Uusruotsalainen räppäri epäiltynä Knivstan murhasta

Kuvakaappaus 2019-10-27 12-30-37.png
Ceesaulla oikeassa kuvassa vankilan t-paita päällä.

Tukholman pohjoispuolella sijaitsevasta Knivstan kylästä löydettiin pari viikkoa sitten 12.10. kuollut henkilö. Koiranulkoiluttaja oli aamutuimaan liikkeellä ja lenkkipolulla astelikin vastaan sitten kuollut mies.

Henkilössä oli näkyviä vammoja ja ruumista oli yritetty hävittää polttamalla. Poliisin mukaan ruumis, noin 25-vuotias mies oli tuotu paikalle kuolleena ja itse surmatyö oli tapahtunut muualla. Miestä oli ammuttu päähän, joka on  luultavasti kuolinsyykin. Saman päivän aikana tehtiin useita isoja poliisin iskuja ja ratsioita Tukholman ja Gävlen alueella. Gävlessä otettiin kiinni ainakin viisi henkilöää.
Poliisi etsii nyt tästä murhasta epäiltynä ruotsalaista räppärimuusikkoa Alex Ceesayta. Hän vaikuttaa Tukholman gangsteripiireissä, olletikin, että on räppäri. Huomattavaa on se, että hän on vasemmiston suosikkiräppäreitä, joista iltapäivälehdet ovat kirjoitelleet artikkeleita mitän räppärillä on vankilassa vaikeaa eikä pääse räppäämään.
Murhan taustoista ei ole toistaiseksi paljon tietoa, mutta Ceesay on tunnettu kovan luokan pikkugangsteri ja istunut useita kertoja vankilassa milloin mistäkin. Lähinnä aseellisista ryöstöistä ja sen sellaisista. Joskus 2016 keväällä hän julkaisi Kumlan vankilasta käsin räppijollotuksen “Unelmia muurin takaa”. Kappaleessa lauletaan perusjuttuja, jotka ovat mieleen maahanmuuttajalähiöiden nuorille gangsterinaluille, eli systeemin vihaamisesta, gangsterielämästä ja sen sellaisesta.
Kumlan vankila-aikanaan Ceesay innostui selvästi hormooneihin. Hän meni vankilaan sisään 60-kiloisena lampaanjalkana, mutta tuli ulos toistasataakiloisena lihasjärkäleenä. Miehen pituus lisänä lihaksikkuuteen tekee vähintäänkin vaikuttavan vaikutelman.
Nyt Alex Ceesau on siis vangittu poissaolevana epäiltynä murhasta. Poliisilla ei tätä kirjoittaessa ole tietoa miehen olinpaikasta.