SD:n Jimmie Åkesson jatkuvien uhkauskamppanjoiden kohteena

Kuvakaappaus 2019-10-19 16-35-58.png

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä pyörinyt uudelleen viime syksynä Sverigedemokraattien Jimmie Åkessonia vastaan käydyn uhkauskamppanjan yksi kirje, jonka kerrotaan lähetetyn Åkessonille vaalien alla.

Uhkauskamppanjassa Åkessonia kehoitettiin luopumaan vaaliehdokkuudesta, muuten häntä ja hänen poikaansa kohtaan aloitetaan toimia. Turvallisuuspoliisi SÄPO on tutkinut kirjeen ja uhkauksen aitoutta, mutta asiasta ei ole kuulunut mitään.
72350628_141586980457590_359884415062507520_n.jpg
 
Åkessonille läheteyssä kirjeess on isiksen symbooli ja siinä kerrotaan:

”Armeliaan ja kaikkivoipaisen allahin nimeen
Jimmie Åkesson, sinun tulee välittömästi lopettaa vaalikamppanjasi. Päiväsi ovat luetut.
Jos luulet, että muutama ääni antaa sinulle valtaa päättä meidän allahiin uskovaisten yli niin saat kyllä miettiä asiaa uudestaan.
Me tulemme katkaisemaan kaulasi jos et lopeta vaalityötäsi viikon loppuun mennessä. Jos valitset piiloutua häntä koipien välissä niin me katkaisemme kaulan pojaltasi Nilsiltä ja teemme sen ilosta.
Teille kaikille ei-uskovaisille, jotka luulette, että islamvihaaja Jimmie Åkesson on teidän pelastajanne niin te ette ole nähneet ikuista helvetin tulea. allah tulee todistamaan teidän kärsimyksenne!”

(allah kirjoitetaan pienellä myös lauseen alussa, toim.huom!)
 
Youtuben moderointilinjaa voidaan kritisoida. Siksi onkin mielenkiintoista, että Jerez & A-Nine-niminen uusruotsalainen räppiryhmittymä on julkaissut Youtubessa jo 21.3.2018 räppivideon, jossa niin ikään uhataan Jimmie Åkessonia. Räppibiisissä jollotetaan kuinka keharit ottavat vallan Ruotsissa ja ruotsalaisia potkitaan perseelle. Jimmie Åkesson luvataan ”nussia” (knulla), joka tarkoittaa blattesvenskalla tappamista.
Jimmie Åkesson siis uhataan tappaa julkisella räppibiisillä, jota on kuunneltu Youtubessa vajaa puoli miljoonaa kertaa ja silti video jatkaa pyörimistä Youtubessa kuin ei mitään.
Alla video. Kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärrä ruotsia. !!RAIVOVAROITUS!!

 
Kysymys kuuluukin: Miksi ruotsalaiseen politiikkoon kohdistuva tappouhkauskamppanja, jossa ensimäisess on taustalla uskovaisten muslimien taho ja toisessa keharigangsterien ryhmittymä, ei aiheuta sen enempää kohua. Jos minä tekisin vastaavan räppikappaleen, jossa uhkaisin tappaa rodullistetun politiikon, siitä saisi syytteen.