Göteborgissa kunnon pommi, jälki kuin sotatoimialueella

576A432B-FA0F-4A94-97A6-459461958E7F

Göteborgissa harjoitettiin perjantaiaamuna räjähtelyä. Landvetterissä räjäytettiin yksi tai kaksi autoa tuusan nuuskaksi. Räjähdyksen seurauksena syttyi usean auton tulipalo.

Jälki on todellakin kuin jostain sotatoimialueelta.

s9nBAZmV4-Y30qLk2lOOZwjRVOU-jpg

9199D9FD-81FE-47E9-90C0-7AFE49DFE1A2

 

Auton palasia lensi satojen metrien päähän. Räjähdyksen voimasta kertoo se, että yksi auto kirjaimellisesti räjähti tuhannen päreiksi ja toinen vieressä ollut auto hyppäsi sen verran ilmaan, että alastullessaan laskeutui katolleen.

Tapahtuma-aika oli klo 07.30 perjantaiaamuna. Monet ihmiset ovat kertoneet eri medioille, että räjähdys oli kunnon pommi, eli ei edes kuulostanut miltään kiinanpommilta vaan lähinnä kuin sotatoimelta. Muuan mies kertoo asuvansa parin sadan metrin päässä räjähdyspaikasta ja kertoo Pt-medialle:

– Koko talo tuntui heilahtavan ja ikkunat helisivät. Kuuli heti, että nyt oli kunnon pommi.

Poliisi tutkii asiaa vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Göteborgissa kunnon pommi, jälki kuin sotatoimialueella

 1. Harmittaa niiden puolesta jotka aidosti tarvitsevat turvapaikan ja ovat kunnollisia ihmisiä,
  hekin haluavat että tuo paukutus loppuisi.

  17
  61
  1. Mistä sä löydät kunnon turvapaikkaa tarvitsevan pakolaisen?

   Tulkaa jo järkiinne.

   Eivät he halua turvapaikkaa vaan tappaa meidät.

   18
 2. Minkähänlaista gansteritoimintaa lienee Puolassa, Unkarissa ja Tsekissä? Taitaa olla hiljaista toimintaa, eikä noissa maissa suojelurahoja peritä. Kyllä viranomaiset saisivat gansterit kuriin, jos todellista tahtotilaa löytyisi. Todella pitkät rangaistukset ja vankilomat minimiin ja tiedustelu rikollisen toiminnan kukistamiseen pitäisi tehdä kustannuksista välittämättä. Säästö tulee siitä, kun gansteritoiminta hiljenee kovan kurin edessä.

  Aina näissä turvallisuusasioissa stumppi koot sanovat, että ’ikinä ei ole ollut yhtä turvallista kuin nyt’. Voisiko kuitenkin olla vielä turvallisempaa, jos gansteriainesta ei päästettäisi maahan? Emmekö me muka ansaitse parhainta mahdollista turvallisuutta, minkä valtio voi järjestää?

  85
  1. Olen joskus aikaisemminkin tähän puuttunut. Jos poliisi ei halua, tai kykene, apuun pitää ottaa armeija. Ehkä ruotsin tapauksessa sekään ei kykene. Voidaan palkata ihmisiä (palkkasotilaita) siivoamaan nuo alueet. Se on tietysti demareille vaikeaa koska joutuisivat myöntämään että ollaan periaatteessa sotatilassa.

   59
   1. Kuka palkkaa? Löfvenkö? Vai Annie Lööf? Ruotsin johdossa ei ole sellaisia henkilöitä, jotka tekisivät sellaisia päätöksiä, että poliisin pitäisi alkaa puuttumaan asiohin tai vielä vähemmän antaa armeijalle käsky. Vaikka käsky tulisi niin luultavasti armeija ei tottelisi edes sellaista käskyä.

    43
    1. Olette valitettavasti oikeassa. Tässä nähdään miten kauas tämä päätäntävalta on kadonnut ihmisiltä. Jos ihmisiltä kysytään kyllä nuo ruotsin lähiöt olisi jo aikaa sitten laitettu kuntoon. Jos asioista ei uutisoida tilanne on tietenkin vähän toinen. Kun tulemme siihen tilanteeseen että edes poliittinen valta ei kykene tekemään päätöksiä niin kuka ne tekee. Jokainen voi arvata. Jotenkin olen tullut siihen johtopäätökseen että jonkinlainen ”vallankumous” on välttämätön. Kuten vaimoni (tuolta venäjän suunnalta) monien vuosikymmenien kokemuksella sanoo, se on edessä niin lännessä kuin idässä.

     29
     1. Jonkinlainen nopea vallanvaihto kyllä tapahtuu viimeistään siinä vaiheessa kun talous pysähtyy siksi että ihmisiä alkaa jäädä pois töistä pelätessään joutuvansa ryöstetyiksi työmatkalla.

      28
     2. En ihan usko ihmisten tahtoihin kun puhutaan Ruotsista. Ruotsalaiset näkevät tapahtumat rikollisten tekosina, ja sitä ne ovatkin. Asiaa ei siis nähdä ikäänkuin maahanmuuton sivutuotteena.

      29
      1. Milanossahan laitettiin taannoin sotilaita rautatieaseman ulkopuolelle, koska meininki oli ollut ”hulvatonta”. Ruotsista katsottuna lähimmät oikeat sotilaat ovat venäjän spetsnaz-joukot.
       Niitä odotellessa…

       12
 3. Pitääkö Ruotsissa räjäyttää ydinpommi, jotta se olisi muuta kuin vaaran aiheuttamista?

  61
 4. Jos tosissaan halua olis ratkaista ongelma, niin vyö kiinni konekiväriin ja toimeen. Tosin täytyis putsata myös viides kolonna, joka on mahdollistanut tälläsen älyttömän tilanteen.

  32
 5. Olkaamme iloisia Ruotsin puolesta koska Ruotsin tilaus ei mennyt hukkaan. Ruotsi sai tasan sen mitä oli tilannut.

  52
 6. Luuletteko, että nämä pommit ovat kovia paukkuja? Odottakaas kunhan Britannia (1953) ja Ranska (1960) muuttuvat islamilaisiksi kalifaateiksi. Sitten tuohon lauseeseen voi kirjoittaa auton tilalle taistelupanssarivaunun.

  24
 7. Lakut ja arapit taas asialla.
  Ei epäilystäkään.
  Perus-peppipitkätossut sun muut vaahtera-mäen Eemelit tai saariston lapset
  eivät moiseen apinan raivoiluun ikimaailmassa ryhtyisi.
  Amen.

  36
 8. Ei monikaan olisi uskonut, että sivistyneessä ruotsissa alkaa tapahtua tällaista, siis epäsymmetsristä sotaa ilman rintamalinjoja. Ruotsin uhka ( sukellusveneineen ) oli vuosia N- liitto. Pakko spekuloida, mitä suomessa v-omaiset alkavat tehdä, jos äityy samaksi?

  26
 9. Ruotsin monikulttuurisuus on tässä viime aikoina eskaloitunu kyllä eeppisiin suhteisiin ja surkuhupasinta on se kuinka arkipäivästä se on silti ruotsalaisille velliperseille. Kunhan ”rikolliset” keppostelee keskenään.

  19
  1. Olen muuttunut, nyt en pelkää, nyt toivon Ruotsin romahdusta mahdollisimman pian. Jotta muutamat muut maat säilyisivät varoittavan esimerkin nähtyään.

   18
   1. Suomi ei tuosta romahduksesta selviä, siitä pitävät rajavartiosto ja puolustusvoimat huolen. Pitää ulosmitata hieman kalustoa, että saa kaikki pakolaiset kuskattua suuriin kaupunkeihin. Ja ne kämpät myös hankittava.

    1. Aina voi lunastaa, ja häätää. Kyllä neliöitä moniosaajille on otettavissa. Onneksi asun täällä maalla. Näillä a-pi-noil-la ei ole kiinnostusta hengailla täällä kuusikossa. Ei ole kuin k-market. Pitäkee hyvänänne citytampiot nämä kultsihanipuppelit. Seuraan täällä landella tilannetta, ja ah niin hyvää olutta maistelen rantasaunassa. Muutin tänne Pohjanmaalle pakoon stadista.

 10. ”Pillun päreiksi”. Kivan rikasta kieltä toimitukselta. Naisihmisenä vähän tökkää.

  6
  4

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.