15-vuotiaasta rikosilmoitus: heilasi oppitunnilla

Trelleborgin yläasteella nuori 15-vuotias nuorukainen on joutunut vaikeuksiin tehdessään oppitunnilla ns. heilauksen eli Hitler-tervehdyksen. Koulun rehtori nimittäin päätti tehdä nuorukaisesta rikosilmoituksen.

DNeTpq4XUAA1eHg
Seppo Lehto näyttää kuinka heilataan oikeaoppisesti. 
Trelleborg allehandan mukaan homma lähti kaatumaan kuun alussa kun oppilas heilasi kesken oppitunnin. Se jo yksin järkytti rehtoria siinä määrin kovasti, että poliisille soitettiin. Tämän lisäksi oppilaan kaapista löydettiin Ruotsin Vastarintaliikkeen tarra. Eikä siinä vielä kaikki, oppilaan kaapista löytyi Vastarintaliikkeen lehtisiä ja esitteitä.
Rehtori ei halua antaa paikallislehdelle lausuntoa koskien asiaa, mutta kertoo, että on koulun rutiinien mukaista tehdä asiasta rikosilmoitus kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Rehtorin mukaan Vastarintaliikkeellä on menossa äärimmäisen aggressiivisia kamppanjoita nuorukaisia kohtaan.
Yritin selvitellä asiaa, mutta selvyyttä ei saatu tehtiinkö rikosilmoitus heilaamisesta, kaapin ulkopuolella olleesta Vastarintaliikkeen tarrasta vaiko kaapissa olleista Vastarintaliikkeen esitteistä. Vaiko kaikista yhdessä.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aatu

Hei heilataan kaikki! Heilailemisiin!

Übersturm

Mitäs vikaa vanhassa tervehdyksessä on? Ei mitään, Roomalaisetkin tervehtivät reippaasti kättä nostamalla. Nykypävän luihuilijat eivät edes uskalla kohti katsoa työpaikoilla aamulla saatikka kadulla.
Yhdessä työpaikassa pomo tervehti joka aamu sanoen ”sieg heil” tai ”siegen hail”. Olipa mukava tulla aina töihin!!!
Ruotsin vastarintaliikkeelle pitää nostaa hattua ja kumartaa syvään, kun ovat noin hyvin onnistuneet jäsenhankinnassa!

Joshua

Pyöräillessäni heilaan sivusuunnassa oman ja naapurin turvallisuuden takia.
Rikonko lakia?

Minä

Vastarintaliike on ihan aiheellinen pelko hallitsevalle idiotismille. Taitavat pelätä.
En kannata noita vastarintaliikkeen juttuja, mutta avuksi sekin vastarinta on. Sitä paitsi mielipiteen vapaus on olemassa, kuten sananvapauskin, vaikka vallalla oleva idiotismi sellaisia pelottavia asioita haluaakin kieltää.

Tuumaaja

Kyllä tällainen heilastelu pitää kitkeä pois välittömästi, sehän järkyttää yhteiskuntarauhaa ja traumatisoi muita oppilaita.
Tässä on selvästi psykoterapian ja ellei pakkohoidon paikka oppilaalle, jotta hänet saadaan takaisin normitiiviseen ruotuun, käsittämään sananvapaus oikealla tai vasemmalla tavalla.
Onneksi on näin valveutuneita opettajia tänä päivänä, jotka puuttuvat tällaiseen väkivaltaiseen käytökseen välittömästi ja näin turvaavat kansanryhmien rauhaisan yhteiselon eturintamassa.
Ei tällaista toiminta voi kuin pöyristyä, kuinka nuori on voinut suistua raiteeltaan näin vakavasti muilta salassa, agressiivinen purkaus kesken oppitunnin paljasti koko karmivan totuuden.
Myös oppilaan hallusta löytynyt rasistinen materiaali osoittaa, että mahdollisuus radikaaleihinkin toimiin oli olemassa, vaara julkisesta puheesta jopa kymmenille viattomille ja sivullisille oppilaille.
Myös seurakunnan työntekijät on aktivoitava mahdollisen kriisiavun tarpeen ilmetessä, vaikka kansakuntaa uhannut vaara on toistaiseksi saatu taltutettua.
Tulevina viikoina järjestetään koululla stabilisoiva pride vierailu, jossa tulevat puhumaan asiuantuntijat, samoin myös lisätään kotoutujien vierailuja tyttöjen liikuntatunneilla, jossa he voivat vaihtaa kulttuurillisia näkemyksiä kanssakäymisestä perinteiseen itämaiseen tapaan.

Topi Valtanen

Ehdottomasti pitää myös tehdä kotietsintä kaikkien tunnettujen sukulaisten koteihin,voi hyvinkin löytyä lisää tarroja ja lehtisiä.Lisäksi poika määrättävä käyttämään rukkasia kotoa poistuessaan ainakin vuoden verran.

ike

Näinhän se alkaa. Fasismi ei ole äärioikeoston vaan se on kaikkien yhteistä historiaa. Etenkin äärivasemmiston.

ike

Vielä lisäys tuohon kommenttiin. Nuoret aina kokeilevat. On typerää vetää joku 15 vuotias jolla ei ehkä ollut mitään poliittista motiivia tuollaiseen prässiin kun nämä verrokit (eli matut) Eivät joudu tuohon edes ollessaan nelikymppisiä). Ruotsille ei kai mikään kansalaisoikeuksien polkeminen ole vierasta. No perässä mennään. Sehän on meidän mallivaltio. Koskahan RKP:stä päästään koska ruotsin malli ei toimi. Ai niin suomessa on aika paljon ihmisiä joiden mielestä se toimii.

Taas äimän käkenä

Jerusalemin muftin sukulaiset ja kannattajat voidaan kutsua kouluun opettamaan oppilaille rauhanuskonnon näkemystä heilaamiseen niin kaikki on taas kivasti ja monikulttuuriset opettajat voivat huokaista helpotuksesta.
Omina kouluvuosina opettajat kylläkin rankaisivat ylimääräisillä kotitehtävillä jos käsi ei noussut ojennukseen riittävän usein.

Puosuvaari

Hirveitä rikollisia nämä koulupojat…? Mitä jos pulpetissa olisi ollut koraani – siitä sitä vasta vihapuhetta löytyy.

fatwantarkistaja

Entäs jos siellä olisi internet? On se Koraani sielläkin ja muita juttuja myös. Opettaja saisi vanhan kansan paskahalvauksen tuosta kuullessaan.

USA

Kansallissosialistit kiihottuivat!
Unser Seliger Adolf!

USA

Metodit ovat samaa, kuin alun Neuvostoliitossa – ilmianna ensimmäisenä naapurisi – saatat säästää henkesi.

Puolueeton

Taidat vähän liitoitella, hän täällä vielä noin pitkälle olla edistytty vai eristytty, kuten hämäläinen sanoisi.

Isä Pilvinen

Heilaamisella on karjalaiset perinteet, Adolfkin aikoinaan löysi Heilin Karjalasta.

Bedduri Orbo

Seppo Lehto on hyvä esimerkki oikeusmurhasta : tyypille lätkäistiin melkein 3 vuotta EHDOTONTA nettikirjoittelusta.
Joo, totta, Seppo spämmäsi usein ja laajalti näkemyksiään ja lausuntojaan sähköpostitse ja sitä ennen usenet, jne uutisryhmissä mutta häpeä sille joka ei suodattimia osaa käyttää, ja kyllä, Seppo julkaisi pila/herja/hupi/parjaus sivustojaan netin ilmaisalustoille varmaankin yhden per päivä, mutta mikäs pakko niitä on käydä lukemassa ?
Luulenpa että tuomio tuli Tarja Halosen mahtikäskyllä, koska Seppo keskittyi useasti rakentelemaan Tarjan herjaussivustoja, mutta jälleen : jos olet presidentti, niin mitä ihmettä välität jos joku yksittäinen kansalainen julkaisee blogspot alustalla sinusta törkyä.
Lähinnä Seppo on mielestäni harmiton veijari jolla on hiukan omintakeinen käsitys hauskasta : poraili Lenin reliefiin akkuporakoneella taikka riiteli jokun ”rampakäsi” Juutilaisen kanssa massasähköpostituksien avulla, nämä Lehto vs Rampakäsi riidat olivat itse asiassa mitä hupaisinta viihdettä, kummatkin julkaisivat kilpaa ”tiedotteita” toisen ikävistä ominaisuuksista jne.

Humpanhumpansfuhrer

Luultavasti ratsia ja koti etsintä tulossa. Vanhemmatkin syynätään ja kuulustellaan. Lastensuojelu toimittaa pojan aivopesuleirille missä kitketään batiikkinoitien toimesta kaikki ihanan monikulttuurisuuden vastaiset ajatukset. Minäkin heilasin eilen kun linja-auto kuskille metkkiä näytin pysäkillä. Hei me heilataan!.

Patu

Ilmankos oppimistulokset on laskussa jos oppitunnilla viittaamisesta tulee rikosilmoitus.

moro tervehdys

Opettajan pitäisi kysyä oppilaalta aina hänen viitattuaan, vastausta tai tarkennusta opettajan esittämään asiaan.

tapperlund

Kuinka monta nukkuvaa kansalaista herätetään heilailemalla. Aivan oikein.

Moonman

Kaksois-standardi: Entäpä jos heilaaja olisi ollut palestiinalainen tai iranilainen tai vastaava sieltä suunnalta oleva rikastaja, joka olisi samalla ölissyt, että allahin nimeen juutalaiset uuniin ja israel posautetaan kartalta, niin olisiko soitettu poliisille vai jatkettu vaan tuntia vaivaantuneen hiljaisuuden vallitessa? Näitäkin keissejä on varmaan pilvin pimein, mutta kuka silloin uskaltaisi tehdä jotain? viimeisenä joku hiirimäinen koulun rehtori. Rehtorikin tietää, että kantista saa rangaista ja vaikka huostaanottaa ilman seurauksia, mutta nuorukaisten ja näiden suvun varpaille astumisesta seurauksena on kranaatti-isku tai lyijymyrkytys

Pikkukaljoilla

Reipas oppilas halunnut osallistua historiantunnilla keskusteluun ja pyytänyt puheenvuoroa korottamalla kättä hieman pystyasentoon. Suvakki opettaja nähnyt käden lähtiessä nousikiitoon välittömästi mielessään miten tuo kyseinen nosto tulee jämähtämään neljänkymmenenviiden asteen kulmaan, opettajalla on myös pärähtänyt samassa rysäyksessä delirium tila päälle jossa 40-luvun sakasalaiset marssilaulut soineet päässä ja puhumattakaan raivoisista ”Eläköön terveys!” huudoista. Siinä on painettu ilman pienintäkään viivettä HÄTÄ-SEIS-nappia luokassa, useat kouluavustajat saapuneet huoneeseen ja vieneet heiluttelijan mennessään.

kanander

Koulupojan tulevaan vankeustuomioon on lisättävä 1,5 vuotta henkisestä osallistumisesta Lapin polttamiseen v. 1944-45. 😉

M

Lisäksi esi-isäoletettujen orjakaupasta hyötymisestä pikku perisyntikovennus.

Nähtyon

Ählämi ovat varamamiensa kanssa polttaneet näkyvästi suomenlippuja ja väläytelleet myös isis lippuja, suomen poliisit ei ole noteerannut mitenkään niitä. Mutta jos tässäkin maassa kuka tahansa nostaa käden ylös eikä se ole vatupassin tarkkuudella oikeassa asennossa, silloin virkakoneisto alkaa kusemaan verta kiukussaan ja se tietää viittaajalle armontonta menoa suvakkikoneiston käsittelyssä.

Sam Colt

Ennenvanhaan kun opettaja ei pitänyt käytöksestäni, hän käski minut ulos luokasta ja kirjoitti siitä luokan päiväkirjaan. No minusta tuli sitten vuosikymmenten kuluttua PT-median ahkera lukija ja globalisaatiolle uhka.
Jos opettajani olisi silloin ymmärtänyt kutsua poliisin, saattaisin minäkin nyt innolla osallistua Pohjolan islamisointiin.
Miten muuten halutaan pysäyttää tuleva bussi, jos kättä ei saa nostaa? Mitkä muut liikkeet ovat kiellettyjen listalla?

Tuumaaja

Sama asia kuin ok merkin demonisointi, milläpä sukeltajat näyttävät kaiken olevan kunnossa?
Vastaukset löytyvät täältä:
https://www.adl.org/hate-symbols

PastoriNikulainen

Kuvassa Seppo Lehdolla ihan nice tyyli heijjata,
mutta pastorista käden tulisi olla hieman ylempänä, muuten hyväksytty suoritus.
…Mutta niin tuo jutun rehtori tulisi heivata niskaperseotteella lähimmän navetan takana
sijaitsevaan kusiponniin uimahan.
Saisi tuntea jumalan vihan ihan asenteella.

Anonymous

Mitä kansanryhmää kohtaan kiihottumista tuo käden nostaminen aiheutti?

pöh

kädettömiä käsipalloilijoita.

Lee Orhinmieli

Hei,
Olen Kalliossa asuva umpisuvaitsevainen kiihkovihreä ja olen kovin hämilläni. Kysyisin teiltä rassisteilta siksi poikkeuksellisesti lisätietoa koska oppiäitini Hurja-Tarja ei suostu sanomaan asiasta mitään ja muutkin ylipapittaret menevät kysymyksestä lukkoon.
Tässä kysymykseni.
Eikö aidon tosiumpihimotäyssuvaitsevaisen pitäisi ihailla ja rakastaa kaikkea mitä islamilaisetkin? Ja eikö sen kuuluisi kattaa Nazitkin siis ja varsinkin myös koska nämä ja islamilaiset ihailivat toisiaan ja olivat liittolaisia. Myös Turkin nykyinen islamisti-Presidentti on ymmärtääkseni ilmoittanut ihailevansa itse Adolfia?
En saa tähän umpisolmuun vastausta edes Anderssonilta, Lipposkalta, Niinistöltä, Arhinmäeltä… Kukaan ei auta. 😣
Ja haluaisin vain niin kovasti toimia oikein.

Tuumaaja

Johtuneekohan siitä ettet saa vastausta, koska kysymys sisällöltään oin irreaalinen ja fiktiivinen.
Stallarit keksivät hienoja ajatusleikkejä, päästävät ne ilmoille, kysyttäessä eivät osaa vastata, pääasia että kuulostaa omiin korviin hienolta.

pöh

isis materiaali ja sormen heiluttelu sen sijaan ei aiheuttaisi yhtään mitään.
hullu maailma