiltä ynnä muilta ituhipeiltä. Jos heitä uhkaava liike voimistuu liikaa, otetaan käyttöön murhat, pommiattentaatit ym. Ruotsi ei tule enää ikinä pääsemään eroon rikollisista muslimeista, jotka kaappaavat myös valtiopäivät kun hetken odottelemme koska tuo syöpä on levinnyt jo niin syvälle yhteiskuntaan. Ruotsi on pian suuri ongelma naapureilleen ja toivottavasti ainakin Suomessa valta vaihtuu ja voimme varautua tähän. Ohisalon tapaiset vetävät Suomen äkisti samaan suohon. Toivottavasti puolustusvoimissa ja poliisissa (poislukien helsinki) on sen verran järkeä jos tilanne alkaa näyttää vähääkään Ruotsin kaltaiselta.

rtellinen

Turha odottaa poliisin suunnalta apuja. Mikäli sieltapäin jotain sen suuntaista ollaan esittävinään, se on todellakin esitystä. Vedätystä. Kusetusta. Teatteria. Kokemusta on ja karmeita.

rtellinen

Turha odottaa poliisin suunnalta apuja. Mikäli sellaista luulee saavansa tai sellaista esitetään esim. värväyksen yhteydessä, niin se on vain esitystä, teatteria, vedätystä ja kusetusta. Itse asiassa poliisiorganisaatio on mätäpaise, jonka rakentamat kyylälonkerot, asiamiesverkostot mädättävät koko maan tai varmistavat mädättämisen etenemisen. Kokemusta on ja karmeita. Paskareikään meitä viedään, eikä siinä kirjoittelut auta. Hyvästi, totuuden torvi vaikenee.

xxx

Miksi aina kun puhutaan vainoista, niin puhutaan vain ja ainostaan kristittyjen, juutalaisten tai muslimien vainoista.
Tuossa jerezin musavideossa hehkuu se sama raivo mitä saksan kansa on joutunut kokemaan vuosikymmenien ajn.
1900 alussa saksalaisissa vientituotteissa piti olla leima ”Made in Germany” jotta ihmiset osaisi boikotoida saksalaisia tuotteita. 1933 USAssa oli laaja kampanja ”älkää ostako saksalaisia tuotteita”. Saksa vastasi samalla mitalla, mutta vain saksalaisten tempaus on kirjoitettu historiaan.
Saksan osalle oli myös suunnitelmia totaaliseen hävittämiseen maailmankartalta.
Saksan valtio hävitettäisiin olemattomiin jakamalla se osiin naapurivaltioitten kesken. Myös Saksan kaikkien miesten pakkosterilisointia mietittiin. Tehokkaana keinona kaavaltiin myös Saksan kansan hävittämistä olemattomiin geneettisesti massiivisen maahanmuuton avulla. ( Germany Must Perish- kirjassa asiasta tarkemmin).
Ruhrin miehityksen jälkeen 1923–1924 nälkäkuoleman ja konkurssin partaalla olevalla Saksalla alkoi mitta tulla täyteen. Saksa alkoi varustautumaan.
Bonuksena Saksan tuhoamiselle oli vesikauhuiset bolshevikit jotka halusivat Saksan kommunistien avulla muuttaa Germania kommunistiseksi paskakuopaksi.
Saksalaiset oli tuolloin raivoissaan, samoin kuin nyt osa eurooppalaisista on raivoissaan. Erona vain että tuolloin Saksa toimi.
Kuten journalistisissa ohjeissa on, että kiistatapauksissa molempien osapuolten näkemykset tulee ottaa huomioon.
Saksaa käsittelevässä historiankirjoittelussa tämä ei kuitenkaan päde. Eikä nykyisessä suvakkijournalismissakaan.
Se mitä Saksan kansalle tapahtui sodan jälkeen, täyttää armottomasti kansanmurhan ainekset.
Antautuneita saksalaissotilaita ei käsitelty Geneven sopimuksen mukaan sotavankeina, vaan Jenkit muuttivat paperilla heidät aseista riisutuiksi vihollisjoukoiksi.
Jättimäisiin leireihin ahdetuilla saksalaisilla ei ollut mitään suojaa, ainostaan itse kaivetut maakuopat. Punaiselta Ristiltä eväättiin pääsy antamaan ruokapaketteja nälkäkuoleman partaalla oleville saksalaisille. Eisenhowerin kuolemanleireillä kuoli sodan jälkeen joidenkin arvioiden mukaan yli miljoona saksalaista. Ranskalaisten osuus saksalaisten siviilien ja sotavankien tuhoamisessa on oma luku sinänsä.
Ryssien miehittämillä alueilla sodan jälkeen lähes jokainen saksalaisnainen joutui puna-armeijan sotilaan raiskaamaksi, joukkoraiskaamaksi tai hengiltä raiskatuksi.
Se, että meillä puhutaan vain muslimien, kristittyjen, juutalaisten ja kommunistien vainoista, on yksi tämän historia vinksahtaneinta anti-journalismia.
Hakusanoilla Other Losses ja Eisenhowerin kuolemanleirit lisää infoa. https://www.youtube.com/watch?v=ZlesqpdyE2w

Kulissientakainen määräys

Jimmien uhkailut ovat vihapuhetta. Missä poliisi, SÄPO, NOA jne.?
Kyllä tuollaisten viestien kirjoittajat ja levittäjät äkkiä jäljitetään jos vain halutaan. Halutaanko?
Vai onko hallitus antanut määräyksen olla tekemättä mitään…?

Pohdin asiaa

”Armeliaan ja kaikkivoipaisen allahin nimeen”
Hmm… Armelias … missä se näkyy se armeliaisuus?
Lähi-idän konflikteissako?
Kaikkivoipa hmm.. jos risuparran pitää julistaa kurkkuja katkoessaan toisen suuruutta ja kaikkivoipaisuutta (allahu akbar/bouanane) miellyttääkseen toista niin kaikkivoipaisuus on hänestä kaukana. Jopa surullisen kaukana.
Johtopäätös:
Uhkausviestin on kirjoittanut yksilö, joka on rikollinen, jälkeenjäänyt, alhaisen älykkyysosamäärän omaava työvoimapulan paikkaaja.
Osuuko arvioni oikeaan vai mennäänkö metsään?

Serkku Västeråsissa

Västeråsissa palaa koska huumekauppaa on häiritty jne jne jne.
Miten on mahdollista että keharit saavat touhuta mitä tykkäävät, uhkailla, tuhota, eikä siihen saada loppua?
https://www.expressen.se/nyheter/oron-efter-storbranderna-kan-ni-bara-tala-om-varfor/

Nähtyon

Esim, —-suomessa kaikki muistanee kaksikon joka humalapäissään ampu pari kutia stupin talon ikkunoihin, siitä napsahti puolisen vuotta linnaa, toinen kuoli esitutkinnan aikana erittäin epäilyttävissä merkeissä.
Tuosta voikin päätellä että jos joku suomalainen sattuu kännissä hajottamaan jonkun ituhippi poliitikon ikkunoita siitä tulee linnaa ja jopa kuolemantuomio. Jos karvaranteet olisi olleet asialla, ei olisi tapahtunut mitään.

Ztefa

Miten tässä keississä kävi? Media oli siitä hyvin hiljaa. Oliko asialla minkä sortin tekijät?

Vesteriaasi

PVL:ää vaaditaan kuulemma kiellettäväksi. Sen tapaisten järjestöjen suosio kuitenkin vaan kasvaa, jos viranomaiset suhtautuvat puolikuuperäisiin ilmiöihin yhtä ”ymmärtäväisesti” kuin tähän asti.

Anonymous

Miksei näillä ole kullattua tötteröä tai kullattua ihoa?