Aseistautunut mies varasti Oslossa ambulanssin ja ajoi useiden henkilöiden päälle

Kuvakaappaus 2019-10-22 14-40-07.png

Norjan poliisin mukaan aseistautunut mies varasti ambulanssin Oslossa Torshovin kaupunginosassa ja ajoi useiden ihmisten päälle. Myös yksien lastenvaunujen yli kerrotaan ajetun.

Tapahtuma alkoi puolen päivän jälkeen kun aseistautunut mies varasti Torshovista ambulanssin. Sen jälkeen mies ajoi joitakin kilometrejä ja ajoi useiden ihmisten päälle. Poliisi oli nopeasti valmiudessa ja useat poliisiautot piirittivät ambulanssin, jota kohti ammuttiin ainakin renkaisiin. Myös helikopteri oli nopeasti mukana jäljityshommassa.

Nrk.no:n mukaan silminnäkijät kertovat, että myös mies oli ampunut laukauksia. Epäiltyyn on osunut myös laukauksia, mutta ei hän ei haavoittunut vakavasti.

 

Silminäkijäfilmiä paikanpäältä. Luultavasti kyseessä on kiinniottotilanne ja risteyksessä näkyvä ambulanssi on kaapattu auto.

 

Loukkaantuneista ei ole kerrottu toistaiseksi mitään tarkempia tietoja. Poliisi otti auton pysäytyksen yhteydessä kiinni yhden miehen ja etsii tällä hetkellä toista henkilöä liittyen tekoon. Henkilön kerrotaan olevan nainen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Aseistautunut mies varasti Oslossa ambulanssin ja ajoi useiden henkilöiden päälle

 1. Heilaaja ja terroristi vierekkäisiin selleihin istumaan yhtä pitkää tuomiota. Molemmat rikokset ovat erittäin vakavia.

  Heilaaminen oli jopa rikos ihmiskuntaa vastaan.

  Terroristi ei välttämättä ollut varakas, joten hänen tekonsa tapahtui lieventävien asianhaarojen vallitessa. Eikä hänen tekonsa edes liity millään tavalla mihinkään.

  38
  1. Paitsi jos tekijä kuuluu väärään järjestöön. Silloin se liittyy aivan kaikkeen.

   Teonkuvaus tarkentunee vielä tänään.

   28
 2. On kuin elokuvissa ollut meininki. Ihmisten päälle ajetaan tahallaan ja ammuskellaan menemään, mutta kellekään ei käy pahasti. Joskus ajanut ambulanssilla kanssa, ei se vaan ihan tuommoista ollut.

  23
 3. Arvausleikki pystyyn! Minä arvaan RASISTISESTI että aseistetut muslimit saivat kuningasajatuksen varastaa ambulanssi, jolla pääsee mihin vain kävelykadulle ajelemaan monien satojen yli kerralla.

  28
  1. Turha vatvoa täälläisiä paremman väen irroittelua,nyt focus tiukasti ruotsin heilaajaan.Tiedä vaikka tuo kuljettaja olisi juuri tuosta heilaamisesta kokenut syvän järkytyksen ja suunnatonta mielipahaa.

   26
 4. Tuon kusiaivon päälle pitäisi tuosta hyvästä ajella sillä samalla ambulanssilla.
  Mielellään edes takaisin liikkein ja lutu matossa. Se on ”an eye for an eye”.
  Amen.

 5. Nyt Ruotsin ongelmat ovat leviämässä Norjaan ja kovalla vauhdilla.

  Ruotsi laittoi jokin aika sitten rajavalvontaa Norjan suuntaan lisää koska rajan yli kulkee Ruotsista Norjaan niin paljon huumeita ja aseita.

  – Aivan uskomatonta touhua.

  Mitään, siis mitään tällaista ei tapahtuisi mikäli koko massamamutukseen ei alunperinkään olisi lähdetty?

  Tässä olisi yksi keino kaikille sulkea edes yksi massamamtuksen rahanlähteistä tai ainakin pienentää sitä huomattavasti satojen miljoonien edestä:

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5428

  Eli rahapeliautomaattien poisto huoltoasemilta, kioskeilta ja kaupoista.

  RAY maksaa vaikka mitä noille mamutus organisaatioille mitä kummallisempia tukia vuodesta toiseen… Mikäli nuo vehkeet saataisiin rajattua jonnekin hevonkuuseen niin jäisi monet eurot saamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.