Aseistautunut mies varasti Oslossa ambulanssin ja ajoi useiden henkilöiden päälle

Kuvakaappaus 2019-10-22 14-40-07.png

Norjan poliisin mukaan aseistautunut mies varasti ambulanssin Oslossa Torshovin kaupunginosassa ja ajoi useiden ihmisten päälle. Myös yksien lastenvaunujen yli kerrotaan ajetun.

Tapahtuma alkoi puolen päivän jälkeen kun aseistautunut mies varasti Torshovista ambulanssin. Sen jälkeen mies ajoi joitakin kilometrejä ja ajoi useiden ihmisten päälle. Poliisi oli nopeasti valmiudessa ja useat poliisiautot piirittivät ambulanssin, jota kohti ammuttiin ainakin renkaisiin. Myös helikopteri oli nopeasti mukana jäljityshommassa.
Nrk.no:n mukaan silminnäkijät kertovat, että myös mies oli ampunut laukauksia. Epäiltyyn on osunut myös laukauksia, mutta ei hän ei haavoittunut vakavasti.


 
Silminäkijäfilmiä paikanpäältä. Luultavasti kyseessä on kiinniottotilanne ja risteyksessä näkyvä ambulanssi on kaapattu auto.
[wpvideo AGTtnqee]  
Loukkaantuneista ei ole kerrottu toistaiseksi mitään tarkempia tietoja. Poliisi otti auton pysäytyksen yhteydessä kiinni yhden miehen ja etsii tällä hetkellä toista henkilöä liittyen tekoon. Henkilön kerrotaan olevan nainen.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.