Malmön kaupunki rahoittaa kommunistista järjestöä

Kuvakaappaus 2019-10-31 23-00-16.png

Luulitko, että kommunismi kuoli jossain 1990-luvun alussa? Silloin olet väärässä. Kuvassa Malmön Nuoret Vasemmistolaiset poseeraavat kuluvan vuoden alussa omalla Instagram-tilillään.

Kommunististen symboolien lisäksi järjestö saa Malmön kaupungilta 65 000 kruunua (6 044 euroa) vuosittaista apurahaa. Veronmaksajat toisinsanoen rahoittavat kommunistista totaali-ideologiaa ajavaa järjestöä. Joku voisi nyt tietenkin kysyä, että jos joku sattuisi ajamaan Natsi-Saksan aikaista kansallissosialismia niin miksi sellaiselle järjestölle ei voida myöntää samoilla perusteilla apurahaa?
 

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Stalin kääntyilee haudassaan…

Valtsu

Suomi otti Somalian kommaridiktaattorin lähipiirin Suomeen isännän kaaduttua, kuten Razmyarin neuvostoiskänkin. Kyllä se Stalin nauraa, että saatiinhan se Suomikin valloitettua.

fatwantarkistaja

Natsi-Saksa ei juurikaan ketään aseetonta tappanut, jos vertaa Neuvostoliittoon, saati kommunismiin. Eli rahat myönnetty ja iloiset kekkerit alkakoot.

tira

Aika härskiä vähättelyä tuo “ei juurikaan ketään aseetonta tappanut”. Aseellisen itsemurhanko nuo 6 milj. keskitysleiriläistä tekivät?

Los6666

kyllä!!! aate se uunitti euroopan 2M juutalaisesta 5M 👍 paha setä, mutta aivan pikkupoika verrattuna esim. kommari staliniin

KJ

Ei nyt liioitella tuon luvun kanssa, koska se on jopa yksityisten israelilaisten tutkijoiden mukaan vedetty mahdollisimman yläkanttiin ja onhan tuo luku muistiin jäävä. Mahdoton määrä. Mieti.
Koulussa historian opettaja joutui opettamaan minulle holokaustia. Tutustuttuani opettajaan, hän kertoi, kuinka ikävää on opettaa historiaa, minkä ovat kirjoittaneet voittajavaltiot.

fatwantarkistaja

tira Holodomor yksinään ajaa kirkkaasti ohi, jos lukuja väännellään. Kas tuo vähättelemäsi 6 miljoonaa on oikeasti 7 miljoonaa, mutta Ukrainassa tapettiin nälkään 14 miljoonaa.
Stalinin vainoissa tapettiin 70 miljoonaa.
Että pieniä on silakat joulukaloiksi, vaikka suuria nekin.
Eli natseille pitää nyt saada rahoitus. On muuten tasan 12-kertainen oltava, että on reilu peli, sen verran enemmän Stalin aseettomia tappoi.
Ja en tiedä sisältyykö Holodomor lukuineen noihin vainoihin jo ensiseltään, vaiko eikö. Fakin väliä, en ole historioitsija. Arvioista otettu tietenkin ne suurimmat hatusta heitetyt, ei mitään tylsiä keskiarvoja. Juutalaisiakin löytyi jonkun kellarista vastikään miljoona lisää, kerran pomsahti seitsemään miljoonaan. Siitäkään luvusta ei saa kiistellä, yhtäkään ei mennyt vähempää, taikka joudut Saksassa vankilaan.

fatwantarkistaja

Pikku juttu unohtui. Kommunismi tappanut 100 000 000 (sata miljoonaa), luultavasti aseettomia kaikki.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Stalinin_vainot
https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kommunismin_musta_kirja
https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/801/holokausti-teemaviikko_savenvalajan_pajassa Siinä puhutaan 5-7 miljoonaa juutalaista uunitetun, jostain muualta kuulin saman, eli se on totta se 7 miljoonaa, koska se on.

Lukeminen kannattaa aina

Ensinnäkin, Neuvostoliitto palautti leireiltä takavarikoimansa kortit vasta vuonna 1973 liittoutuneile. Kaikkia arviot leireillä kuolleiden määrästä ennen tuota ajankohtaa ovat siis arvailuja tai huhuja.
Vuonna 1978 YK laski kuolleiden määrät henkilökorttien perusteella ja sai määräksi 282 077. Siis ALLE 300 000 kaikilla leireillä, yhteensä. Ja kun se teki tarkistuslaskennan 1983 niin määrä nousi 373 468 henkilöön. Siinä olivat kaikki: homot, mielenvikaiset, kommunistit, jehovat, … Eivät siis VAIN juutalaiset.
Kannattaa etsiä dokumentit joista jälkimmäinen on allekirjoitetu Arolsonissa 31.12.1983, allekirjoittajana Butterweck.

sivusta seuraaja

Nuo lapset eivät edes tiedä mitä kommunismi tarkoittaa.Ehkä historian lyhyt oppimäärä toveri lenininin ja verisen isä aurinkoisen touhuista ensimmäisen ja toisen maailmasodan aikoihin voisi hieman avata aatteen perimmäistä tarkoitusta. Tosin väittäsivät sitä natsien propagandaksi koska Ruotsi aivopesee tehokkaasti nykysitä nuorisoaan.

Anonymous

Entisistä sosialistimaista kommunismi on lopahtanut, mutta länsimaissa se voi oikein hyvin. Se on vaan viherkaavussa piilossa.

Hauki

Nykyisellä vihersosialismin toteutuvalla linjauksella toisten rahat loppuvat parissa vuodessa.

Pirjo-mummo

Tässä kommunismista. Serkkuni kertoi, hän kun oli sota-ajan lapsi. Oltiin ja elettiin mm. Lapin sodan aikoja. Kaksi kertaa sieltä jouduttiin lähtemään evakkoon. Palattuaan hävitetylle kotiseudulle puolueaatteet kävivät välillä aika kuumina, ymmärrettävästi. Kun sitten serkkuni oli leikkinyt eri puolueaatteeseen kuuluvien lasten kanssa, vaikka oli kuulemma kielletty. Niin mummolaan/kotiin palattua siitä seurasi selkäsauna. Serkkuni kysyttyä syytä selkäsaunaan, vastaus oli, ettei sinne mennä, koska ovat kommunisteja. Mutta lapsi kun ei sitä ymmärtänyt eikä tiennyt mitä se tarkoitti. Kyllä minunkin lotta-äitini omasi Neuvostovihan ihan kuolemaansa asti. Sotaveteraani isäni ei taas sodasta paljon puhunut muuta kuin silloin, kun oli vähän “kaljoissa”. Kiitos Jumalalle, etteivät he ole enää näkemässä tätä Suomen alasajoa. Miten olemme tähän tulleet, että Raamattukin on haastettu oikeuteen. Tänään muistamme rukouksin Päivi Räsästä, hän on kuulusteluissa siteerattuaan Raamattua. Herra armahda meitä, niin kuin armahdit ja suojelit Suomea sodan myrskyissäkin. Näin saimme itsenäisen Suomen.

Nestori Lundahl

Aina vaan noita uneksijoita syntyy. Tosin jotkut varakkaampien perheiden kakarat pelkästään kapinoivat vanhempiaan vastaan kuten Nalle Wahlroos aikanaan.
Kuinkahan monessa maassa on kommunismia kokeiltu ilman sen suurempaa menestystä?
Missä on nähtävissä kommunistinen unelmayhteiskunta?
Kommunismi on utopia josta on käytännössä aina tullut dystopia.

Suomalainen mies

Niin surkuhupaisa kuin tämä jutussa kerrottu asia onkin, se edustaa vain pientä osa-aluetta isommassa kuviossa, jossa kyse on siis kommunismin etenemisestä yhteiskunnassamme.
PALJON SUUREMPI merkitys on ilmiöllä nimeltä kulttuurimarxilaisuus.
Kulttuurimarxilaisuus on “modernisoitu versio” perinteisestä marxilaisuudesta. Se sai alkunsa 1920-luvun Saksassa, kun joukko vasemmistolaisia yhteiskuntatieteilijöitä rupesi pohtimaan syitä siihen, miksi Euroopassa ei ollut tapahtunut vasemmistolaista vallankumousta, vaikka Marxin teorioiden mukaan niin olisi pitänyt tapahtua.
Selitykseksi keksittiin, että tavallisen ihmisen elämään liittyy monia “pidäkkeitä” jotka estävät häntä ryhtymästä mihinkään vallankumouspuuhiin. Näitä pidäkkeitä ovat mm. perhe, kirkko, oma kotiseutu ja oma isänmaa. Tavallinen ihminen mieltää nämä asiat yleensä paljon tärkeämmiksi kuin marxilaisten antamat epämääräiset lupaukset “paremmasta tulevaisuudesta”. Niinpä tavallinen ihminen eikä mielellään halua riskeerata näitä tärkeämmiksi kokemiaan asioita ryhtymällä rettelöimään jonkun epämääräisen vision puolesta, johon hän itsekään ei kovin vahvasti usko.
Tämä yhteiskuntatieteilijöiden porukka (jota kutsutaan nimellä Frankfurtin koulukunta) päätyi siihen tulokseen, että on aloitettava systemaattinen työ näiden edellä mainittujen instituutioiden repimiseksi rikki ja niiden vaikutusvallan mitätöimiseksi. Sen jälkeen kun kansalaisilta on saatu poistettua näiden instituutioiden antama “konservatiivinen selkänoja”, on tie vasemmiston valtaannousulle avoin, koska juuri ketään ei ole enää sitä estämässä.
Ideana on siis marxilaisen vallankumouksen toteuttaminen “pitemmän kaavan mukaan” eli pikku hiljaa hivuttamalla ja kulttuurin kautta edeten. Pyritään siis vähä vähältä muuttamaan yhteiskuntaa ja siinä vallitsevaa asenneilmapiiriä vasemmistomyönteisempään suuntaan – samalla kun perinteiset konservatiiviset näkemykset ja toimintatavat pyritään leimaamaan vanhanaikaisiksi, vääriksi ja jopa naurettaviksi. (Juuri tästä tulee tuo nimi “kulttuurimarxilaisuus”. Tosin kulttuurimarxilaiset itse eivät milloinkaan käytä tätä sanaa, vaan he suosivat termiä “kriittinen teoria”, joka ympäripyöreydessään vaikuttaa sopivan “harmittomalta” heidän tarkoitusperiinsä.)
Yksi keskeinen toimintastrategia näillä kulttuurimarxilaisilla on “oman väen” saattaminen yhteiskunnan avainpaikoille, mistä käsin nämä sitten pystyvät vaikuttamaan asioihin paljon tehokkaammin kuin tavallisen rivikansalaisen asemasta. Kaikkein selkeimmin tämä pyrkimys on näkynyt valtamedian toimittajien kohdalla. Kulttuurimarxilaiset ovat käytännössä ottaneet jo isot suomalaiset mediatalot haltuunsa – ja tämä sitten näkyy näiden lehtien ja tv-kanavien sisällössä hyvin selvästi.
Toinen erityisen haluttu kohde ovat erilaiset opetus- ja viranomaistehtävät. Tälläkin saralla he ovat edenneet jo pitkälle, mistä kuvaavana esimerkkinä voidaan mainita erilaisten vihervasemmistolaisten teemojen leviäminen kouluopetuksen sisältöön. Samoin myös oikeuslaitoksen piirissä tämän ideologian ajaminen on edennyt varsin pitkälle, mistä kertovat korutonta kieltään viimeaikaiset poliittiset oikeudenkäynnit ja niissä annetut oudot tuomiot. Samaa todistavat myös lainsäädäntöömme viime aikoina ujutetut marxilaiset näkemykset (kuten “kiihotus kansanryhmää vastaan” tai juuri nyt tekeillä oleva “vihapuhelainsäädäntö”, joka käytännössä on lähes suora kopio Neuvostoliitossa sovelletusta oikeuskäytännöstä). Merkille pantavaa onkin, että näitä lakiuudistuksia tehtäessä on nojauduttu nimenomaan vasemmistolaisten ja jopa äärivasemmistolaisten “asiantuntijoiden” näkemyksiin.
Kuuluisat “1960-luvun radikaalit” olivat ensimmäinen näkyvä merkki kulttuurimarxilaisuudesta. Tuossa vaiheessa kyse oli vasta pienestä marginaaliporukasta, mutta sinnikkäällä ja pirullisen taitavasti toteutetulla työllä he ovat pystyneet kasvattamaan porukkaansa ja vaikutusvaltaansa vuosi vuodelta – jopa niin paljon, että muutamilla yhteiskunnan osa-alueilla heidän näkemyksensä ovat nousseet jo valtavirran asemaan, ja muiden pitää sitten alistua tähän.

Kommunistinen tasavalta suomi

Tuo oman väen kiinnittäminen / betonoiminen elinikäisiin virkoihin sekä avustusjärjestöihin on niin totta. Esim lastensuojelussa on tälläisiä pilvinpimein. Sekä kela ja oikeusistuimet.

fatwantarkistaja

Jes! Olenkin pohtinut, että mitä hittoa se kulttuurimarxilaisuus oikein on ja guuglettanutkin. Mitään siitä tajunnut, paitsi tuon mädätysosion monilla aloilla, koulutuskin taitaa kuulua niihin. Nyt tuli niin selvää tekstiä, että sopisi oppikirjaan, taikka Paavolle artikkeliksi. Tajusin lopulta. Kiitos kovin.

Anonymous

Ahh kaiholla muistelen kun naapurissa oli kommunismi ja sen ihanat serkut prostituutio ja korruptio.

yhh

Ja nyt se kaikki on täällä.

Anonymous

Olisi tosiaan mielenkiintoista, miksi kommunistinen poppoo saa yhteiskunnan tukia jos samaa tukea ei myönnetä kansallissosialisteille.
Aivan yhtä hyvin kuin kommunismi voidaan yrittää irrottaa eri ihmisryhmien vainoista, sama voitaneen tehdä myös kansallissosialismille.
Yhteiskunta nimittäin ei elä kovin pitkään, jos sen moottorina on ihmisryhmien vainoaminen. Poliittisen järjestelmän yhteiskunnallisen asioidenhoidon todellinen voima on aivan muualla. Sama pätee myös kansallissosialismiin.
Ihan samalla tavalla kuin joku kehtaa nykypäivänä julistaa olevansa kommunisti, niin vastaavasti kansallissosialisti voi tehdä saman.
Kommunismin suurin heikkous on vapaamatkustus.

Antakaa meille meidän jokapäiväiset Canada Goose- jakkumme

Kommnismia parhaimmillaan:
Uusia vaatteita haluavat kemamut lähtivät isolla porukalla ryöstämään urheiluliike Länna Sportia Tukholman Huddingessa:
https://www.expressen.se/nyheter/pagaende-ran-mot-varuhus-i-huddinge/

Suomi Finland

“Suomalaista yhteiskuntaa ei uhkaa Putin eikä pakolaisaalto; maahanmuutto- ja venäläisvastaisuus johtuvat pitkälti siitä, että on tarvetta löytää jokin syntipukki arkielämän vaikeutumisesta kumpuavalle ahdistukselle. Suurin uhkamme tulee sisältä päin, eriarvoistumisen ja keskinäisen luottamuksen rapautumisesta.”
“Eriarvoistumisen uhka on maailmanlaajuinen. Ranskalaisen taloustieteilijän Thomas Pikettyn mukaan koko länsimainen maailma on menossa kohti 1800-luvun yhteiskuntaa, jota hallitsi pieni koroilla ja perinnöillä elävä eliitti. Työllä ei enää vaurastu entiseen tapaan.”
Iltalehdessä kirjoitellaan tällaisia. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/29fb09a7-b89f-42ae-8eb2-401c7654e5e3
Yksi syy mainitaan siihen, mikä olisi huolestuttavan kehityksen takana:
“Kaupungistumisen ja väestön ikärakenteen muutoksen seurauksena”
Avataanpa asiaa hieman. Jutussa siis annetaan yksi syy siihen, mikä aiheuttaa yhteiskuntamme ongelmat. Tuoko syy se muka on? Ja luonnollisesti kerrotaan ne syyt, jotka eivät ainakaan ole kehityksen takana. Tuo maininta on mukana ainoastaan sen vuoksi, että halutaan nimenomaan mainita pakolaisaallon olevan syiden ulkopuolella, on tietysti se, että jos sen jättäisi pois, voisi saada suvakeilta vihaisia yhteydenottoja.
Mutta onko se, ettei pakolaisaallolla ja siirtolaisuudella ole mitään tekemistä yhteiskunnan negatiivisen kehityksen kanssa täällä Suomessa itse asiassa lainkaan totta?
Jos Pauli Vahteron tekemät laskelmat siirtolaisten talousvaikutuksista ovat lähelläkään oikeaa, on raskas vale väittää, ettei asialla ole mitään muuta tekemistä minkään ongelman kanssa vaan syntipukkius on vain rooli. Ja sama pätee kehitysapuun. Sen summahan on noin miljardi euroa vuodessa. Kehitysavun hyödyllisyyttä ei ole mitenkään osoitettu vaan sen puolustajat lähinnä esittävät väitteitä, että kehitysavulla on suuria positiivisia vaikutuksia. Mitään käytännön näyttöä ei kuitenkaan anneta.
Ja väite siitä, ettei pakolaisaalto uhkaa suomalaista yhteiskuntaa kokonaisuutena, voi vielä tällä hetkellä pitää paikkansa. Osaa yhteiskunnasta se kuitenkin jo uhkaa. Tällä hetkellä vanhukset jäävät jo heitteille ja se tapahtuu varojen puutteen vuoksi.
Moraaliposeeraus jota pakolaisten kohdalla vihervasemmistopoliitikkojen toimesta mielellään tehdään on täysin perseestä. Kaikki nykyiset päättäjät, jotka antavat asioiden jatkuvan nykyisellään ovat tilanteeseen syyllisiä. Vanhukset uhrataan, mutta sitten haukutaan maahanmuuttovastaisia rasisteiksi. Mitä helvetillistä tekopyhyyttä tuo onkaan? Miten miljardeja sysätään siirtolaisille ja vanhukset jätetään oman onnensa nojaan? Ja sitten itketään jotain paskaa käyttämällä termejä ‘vastakkainasettelu’, ‘rasismi’ ja ‘suvaitsemattomuus’. Kertokaa joku viisaampi, mitä tekemistä suvaitsevaisuudella tai suvaitsemattomuudella on tekemistä meidän maamme nykyisiä vanhuksia kohtaan.
Keskinäinen luottamus rakoilee. Mistäköhän johtuu?

Suomi Finland

“Kertokaa joku viisaampi, mitä tekemistä suvaitsevaisuudella tai suvaitsemattomuudella on tekemistä meidän maamme nykyisiä vanhuksia kohtaan.”
Piti olla:
Kertokaa joku viisaampi, mitä tekemistä suvaitsevaisuudella tai suvaitsemattomuudella on kohtelulla, jonka saavat osakseen meidän maamme nykyiset vanhukset.

Pottunokka

Tuo mainitsemasi tekopyhyys maustettuna kantasiomalaisten aliarviioimisena sen suhteen, että niitä/meitä pidetään tyhminä kun emme ns sulata sitä mitä paskaa meille syötetään poliittisen korrektiuden nimissä. Eli poliitikot ja valtamedia määrittävät mitä uskomattomimpien agenda otsikoin, miten niiden jotka vastustavat sitä mitä esim ruotsissa tapahtuu. Kuten on mainittu raamattu on haastettu oikeuteen, sansnvapautta ollaan karsimassa jne. Ärsytti melkoisesti esim että joku näkee vaivaa, kun poliisilla on suomen lippu virkapuvussaan. Ajattelun heti että tähänkö on todella tultu. Kaikki mikä liittyy isänmaallisuuteen on maalitettavissa. Ihan pimeätä menoa.

Suomalainen mies

Tämä mitä kirjoitat, liittyy oleellisesti tuohon kulttuurimarxilaisuuteen, josta minä tuolla edellä kirjoitin pitkähkön kommentin.
Eli kulttuurimarxilaisten pyrkimyksenä on muuttaa yhteiskunnassa vallitseva ilmapiiri ja arvomaailma sellaiseksi, että ainoastaan vasemmistolaiset näkemykset ja tulkinnat ovat “sallittuja” ja “hyväksyttäviä” – ja vastaavasti perinteiset konservatiiviset näkemykset ja toimintamallit leimataan “sopimattomiksi” tai jopa suorastaan “rikollisiksi”.
Tämä on sitten johtanut käytännössä aivan älyttömiinkin tilanteisiin, kun jopa ilmiselvän tosiasian ääneen lausumisesta on tullut “sopimatonta” tai suorastaan “lainvastaista”. Erityisesti kristittyjen keskuudessa ovat hämmennystä herättäneet tilanteet, joissa jopa Raamatun opetuksiin viittaaminen on pyritty leimaamaan “sopimattomaksi” ja “vääräksi”. Ja entistä suurempaa on hämmennys ollut, mikäli tämä leimaaminen on tapahtunut jonkun piispan tai papin toimesta.
Eikä tilanne ole edes tiedemaailman puolellakaan helpompi, sillä sama tauti on levinnyt myös sinne. Jopa täysin pseudotieteellistä humpuukia levitetään yliopistotason tutkijoidenkin keskuudessa, ja heidän sitten edellytetään ryhtyvän itsekin toistelemaan tätä samaa humpuukia. Ja mikäli et tähän suostu, työsi rahoitus loppuu siihen paikkaan.
Kaikki tämä mielettömyys tähtää yhteiskunnan “moraalisen selkärangan” murtamiseen ja yleisen sekasorron lisäämiseen. Kun tämä on saatu aikaan, on vasemmiston helppo ottaa valta kokonaan itselleen, koska kukaan ei uskalla enää ryhtyä heitä vastustamaan.

jarnor

Strateginen ydinpainopiste tulisi olla kuinka saada kahlittua tuota viherfasismia ja kulttuurimarksismia. Olemme ajautuneet kuilun reunalle jolta voidaan luisua nopeassa tahdissa rotkoon. En pidä mahdottomana että tapaus räsänen katkaisee kamelin selän ja joku uskovainen porukka/ ryhmä ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Jos näin tapahtuu en tunne pienintäkään sympatiaa vainoajaa kohtaan van tuo kapina on heidän politiikalla itse aiheutettu.

M

>Malmön kaupunki rahoittaa kommunistista järjestöä
Yllättyneitä ovat:


PastoriNikulainen

Aivopieruilla pestyjä aivopesun uhreja lipun takana,
Saunantaakse ja heti!
Amen.

HINNI-TÄTI

Jopas on hattiivattijärjestö ommellut nätin lipun.
Tämän lipun väreissä legendaarinen Che Guevarakin lähti 1966 vallankumouskavereitten kanssa toteuttaan Boliviaan maareformia tietämättään, että maaformi oli jo suoritettu.
Vähän sama kuin nykyisin Suomessa Niuvanniemen vankimielisairaalan tyypit lähtisi vapauttaan Pohjanmaata IKLn vallasta.
Nykyisin horoskooppimerkit Kauris ja Oinas yhtyy tähtikuvioissa, joten kaikenlainen kuuhuulluus tulee näkyyn käytännössä.
Natzeista puheenollen, hehän ei hirveästi apurahoja kaivanneet. Saivat ilmaan jopa kehittämänsä huipputeknogisen ns. Lentävä-Siipi hävittäjänkin. Jenkithän kopsavivat tämän piirustukset sotasaaliina ja nyt vasta 70 vuotta myöhemmin 2000 luvulla USA sai retro-Lentävän Siiven ilmaan. VAU!!
Tv-kanavilla pyörii Natzien Jättimäiset Rakennusurakat- tv-sarja. Odotan mielenkiinnolla tv-sarjaa uus-natzien jättimäiset rakennusurakat tv-sarjaa.
Olkoon tämä paatoksillinen päivitys kunniainosoituksena kaikille niille perunanviljelijöille, joiden päänuppia ei ole sekoitettu millään uskonnollisella tai poliittisella hölynpölyllä. Keväällä istutetaan, syksyllä kerätään sato ja talvella syödään. Aivan vitun yksinkertaista ja helppoa.

Suomi Finland

Minä tykkään odottamisesta kovasti. Sen tehden odottelen tv:n sarjaa nimeltä ‘Muslimien jättimäiset rakennusurakat’.

HINNI-TÄTI

Meillähän isänmaallinen siipi hehkuttaa kristillisyyttä, vaikka 97% tuskin on edes lukenut raamattua. Perunan viljelyyn riittää istutus ja sadonkorjuu… toimii älyttömän hyvin ilman minkään uskonlahkon teologiaa. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/28/tieteen-ahdinko-muslimimaissa

seant

Näille vasemmistolaisille käy kuten Iranissa, siellä he olivat ajamassa shaahia pois. Sehä alkoi vasemmisto-opiskelijoiden touhusta. Ylessä oli n. 10 vuotta vallankumouksen jälkeen juttu, jossa näitä samoja haastateltiin, siinä he suoraan kertoivat, ettei he haluneet pappisvaltaa, vaan kaikki meni heidän kannalta paljon vielä huonommaksi.

Suomi Finland

Tästäkö on syntynyt sanonta: ‘miten meni noin niinkuin omasta mielestä?’?
Ko sanonta kyllä sopii melkoisen hyvin tässä yhteydessä.

Anonymous

Muutamia iranilaisia jotka elää Suomessa olen tavannut. Ja ne kaikki kaipailee sitä saahilaista aikaa takaisin. Nykymeno Iranissa on perseestä. Tätä mieltä ovat.

Anonymous

Väkivalta punaista fasismia vastaan on itsepuolustusta.Liian kovia otteita EI ole.

h44

Kovin ovat valkonaamaisia ja ilmeisesti feministejäkin, ilmeisen tiukka intersektiolokero.

KJ

Mun on hyvin vaikea uskoa tuota kuvaa oikeaksi.

HINNI-TÄTI

En minäkään aikanaan olisi uskonut että maailma muuttuu näin radikaalisti. ilmasto muuttuu, ihminen voi muuttua, mutta hulluus on ikuista. comment image?1499719462