Mistä kaikissa räjähdyksissä oikein on kyse?

1995366_990490_636891244382312916.jpg
Viihtyisää Rinkebytä.

Ruotsin räjähdykset ja pommi-iskut ovat herättäneet erilaisia teorioita, joista suosituin näyttää olevan ns. testi-teoria. Tämä teorian mukaan räjähdyksillä ikäänkuin testataan Ruotsalaista yhteiskuntaa ja poliisin valmiutta suurempaa iskua varten. Foliohatun paksuudesta sitten riippuu keitä iskujen takana on.

Useimpien räjähdysiskujen taustalle voidaan kuitenkin jäljittää melko yksinkertaisesti puhtaasti alamaailman keskinäiset välienselvittelyt, joissa pommi- tai käsikranaatti-isku on tullut hyvin suosituksi. Pommien tai kranaattien käyttö on yleistynyt siksi, että sillä on paljon hyviä puolia ja niitä on saatavilla helposti. Varsinkin käsikranaatteja, joita maahantuodaan massiiviset määrät Balkanilta ja Puolasta, joiden alkuperä taas luultavasti on Valko-Venäjä, markkinat ovat hyvin kattavat.
Pommilla tai kranaatilla on se hyvä puoli, että sillä on erinomainen pelotevaikutus kun se räjäytetään kohteen kotinurkilla TAI kohteen jonkun sukulaisen kotinurkilla. Monesti iskulla ei ole suoranaisesti tarkoitusta vahingoittaa velallista/ vasikkaa/ rispektin puutteessa olevaa tai muuten vaan koston kohdetta, vaan vain näyttää mistä kana kusee. Kun oma rappukäytävä räjähtää ilmaan, ja kaikki naapurit tietävät kelle pommi oli osoitettu, niin kohde on hyvin nöyrä sen jälkeen ja lompakon nyörit aukeavat helposti.
Tai kun pommi räjäytetään isän, äidin tai pikkusiskon kotitalon nurkalla niin on varmaa, että varsinainen kohde on iskun jälkeen hyvin neuvotteluhalukas useimmista asioista. Pommikohteella ei ole iskun jälkeen enää minkäänlaista turvaa eikä jengiä taustalla, sillä kukaan ei halua leikkiä brushan kanssa, joka tiedetään olevan mahdollisesti elävä kuollut. Hengaisitko itse tyypin kanssa, jonka ympäriltä- ei viedä tuoleja vaan räjäytellään pommeja ja huti-iskulla omakin pää saattaa lähteä taivaan tuuliin.
Jos hieman pohtii pommi-iskujen luonnetta niin kaava on helppo löytää. Useimmat iskut tapahtuvat erittäin ongelmallisilla maahanmuuttaja-alueilla. Kranaatilla tai pommilla veivataan jonkun rinkebyläisen tai rosengårdilaisen kerrostalon alaovi huithelvettiin tai kranaatti vipataan parvekkeelle. Räjähdyskohteena voi olla myös omakotitaloja, jotka sijaitsevat ei-niin-ongelmallisilla alueilla. Pommi viritetään ulko-ovelle tai johonkin ikkunan alle ja räjähdyksen voimasta kiinteistö saa enempi tai vähempi vaurioita. 
Kun tutkii räjähtäneen talon asukkaiden taustoja niin melko helposti voi huomata, että kohde on jollain tavalla mukana alamaailmassa. Tai sitten voidaan vetää helposti johtopäätös jostakin talossa asuvasta henkilöstä johonkin tiettyyn gangsteriin. Tarkoituksena oli siis pelotella gangsteria räjäyttämällä pommi tämän sukulaisen talossa. Viesti on ilmeinen. 
Monesti kohde on sekalainen bisnesmies, jolla on monenlaista veivausta sinne sun tänne. Jossain vaiheessa tulee seinä vastaan. Kuten esimerkiksi viime viikolla Tukholmassa, jossa oli kaksi räjähdystä pystyttiin yhdistämään toisiinsa.  Ensimmäinen räjähdys tehtiin Bromman ns. hienostoalueella, toinen Södermalmilla, niin ikään hieman paremmalla alueella. Melko nopeasti selvisi, että kohde oli todellinen veivari ja kuntosaliyrittäjä, joka oli huijannut porukkaa oikealta ja vasemmalle. Huijarille annettiin pari muistutusta. Nyt on löydyttävä pätäkkää. Jos ei löydy, seuraavana räjähtää pää.

1
Kun tällainen tipahtaa parvekkeelle on grillaus grillattu.
Iskuja tehdään harvakseltaan myös viranomaisia kohtaan, mutta näissäkään ei ole takana mitään aatetta, ismiä tai ideologiaa vaan kyseessä on gangstereiden kosto ja näyttämisenhalu. Niissä poliisiasemaiskuissa, joita viime aikoina on tehty, on pystytty melko selvästi osoittamaan yhteys poliisin esimerkiksi ison huumetakavarikon, pidätysten ja tämäntapaisten asioiden olleen kranaatti- tai pommi-iskun motiivi. Muutamia sosiaalitoimistoon tehtyjen polttopulloiskujen takana taas on ollut pojan kloppeja, jotka ovat hakeneet reviiriä markkinoilta osoittaakseen olevan miehiä. Tenstan sosiaalitoimiston polttopulloiskussa tekijöiksi selvisi 12-14-vuotiaat ruskehtavat jolpit, jotka olivat niin suuttuneita ja vihaisia. Näetsen sosiaalitädit olivat tehneet “etsivää sosiaalityötä”.
Ainoa poliisiasemaisku, joka on jäänyt hieman epäselväksi, on Malmön oikeustalon julkisivun räjäytys. Tässäkin iskussa kaikista luultavin motiivi oli samana päivänä hovioikeudessa käyty iso gangsterioikeudenkäynti, jossa hovi lätki pitkiä tuomioita rosengårdilaisille jolpeille.
Useimmilla iskuilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Joitakin yksittäistapauksia on, mutta ne ovat sitten vain yksittäistapauksia. Lähinnä silloin kun muslimit riitelevät keskenään kumman usko on oikeampaa. Ruotsissa on joitakin tapauksia, joissa sunnimuslimit ovat tehneet tuhotöitään shiiamuslimien tiloja kohtaan. Samoin joitakin tihutöitä on harrastettu juutalaisten esimerkiksi synagoogia kohtaa. Ainakin yksi tällainen isku on tehty palopommeilla.
Kranaatti- ja pommi-iskut ovat siis useimmiten vain ja ainoastaan gangstereiden välienselvittelyä. Useimmissa tapauksissa uusruotsalaisten gangsterien, sillä heillä on suurimmissa kaupungeissa selvä valta-asema gangsterimarkkinoilla. Poliisilla ei ole mitään mahdollisuutta estää tekoja ennakolta. Niiden selvittäminen jälkikäteen on yhtä mahdotonta, sillä pienikin todistajanlausunto on samalla oma kuolemantuomio. Paikalliset ihmiset tietävät, että poliisi ei voi auttaa heitä vielä vähempi suojata millään tavalla.
Koska poliisi on voimaton, on tämän seurauksena syntynyt uusi täysin normaaleille ihmisille tuntematon rinnakkaisyhteiskunta, jossa on aivan omat sääntönsä ja lakinsa. On tapauksia, jossa kranaatti on vahingoittanut väärää esimerkiksi autoa tai kiinteistöä. Vahingonkärsineelle on annettu pieni korvaus pöydän alta ja asia on sillä käsitelty. Ruotsalaisten viranomaisten olisi mahdotonta tuossa tilanteessa päästä asiaan mitenkään käsiksi.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358

Kiitos nimimerkin “mahtavaa tekstiä” käyttäjälle linkistä sivulle, jonka kuvituksessa oli linkki https://www.supportrefugees.org.uk/ Tietysti katsoin, mitä siellä on. Uskomatonta. Pistää miettimään.
Paavolle myös kiitos “kansansivitystyöstä” Suomessa asuvien keskuudessa. Luultavasti käsikranaattien heittely leviää Suomeenkin.

Catilina

Pomo on kohtuullinen ja jopa hyvittää virheen kohteelle. Paremminhan tämä valtio näin toimii.

Only In Sweden

Ruotsissa on kaikilla mahdollisuus mihin vaan. Jopa rikollisesta voi tulla TV- Robinson- julkimo ja poliisin maskotti ja esikuva. Ja sen jälkeen vielä paatuneempi rikollinen ja jopa murhaaja:
https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/polisinformator-och-prisad-profil-hur-blev-robinson-adnan-inblandad-i-ett-mord/

Minä

Pommit paukkuu, kaikki väki nukkuu…
Kulttuurikysymys. Ruotsalainen kulttuuri jää jalkoihin, jos se ei saa raivaria ja nouse jaloilleen.
Toimivat tavalla, jonka osaavat ja uskovat johtavan arvostukseen, vaurauteen sekä mahtavuuteen.
Jos joku saa nuo yhdistetyksi, tulee siitä merkittävä voima ja tietysti ongelma.

Rami Routa

kyseessä on ns. negatiivinen peliteoreettinen tasapaino…mikä onkin vallitseva..ja todennäköisin tasapainotila..kaikissa niin ihmiskuin eri eläinlajienkin siis yhteiskunnisssa.. Jos se..on..pystyttty nostamaan positiiviseen tasapainotilaan..ainakin välikaikaisesti kuten Suomessa ja ennnen Ruotissakin..niin suvakit ovat tuhoamassa sitä täysin voimin..kuulemma epäreiluu….jos toisissa maissa on asiat päin persettä, on rasismii jos ei meilläkin

Debis

monikulttuurisuus ja peliteoria: Peliteoria
Monikulttuurisuus ja peliteoria
Kuvitellaanpa yhteisö, joka on homogeeninen ja jossa on totuttu siihen, että “miehen sanaan voi luottaa”.
Jokaisessa kansakunnassa on mätämunansa, mutta noin keskimäärin yhteiskunta on toiminut luottamuksen periaateella. Yhteiskunta on siis eräänlaisessa tasapainotilanteessa ja vakaa. Puhumme ns. positiivisesta tasapainotilanteesta.
Sitten yhteiskuntaan saapuu henkilö, jolla ei ole painolastinaan minkäänlaista totuuden puhumisen taakkaa. Tämä yksi yksilö pystyy valehtelullaan saamaan itselleen valtavasti etuja, koska ympäröivä yhteiskunta edelleen oletusarvoisesti olettaa yksilöiden puhuvan totuutta. Maahan on siis saapunut alemman eli negatiivisen peliteoreettisen tasapainon omaavan yhteiskunnan yksilöitä. Heille on itsestäänselvää ja luonnollista valehdella saadakseen etuja itselleen – itseasiassa totuuttapuhuvia pidetään hölmöinä. Tästä skenaariosta voisi mainita esimerkkeinä vaikka etelämaalaisiin lankeavat suomalaisnaiset. He pitävät etelämaalaisia miehiä mahtavina tyyppeinä, koska jotenkin alitajuisesti kuvittelevat, että näiden lepertelyissä olisi sama substanssi, mitä “juron” suomalaismiehen kenties kömpelöissäkin lähestymisyrityksissä ja puheissa. Näin siis ulkomaalainen mies saa itselleen helposti naisia suomalaismiesten kustannuksella, koska suomalaisnaiset uskovat naiivisti samanlaisen rehellisen käyttäymiskoodin olevan ikäänkuin maailmanlaajuista ja koskevan myös tätä ulkomaalaista miestä.
Vangin dilemma: ilmiannanko rikoskumppanini alemman luvatun tuomion toivossa? Jos kukaan ei ilmianna toisiaan, niin rikos ei selviä eikä ketään tuomita. Poliisin vanha kuulustelukikka: Kaikille osapuolille luvataan erikseen huomattavasti alempi tuomio rikoskumppanin ilmiantamisesta. Sitten poliisit väittävät kuulusteluissa, että rikoskumppanisi on jo kertonut kaiken ja väittää sinun itsesi olevan rikoksen päätekijä. Tässä vaiheessa yleensä epäluottamus ylittää kriittisen pisteen ja joku uskoo poliisin manipulointia ja paljastaa kaiken. Mitä vähemmän pidätetyt luottavat toisiinsa, sitä varmemmin joku kavaltaa koko porukan alemman rangaistuksen toivossa, koska uskoo jonkun kumminkin tekevän niin. Tämä on peliteoriaa. Jokainen siis varmuuden vuoksi ilmiantaa kumppaninsa pienemmän rangaistuksen toivossa, koska on olematon toivo välttyä kokonaan rangaistukselta, koska joku kumminkin puhuu. Tämä tarkoittaa ns. alempaa peliteroriallista tasapainopistettä, joka on laajennettavissa yhteiskunnan tasolle. Eli siis, otan korruptiorahaa, koska kaikki muutkin ottavat ja se on omalta kannaltani järkevää…kaikki siis tuomittiin ja kaikki kärsivät.
Epäluottamuksellisessa yhteiskunnassa vallitsee ns. alhaisempi peliteoreettinen tasapaino. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan ei suurinpiirtein luota kehenkään. Näin päädymme kokonaisuuden kannalta erittäin huonoihin yhteiskuntiin. Näin peliteoria selittää osaltaan Afrikan ja Etelä-Amerikan useimpien maiden kurjan elämänlaadun ja köyhyyden…
Ns. korkeampi peliteoreettinen tasapainotila on saavutettavissa harvoin, ja sillä on erittäin kapeita reunaehtoja. Se vaatii homogeenista yhteiskuntaa ja keskinäistä luottamusta yhteiskunnan jäsenten kesken. Se vaatii takaisinkytkentää eli valehtelusta ja epärehellisestä toiminnasta seuraavaa välitöntä yleistä paheksuntaa ja rankaisemista. Se vaatii yhteiskunnan “vapaamatkustajien” määrän rajoittamista alle kriittisen pisteen. Se vaatii yhteiskunnan ilmapiirin olevan perusvireeltään rehellinen.
Kuten jo totesin, niin alemman peliteoreettisen tasapainon omaavan yhteiskunnan edustajat saavat liittyessään korkeammassa pelitereorettisessa tasapainotilanteessa olevaan yhteiskuntaan “ansiotonta” henkilökohtaista hyötyä. Yhteiskunnan harhainen oletusarvo on, että tulijat pelaavat samoin pelisäännöin. Liikuttavin tarinoin irtoaa turvapaikka, ilmainen asunto ja tiedostavan herätyksen saaneelta suomalaistytöltä irtoaa sympatiaa ynnä muuta. He jatkavat vanhaan malliinsa katteettomia puheitaan ja tekojaan ja hyötyvät siitä muiden “sinisilmäisesti” luottaessa puhujaan, koska se on yhteiskunnallinen standardi.Samoin kuin se vanki, joka kavalsi muut hyötyi itse jos muut olivatkin “rehellisiä” nämä näyttämään hölmöiltä.
Korkeamman peliteoreettisen tasapainopisteen omaava yhdyskunta on kumminkin maailmanhistoriassa poikkeus. Sitä kalvavat monet uhat. Sosiaalidemokraattinen systeemi jo itsessään tasapainoilee nuoralla etsiessään maksimaalista verotusta eli mahdollisimman suurta verotuloa valtion kirstuun. Rehellistä työntekijää siis sorretaan ja hänen työnsä hedelmiä annetaan vapaamatkustajille vastikkeetta jopa siinä määrin, ettei edes keskipalkkaisen työtätekevän todellinen elintaso mainittavasti eroa sosiaaliturvan varassa elelevän elintason suhteen. Yhtenäinen kansa kuitenkin vielä jotenkin sietää tällaisen toimintatavan, koska se tuntee keskinäistä yhteenkuuluvuutta.Tällainen tilanne alkaa olla nykyään historiaa Suomessa ja muissa länsimaissa, jotka ovat astuneet “monikulttuurin” tielle. Seurauksena on siis “hyvinvointivaltion” romahtaminen siinä mielessä, jollaisia ovat tulonsiirtoihin perustuvat pohjoismaiset ja Eurooppalaiset maat.
“Monikulttuurinen” yhteiskunta, joka ei itsekkään ole millään muotoa stabiili, aiheuttaa peliteorian mukaan väistämättä suistumisen tähän alempaan tasapainopisteeseen, jossa kukaan ei luota toisiinsa, ja jokainen kavaltaa toisensa mahdollisuuksiensa mukaan ensimmäisenä. Tällaisesta kehityksestä on jo tutkimustuloksia esim. Yhdysvalloista, jossa mikään kolmesta pääasiallisesta etnisestä ryhmästä eli valkoisista, mustista ja latinoista ei tosiaan luota toisiinsa. Tutkimusten valossa näillä alueilla on jopa saman etnisen ryhmän luottamus heikentynyt keskenään. Tutkimusten mukaan jokainen ryhmä luottaa omiensa jälkeen eniten valkoisiin, sitten latinoihin ja viimeiseksi mustiin. Huomattakoon, että latinoiden luottamus jokaiseen, niin ominsa kuin muihin etnisiin ryhmiin on sangen alhainen. Tämä onkin tyypillistä “monikulttuurissa”.
Läntiset positiivisen peliteoreettisen tasapainopisteen omaavat kulttuurit ikäänkuin olettavat nykyisen (tai hiljattain tosiasiallisesti kadonneen) yhteiskuntamallinsa olevan täysin normaali ja väistämätön ihmimillisen yhteiskunnalisen kehityksen pysyvä päätepiste, joka kestää kaikki kolhut ja tämän järjestyksen häiriöt. Tosiasiallisesti olemme “monikulttuurin” myötä luisumassa tähän alempaan peliteoreettiseen tasapainoon, jossa kukaan ei enää suurinpiitein luota kehenkään.Tämä luottamus on ollut se lintukoto, jota toiset haluavat säilyttää, ja toiset “monikultturistaa” ja “kansainvälistää” sen.
Näin suomalaisnaisille ummet ja lammet luvanneille etelänmaalaisilla gigoloilla ei sitten enää ole sitä etulyöntiasemaa, kun oletusarvoisesti kaikki puheet ja lupaukset oletetaan paskapuheeksi.Sama koskee tietenkin myös bisnesselämää korruptioineen ja mafioneen ja ylipäätään kaikkea ihmimillistä toimintaa yhteiskunnassa.
Alempaan peliteoreettiseen tasapainoon matkalla oleva yhteiskunta yrittää epätoivoisesti estää tai viivyttää tätä kehitystä tiukentamalla valvontaa, keksimällä uusia ennen tarpeettomia lakeja (mm. kiihotus ja rasismilait) ja levittämällä “kaikki hyvin”-propagandaa (tiedotusvälineet) sekä vaientamalla ja sensuroimalla vallanpitäjille epämieluisat yksilöt (“rasistit”) ja kannanotot (kaikki kannanotot, jotka eivät monikulttuurin ylistämisen euforiassaan yllä tarvittavalle tasolle). Ylipäätään yhteiskunta muuttuu orwellilaiseksi ja demokratia vaarantuu sekä ihmisten kaikenlainen vapaus laskee radikaalisti niin viranomaisten toimesta kuin luottamuksen puutteesta ja siis esim. väkivallan pelosta (eikä aiheettomasta). Yhteiskuntaan leviävät joka tasolle aina vaan enenevästi erilaiset hälytyslaitteistot, valvontakamerat, raiskaustenestovyöt, pippurisumutteet, ovi- ja ikkunakalterit, ovivahdit, lukitut ovet, turvatarkastukset, turvamuurit, huumetestit, henkilörekisterit jne. Itseasiassa myös se, että yksilö saa aina kaikesta valvonnasta ja kontrollista sen vaikutelman, että häneen ei luoteta, lisää itsessään epäluottamusta ja kapinamieltä muita ja yhteiskuntaa kohtaan myös “rehellisten” keskuudessa ja samalla lisää rikosten ja rikkomusten “hyväksyttävyyttä” useimpien kohdalla.
Alhaisessa peliteoreettisessa yhteiskunnassa ihmiset klikkiytyvät sukujen ja “klaanien” mukaan turvatakseen oman etunsa ja turvallisuutensa suurta yleistä epäluottamusta vastaan. Suku ja klaani ovat ainoat joihin enää pystyy edes hieman luottamaan. Tästä ei ole pitkä matka heimo- ja sisällissotiin tahi diktatuuriin.”Monikulttuuri” edistyessään tuhoaa tämän vallitsevan harvinaislaatuisen kukan ja kauneuden, eli positiivisen peliteoreettisen tasapainotilan ja mukavan yhteiskunnan, ja suistaa meidät kaikki klaanimaiseen epätoivon yhteiskuntaan.
Järjestäytynyt, demokraattinen ja kehittyvä yhteiskunta ei pysty toimimaan tai olemaan olemassa alhaisessa peliteoreettisessa tasapainotilassa. Niin kauan kuin esim. Afikka on sellaisessa olotilassa, mikään sinne kaadettu rahasumma kehitysavun tai muun muodossa ei auta. Oman käsitykseni mukaan afrikkalaisten välittömään palkitsemiseen tähtäävä lyhytjänteinen rikollisuuteenkin taipuvainen mielenlaatu (rasistinen perusteeton väite, sanoisi monikultturistaja mutta ei ole) ei anna hyvää ennustetta sen suhteen, että Afrikka joskus kykenisi siirtymään tähän ylempään luottamuksen tasoon. Itseasiassa uskonkin, että Afrikan nykyinen tila juuri johtuukin sen asukkaiden (perinnöllisestä) mielenlaadusta ja on siis täysin ominainen ja luonnollinen yhteiskuntamalli mustalle rodulle ja täten siis mahdoton muuttaa.Samanlainen ilmiö ei koske pelkästään Afrikkaa, vaan joka mannerta, valtiota, kaupunkia ja lähiötä jossa mustat vaikuttavat. He ovat aina ja poikkeuksetta alin, vähiten kouluttautunut ja rikollisin yhteiskuntaluokka.
Sen lisäksi, että tällaisten afrikkalaisten kuten muslimienkin maahantuonti lisää täällä välistävetäjien ja vapaamatkustajien määrää myös yhteiskunnan sisäinen koheesio heikkenee ja kantaväestökin alkaa toimia itsekkäämmin ja on jopa pakotettu siihen selviytyäkseen uudenlaisilla pelisäännöillä varustetussa yhteiskunnassa.
Kuten todettu, mustista syntyy automaattisesti ja luonnonlainomaisesti alaluokka kaikissa yhteiskunnissa joissa he ovat edustettuina. Näin siis mustia (kuten muslimeitakin) maahantuomalla syntyy väkisinkin luokkayhteiskunta. Mitkään rasisminvastaiset ja suvaitsevaisuuskampanjat tahi “positiiviset syrjinnät” eivät tätä luonnonlain tapaista kehitystä pysty estämään. Monikultturistajien toiveiden ja teorioiden mukaan “monikulttuurisessa” yhteiskunnassa eri kulttuurit kantaisivat yhteiskunnan kekoon parhaimmat puolensa ja siis “rikastaisivat” sitä. Tosiasiallisesti “monikulttuurissa” yhdistyvät kaikkien kulttuurien huonoimmat puolet ja eteenpäin mennään aina alimman mahdollisen yhteisen nimittäjän mukaan. “Monikulttuuri” ei ole siis enemmän vaan VÄHEMMÄN kuin osiensa summa.

Tiivistelmä

Sama tarina lyhyesti kirjoitettuna: SHIT IN, SHIT OUT.

Herää Eurooppa!

Erinomainen kirjoitus! Olen itse miettinyt hyvinkin samanlaisia asioita ja sinä puit ne vielä paremmin sanoiksi.
Tuo kehitys on juuri sitä mihin me olemme menossa ja tällähetkellä Suomessa on vain yksi porukka joka on käsittänyt tuon ja on alkanut järjestäytymään ja se porukka on Pohjoismainen Vastarintaliike. Jos meillä ei ole kovaa jengiä joka myös auttaa jäseniään ja on kuin yhtä suurta perhettä, me häviämme tämän taistelun ja katoamme kansakuntana kokonaan.
Me emme tule pärjäämään tulevaisuudessa ilman omaa “klaania”, koska tulevaisuudessa mennään afrikkalaisen kulttuurin ehdoilla, ei suomalaisten. Tämä on yksi avainkysymyksistä jota vielä valitettavan harva suomalainen tajuaa. Kun afrikkalaisten määrä vain kasvaa ja suomalaisten pienenee, on ihan selvä juttu että suomalaiset kristilliset arvot korvataan afrikan viidakon arvoilla, halusit tai et.
Tulevaisuus kuuluu jengeille! Jo nyt valtaapitävät kuuluvat kaikenlaisiin hyvä-veli kerhoihin, eli jengeihin. Poliisit ovat oma jenginsä, samoin tunkeutujat jengiytyvät ja ovat jo osa klaania ennenkuin ovat jo täällä.
Ainoa joka ei kuulu jengiin ja on täysin yksin, olet sinä tyhmä veronmaksaja joka uskoo VANHENTUNEISIIN KÄSITTEISIIN kuten rehellisyys ja toisten kunnioittaminen. Ne ovat vanhentuneita arvoja jotka ei toimi monikulttuurisessa yhteiskunnassa ja juuri siksi sinua vedetään perseeseen kaikista pahiten.

Debis

tuohon suuntaan..valitettavasti..jos ettte ole lukeneet Richard Dawkingin kirjaa “itsekäs geeni”.. niin kannattaa..se selittää myös tieteelllisesti..tätä geeni peliteoriaa…miten ihminen itse..ja hänen geeninäs…hyötyvät kilpailussa..elintilasta ja jatkuvuudesta

Verot kansan verta juo

Veretöntä ja väkivallatonta vastustusta vihermarxiseen globaalisoitumiseen voi tehdä LOPETTAMALLA VEROJEN MAKSAMINEN. Täten rahanpainajien l. keskuspankkiirien mahdollisuudet ylläpitää leikkirahansa ostovoimaa keskiluokkaa verottamalla vähenevät.

Klarsyn

Hyvää tekstiä. Poliitikot ja media eivät käsittele maahanmuuttoa koskaan kuin maahanmuuttaja-yksilöiden kärsimysten/syrjinnän/vainon tms. kannalta tai valheellisesti yhteiskuntaa kokonaisuudessaan vain saavana osapuolena maahanmuutossa. Kulttuurien erot sivuutetaan. Haittamaahanmuutto-termiä käyttävät vain kansallismieliset ja vaihtoehtoinen sosiaalinen media. Sosiologista näkökulmaa kaihdetaan. Peliteoria kertoo myös paljon. Tarvitaan enemmän tämänkaltaista yhteiskunnallista pohdiskelua, mihin on vaikea heittää väliin niitä iänikuisia rasisti ja muukalaisvihamielinen -kirouksia.

PastoriNikulainen

Debis, kirjoitit juuri romaanin.
Pastori ei jaksanut kokonaan lukea, vaikkakin asia settiä onkin.

Sivusta seuraaja

Suomen sisäministeri Ohisalo “ärähti” poliisille kun kurdien riehumiseen puututtiin. Tästä takuuvarmasti myös muut Suomea kaakokseen vievät ulkomaaliset ääriryhmät ottavat kopin. Täällä saa riehua ja hillua koska poliisille on pistetty suitset suuhun. Kotimaiset kansallismieliset ovat asia erikseen, niitä saa pamputtaa ja vangita entiseen tapaan.Poliittisesissa kulisseissa touhutaan ohi laillisen parlamentarismin, esimerkkinä kun Suomeen roudataan ulkomaalaisia terroristeja ja saavat vielä turvapaikan. Ei oikein hyvältä näytä tulevaa ajatellen.

Anonymous

Se Ohisalo on tunteeton bitch, joka harrastaa kuivaseksia ukkonsa kanssa.

Hutisalo

Kuin niin kuivana?? Eikös se ukkosa o öljymiehii nii luulis liukastetta saavan talon puolesta???

Van, Mie

Kuiva Vihreä Narttu? Eihän sellainen voi öljyä käyttää. Sotii Vihreitä Arvoja vastaan.
Mie veikkaan ettän net käyttää etikkaa. 😀

menestyvien maahanmuuttajien tausta

Suojelurahan kerääminen sosiaalituista, satanen kuussa tai pamahtaa.

Katariina Lahtinen

Tämä englanniksi. Please.

#sipilän mietteet ohmjj vas puolelta

Pt sanoo: Useimmilla iskuilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.
Väärin. Kaikilla iskuilla on kytky muslimien massiiviseen hyyssäykseen, joka on sotkenut yhteiskunnat ja luonut perustan kaikenlaiselle rikollisuudelle. Planeetalta ei löydy ainuttakaan tervejärkistä muslimia sitten vuoden 0 (nolla).

Tapiola

Pt puhui islamista, sinä vain muslimeista. On sitten tolkun varttihullu tai puolihullu tai äärisfääri niin niin, mutta asiaahan sinä puhut sinänsä ei siinä mitään.

Nähtyon

Kyllä. Räjäytykset voi kytkeä 100% varmuudella islamistiin, jos joku muuta väitää voi kytkeä ittensä lääkepurkkiin.

Valtsu

Ei sen väliä, miksi paukkuu, kunhan paukkuu kunnolla ja usein! Kumbayyyyyyyaaaaaaaaaaa!

Anonymous

Hyvä ettei kyseessä ole islam, eli ongelma on foliohattuilua kevyempi ja oikeastaan vain sellaista yhteiskunnallista muutosta, ts. monikulttuuria.

Niinpä

Saattavat olla peräti ”kristittyjä”, jopa raamatullisen etunimen kanssa.

Suomi FInland

Poliisi tietää, keitä he ovat. Poliisi tietää, mitä he ovat noin suunnilleen tehneet. Poliisi ei voi kuitenkaan tehdä mitään, koska se ei voi todistaa asioita oikeudessa tuomioiden aikaansaamiseksi. Ruotsissa taisi olla vieläpä systeemi, että yhteiskunta tarjoaa rikollisille todistajien henkilötiedot ja osoitteet, joka on ymmärrettävästi todistushaluja latistava menettelytapa.
Olenko ymmärtänyt oikein?

Suomi Finland

Tämä tietää yksiselitteisesti sitä, että ruotsalainen yhteiskunta on täysin hampaaton tilanteen osalta. Ruotsin poliittisen johdon ainoa toivo on (johon he lienevät odotuksensa ladanneet), että pitkällä aikavälillä tilanne rauhoittuu ja rikollisuus vähenee ja tapahtuu negatiivinen raa’istuminen.
Mutta näin tehdessään he ottavat uskomattoman suuren riskin. Ei varmaankaan ole mitään takeita siitä, että tilanne muuttuu paremmaksi. Varmasti on olemassa täysi mahdollisuus, että tilanne vain pahenee.

Less Ananas

Täytyy nyt kertoa positiivinenkin uutinen kuuluisasta Värmdön ”Afgaanien Uimakoulu”- kunnasta:
Vuoden Värmdöläiseksi 2019 (”Årets Värmdöbo”) valittiin mies joka rehabiliteeraa lintuja ja muita luonnon eläimiä vaikka vastaehdokkaina oli useita supermokuttajia, mm. Värmdönaikkonen joka tuli julkkikseksi hommattuaan 55 afgaanille asunnot varamamien ym. luota.
Värmdön asukkaat ovat kyllästyneet multikullittamiseen ja äänestivät sankoin joukoin pois kaikki pallerohyysääjät. Hienoa!
http://www.varmdo.se/arkiv/aktuellanyheter/andersfredbladararetsvarmdobo2019.5.39fd146816a9bd101e8c0b46.html

Nähtyon

Eipä tule kommentit taas perille, onko taas vedetty herneet nenään, sillä tämä tulee olemaan jo 3 kerta kun laitan saman kirjoituksen tänne.
“Afrikka 0n 50% ehkä enemmänkin islamin alla, joten miten joku voi odottaa että ruotsin pommijat ei olisi islamisteja?”

Tapiola

Suurin osa tuskin mitään -misteja on, korkeintaan -nisteja. Kun lukutaitokin monelta puuttuu saati muukaan parempi ymmärrys, niin jos sellaisen antaa valita kuraanin tai banaani niin jälkimmäinen maistuu paremmalta.
Norsujen ja apinain pitää savannilla juosta. Ei pidä Luojan järjestystä sotkea.

xxx

Hyvä pointti Paavolta (taas , jälleen ja kerran).

Tuumaaja

Niin se menee, valkokaulusporukka tekee miljoonaluokan kusetuksia vain omaksi ja agendansa eduksi. Vasemmalla kädellä hämmennetään tuettua rikollismaailmaa jonka älykkyysosamäärä on rankasti kengännumeron alapuolella.
Näin saadaan savuverho todella yhteiskuntaan vaikuttaville koplauksille sekä mahdollisille uusille valvontalaeille (tietysti maalitettuna omien intressien vastaisille voimille), näitä voidaan suhmuroida kabineteissa ja pelokkaat ihmiset vain nyökyttelevät päitään luullen että heidän elämänsä palaa rauhallisille uomilleen.
Hyvät busineskumppanit niin ihmiskaupassa kuin asekaupassa löytyy puolasta,ukrainasta ja entisen tsekkoslovakian alueelta, joissa jopa kirkko tukee rikollista toimintaa omalla korruptoituneisuudellaan (hallitsee manipulatiivisesti hallituksia ja ihmisiä) kuten se on aina tehnyt.
Näistä maista virtaa entistä ja uuttakin asearsenaalia loputtomasti, ex neuvotoliittohan jätti tai siltä jäi paljonkin materiaalia kyseisille alueille ja varmasti siltä myös varastettiin konttikaupalla samaa tavaraa.
Nyt tämä on kullanarvoista kauppatavaraa siinä missä ihmiset (naiset, “pakolaiset”) ja valkokaulusporukka tekee ennennäkemätöntä tiliä, laittaessaan vielä maksajiksi tavalliset veronmaksajat.
Tällainen skenaario on kuin suoraan käsikirjasta Practical Idealismus-Paneuropean Verlag, jossa on mainittu että eurooppaan pitää saada kaaos aikaiseksi ja murtaa kansallisvaltioiden malli, lopuksi hävittää ja sekoittaa eurooppalainen rotu afrikkalaiseen ja lähi-itäläiseen saaden näin häviämään ns. älykkyys, saadaan aikaan mongroidi rotu joka palvelee hallitsijakansaa ajattelematta.
Ne ketkä tämän saavat toteutumaan ja aikaan, eivät ole näkemässä lopputulosta, he ovat saaneet oman hyötynsä omassa hetkessään ja niistä voi pari sukupolvea vielä nauttia jälkikäteen.