Tallinkin laivalta löydettiin kaksi nuorukaista kuolleena

Kuvakaappaus 2019-10-20 19-29-30

Tallink-laivayhtiön henkilökunta löysi viime yönä kaksi suomalaista nuorta kuolleena aluksen Silja Europan hyteistä. Kello 03.00 aikaan löydettiin 25-vuotias nainen ja viiden aikaan 21-vuotias mies.

Molemmat henkilöt ovat suomen kansalaisia ja heidät löydettiin hyteistään.  Kummallakaan ei ollut mitään ulkoisen väkivallan merkkejä.

Tietojen mukaan he eivät kuuluneet samaan matkaseurueeseen. Heitä ei löydetty samasta hytistä. Tallinkin viestintäpäällikkö Katri Link kertoi virolaiselle Delfi.ee:lle, että kyseinen laiva lähti Helsingistä eilen illalla klo 18.00 ja saapui Tallinnaan klo 22.00. Sen jälkeen laiva on aikataulun mukaan normaalisti satamassa kunnes lähtee taas seuraavana päivänä klo 12.30 kohti Helsinkiä. Risteilymatkustajat voivat yöpyä laivalla.

Katrin Link kertoo, että Tallinkin aluksilta löydetään silloin tällöin huumeita ja ihmisiä on pidätetty huumeiden käytöstä ja niiden hallussapidosta. Mitään lukuja Link ei kerro Delfille, mutta kertoo, että poliisi käy usein aluksilla.

Link ei voi vahvistaa, että nyt tapahtuneita kuolemantapauksia voisi yhdistää toisiinsa sama huume tai myrkky, jota heille on myyty.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Tallinkin laivalta löydettiin kaksi nuorukaista kuolleena

 1. Tai syynä on laivan joku seisovanpöydän ruoka, ja myrkytys.
  Laivoilla kun nuo eineet varastoidaan kansiväen hyttien lattioilla jossa se viilennys toimii vai mitä?
  Ei ihme jos alkaa väkeä silloin tällöin tipahtelemaan, no, jos ruumiinaukaisu joskus julkaistaan niin ei tarvitte arvailla.

  9
  6
  1. Vain kyseiset kaksi menehtynyttä olisivat saaneet botulismin risteilijän seisovasta pöydästä? Ei vaikuta uskottavalta. Ruokamyrkytykset ylipäätään ovat harvinaisia pois lukien huonosta keittiöhygieniasta johtuvat ulosteperäiset norovirustartunnat, joista on Suomessakin viime vuosina tullut tavanomaisia. Sen sijaan ylivuotinen kutunjuustolevite voi haista yököttävältä, mutta siitä ei seuraa sen kummempaa varsinkin jos sen jättää syömättä.

   15
   1. Ihan selvä huumetapaus. Ei tosiaankaan kannata etsiä folioita sieltä missä niitä ei ole.

    34
    1. Ei välttämättä huumetapauksia molemmat, ei pidä yleistää ennenkuin saamme lisää tietoa.

     Kaksi nuoren ihmisen huumekuolemaa samanaikaisesti = outoa.
     Kaksi nuoren ihmisen sairaustapausta samanaikaisesti = outoa.
     Yksi nuoren ihmisen huumetapaus, yksi sairaustapaus samanaikaisesti= ei niin outoa.

     5
     1
    2. Näillä tiedoilla todennäköisin syy on huumeet. Muutamia kertoja käynyt Tallinnassa Tallinkilla ja kyllä näillä laivoilla joskus pyörii hämäränoloista väkeä.

    3. Itse heti epäilin myrkytystä, mieleeni tuli – ehkä virolainen? – etanoliviina tai ihan terroristisessa tarkoituksessa jokin myrkytetty tuote. Sehän voi olla vaikka hyllyyn laitettu suklaapatukka, noutopöydässä myrkytetty ruokatuote… Mikä tahansa.

     Tietenkin myös huume. Mutta olivatko nuoret huumeiden käyttäjiä?

 2. Eiköhän kuolemantapaukset aiheutuneet huimausaineiden ylikäytöstä ja heikosta pohjakunnosta. Tämä on spekua.

  20
 3. Otsikossa sanotaan ”kaksi nuorukaista”. Käsitykseni mukaan nuorukainen = nuori mies. Tässä kyseessä nuori mies ja nuori nainen.

  15
  1. Päivällä luki virheellisesti joissain muiden tahojen uutisissa, että molemmat olisi olleet miehiä.

  2. Afrikasta ja Lähi-Idästä tulleet ovat myös nuorukaisia iästä huolimatta.

 4. Edelleen puhutaan että kannabis pitäisi laillistaa. Hyvä esimerkki tämä miksi ei pitäisi.

  7
  8
 5. Äijä kertoilee folihattuilusta, etkö osaa lukea? ”no, jos ruumiinaukaisu joskus julkaistaan niin ei tarvitte arvailla.”
  Mitähän se tuo tarkoitti, hä?

  1. Tässä tapauksessa Viron poliisi on kertonut virolaisissa medioissa melko suorasti, että kyseessä on huimausainetapauksia. Poliisi ei epäile kuolemissa mitään rikosta. TOsin kuolinsyy varmistaa sen lopullisen kuolinsyyn ja rikostutkinta aloitetaan jos kuolinsyy antaa siihen aihetta. Mutta tässä vaiheessa ei anna aihetta.

   Se on selvittämättä mikä yhteys kuolemilla on vai onko mitään yhteyttä. Oliko käytetty samaa kamaa, joka oli esim. sen verran kovaa kamaa, että tuli kunnon överit vaiko jotain muuntohuumetta tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.