GBR:n käräjäoikeus vapautti Vastarintaliikkeen jäsenet kiihotussyytteistä

nmr.jpeg
Käräjäoikeuden mukaan NMR:n logo ei täytä kiihottamis-rikoksen tunnusmerkistöä.

Göteborgin käräjäoikeudessa tehtiin tänään mielenkiintoinen päätös: 15 Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsentä vapautettiin kansanryhmää vastaan kiihottamissyytteistä.

Tapahtuma ajoittuu vuoden 2017 syyskuulle Göteborgin kirjamessuille, jonka yhteydessä Vastarintaliike piti oman mielenosoituskulkueen. Tässä yhteydessä poliisin ja äärivasemmistolaisten vastamielenosoittajien kanssa syntyi monenlaista kinaa ja tapahtuma päättyi yleiseen kaaokseen, jossa osapuolet riitelivät kovanpuoleisesti keskenään.
Poliisi kirjasikin tapahtumista useita rikosilmoituksia ja kaikenkaikkiaan 16 henkilöä sai syytteen. Rikosnimikkeinä oli kaksi rikosta: väkivaltainen mellakka ja kiihotus kansanryhmää vastaan. Kiihotusrikos katsottiin täyttyvän sen takia, että osalla jäsenistä oli päällään takki, jossa oli Vastarintaliikkeen logo.
Käräjäoikeus päätti kuitenkin, että kiihotusta koskevat rikokset eivät täyttäneet kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkistöä. Käräjäoikeuden päätöksessä mainittiin, että kokonaisuutta tarkastellen Vastarintaliikkeen logo ei anna sellaista vaikutelmaa, että se olisi yhdistettävissä 1930- ja -40-luvun Saksaan. Näin ollen kaikki 15 henkilöä vapautettiin tästä syytteestä.
Käräjäoikeus tuomitsi viisi henkilöä vakivaltaisesta mellakasta, jossa mellakointi kohdistui poliisiin. Yhdelle 2 kuukautta vankeutta ja neljälle vankeus tuli ehdollisena.
Tarkemman tapahtumakuvauksen voi lukaista Nordfrontista.
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M

Mielenkiintoista olisi tietää, onko kansallissosialismi kielletty Ruotsissa. Saksan kansallissosialistiseen aikaan viittaaminen tuomiossa voisi äkkipikaiselle lukijalle implikoida, että kansallissosialistinen ajattelu ja kansallissosialistiset mielipiteet ovat kiellettyjä. Suomessahan ne eivät ole laein kiellettyjä vaan muistaakseni “hyvän tavan vastaisia”, mikä on käytännössä sama asia. Miksi sitten tuota ei ole kirjattu lakiin? Ehkä tavoitteena on säilyttää ainakin illuusio todellisesta mielipiteen vapaudesta tai ulkoistaa valta lainkäyttäjille ehkä jonnekin EU-tuomioistuimeen, jossa oikeuskäytäntöä voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Tuumaaja

Hyvän taavn vastaisuus on mahdollisimman väljä käsite juuri sen käyttötarkoituksesta aivan kuin vihapuherikoskin.
Kumpaakaan ei ole kirjattu lakiin, mutta niitä voidaan käyttää ei poliittista korreuktiutta osoittavia tahoja vastaan vipuvartena.
Seuraavana on tulossa laki/säädös “maalittamisesta”, joka myös on hyvin absurdi käsite ja loogisesti suunnattu kaikkia muita kuin vasemmistolaisia ja fasistisia tahoja kohtaan.
“Lain” tulkinta on hyvin täsmennettyä, kansallismielisyys on hyvän tavan vastaista mutta moottoripyöräkerhot ja niiden kolttoset ovat ihan ok, samoin kuin lapsiiin kohdistuvat groomingit yms.
Vuosi 1984 on jo täällä, eikä se ole scifi- draamaa valitettavasti. George Orwell tutustui aikoinaan hyvin lähdekirjallisuuteen, jonka pohjalta hän loi eriittäin täsmällisen otaksuman historian ja poliittisen historian kulusta.
Sanoja ja ajatuksia kielletään, poliittisia johtajia ja tiettyjä uskontoja ei saa yhdistää eikä kritisoida, viranomaiisille ja oikeuslaitokselle on annettu poliitinen mielivalta, pehmopuhujatutkijat suoltavat lööperiä joka betonoidaan totuudeksi viimeistään oikeusasteissa, tiettyjen tahojen disinformaatioita ei oikaista kuten ei mediankaan (sokerideittailu on laillista verovapaata prostituutiota).
Yksittäisten kansalaisten oikeusturva kapenee siinä missä sananvapaus ja ilmaisunvapaus sekä itsepuolustusoikeus.

Tanja

Hyvin kiteytettynä koko nykymeno.

Anonymous

Kansallissosialismi tuotti aikoinaan maailman parhaimman elintason, palkasta meni 1/8 asunnon lyhennykseen/vokraan. Kuinka on nykyään? pk seudulla pienemmästä palkasta menee puolet ja keskitulosella 1/3. Lisäksi tässä sosialistisessa maassa ei veroille saa mitään katetta, eli käytännössä jää vielä vähemmän kulutettavaa rahaa. Sosialismi voi toimia vain jos se on kansallissosialismia, tällainen nykyajan kommunismi lite tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa.
Oleellinen asia on nationalismi vs globalismi ja kenellä on oikeus painaa rahaa. Globalistinen eliitti ei tietenkään tykkää että heidän valtaansa koitetaan riistää, jokainen maa joka on yrittänyt edistää oman kansan etua on lyöty maanrakoon historian aikana, JFK, Gaddafi jne. Esimerkiksi jos natsi Saksaa ei aikoinaan olisi tuhottu olisihan muutkin maat jo ympäri maailman tajunnut kuinka sairasta on antaa valta painaa rahaa yksityisille henkilöille jotka eivät vastaa kenellekkään.

Matu Loinen

NSDAP:n valtaannousun jälkeen myös työläisen oikeudet paranivat huomavattavasti. Kansantalous nousi ja ihmiset olivat tyytyväisiä.
Tämä oli suuri skandaali länsimaissa, koska valtamedia pyrki luomaan kuvaa, että Saksassa oli kurjuutta ja kansa kärsi jne…

Snok

Nyt kun PT-media taas on alkanut käyttää mainoksia, Advertisements eli Ads., haluaisin tietää miten on mahdollista että näen PT-median sivulla kuvia nettihuutokauppatavaroista jotka olen säästänyt kyseisen huutokauppasivun ”Omalla Sivullani” joka on salasanan takana?
Kaiveleeko PT-media/joku muu tietojani ja tekemisiäni netissä?

Antarktis Moniosaamiskoski

Rauhoituhan nyt, ja mene rasmukseen tai muualle vuotamaan punamätääsi. Sieltä löydät varmasti vastakaikua. Noin hupsut salaliittoteoriat eivät sovi näin asialliseen mediaan. Ja muista samalla, kun menet huomenna ostamaan soijamaitoa, että ostat pari pakettia foliota. Niistä voit askarrella kivan foliosuikan. Tässä poseeraa suikan malliksi monikulttuurisesti oletettu henkilö kissapetoeläinoletetun turkista oletetusti tehty suikka päässään.comment image

rtellinen

Riippumatta siitä onko nimimerkki “Snok”:n epäilykset aiheellisia tai ei niin, kyllähän se on päivänselvää, että tällainen sivusto ja jokainen sille kirjoittelija on tämän päivän suomessa kaivelun kohteena. Sitä asiaa on turha leimata “foliohattuiluksi”. On myös varmaa ettei tällaisesta kaivelusta jää mitään merkkejä, ei likeltä liippaavien mainosten muodossa, eikä muutenkaan, ellei sitten kaivelija tarkoituksella jätä “isoveli valvoo” puumerkkiään. Hermostuttaakseen, ärsyttääkseen, “rauhoittaakseen”, silkkaa ilkeyttään, muskeleitaan pullistellakseen, häiritäkseen tahi vain aiheuttaakseen mielenterveyden häiriöitä, kyylääjän mielestä väärin ajattelevalle kyyläyksen kohteelle. Neuvostoperinteiden mukaisesti, “punikkipentu on terve kun se leikkii” teknisillä vempaimillaan polpon virkamerkki taskussa.

Tuumaaja

Ei ole kyllä AMK:n tai MIT:n tasoista tietoa se, miten saa mainokset estettyä jos niitä ei halua.
Ollaan kuin uskovaiset , jotka silmä kovana katsovat hävytöntä ja loukkaavaa ohjelmaa, eivät vain osaa lukea ohjelmatiedoista minkätyyppinen informaatio on kyseessä esim. huumori ja kanavan vaihto on täysin tuntematon käsite.
Poyristyneinä sitten valittavat joka palstalla, kuinka heille epäsopivaa sisältöä kehdataan jakaa näin julkisesti.
Pitää ensin käsittää, että internet ja siellä palvelun tarjoajat ovat kuin suuri stasi, se valvoo ja kerää informaatiota 24/7/365. Mitä vähemmän ja valikoivammin sitä käyttää, sen vähemmän tietoa pääsee jakeluun ja muiden käyttöön.
Ensin pitää oppia kävelemään ennen kuin voi juosta.

Anonymous

Tässä on pointteja, täytyy myöntää.

PastoriNikulainen

Eläköön vapaus!
Aamen…