Miten kokaiinin katukauppa toimii?

drugs-1889390_960_720.jpg

Tukholman, ja muidenkin Ruotsin suurkaupunkien huumetoimitukset käyttäjille toimivat hyvin. Tosin on myönnettävä, että en tunne suomalaista huumemyyntikulttuuria esim. Helsingissä, joten en voi suoraan verrata asioita.

Joka tapauksessa Tukholmassa kokaiinia saa helposti. Sitä on jaossa cityn lähes kaikissa baareissa, kadunkulmissa ja vaikkapa pimeissä takseissa. Kokkelia saa oikeasti helpommin kuin kannabista tai pimeää viinaa. Kuka oikeasti edes nykypäivänä myy suurkaupungeissa viinaa? Tavaraa on tarjolla 24/7. Vaikka ei tuntisi Tukholmaa niin kokaiinia saa helposti. Valkoista pulveria virtaa kaupungin kaduilla ja viikonloppuöisin hintakin on poljettu niin alas, että on olemassa vähän kuin “huvikäyttäjän markkinat”.
Esimerkki: joka ilta viiden-kuuden aikaan Vasagatanin pätkälle T-centralista Kungsgatanin risteykseen asti ilmestyy useita katumyyjiä. Riittää, kun kävelet Mäkkärin ja Kungsgatanin Seven Elevin välistä 300 metrin pätkää edestakaisin ja olet sen näköinen, että haluaisit jotain. Melko varmasti sinulle jossain vaiheessa tarjojtaa kokaiinia. Sen jälkeen kysymys on vain mitä saat kaupanpäälle.
Toinen idioottivarma paikka on Vasagatanin ja Kungsgatanin risteys, joka nousee Vasagatania ylöspäin. Eli kävelee 100 metriä kohti Casino Cosmopolia mäkeä ylös. Se, joka ei saa näillä kulmilla kokkelitarjousta… haisee oikeasti poliisille.
Näillä nurkilla myytävä kokaiini on toisin kuin kuvitellaan niin lähes aina hyvää tavaraa. Gramma maksaa hieman riippuen 800 – 1 000 kruunua (eli euroissa 80-100 ekee). Ainoa missä myyjät “huijaavat” on se, että useimmiten gramma ei ole punnittaessa ihan täyttä grammaa vaan jotain 0.9 – 0,8 grammaa. Myyjän puntarin punnukset ovat pussittaessa olleet hieman sinnepäin. Jokatapauksessa ostaja saa hyvää vastinetta rahalle. Ja kukapa sitä olisi gramman sadasosan perään.
Miksi esimerkiksi tämän alueen myyjiin voi luottaa? Siksi, että siellä ei ole, eikä sinne pääse mitään omatoimimyyjiä. Jos herra 47 menisi sinne myymään omaa tavaraa randomina, tai joku saisi kuningasidean tehdä tiliä myymällä vehnäjauhoja kokaiinina, niin menee kaksi minuuttia kun musta auto noukkivi vierailevan kilpailijan kyytiin ja tiputtavat tämän Karoliinisen sairaalan sisäänkäynnin eteen. Henkilön tarvitsessa hieman tehohoitoa.
Ne, jotka kokkelia myyvät, heille on tärkeää, että asiakkaat tietävät mistä sitä saa ja että sitä saa vakiohintaan. Mikä tahansa kauppa haluaa vakioasiakkaita; Prisma, ICA, Teboil tai S-market, vakioasiakkaat ovat elinkeinon lähde. Kokaiiinikauppa ei poikkea mitenkään tästä.
 

Miten homma toimii?

Kun ostaa randominan gramman pari kokkelia niin myyjät haluavat usein vaihtaa numeroita. Tässä on taka-ajatuksena tietenkin se, että ostajasta tulee kanta-asiakas.
Katumyyjällä on oltava hyvä verkosto. Kaupunkiin saapuu pussillinen hyvää tavaraa, se pitää myydä. Myyjällä, jolla on paljon puhelinnumeroita, hän telee myös hyviä kauppoja.  Hän lähettää tarjouksia kuten nyt vaikkapa paikallinen kauppias: “Nyt viikonlopun tarjous: osta 5 grammaa, maksa 4. Itse olen saanut parhaimmat tarjoukset Tukholman alueelle 5 grammaa hintaan 3 000 kruunua kotiintoimitettuna. Isommista eristä voi neuvotella.
Näillä eväillä uuteen iltaan,
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jussi

Vitun narkkari. Mitä tänne tulet leveilemään kokkelin käytölläsi. Vitun urpo.

jeppe jöpöttäjä

Voisit olla kohteliaampi ihmisille. Entä jos joku tulis siule sanommaa että Vitun juoppo. Mitä tulet tänne leveilemään viinan käytölläsi. Vitun urpo. 😀

Minä

En itse käytä mitään huumeita, mitään mikä huumaa mielen, siis en myöskään alkoholia. Silti en suhtaudu tuomitsevasti toisiin, jos sattuvat jotain noista käyttämään. En tosin myöskään pidä sitä mahtavana tai ihailtavana, mutta se on kumminkin kunkin oma asia. Käytölle löytyy aina syy, joka liittyy sisäiseen tuskaan. Tuo purkauksesi liittyy myös sisäiseen tuskaan. Varmaan käytät alkoholia sen lieventämiseen?

Matikainen

Sun jutun tarkoitus on ruokkia rikollisuutta jotta voit jatkaa kirjoittelua ja kauhistelua rikollisuudesta ok

fatwantarkistaja

**ttu kun ei ole kokkelia.. hei, nyt tiedän mistä sitä saa! Sitten katson Simpsoneita ja ajan kännissä autolla. Eikö oo kätevää, kun ei ole itse vastuussa tekemisistään.

Terhomatti Hämeenkorpi

Haistapaskan jussinpussit!

Huumeet on perseestä

Luulisi, että poliisi vierailisi useinkin ‘ostajana’ tuolla. Mitä pelletouhua se on, että annetaan myynnin tapahtua täysin avoimesti? Jos ne kauppiaat pitävät hallussa huumeita, niin sekin lienee rikos.

fatwantarkistaja

Jonkun puun juurella ne sitä säilyttävät. Gramman myynnistä saa varmaan jonkun sakkorangaistuksen. Samaa touhua mm Helsingissä, somalijengi diilaa ja poliisi kaveeraa, kun ei muuta voi. Se vaan se 16 piripäätä saattaa keksiä kaikenlaista.

Fasismi auttaa

Muistaakseni fasistit olivat varsin hyviä lannistamaan mafian touhuja Italiassa. Kun fasistien valtakausi päättyi, alkoi mafian toiminta jälleen kukoistamaan.
Oikeusvaltio on hampaaton. Fasistit eivät. Mutkun pitää antaa kaikkien kukkien kukkia…

Anonymous

Näillä yhteiskunta nousuun… sananmukaisesti 🙂

Tuumaaja

Itsehän ei tarvitse osallistua tällaiseen toimintaan havainnoidakseen sen toimintamallin. Kun kulkee silmät ja korvat auki, saa tietoonsa erityyppistä informaatiota, eikä se tarkoita että erityisesti pitäisi jotain kytätä.
Suomeenkin virtaa kaikenlaisia huumeita ,ei tulli kykene kaikkea pysäyttämään ja osa tulee diplomaattien mukana siinä missä muidenkin valkokaulusporukan messissä chartereilla.
Tietyillä alueilla liikkuessaan näkee ja kuulee sitten tätä myyntitouhua, se kun tapahtuu puolijulkisesti.
Huumeiden poiskitkentä ei ole ollut kovin korkealla prioriteetilla vuosikymmeniin, ohi on ajanut “vihapuheen” kyttääminnen somessa ja nationalistisen ajattelun tukahduttaminen siinä missä sananvapauden, sinne ne resurssit menee.
Periaatteessa huumeet palvelevat vallanpitäjiä, koska tällaisia pössypäitä on helppo manipuloida ja käyttää tykinruokana muita vastaan, koukku on varma.
Välillä tulee sivullisille osumaa, mutta se on hyväksyttävän rajoissa (raja on muuten aika korkealla).

kamelikauppias

Kamelikaupan perinteet osta hyva kameli ei maksa paljon. 6e pitsa ja yhteiskunta maksaa, aina joku maksaa eväät.

Matikainen

Tukholman kaduilla avoimesti myytävä “kokaiini” on murskattuja särkylääkkeitä. Pojut tekee kovan tilin.

Ruotsi on suistunut raiteiltaan

Ruotsin moraalinen kompassi ja tolkku ovat hävinneet täysin: Ruotsin suurimmalla rautatietyömaalla (Mälarbanan) on limppariautomaatista saanut ostaa Elefanttiolutta 24/7 ja henkilökunnan ruokasalsta ”Slivovitsia” 70%:
https://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/alkoholf%C3%B6rs%C3%A4ljning-p%C3%A5-ett-av-trafikverkets-st%C3%B6rsta-byggen-s%C3%A5-h%C3%A4r-svarar-f%C3%B6retagen-5db07cfa24bc62818c3441e7
”TV4Nyheterna kan avslöja att det skett omfattande alkoholförsäljning på ett av Sveriges största järnvägsbyggen där Trafikverket är ytterst ansvarig. I en läskautomat såldes starköl, och i personalmatsalen serverades sprit.”

Looserit

Juokaa vaan viinaa ja vetäkää kokkelia niin teistä ei ole mihinkään kun H- hetki tulee. Kehitysmaa kävelee ylitsenne ja sylkee päällenne.

Sairaan nopee

Vai että kadulta laatutavaraa..skandinaviassa =) Noh, onhan joidenkin mielestä Big Mac aika gurmeetä kans. Sanotaan vaikka näin: pohjolan mömmöt, ne on kokariiniä ja henoriiniä. Suomessa kova sana on ämpstydäriini, laatuspiidinä myytävää kofeiinitabuu ja panadoolii. Sopii oikein hyvin feikki-rolexin käyttäjille ja viikonloppu-bäädäässeille. Ei tartte olla huolissaan maanantaiaamuna kun ajaa duuniin sillä kyttien pikatestit näyttää tyhjää, mut kuitenki oli v-loppuna “ihaaaan plexit, vittuku meni lujaaaa!!!”

Sampo

Artikkeli kuvasi katutason, mutta tutkivan journalistin soisi selvittävän kuka pitää katutason nilkkejä hallinnassaan? Kuka lähettää mustan auton?
Kun kokaiinia jatketaan, ei sitä yleensä tehdä vehnäjauholla vaan lidokainilla (joka ei kolahda, vaan puuduttaa ikenet samalla tavalla kuin kokaiini) ja ehkä jollain särkylääkkeellä joka himean kolahtaa jotta ei olisi niin ilmeistä, että oli lidokainia.
Tietysti jatketussa tuotteessa on niiden murskattujen pillereiden inertit sidosaineet mukana.
Miten kuluttaja voi luotettavasti havaita eron? Jos saa jatkettua tuotetta, voiko Tukholmassa valittaa mafian donille?
Ja sitten vielä, miten katukaupan pitäisi toimia? Apteekista?

Vedät nenääsi ainetta joka on ollut afrikaanon mahassa ja tullut ulos afrikaanon persereiästä?!!!!!!!!!

Voodoomafia kuljetti nuoren miehen mahassa heroiinia ja kokaiinia:
https://mitti.se/nyheter/voodoo-maffia-tvingade/?omrade=hela-stockholm

Elämä on parasta huumetta

Miksi käyttää kovia huumeita, kun elämä on parasta huumetta. Pään saa kätevästi pyörälle lukiessaan vaikka Rinteen hallituksen ilmastotavoitteet tai budjetin. Myös YKn eri päätähuimaavia kehitysapuprojekteita taavaamalla löytää ihan oman utopia-landiansa. Myös on todistettuja tapauksia, että lintsaamalla koulusta ja värjöttelemällä sen ajan pahvilapun kanssa kadunposkessa, kykenee agenda-hallusinaatiossa havaitseen paljaalla silmällä hiilidioksidia.

JuhoL

Paavo hyvä, miksei perusnarkit vedä metamfetamiinia? Se on paljon halvempaa ja monta kertaa voimakkaampaa kuin kokkeli ja lisäksi vaikutus kestää jopa kymmenen tuntia. Kallista kokkelia saa olla vetämässä nokkaan puolen tunnin välein. Seksi nostaa aivojen dopamiinitasoja 200 neuro-yksikköö, kokaiini 400 neuro-yksiköö ja metamfetamiini 1500 neuro-yksikköö.
Itse en vedä mitään, mutta jos vedetään niin vedetään kunnolla 🙂

Näin ajetaan kantisnuoret alas jotta monikulttuuri voisi vahvistua entisestään

Alkoholisti/Kokkelisti toivoo että mahdollisimman moni muukin löytäisi tämän intelligentin ja ylösrakentavan harrastuksen. Näin käyttäjä ei tuntisi itseään niin huonoksi ihmisksi. Jos kaikki muutkin käyttäisivät nousisi hänen ihmisarvonsa aivan uusiin lukemiin.
Jakamalla ohjeita siitä mistä aineita saa voidaan kaikille tarjota mahdollisuus harrastukseen. Lasten vanhemmat kiittävät kun lapset ja nuoret alkavat paseerata Kungsgatania ja Vasagatania myyjän yhteydenoton toivossa. Nuoret kokeilevat kaikkea, se kuuluu nuoruuteen. Kiitos kun päästit heidät alkuun. Hienoa!
Tuttavani nuori lahjakas opiskelijapoika kuoli gambialaiselta Tukholman keskustassa ostamansa heroiinin yliannostukseen. Hänen isänsä on melkein kuollut suruun.

Anonymous

No ei ollut good news tämä.