SKE:n kummalliset sekavuudet saivat päätöksen

Suomen Kansa Ensin-puolueen kummallinen käymistila sai nyt lopulta päätöksen kun Pirkanmaan käräjäoikeus vahvisti, että puolueen laillinen puheenjohtaja on jatkossa Riikka Salmi eikä Marco de Wit.

70456549_115606386500892_5496737362039799808_nPuolueen sisäinen käymistila alkoi vuosi sitten, jonka jälkeen yhdistyksen sisällä ollaan lähinnä riidelty. Puolue ajautui lopulta tilaan, jossa kukaan ei tiennyt mistä oli kyse.
Erimielisyyden aikana puolueessa oli kaksi leiriä, joista toinen kannatti aiempaa hallituksen päätöstä, jonka mukaan de Wit oli puheenjohtaja kun taas toinen pooli kannatti tuoreempaa päätöstä, jonka mukaan Riikka Salmen johtama hallitus on lainvoimainen.
Käräjäoikeuden päätöksellä hommalle saatiin piste. Toivottavasti puolueen rivit ovat selvät, sillä nyt on näytön paikka.