Tallinkin laivalta löydettiin kaksi nuorukaista kuolleena

Kuvakaappaus 2019-10-20 19-29-30

Tallink-laivayhtiön henkilökunta löysi viime yönä kaksi suomalaista nuorta kuolleena aluksen Silja Europan hyteistä. Kello 03.00 aikaan löydettiin 25-vuotias nainen ja viiden aikaan 21-vuotias mies.

Molemmat henkilöt ovat suomen kansalaisia ja heidät löydettiin hyteistään.  Kummallakaan ei ollut mitään ulkoisen väkivallan merkkejä.
Tietojen mukaan he eivät kuuluneet samaan matkaseurueeseen. Heitä ei löydetty samasta hytistä. Tallinkin viestintäpäällikkö Katri Link kertoi virolaiselle Delfi.ee:lle, että kyseinen laiva lähti Helsingistä eilen illalla klo 18.00 ja saapui Tallinnaan klo 22.00. Sen jälkeen laiva on aikataulun mukaan normaalisti satamassa kunnes lähtee taas seuraavana päivänä klo 12.30 kohti Helsinkiä. Risteilymatkustajat voivat yöpyä laivalla.
Katrin Link kertoo, että Tallinkin aluksilta löydetään silloin tällöin huumeita ja ihmisiä on pidätetty huumeiden käytöstä ja niiden hallussapidosta. Mitään lukuja Link ei kerro Delfille, mutta kertoo, että poliisi käy usein aluksilla.
Link ei voi vahvistaa, että nyt tapahtuneita kuolemantapauksia voisi yhdistää toisiinsa sama huume tai myrkky, jota heille on myyty.