Filminpätkä: Ranskalaista monikulttuurisuutta vuodelta 1985

Ranskalainen elokuvanpätkä vuodelta 1985, jossa kuvataan monikulttuurisuutta. Filmiltä kuvastuu oikeastaan aika hyvin se miten ihmiset lopulta sopeutuvat monikulttuurisuuteen. Niin on käynyt Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja niin tulee käymään Suomessakin.
Tekstit Junes Lokka.
Kuvakaappaus - 2019-10-25 15-01-10.png

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.