SKE:n kummalliset sekavuudet saivat päätöksen

Suomen Kansa Ensin-puolueen kummallinen käymistila sai nyt lopulta päätöksen kun Pirkanmaan käräjäoikeus vahvisti, että puolueen laillinen puheenjohtaja on jatkossa Riikka Salmi eikä Marco de Wit.

70456549_115606386500892_5496737362039799808_nPuolueen sisäinen käymistila alkoi vuosi sitten, jonka jälkeen yhdistyksen sisällä ollaan lähinnä riidelty. Puolue ajautui lopulta tilaan, jossa kukaan ei tiennyt mistä oli kyse.
Erimielisyyden aikana puolueessa oli kaksi leiriä, joista toinen kannatti aiempaa hallituksen päätöstä, jonka mukaan de Wit oli puheenjohtaja kun taas toinen pooli kannatti tuoreempaa päätöstä, jonka mukaan Riikka Salmen johtama hallitus on lainvoimainen.
Käräjäoikeuden päätöksellä hommalle saatiin piste. Toivottavasti puolueen rivit ovat selvät, sillä nyt on näytön paikka.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansalainen
Kansalainen
31.10.2019 16:42

Eihän noita enää kukaan äänestä.Marco olisi ollut ainoa oikea puheenjohtaja.Surkeata sakkia,vähän kuin Siniset.

Mummeli 62
Mummeli 62
31.10.2019 17:27
Vastaa...  Kansalainen

Olen samaa mieltä kanssasi !!!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
31.10.2019 17:53
Vastaa...  Kansalainen

Olisi sitten asettunut ehdolle ja olisitte häntä äänestäneet. Itse hän puolueensa hylkäsi, turha sitä yrittää muuksi muuttaa.

Sari Heinonen
Sari Heinonen
31.10.2019 18:16
Vastaa...  Kansalainen

Samaa mieltä.

Levis
Levis
31.10.2019 17:11

Olihan se välillä aika säälittävääkin katsoa sitä Witin touhua, kun hän provosoitu jokaiselle huutelijalle. Kyllähän maailmaan ääntä mahtuu ja olisi vaan keskittynyt toripuuhissaan kertomaan asiaansa vielä suorasukaisemmin, vaikka olihan se sitä kyllä välillä, mutta keskittyi lopulta liikaa huutelijoihin. Ehkä näin on parempi.

Minä
Minä
31.10.2019 18:15
Vastaa...  Levis

Aika samantekevää. Ei tuolla puolueella ole enää mitään mahdollisuutta menestykseen. Se on jo kuollut puolue.
Jos tuo porukka, joka nyt hallitsee haluaa politiikkaan, pitää luoda nimeä ensin ja sitten ponnistaa sillä vaaleihin. Tuo puolueen kaappaaminen ei johda mihinkään. Ei se puolue ole mitään ilman keskeistä henkilöä, johon puolue henkilöityy. Kun se kaapataan, on se arvoton. Riitelivät sen rikki.
Oltakoon de Witin touhuista mitä mieltä vaan, niin tuo puolueen mahdollinen tulevaisuus on hänen myötä mennyttä. Tuskin siitä olisi isoa koskaan tullut, mutta se vähänkin meni jo.

Sari Heinonen
Sari Heinonen
31.10.2019 18:42
Vastaa...  Minä

SKE oli yhtä kuin Marco, nyt ei enää yhtään mitään.

Anonymous
Anonymous
1.11.2019 12:24
Vastaa...  Minä

Parasta noissa roippeissa on se, että eivät ole sotkemassa persujen toimintaa.

T
T
31.10.2019 17:16

Ulkopuolisen näkemys ske:stä: Vaikka intoa näyttää olevan hyvinkin paljon, järkevä toteutus on absurdin huono. Jää sellainen kuva että mennään vain hurmoksellisella tunteella ja aatteen palolla, ikäänkuin jossain uskonnollisessa lahkossa, jossa on ajatuksena että kunhan aate on hyvä ja intoa on niin vapahtajan toinen tuleminen on varma.
SKE on esimerkki miten asioita ei missään nimessä kannata kansallismielisten tehdä.

T
T
1.11.2019 09:29
Vastaa...  T

Ja, ideologisesti olen lähempänä De Wittiä kuin Halla-Ahoa, joka on esimerkki miten asiat tulee tehdä oikein.

Puolueellinen
Puolueellinen
1.11.2019 15:07

Minä taas kannatan Kyrpien Takatalvea.

Tuumaaja
Tuumaaja
31.10.2019 17:37

Marco De Witt Oli hyvin despootti persoona, kenenkään muun ääni tai ajatus ei merkinnyt mitään. Ennen eduskuntavaaleja ainoa asia mitä hän nosti esille oli puoluetuki, todennäköisesti olisi laittanut omaan plakkariin kuin Soini konsaan jytkyn jälkeen.
Puoluekokous oli tahallaan amnipuloitu nin, että marko ja hänen vasen käsi valittiin omalla piirillä johtajaksi, osalle ei annettu mahdollisuutyta vaikuttaa asiaan jooloin eitullut täysvaltaista päätöstä, puoluekokkous oli täysi farssi ja lainvastainen.
Kentällä Marco on hyvä öyhöttäjä ja provosoija/provokaattori, näkyvyys ja kuuluvuus on taattu.
Kuitenkin Marco ajoi miinaan alkaessaan puolustamaan Gleb Simanovia, ukrainainan Donetskista kotoisin olevaa äärijuutalaista aatetta ajavaa bussikuskia, vaikkakin tämä toimi oikein olla päästämättä kyytiin somaleja joilla ei ollut virallista matkalippua esittää/ maksuhaluja matkasta.
Myös Lokka ja Wiik ovat ajaneet samaan miinaan, vaikka kehuvat että Asyl tarkistaa aina lähteiden taustat ja motivaatiot, ei kuitenkaan tässä tapauksessa.
Toivottavasti SKE nyt alkaa toimia kuten puolue ja ajaa kansan asiaa oikein motiivein. Kenttäpuolelle vain tarvittaisiin Marcon kaltainen mutta selkeäsanainen ja taitava sanankäyttäjä näkyvyyden ja kuuluvuuden takaajaksi.

Juuso Karhu
Juuso Karhu
31.10.2019 23:01
Vastaa...  Tuumaaja

”Kuitenkin Marco ajoi miinaan alkaessaan puolustamaan Gleb Simanovia, ukrainainan Donetskista kotoisin olevaa äärijuutalaista aatetta ajavaa bussikuskia, vaikkakin tämä toimi oikein olla päästämättä kyytiin somaleja joilla ei ollut virallista matkalippua esittää/ maksuhaluja matkasta.”
Siis sinun mielestäsi saa kohdella väärin ihmistä, kun hän on sinun kanssasi eri mieltä jostakin? Tai jos hän ei ole syntyperäinen suomalainen? Taidat olla suvakki.

Jaaha
Jaaha
31.10.2019 23:29
Vastaa...  Tuumaaja

Kuka tahansa vähääkin kunniallinen ihminen on vähintään sen verran despootti, ettei anna painoarvoa selvästi kunniattomien ihmisten typeryyksille. Ja kuka tahansa, joka kannattaa tuollaista hajottamista ja mädättämistä, jota Marcon porukkaa vastaan on tehty (siis täysin riippumatta siitä mitä mieltä Marcon porukasta edes on) tuskin on kovin kunniallinen henkilö. Oli sitten mitä mieltä tahansa Marcon toiminnasta, tarvitaan aikamoinen annos kunniattomuutta ja taipuvaisuutta itsehuijaukseen vääntää minkäänlainen tuon puolueen sabotointi jollakin tapaa isänmaalliseksi tai kuuntelemisen arviseksi toiminnaksi.

HenkkaR
HenkkaR
3.11.2019 00:57
Vastaa...  Tuumaaja

”Kuitenkin Marco ajoi miinaan alkaessaan puolustamaan Gleb Simanovia, ukrainainan Donetskista kotoisin olevaa äärijuutalaista aatetta ajavaa bussikuskia, vaikkakin tämä toimi oikein olla päästämättä kyytiin somaleja joilla ei ollut virallista matkalippua esittää/ maksuhaluja matkasta.”
Jos Gleb Simanovista saat ”äärijuutalaisen aatteen ajajan”, niin sellaisia sitten lienee valtaosa myös Glebin potkujen kannalla olleista suvakeista. On silloin vain hyvä että muilta osin järkevää ”äärisiionistia” puolustetaan kusipäisempiä ”äärisiionisteja” vastaan.
Parasta olisi pysyttäytyä asiakeskeisyydessä, eli puolustaa ja antaa kunnia puolustajille niissä asioissa missä on toimittu oikein ja jouduttu siitä hyökkäyksen kohteeksi, ja mahdollinen kritiikki antaa sitten erikseen siihen aihetta antavista asioista, ja mielellään käyttää vielä lisäksi pelisilmää siinä kannattaako kaikkiin paheisiin edes puuttua merkittävien hyvyyksien ja hyvyyksistä aiheutuneiden vääryyksien rinnalla.

Ei kai täälläkin...
Ei kai täälläkin...
31.10.2019 17:58

Käymistilassa? Missäköhän olen kuullut sen sanan ennen… ai niin… sehän oli se mellakkaa edeltävä eskaloitumisprosessi.

Nähtyon
Nähtyon
31.10.2019 20:37

Ske on kuin nykyinen MV-media täysiä hörhöjä.
Tässäkin nykyinen toimittaja mv:stä itkee verta kun ählämi on ammuttu.
https://mvlehti.net/2019/10/31/israelilaissotilas-tappoi-15-vuotiaan-aseettoman-pojan-kuukausi-vankeutta-video/
Eikä ole päivää milloin putkonen ei itkisi rakkaiden muslimiensa puolesta, muuttaisi suoraan syyriaan nuolemaan nuolemaan terroristejaan..

susirajalla
susirajalla
31.10.2019 21:38
Vastaa...  Nähtyon

Et kai se vaan ole koiraslotta Thorsti siinä vinkumassa, ajatusten Mätäoja joka kävi silloin tällöin kännissä häiriköimässä MV:ssä. Yllättävän hyvin Janus on MV.tä luotsannut, Nato- ja matuvastainen linja pitää eli asia on okea edelleen.Ei vieraita joukkoja Suomeen, Witin porukka oli pieni ja äänekäs, ja sai sekaannuksestaan huolimatta paljon medianäkyvyyttä ja poretta aikaan. Liekö sinne ujutettu hajottajia. Porukka nostatti kuitenkin pakolaisvastaisuutta ja oli aina kivenä kengässä matuttajille.

Anonymous
Anonymous
1.11.2019 12:30
Vastaa...  Nähtyon

Eikö tuo Janus Putkonen majaile Venäjän laittomasti valtaamassa Itä-Ukrainassa? Omituinen poukkoilija. No, eihän etnistä taustaansa pääse karkuun.

HenkkaR
HenkkaR
3.11.2019 01:20
Vastaa...  Anonymous

”Eikö tuo Janus Putkonen majaile Venäjän laittomasti valtaamassa Itä-Ukrainassa? Omituinen poukkoilija.”
No mitä hän on poukkoillut? Kyllähän hänen linjansa on täysin johdonmukainen ja vakaa, ollut jo Verkkomedian ajalta asti. Itä-Ukrainan kansantasavaltaa hän on kaiken aikaa puolustanut. Kuten minäkin.
Alue ei ensinkään ole Venäjän valtaama vaan paikallisten separatistien, joita Venäjä tukee kyllä, ja joka on yhtä laitonta. Toisekseen, valtaus on laiton vain lakiteknisesti. Laiton siis siksi koska Nato ja EU ehtivät ”vallata” koko Ukrainan – siis vaihtaa laillisen Janukovytšin hallituksen verisellä laittomalla, USA:n suurlähetystöstä johdetulla aseellisella vallankaappauksella, ja asettaa sätkynukkensa Poroshenkon valtaan – ennenkuin paikallisväestö itäosissa ehti puolustuskannalle. Moraalisesti katsoen siis itä-Ukrainan separatistien alue (=”Venäjän valtaama”) on todellisuudessa ainoa jossa on de facto laillinen hallitus.
Asia on toki nyt kääntymässä ja rikkonainen tilanne korjaantumassa, kun sinne on saatu uudestaan kansan äänestämä presidentti, Zelensky.

Neutraali uutinen
Neutraali uutinen
2.11.2019 12:36
Vastaa...  Nähtyon

Ihan tavalliselle uutisellehan tuo linkin uutinen näyttää. Mitään itkua ei tuossa näy. Kerrotaan, miten Israelin armeija on toiminut. Uutinen on kunniaksi Israelin armeijalle ja etenkin sen sekä Israelin johdolle, kun se paljastaa, että maahan tunkevia palestiinalaisterroristeja ammutaan vasta aiheesta. Jos toisin menetellään, eli jos aseetonta teiniä satutaan ampumaan ennen kuin hän on edes päässyt raja-aidan yli, sotilasta rangaistaan.
Uutinen on uskottavan rehellisesti kirjoitettu. Lähi-Idän asioita muualta kansainvälisistä medioista seuraavana en kylläkään niele puhetta kuolemantuomion mahdollisuudesta sotilaalle. Israelissa sallitaan kuolemantuomio vain yhdestä rikoksesta, kansanmurhasta tai sellaisen yrityksestä. Yksittäisen rajalla kiusaa aiheuttaneen nuoren hätiköity ampuminen ei täytä kansanmurhan yrityksenkään kriteerejä. Rajalla riittää asein yli yrittäviä ja yli päässeitä jatkuvasti, joten ei ole ihme, jos sotilaan liipasinsormi napsahtaa liian herkästi.
Kukaan ei mene Israelin raja-aidalle sotilaita härnäämään tietämättä vaarasta tulla ammutuksi, jos oma käytös vaikuttaa laittomalta ja terroristisessa tarkoituksessa tehdyltä. Palestiinalaisten veitset yleensä onkin aluksi piilossa ja ovat päässeet raja-aidan yli…

Nähtyon
Nähtyon
31.10.2019 22:01

Sinä se siis omaat myös puttosen kanssa halun nuolla muslimeita.
Luuleko vielä olevasi isänmaallien, et, sinä olet kokoomuksen rotta.

Jaaha
Jaaha
31.10.2019 23:23

Ei taida pitää ihan tarkalleen paikkaansa nämä väitteet. Käräjät päättävät asioista jotka ovat käräjöinnin kontekstissa päätettävissä. Se kuka on laillinen puheenjohtaja jossakin puolueessa ei ole käräjäoikeuden asia päättää, toki käräjäoikeus voi omien toimiensa puitteissa päättää kenet niissä puitteissa katsoo edustavan mitäkin.

Roope
Roope
1.11.2019 01:01

Mielenkiinto meni SKE.ltä ja SKE:stä, eikä nousua ole tiedossa. Ei tuosta ota erkkikään selvää. Porukka oli nopusukiidossa, mutta niin vain osasivat sössiä koko jutun.
Nyt sinne tarvittaisiin samanlainen tulissielu kuin marco, mutta puheen pitäisi olla sujuvaa ja muistinkin pitäisi pelata. Parannettavaa olisi kai ihmissuhteissa.

Tero Keinänen
Tero Keinänen
1.11.2019 02:12

Marco tuli tunnetuksi istuttuaan viikkoja kilpaa heikkaneexereiden ja punavihreiden pappien kanssa. Rohkea mies joka laittoi itsensä julkisesti likoon. Se ei rìittänyt, harmi. Nettisoturien tuki loppui samaan aikaan kun loppui lähetykset. BB hoitaa jatkot.

Entinen persujen äänestäjä
Entinen persujen äänestäjä
1.11.2019 08:36

Oikeudenkäynnit ovat edelleen käynnissä ja kansan tuki on edelleen Marco de witin takana. Pt-media taitaa olla joku persujen siionisti media joka vastustaa Trumppia ja Marco de wittiä. Persuhan ovat lopettaneet vaatimisen EUsta eroamiselle ja tuskin vastustavat edes maahanmuuttoa.

Lukija
Lukija
2.11.2019 12:57

Olet oikeassa siionismista. Olen itsekin siionisti. Israelilla on mielestäni täysi oikeus puolustaa rajojaan. Juutalaisvaltio saa olla olemassa, ja on aivan oikein, että Israel kieltäytyy ottamasta maahansa massoittain arabeja. Palestiinalaiset ovat juuriltaan oikeasti egyptiläisiä ja muita naapurikansojen jäseniä. Jasser Arafat keksi alkaa hyödyntää ns. palestiinalaisuutta, olihan alueella ollut tuo nimitys aiemmin. 1930-luvun Saksassa tiedettiin Palestiinan olevan juutalaisten maa. Siellä juutalaisvastaiset kantoivat kylttejä, joissa kehotettiin juutalaisia palaamaan takaisin Palestiinaan.
Muusta asiasta olen PT:n kanssa eri linjoilla, mutta kiva oli kuulla toimituksen näkemys. Olen siirtynyt Perussuomalaisten kannattajaksi (ennen liikkuva äänestäjä). Kannatan myös Trumppia. Kyllä makeasti nauratti, kun Trump viimeksi valittiin. Toivon mukaan sama toistuu. Demokraatit ovat riehuneet USAssa typerästi valinnan jälkeen ja paljastaneet epädemokraattisuutensa muutenkin. Ennen vaaleja he olivat ylpeitä maansa poliittisesta järjestelmästä ja vaalikäytännöistä. Vaalien jälkeen yritetään tuloksetta kaivaa jos mitäkin salaliittoteoriaa ja ulkovaltojen, etenkin Venäjän, vaalimanipulointia ym. Varmaan virkasyytehankekin kaatuu. Jos onnistuu, onnistuminen tulee kääntymään demokraatteja vastaan. Mielenkiintoista seurata…

Anonymous
Anonymous
2.11.2019 20:19
Vastaa...  Lukija

Trump on hauska hahmo ja vitsi, ei yhtään enempää. Paavon kanssa samaa mieltä ettei sillä ole todellakaan vitunkaan väliä kuka siellä on pressana. Mä en käsitä suomalaisia Trump kannattajia. Enemmän tykkään pornolegenda kelly trumpista

NN
NN
2.11.2019 13:26

Kyllä PS puolue pitkässä juoksussa on EU:ta vastaan, monet puolueen edustajat puhuvat julkisesti EU-vastaisesti, mutta Halla-aho on tuonut asiaan järjen strategian. Hänkään ei pidä EU:sta ja ymmärtää tietenkin kaikki EU:n itsenäisyyttämme ja itsemääräämistämme rajoittavat tekijät ja uhkakuvat, mutta Halla-aho on huomannut kansan aivopesuasteen olevan paha ja tietää enemmistön luulevan EU:sta eroamista katastrofiksi.
Brexit-uutiset ja Suomen kansan asennoituminen niihin todistavat hänen olevan oikeassa. Liian suuri osa uskoo tosissaan, että briteille koituu erosta harmia – tai jos he rikkaampana maana sattuvat erosta selviämään, pieni Suomi (Venäjän vieressä) ei voi selvitä. EU ei meitä auta eikä tuo oikeita etuja, mutta kansa ei ole valmis vielä eroamaan, siksi asiaa ei nyt ajeta. Kansa on tähän vielä liian ymmärtämätöntä. EU-eron näkyvällä ajamisella PS karkottaisi äänestäjiään.

Nähtyon
Nähtyon
1.11.2019 13:38

Siellähän se majailee.
Haukkuu Ukrainaa kun eivät anna neukkujen(venäläisten) tehdä maassa mitä haluavat, ei, putkosen mielestä Ukraina kuuluu ja on aina kuulunut venäläisille.
Eli voinee odottaa mitä mieltä on Suomesta kun sotilaat näytti -40 luvulla neukuille mitä rottia ovat, sanoisi rehellisesti mielipiteensä siitä.
No, johan tuo on kehunut housut märkinä ryssien voitonjuhlia, eiköhän se kerro kaiken oleellisen ko äijästä ja vetämästään ”lehdestä”.

Haaveissa Fixit
Haaveissa Fixit
2.11.2019 14:03

Kommenteissa tuli esille EU:sta eroaminen. Ilmeisesti SKE ajaa sitä, mikä sinänsä on todella hyvä asia. Pitäisi vaan ensin saada kansa paljon laajemmassa mittakaavassa ymmärtämään EU:n haitat, joita on pitkään poliitikkojen ja median puolesta pimitetty. Lisäksi kansaa pitää valistaa EU-hyötyjen suurentelusta.
Meillä väki on pitkään kuvitellut (osa vieläkin kuvittelee), että voimme säätää omat lakimme ihan miten vaan. Viime A-talkissa kokoomuksen naisedustaja muistutti, ettemme voi verotuksella suosia esim. kotimaisia hedelmiä ja vihanneksia ulkomaisten kustannuksella. Tämä on totta. Vielä lisäksi, kun köyhät ajattelevat (tai joutuvat ajattelemaan) pelkästään omaa kukkaroaan, ohjautuu kulutus kaikessa halvempaan tuontitavaraan ja oman maamme työpaikat jatkavat häviämistään.
EU:ta äänestettiin, jotta saadaan halvemmalla tavaraa (autoja ja viinaa erityisesti mainostettiin saatavan paljon halvemmalla) sekä matkustuksen halpenemisella. Jo silloin taka-alalla oli YK:sta EU:n kautta tulossa kaikki kestävän kehityksen ja ilmastopolitiikan koukerot. Kansa ei tiennyt.
Halpalennoista nauttiminen tultaisiin lopettamaan jopa ilman kansalaisaloitteen suosiota: eilen Ylen uutiset hehkutti EU:n virassa Euroopan kemikaalivirastossa toimivan kemisti Janne Kilpisen alullepaneman kansalaisaloitteen saaneen nimiä yli tarvittavan määrän. ”Ihanat ulkomaanlomat” tulevat olemaan samalla saavutustasolla kuin 1980-luvulla ja sitä ennen. Kyllä matkusteltiin ja ihan helppoa se oli asiakirjojen kanssa, valuutan vaihdot eivät ole rakettitiedettä (ja euroalueen ulkopuolella laskupäätä edelleen tarvitaan), mutta ei tarvinnut lentokentillä katsoa ikävästi yhtä köyhää porukkaa kuin nyt. 🤪
Kaikki eivät vieläkään tiedä, että tietyt lait ovat jo sellaisia, ettei Suomi voi niistä päättää vaan asiat tulevat EU:n sanelemana. Osa taas ei tulisi, ellei mentäisi allekirjoittamaan jokaista paperia innolla, mitä EU suosittelee.