Autopaloja, autopaloja ja taas autopaloja. Lundissa poltettiin autoja sairaalan pihalla

Kuvakaappaus - 2019-10-29 12-06-55.png

Jos Uppsalaa vaivasi sunnuntaina autopalot niin Lundissa ne näyttävät jatkuvat tiiviisti. Kaupungissa on palanut toista sataa autoa keväästä alkaen.

Viime yönä vietettiin taas kunnon halloweeniä. Jos valtamedia osaisi kirjoittaa asioista se voisi sanoa esimerkiksi ”Uusruotsalaiset, aikuisten oikeasti tämä ei ole enää kivaa”, mutta koska se ei osaa, niin se ei sano. Meillä Pt-mediassa tämä on kivaa.
Sunnuntaiaamuyöstä poltettiin Linerossa sijaitsevassa autokatoksessa neljä autoa (kuva yllä). Koska katos sijaitsi aivan asuinkiinteistön yhteydessä oli leviämisriski asuinkiinteistöön ilmeinen. Palokunta kuitenkin tarjoili  jäykkää letkua ja sammutteli autot. 
Kun letku oli letkeä intouduttiin häiriköimään sairaalapotilaita puolen tunnin päästä aikaisemmasta palosta. Paikallisen terveyskeskuksen parkkipaikalle palopommitettiin ainakin kaksi autoa. Ei paha. Tässäkin palolaitos tottuneesti hoiti homman kotiin. Polisen
Lundissa on siis keväästä alkaen ollut todellinen autopaloepidemia. Kirjoitetaan joku päivä tästä hieman kattavammin.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Onko ruotsissa enää ajokelpoisia autoja vai onko kaikki saatu jo poltettua? Vaikka tässähän olisi loistava innovaation paikka autoteollisuuteen – palamaton auto.

Tuumaaja

Tuossa voi olla kytky. Jospa keharit eivät ole saaneet informaatiota siitä, että Saabin tekeminen onkin lopetettu ja uusinsinööreille ( polkupyöräkorjaajia) ei olekkaan tiedossa sitä suojatyöpaikkaa nimekkäässä autotehtaassa.
Ei ihme että turhauttaa kaikki se vaiva ja valehtelu, jotta on päässyt tänne pohjolaan.
Laitetaan kilpaileville merkeille sitten tuli hännän alle jotta Saabin tuotanto alkaisi uudelleen (älkää vain kertoko niille että se on myyty kiinalaisille, sitten losahtaa koko paskalaari nurin)..

Särmääjä

Varma alkavan talven merkki ja syksyn ja kevään ja kesän ja viikonlopun ja arjen ja loman ja no… Ruotsin ylipäänsä.

PM

Tonnehan pitäs ruveta rahtaamaan urakalla autonraatoja missä on Suomalaiset palovakuutukset, sais hyvät massit ja vakuutusyhtiöt kiittäs.

Ei helppoja punikeille

Sillä vain samalla vahvistettaisiin vasemmistolaisten valheiden uskottavuutta kun vasemmistolaiset voisivat viimeinkin aitojen todisteiden kanssa sanoa että ”niinhän me sanottiin, kaikki autopoltot olivat vain vakuutuspetoksia. MONIKULTTUURISSA EI VOI OLLA MITÄÄN VIKAA EIKÄ MIKÄÄN LIITY ISLAMIIN NÄNNÄNNNÄNNÄNNÄÄ kaikki oli vain suomalaisten rasismia ja fasismia!

ike

Aikaisemminkin joskus olen todennut että Yhdysvalloissa tiesivät ruotsin tilanteen paremmin kuin suomessa, jo vuosia sitten. Siihen aikaan kun Katainen oli pihalla kuin lumiukko sanoessaan että ruotsi on yksi turvallisimmista yhteiskunnista. Hän ei tosin maininnut että mihin hän ruotsia vertasi. Maailmassa on aika monta paikkaa jossa käydään sotaa.

Anonymous

Ensin palaa autot ja sitten…

KalleK

Poliisi tekee enää mitä tekee jos huvittaa, uskaltaa tai viitsii.
Ambulanssihenkilöstö tekee enää mitä uskaltaa.
Jne jne
Näin se Ruotsikin turmeltuu

Iivana julma

Miksi munaton kulttuuri on menettänyt karvansakin. Jos omaisi tehokkaan sarjatuli ”letkun” niin äänenvaimennin kiinni, yökiikari ja pusikkoon passiin. Sitten kun wannabe jihad-nuoret hiipivät molotovin koktailit käsissään niin naps vain ja ainakin yksi sissi vähemmän yhteiskunnan rasitteena.

Anonymous

Kuka tässä rupee sormi suussa tappamistaan vartoo. Meinaan, jotakin pitää alkaa kehitellä.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Abdullah

Joo me ola tulosa! Me tulla suora lento koko suku. Moni nuori mies. Me tulla nussima. Kela anta raha ja kaikki.

ike

Olen aina sanonut että tuo sarkasmi on vaikeaa, se voidaan ymmärtää väärin. Ehkä tätä julkaisua kuitenkin lukevat tavallista fiksummat ihmiset joten…

PastoriNikulainen

Kyllä tässä nyt nussitaan koko Ruotsia perseeseen, että paska haisee ja banjot soi.
Suvakit eivät vain vieläkään sitä haista.
Aamen…

Anonymous

Älä ole naiivi. Luulet sinisilmäisesti edelleenkin, että monikulttuurifanaatikot eivät tietäisi mitä ajamastaan ideologiasta seuraa.

Börje

Noin 80 % kansasta on monikulttuurifanaatikoita?
Kyllä hyvin monet Ruotsissa tietävät tasan tarkaan mitä tapahtuu, ja äänestävät lompakkonsa kautta. Kuten esimerkiksi vokkien omistajat, helvetin monet asianajajat, vartijointifirmojen omistajat jne jne. Plus tietysti kaikki matut.
Tyhmä normikansa tosin ei muuta juuri tee kuin katsoo SVT:n ohjelmia, lukee Aftonbladetia ja tietää että kannattaa olla hiljaa koska muuten voi saada rasistileiman joka saattaa johtaa täydelliseen katastrofiin eli työpaikka menee ja myös maine ja ystävät.

ike

Kyse on paljolti uutisoinnista. Eivät ruotsalaiset todellakaan tiedä missä mennään. Sama suomessa. Ei kymmenen auton tuhopoltto ylitä uutiskynnystä. Vielä parikymmentä vuotta sitten aika moni asia joka ei nyt ylitä uutiskynnystä (valtamediassa) olisi uutisoitu isoin otsikoin. Katsokaa vaan murhat ja ampumiset, pommit ym. Ensi vaaleissa muistakaa että tämän esimerkkimaan politiikkaa haluaa vihervasemmisto tänne. Oletteko samaa mieltä politiikan onnistumisesta. Kyseessä on ilmeisesti siedätyshoito. Kun epänormaalia tapahtuu riittävän usein siitä tulee uusi normaali. On tuota ikää niin onnekseni en enää ole näkemässä tuota totaalista katastrofia.

Nike Lauta

Katsokaapa Ruotsin menoa Tubest jimmie man kanavalta. Joakim Lamotte kiertelee haastattelemassa ihmisiä ongelma paikkakunnilla. Tässä Göteborg: https://www.youtube.com/watch?v=vD7dDKtu7RM

Allu Hukka

Tietenkään jimmie man kanavalla ei mainokset häiritse. Siitä on uuskommarit pitäneet huolen. 😡

Anonymous

***Ensilumi satoi, se on kivaa. Alan tsekkaamaan tonttuja.

ike

Kauas ei tarvitse mennä. Katso hallitukseen.

Motoristi

Tältä PT sivustolta pääsi (Hässleholm) poliisin ilmoitus-sivustolle. Nyt Kling, ja Klang ovat alkaneet vetämään kansalaisdialogiaa. Eli kansalaisilta kysellään sähköisesti Hässlehlomissa miten he kokevat turvallisuutensa kunnassa. Kysymyksiä on 14kpl, ja sitten on taas parikohtaa minne voi kirjoittaa omamielipiteen miten on kokenut tilanteen / asiat
Mikään kysymys ei liity autopaloihin saati sitten näihin jokapäiväisiin murhiin. Esim, kysymys Nro: 5. Häiritseekö mopot tai moottoripyrörät asuinalueellasi.! Nyt kun kysymyksiä on luotu tuohon malliin niin hyvin äkkiä saa sen kuvan, että Ruotsalaiset ovat syyllisiä kaikkiin murhiin, ja muuhun tuhoon. Poliisi viranomainen Ruotsissa pesee omat kätensä kansalaistensa hiellä noilla harhaan johtavilla kysymyksillä.
Kysymykset löytyy Polisen Hässleholm ..”Hässleholm polisen genomför medborgardialog på webben”

T

Olisi mielenkiintoista tietää poltettujen autojen prosenttimäärä koko autokannasta vuoden aikana.