Suomen Kansa Ensin erotti Marco de Witin puolueesta

Suomen Kansa Ensin-puolue kertoo tuoreessa tiedotteessaan, että Marco de Wit on erotettu puolueesta.

– Suomen Kansa Ensin puolueen perustajiin kuulunut ja alkuaikojen puheenjohtajana toiminut Geurt Marco de Wit ei ole enää SKE puolueen jäsen. Eri tavoin häiriköinyt, väkivaltaista käytöstä esittänyt ja poliisien kanssa moneen kertaan yhteen ottanut sekä pahennusta herättänyt puolueen ex-puheenjohtaja de Wit on erotettu puolueesta, kertoo puoluesihteeri Ari Lindström tiedotteessaan.

– Jäsenistö on valinnut jäsenkokouksessaan huhtikuun lopussa 2019
Jyväskyläläisen Riikka Salmen puolueen puheenjohtajaksi.

Lindström painottaa, että Suomen Kansa Ensin on kansallismielinen puolue joka ajaa aina ensisijaisesti suomalaisten etua kaikissa poliitisissa kysymyksissä.

– Puolue mm. vastustaa haittamaahanmuuttoa, mutta ei ole poliisi- eikä viranomaisvastainen, vaikka haluaakin tiukempaa ja läpinäkyvämpää
viranomaisvalvontaa Suomeen.

EDIT: Yritin tavoittaa Marco de Wittiä lausuntoa varten, mutta hän ei ole vastannut viesteihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

45 thoughts on “Suomen Kansa Ensin erotti Marco de Witin puolueesta

 1. Ei kai Marco olisi tuollaisten häiriköiden kanssa viitsinyt mitään tehdäkkään.SKE:n pilanneet pöhlöt jäivät vielä puolueeseen.kylmä tosiasia on ettei tällä puolueella ole enää mitään virkaa.Marcolla oli juuri oikea tyyli johtaa puoluetta.Oli kyllä kiva katsoa miekkareita livenä,nyt ei niitäkään näy vaan jotain surkeata keskustelua netissä.Näiden mädättäjien takia loppui SKE.n taru mutta se kai heidän tarkoituksensa olikin.Kyllä ihmiset ovat sitten niin typeriä.

  48
  17
  1. Katsoitko vaalit? https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/2/ehdokkaat/2134?lang=fi-FI Ei jatkoon. ”Puheenjohtaja” sai 319 ääntä Ylen mielestä. Paljon varmaan vei polpo ja hybriditseka, kun tyyli kerran oli oikea.

   Miekkarilivejä oli kiva katsoa, siitä samaa mieltä. Nyt niitä ei näy, koska johtajalla on miäletön kiire, on Omasome ja on muuten vaalitkin ohi. Kuka hitto lopettaa mielenosoittamisen tasan tarkkaan vaaleihin? Eikö maan asia ollutkaan se tärkein? Ehdonalainen tuli joo, mutta se ei kiellä järjestämästä mielenilmausta, katso vaikka kokouslaki, vaimikäseoli. Siinä kohtaa johtaja hieman puijaa meitä karitsaisiaan. Voi niitä muutkin järjestää ja johtaja mennä niihin puhumaan, mutta kun ne vaalit…

   Mädättäjähybridipolposinisatanistikaappidetsuista kalergimyyränyhveröistä on vielä liian aikaista sanoa mitään. Kuntavaalit ensin ja ehtii eduskuntavaaleihin ja mihin vielä kokeilemaan. Sitten sen vasta tietää, työnsä on ihan alussa vielä. Moniko puolue perustetaan sillä ajatuksella, ettei tästä saatana mitään tule kumminkaan, lopetetaan.

   3
   7
   1. Varmaan Marcolla on kiinnostus miekkareihin kova, kun on ehdollinen päällä. Tämähän on Polpon idea, jota he ovat soveltaneet myös Jösseen. Ehdollinen tuomio pitää turvat tukossa.

    31
  2. Ne on myyriä. Persumyyriä. Asia on muuten edelleen oikeudessa eikä Riikka Salmi ole todellakaan SKEn puheenjohtaja.

   16
   7
  3. Marco de Witin reality-show oli parasta viihdettä, mitä ainakin itse olen verkosta löytänyt. Vähän petyin, kun se loppui.

   Mutta ei hätää! Tilalle on tullut Reformistudio. Siellä toimittajaa leikkivät jauhavat silkkaa paskaa illasta toiseen. Toinen toistaan villimmät salaliittoteoriat ja kummalliset johtopäätökset seuraavat toistaan. He ovat seuraavinaan Janitskinin oikeudenkäyntiä, mutta kommentit osoittavat, etteivät he ymmärrä, mistä siellä on kysymys. Toinen ”toimittaja” lähettää hyppivää kuvaa hovioikeuden aulasta.

   Nyt he ovat ”päätelleet”, että Aro on jäämässä tappiolle ja että käräjäoikeuden tuomio kumotaan. On ilman muuta selvää, että Janitskin ja Bäckman saavat tuomion myös hovioikeudessa. Ne voivat muuttua johonkin suuntaan, mutta tuomiot tulevat ilman muuta.

   3
   18
   1. Joo ihan selväähän se on, että Janitskinin ja Bäckmanin tuomio pysyy hovissakin. Ei ole olemassa mitään sellaisia todisteita, että tuomio kääntyisi päinvastaiseksi. Hovi saattaa jopa korottaa tuomiota, sillä on tullut melko selvästi esille, että kaksikko on todella masiivisesti harjoittanut systemaattista häirintää Aroa kohtaan.

    Aiemmin tämä oli hieman epäselvää, sillä medioissa ei ole tarpeeksi avattu asiaa, mutta Huuhtasen twitter-raportointi on kyllä avannut asian sen verran hyvin, että ei ole yhtään epäselvää mistä tuomio on tullut.

    1
    12
    1. Nykyään kun kävelee missä tahansa tai poikkeaa sisään minne tahansa, Huuhtanen saattaa ilmestyä kuvaamaan. Nykyään hän päivystää Helsingin hovioikeuden odotustiloissa ja provosoi siellä olevia oikeita toimittajia tai ketä tahansa.. Sitten hän ihmettelee kun toinen suuttuu.

     2
     14
    2. päinvastoin…tuomio tulee pikkasen laskemaan. Miksikö ? No esimerkiksi siksi että Arolla on ollut jo journalisti jutun aikaan ”henkisiä sairauksia” niitä ei ole tullut pelkästään Mv ajojahdin seurauksena. Lisäksi Backmannin osalta pudottaa se että viestittelyämonnollut kauan ja Aro ei ole sitä halunnut lopettaa. Vahingonkorvaukset putoaa jo siksi että ne on Suomen oikeusköytönnössä valtavan suuret…ja käräjillä ei otettu yhtään pudottavia seikkoja huomioon.

     1. Mitä ihmeen sekoilua? Nythän kyse siitä mitä Janitskinin ja Bäckmanin katsotaan tehneen Arolle. Ei siihen vaikuta Aron mahdolliset aikaisemmat ongelmat.

      1. no se on päivän selvä asia… kaikki nuo käräjäoikeudessa teki tuomiosta tosi rankan. On todella todella harvinaista että tuomioistuin tuomitsee kovemmin kuin syyttäjä vaatii. Nyt kun hovissa tulee seikkoja esille mitä ei oo käräjätuomiossa ollut niin päivänselvää että tuomio laskee jonkun verran.

  4. Asia on käsittelyssä kolmessa oikeudessa niin vielä ei tiedä kuka on SKEn puheenjohtaja. Pankki ei ole antanut SKEn tilä näille Riikka Salmen myyrille joten asia on vielä kesken. Suomen oikeuslaitos on nykyään vääryyslaitos niin sieltä voi tulla tuomioksi ihan mitä sattuu.

   1. Pakko korjata… ei ole käsittelyssä 3 oikeudessa. hovissa on valitus tehty, hovi ei ole vielä ottanut kantaa antaako valitusluvan tai onko edes Mdw porukalla oikeutta valittaa. Ja koska siitä kevät kokouksesta ei valitettu määräajassa..en usko että hovi katsoo mdw olevan edes oikeutta ajaa asiaa. Lain mukaan voi olla vain yksi hallitus kerrallaan.
    Mitättömyyskanne… valheellisesti mdw väittää että se oli tarkotuksella valittu tapa ja se on vankempi kuin moitek anne.Oikeasti tilanne on se ettei Mdw porukalla ollut muuta vaihtoehtoa kun mitättömyyskanne, koska aikaa oli niin paljon kulunut. Se vaan vaatii paljon isommat perustelut.ja kanteena se on ihan yhtä merkityksellinen kuin moitekanne. En usko hetkeäkään että sitä asiaa edes käsitellään oikeudessa, koska ens vuonna asilla ei ole mitään merkitystä mihinkään. Jos ens vuonna mitätöitäisiin 2019 asiat niin edelleen 2019 syyskokouksen valitsema hallitus on voimassa.

    4
    1
  1. Joo. Tämä viesti oli tietysti ihan vitsi. Mutta onhan se hauskaa seurata, kun SKE:n ns.böndeosasto päättää ottaa ohjat. Vittu mun naurulle ei tahdo tulla loppua, kun kuvittelen kun nämä SKen böndet tulee stadiin.

   15
   8
   1. Mua vähän nauratti, kun SKE-stadin Tuusulan osasto kävi siellä viimeksi feat randomit tyypit. Vähän myös säälitti. Hieman myöskin hävetti. Toi sun Stadi on ältsin buli, vai miten sielläpäin sanotaan, kun siihen lasketaan kuuluvaksi Hyvinkäät ja jutut? Bönde alkaa Toijalasta, vai oliko se Mäntsälästä.

    3
    6
   2. Se on ihan se ja sama kuka on SKE:n johdossa. Ensi vaalien jälkeen se putoaa puoluerekisteristä, koska ei saa silloinkaan yhtään kansanedustajaa.v

 2. Marco toi uutta makua Suomen mausteettomalle poliittiselle kentälle. Puolueen perustaminen oli virhe. Marcon teki enemmän hommia kansan herättelemiseksi kuin kukaan tietämäni poliitikko

  50
  5
  1. Puolueen perustaminen ei ole virhe. Persut on kusettaja. Persut eivät vaadi edes eroa EUsta.

   11
   10
     1. Mikä idea siinä muuten on, että EU-eroa pitäisi erikseen vaatia? Jos tutkimusten mukaan 80 % ruotsalaisista kannattaa eeuuta niin miksi jonkun puolueen pitäisi siltä pohjalta vaatimalla vaatia eroamista? Ero tapahtuu sitten kun tietty osuus kansasta on sitä mieltä, että eron on tapahduttava. Mutta jos eron kannatus on ilmiselvästi vähemmistöasemassa niin miksi silloin pitää laittaa panoksia ikäänkuin tyhjään metsään.

      7
      2
      1. Tietääkseni ei ole kansanäänestystä eu-erosta järjestetty kuin Britanniassa, nuo ”tutkimukset” ovat vain marginaaliryhmään kuuluvien ihmisten mielipiteitä. Eli harhaanjohtavia kysymyksiä suppealta osalta kansaa ja ”Thats all folks”

    1. Samaa olen itsekin ihmetellyt. Ei EU ole täydellinen mutta parempi olla siellä kuin ulkopuolella.

     2
     5
    2. Nyt taitaa Paavota puuttua järki, siis miksi meidän pitöää olla EU:n orjina häh?

     10
     1
     1. Eu ssa on paljon mätää. Tärkein syy on turvallisuus. Kun Natoon ei ole munaa liittyä, niin onpahan jotain turvaa selän takana. Jos suomi olisi ihan yksin ryssä vois antaa kylmien tuulien puhaltaa aina halutessaan. Te ette sitä tietenkään myönnä mut näin se valitettavasti on

      1
      4
 3. Marco toi uudenlaista vivahdetta Suomen mauttomalle poliittiselle kentälle. Toivotaan että hän jatkaa kansan herättelemistä. Ole. Usein nähnyt kaverin livenä

  33
  4
  1. Nyt kun Marcolla ei ole enää puoluetta, hän voisi keskittyä töiden etsimiseen. Sen jälkeen häntä voidaan esitellä työtä tekevänä maahanmuuttajana.

   3
   2
 4. ”Puolue mm. vastustaa haittamaahanmuuttoa, mutta ei ole poliisi- eikä viranomaisvastainen”.
  Ja vitun posket, mikä muka puolue.

  22
  1
 5. Suomen Kansa Ensin on taysin teatteria koko ns.puolue. Alkoivat heti tehda salonkikelpoista ja erottivat De Witin joka sentaan oli oikeanlainen ankyra ja vastarannan kiiski. Ennemmin aanestan Demareita kuin Suomen Kansa Ensin…

  14
  11
  1. Ovatko demarit paskantaneet Koraanin päälle, kun niille ääni menee? Jotain radikaalia ne ovat tehneet ja samalla viisasta.

   1
   5
 6. Jotainhan tässä liikkeessä on mennyt pieleen ja laskettu väärin. Marco ei saanut kuin kourallisen ääniä viime vaaleissa, vaikka oli karjunut itsensä kipeeksi eri tilaisuuksissa.

  Marco oli kuitenkin vetojuhta ja vetonaula, olisiko kuitenkin mennyt hieman överiksi, maidanin sankarit jäivät ilman kiitosta, ehkä se loppui siihen?

  9
  4
  1. Ehkä herätysjuhlilta olisi saanut tarpeeksi äänestäjiä samalla paatoksella. Tietty Jeesus pitää myös saada maahanmuuttokriitikoksi. Raamattu käteen ja ensi kesää odotellessa… Sitten voisi bussilla käydä kaatamassa porukkaa ja. Alan sen vaalipäälliköksi, menestys on varma, mutta idea tuli sinulta.

   1
   3
 7. Kävi kuten Paavolle, jonka nimellä ja maineella perusti puolueen, oliko se Kansalaispuolue nimeltään.

  Tuli muita ja ne kaappasivat puolueen Paavolta. Samalla puolue menetti kaiken, eikö siitä tule ikinä mitään, tuskin edes saa edustusta mihinkään vaaleissa koskaan.

  Jos Paavo olisi pysynyt sen johdossa, saattaisi sillä olla ainakin yksi kansanedustaja eduskunnassa nyt.

  Melkein kuin koko kaappauksen tarkoitus olisi ollut estää Paavoa nousemasta eduskuntaan. Kaiken tuosta johtuneen sekoilun tähdenhän hän ei enää saanut kunnollista mahdollisuutta ja tarpeeksi aikaa.

  Joku halusi Marcon pois ja puolue kaapattiin, eikä se ole mitään enää, ei edes politiikkaa piristävä räksyttävä rakkikoira.

  14
  1. ”Joku halusi Marcon pois” Persut ne esti Suomi Ensin puolueen synnyn ja samat persut on tämänkin takana. Persut on Natoileva valeoppositio.

   11
   6
   1. Voihan noinkin arvella, mutta jotta sitä voisi pitää totena, tulisi olla muutakin kuin väittämä ja arvailuja.

   2. Minäkin kannatan Natoa. Suomen pitäisi liittyä Natoon kuten Baltian maiden.

    6
    10
 8. S i o n i s m i on ihan virallinen ideologinen termi eikä sellasta voi alkaa bannaamaan. Se on esim. Netanjahun Likud-puolueen yksiä pääideologiaoita. Sama kun ei voisi puhua vaikka marxismista ollenkaan.
  Se ettei PT-mediassa ole perehdytty tai haluttu perehtyä joihinkin asioihin ei tee niistä myöskään salaliittoteorioita tai muuten höpöpuheita. Enkä tarkota mitään K.Topelius sekoilua vaan ihan perusasioita. Koskee myös NATO ja EU asioita ja ne tahot on kuitenkin oleellisesti edesauttamassa tätä kaikkea siinä missä nämä eräät vaikutusvaltaset juutalaiset tai niiden järjestötökin. Se että vaihtoehtomediat tai perussuomalaiset ei niistä puhu ei tarkota sitä että niistä ei saisi käytännössä puhua missään muualla kun jossain Vastarinnan sivulla tai että ne ei olisi totta.

  6
  2
  1. ” Enkä tarkota mitään K.Topelius sekoilua”

   Topelius ei ole seonnut vaan on oikeassa. Siinonismi tarkoittaa Israelin valtion kannattamista ja Timo Soini, jussi halla-aho ja Sauli niinistö ovat kaikki siionisteja.

   10
   5
  2. Niin siionismilla tarkoitetaan yleisesti Israelin politiikkaa, jolla juutalaisille halutaan tietty asema.
   Ei siinä mitään, tiedän kyllä tämän. Tämän tulkinnan perusteella olen itsekin luultavasti siionisti.

   Se ongelma tulee juuri siinä, että kun kuuntelee noita vitun miakkareita ja niiden puheita niin voi jumankauta siellä vilisee siionistit ja juutalaiset kaikenkattavana sössötyksenä maailmanlopusta. Kukaan täyspäinen ihminen ei jaksa kuunnella sitä sönkötystä.

   Minulla on kaksi teoriaa mistä on kyse. Kun joku alkaa puhumaan juutalaisten salaliitosta tuoda kehareita Eurooppaan niin joko kyse on täysin tolvanasta tyypistä tai sitten tyyppi on ns. trolli, joka tieten tahtoen tuottaa typerää paskaa eetteriin saadakseen ”maahanmuuttokriittisen” poolin näyttämään typerältä.

   8
   4
   1. Se että juutalaisten ja etenkin sionistien tavoite on toimittaa väestönvaihdos euroopassa, ei ole mikään salaliittoteoria, koska se on kirjoitettu ihan mustaa valkoiselle; Richard Nicholaus Coudenhove-Kalergi: Practical Idealismus-Paneuropean Verlag (euroopan unioninkin peruskirja pohjautuu tähän).
    Kun vertaa kirjan tekstiä ja sitä mitä on tapahtunut ja tapahtuu parhaillaan, ei voisi olla enempää 1/1 yhtäläisyyttä.
    Kun katsoo maailmalla johtavia rahoittajia (IMF, Federal Reserve), globaaleja yrityksiä (Soros, CMI), salaseuroja (Biedelberg), YK, IPCC etc. jotka kykenevät niin rahallisesti ja poliitisesti ohjaamaan (nostamaan, kaatamaan (Morgenthau)) tehokkaaasti hallitusten mielipiteitä enemmän tai vähemmän painostamalla/ korruptoimalla, löytyy näiden johtokunnista ja muutenkin johtajistosta valtaenemmistönä juutalaisia.
    Lähi-idän konflikti on vain seuraamusta suurjuudean ”palauttamis”yrityksestä, tässä apuvoimina ovat kurdit ja kalifaatti ts. hyödyllisiä idiootteja.
    Lopuksi jos kyseenalaistetaan sionistien pyrkimyksiä, nousee esille holocaust™ kortti ja tämän ässän kyseenalaistaminen tai vääräksi todentaminen on sitten antisemitismiä (sana jonka nosti maailmanmaineeseen juutalainen naiskirjailija) ja siitä on monessa euroopan maassa saatu muokattua lait kohtuuttomine rangaistuksineen.

    7
    3
 9. Kyllä Makellakin oli hetkensä. Aikoinaan 2015 katsoin
  likimain kaikki miekkarit jne. Ihan asia settiä oli.
  En unohda Marcoa ikinä.

  3
  1
  1. Oli hetkensä, hyvät ja huonot, huonot valitettavasti pääasiassa. Itsekeskeinen monopoli ja vapaan keskustelun pyyhekumi jonka kumina kosonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.