Uusruotsalainen räppäri epäiltynä Knivstan murhasta

Kuvakaappaus 2019-10-27 12-30-37.png
Ceesaulla oikeassa kuvassa vankilan t-paita päällä.

Tukholman pohjoispuolella sijaitsevasta Knivstan kylästä löydettiin pari viikkoa sitten 12.10. kuollut henkilö. Koiranulkoiluttaja oli aamutuimaan liikkeellä ja lenkkipolulla astelikin vastaan sitten kuollut mies.

Henkilössä oli näkyviä vammoja ja ruumista oli yritetty hävittää polttamalla. Poliisin mukaan ruumis, noin 25-vuotias mies oli tuotu paikalle kuolleena ja itse surmatyö oli tapahtunut muualla. Miestä oli ammuttu päähän, joka on  luultavasti kuolinsyykin. Saman päivän aikana tehtiin useita isoja poliisin iskuja ja ratsioita Tukholman ja Gävlen alueella. Gävlessä otettiin kiinni ainakin viisi henkilöää.
Poliisi etsii nyt tästä murhasta epäiltynä ruotsalaista räppärimuusikkoa Alex Ceesayta. Hän vaikuttaa Tukholman gangsteripiireissä, olletikin, että on räppäri. Huomattavaa on se, että hän on vasemmiston suosikkiräppäreitä, joista iltapäivälehdet ovat kirjoitelleet artikkeleita mitän räppärillä on vankilassa vaikeaa eikä pääse räppäämään.
Murhan taustoista ei ole toistaiseksi paljon tietoa, mutta Ceesay on tunnettu kovan luokan pikkugangsteri ja istunut useita kertoja vankilassa milloin mistäkin. Lähinnä aseellisista ryöstöistä ja sen sellaisista. Joskus 2016 keväällä hän julkaisi Kumlan vankilasta käsin räppijollotuksen ”Unelmia muurin takaa”. Kappaleessa lauletaan perusjuttuja, jotka ovat mieleen maahanmuuttajalähiöiden nuorille gangsterinaluille, eli systeemin vihaamisesta, gangsterielämästä ja sen sellaisesta.
Kumlan vankila-aikanaan Ceesay innostui selvästi hormooneihin. Hän meni vankilaan sisään 60-kiloisena lampaanjalkana, mutta tuli ulos toistasataakiloisena lihasjärkäleenä. Miehen pituus lisänä lihaksikkuuteen tekee vähintäänkin vaikuttavan vaikutelman.
Nyt Alex Ceesau on siis vangittu poissaolevana epäiltynä murhasta. Poliisilla ei tätä kirjoittaessa ole tietoa miehen olinpaikasta.
 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi FInland
Suomi FInland
27.10.2019 13:47

Toivottavasti jätkälle kehittyi treenaamisen ja hormonien ansiosta myös jättikokoinen sydän.
Sellainen kestää aikansa ja sanoo sitten poks.

Joku roti sentäs
Joku roti sentäs
27.10.2019 14:59

Siis AINA. Toistan vielä kerran, AINA, yksilö tekee henkilökohtaiset valinnat. Esimerkiksi huoneiston valitsemisessa, että valitseeko vankilan vai toisenlaisen asumistavan yhteiskunnassa. Meikää ottaa niin perkeleesti hermoon, kun joku syyttää vaikka ”kohtaloa” omista kohelluksistaan. Nämä sormitaiteilijat vaikuttavat olevan mestareita kun keksitään syitä omalle mitättömyydelle vaativassa yhteiskunnassa.

Särmääjä
Särmääjä
27.10.2019 15:04

Osas kyllä arvata millanen on tämä lehdistösssä mainittu ”ruotsalainen muusikko”.

Kari
Kari
27.10.2019 15:24

Miten ruumis voi astella vastaan?

Anonymous
Anonymous
27.10.2019 16:56
Vastaa...  Kari

Ruotsissa on kaikki mahdollista

John MacMunne
John MacMunne
27.10.2019 15:37

Iltasonta poisti pikaisesti kommentoinnit aiheesta.
Ps. kunnon roinailua vaan, jotta kivekset surkastuvat pikkuhiljaa ja ovat pian aivojen kanssa samaa kaliiperia…

rocky
rocky
27.10.2019 20:23
Vastaa...  John MacMunne

En kyllä uskaltaisi lyödä kummat tällä tyypillä on pienemmät.Muutoin ansioluettelon perusteella asylumilla suomeen ja SDP;n tai Virheiden ehdokaslistalle ääniharavaksi.

Anonymous
Anonymous
27.10.2019 16:45

Älkää kutsuko tuota idioottia muusikoksi kun sellainen se ei ole eikä tule. Muusikkp on sellainen kuin esim.Jim Pembroke tai Ruottista Abban ukot.

M
M
27.10.2019 17:42
Vastaa...  Anonymous

Lienee tullut tuokin liitetyksi koodikielen sanojen kunniakkaaseen perheeseen.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
27.10.2019 17:05

Uusruotsalainen ”viaton” käikälehän se siinä olla jöpöttelee.
Ilme on kuin juuri olisi käynyt banaanivarkaissa lähimmässä marketissa.
Amen.

Orpoo
Orpoo
27.10.2019 17:06

Wannabee gansta ja Puhelaulaja.

Osaako kuitenkaan edes kunnolla puhua?
Osaako kuitenkaan edes kunnolla puhua?
27.10.2019 17:53
Vastaa...  Orpoo

Muuhunhan noista ei ole. Hyvä ulkonäkö, mutta kun ÄO alle 70…

Miehinen Mies
Miehinen Mies
27.10.2019 20:01

Ulkonäkö ei hyvä, liian ruskea. Liian paljon pään alueella muistuttaa jotain afrikan… Ei poista bodaaminen ja hyvä vartalo noita neggatiivisia piirteitä.

Anonymous
Anonymous
27.10.2019 18:03

Ei jaksa ymmärtää, miksi ihmiset, joiden juuret ovat maissa joissa perusasiat eivät toimi, eivät saadessaan elää kehittyneissä maissa halua tehdä elämällään jotain parempaa kuin tätä. Sama ilmiö Yhdysvalloissa. On puhdasta vettä, on ruokaa, on perusinfra, sähkö, terveydenhuolto, lukutaito, mahdollisuus koulutukseen ja järkevään asumiseen (viimeinen ei kyllä Yhdysvalloissa mikään itsestäänselvyys). Mutta ei. Ei niin ei. Näille afrikkalaistaustaisille rikollisille länsimaissa pitäisi hankkia mahdollisuus suorittaa vankeustuomio ostopalveluna isien kotimaassa Afrikassa. Se voisi reipastaa halua pysyä kaidalla tiellä vastaisuudessa. Ja jos ei auttaisi, takaisin afrikkalaiseen vankilaan.

jippos123
jippos123
27.10.2019 18:38

Apina voi lähteä viidakosta mutta viidakko ei koskaan lähde apinasta. Näin se vaan menee.

Aappa
Aappa
27.10.2019 20:17

Jaa että sellasen lajityypin menestyjä tämäkin ruotsalainen ruotsalaismies – oi miten jänskää, sanoisi suvakki

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
27.10.2019 21:11
Vastaa...  Aappa

Suvakki tuskin sanoisi tässä kohtaa juuta tai jaata, vaan löhäisi reidet levällään
ja römpsä auki anomassa mustaa kyytä matunsa uuteen ”osoitteeseensa”.
Ilmaiset ateriat ja ilmaiset huarat!
Niitä on sittenkin olemassa, mutta ei kaikille ihmisryhmille.
Amen.

Sam Colt
Sam Colt
27.10.2019 20:58

”vankilassa ei saanut räpätä..”
Tietysti saa. Senkun räppää vaan. Eri asia tietysti, jos selvin päin ei huvita.
Mysteeriksi on minulle jäänyt, minkä takia joku sanoo räppääjää muusikoksi.
Ennen vanhaan niitä sanottiin sönköttäjiksi.

Juupeli
Juupeli
27.10.2019 21:52

Ihmettelen vaan sitä, että onko Ruotsalaisilla niin pirun hyvä psyyke kestäekseen kaikki nämä murhat, ja ampumiset mitä tapahtuu ympäri Ruotsin valtakuntaa päivästä toiseen. Vai onko kysymys ”puntaroinnista” killttien ihmisten typeryydesä.? Miksi Ruotsalaiset eivät perusta vastarintaliikettä.? Perustihan Ranskalaiset myös vastarintaliikkeen Braunau:n kasvattia vastaan, ja se onnistui osaltaan. Kyllä Ruotsi on järkyttävällä turvallisuustasolla omia kansalaisiaan kohtaan. Ruotsin Säpo on aivan täysi nukkekoti. Astrid Lindgren kirjassa (Peppi Pitkätossu) on kaksi Poliisia Kling och Klang, nämä herrat kyllä osaa edustaa Ruotsalaista tämän päivän yhteiskuntaa, ja Poliisia aivan täydellisesti
Olen myös miettinyt semmoista seikka, että koska vihervasemmisto alkaa järjestämään boikotteja VW-tehtaita kohtaan Wolfsburg:iin. Onhan koko VW-teollisuus Braunau:n kasvatin käsialaa, hän käski Ferdinan Porchen perustaa yhtiön joka edustaa, ja yhdistää kansaa. Myös kaikki moottoritiet (Autobahn) ympäri maailmaa on Braunau:n kasvatin täysin oma päähänpisto, ja nythän näitä autobahan verkostoja rakkennetaa ympärimaailmaa suuvaahdolla, koska tuo idea auttaa ihmisiä etenemään pikaisesti Pisteestä A-Pisteeseen-B.
Kakkihan sen tietää, että nykyninen Saksan-Liittokansleri Angela Merkel hajotti euroopan kansan rauhaiselon, ja kotirauhan vuonna 2015 kutsumallaan eurooppaan kaikki epäsikiöt jotka omaava aseita, ja huumeita, tämä on kylmä totuus. Agela Merkel on syntynyt Hamburg 17.07.1954. (Länsi-Saksa) Wikipediassa väitetään, että Merkelin perhe muutti Itä-Saksaan. Voin myös kertoa teille, että ei Itä-Saksaan noin vaan muutettu tuolloin koska Itä-Saksa oli, ja on ollut aina Neuvostoliiton hallinnassa tuolloin. Eli kyseesä oli Agela Merkelin isän tahto kommunistina päästä kommunistiseen yhteiskuntaan koska kommunismia ei hyväksytty Länsi-Saksassa määrättyyn pisteeseen..
Suurin inho minulla on Agela Merkelilä kohtaan se, että he (Kommunistit) teloittivat minun tyttöystävän Marinetta Jirkoskwsy Berliin muurilla 22.09.1980. Marinetta halusi vapauteen Itäisensaksan kahleista..Ennen kun Merkel valittiin liitokansleriksi, hän oli ollut kuullustelussa näittenn teloitteltujen ihmisten osalta. Angela Merkel ei tiedä ihmisten teloituksista mitään, koska väittää olevansa silloisen DDR:n kulttuuriministeri.?
Googlatkaa kuitenin : (Chronik der mauer). Sivustolta löytyy kaikki teloitetu Itä-Saksalaiset jotka halusivat lännen vapauteen.., Myös Agela Merkel on näitten edesmenneide telotuksen takana, vaikka itse ei sitä myönnä. Das var so unter den DDr.

Tommy the Who
Tommy the Who
27.10.2019 22:46

Hutisalo on varmaan jo myöntämässä turvapaikkaa tälle kultamunalle.

Elinkautinen
Elinkautinen
28.10.2019 01:08

Sen paidassakin lukee kahleet ja rikos. Rikososaaja, eimultitalentti.

Anonymous
Anonymous
28.10.2019 03:00

No ei räp paska muutenkaan musiikkia olekaan. Joten en yllättynyt.