Imaami uhka kansalliselle turvallisuudelle, ei voida karkoittaa koska ihmisoikeudet

Mitä islamisaatio tarkoittaa kirjaimellisesti? Esimerkiksi sitä, että yhteiskunta ei pysty loppupelissä puolustautumaan islamisteilta. Sama asia kuin antaisi psykopaatin työntää pommin omaan suuhunsa eikä kykene puolustautumaan, koska onhan psykollakin ihmisoikeudet.

imam-abo-raad_0.jpg
Viime keväänä haettiin turvallisuuspoliisi SÄPO:n toimesta koppiin useita islamisteja, joista tunnetuin Gävlessä vaikuttava Abo Raad sekä tämän poika. Abo Raad tunnetaan ns. Gävleimaamina ja ollut otsikoissa vuodesta toiseen. Lähinnä siksi, että mies on profiloitunut kovan luoka isis-kannattajana. Hänen kerrotaan värvänneen Gävlen moskeijassa, ja kiertueilla naapurimoskeijoissa nuorukaisia isikseen, samoin hänen kerrotaan keränneen rahaa isiksen taskuun. Abo Raad on toisin sanoen melko avoin isis-support. Vaikka hän sen julkisesti on kiistänyt, on tietoja tippunut toista kautta vähän sieltä sun täältä, joten asiasta ei ole epäilystä.
Abo Raad, tämän poika sekä kolme muuta imaamia ovat siis olleet vangittuna keväästä asti. Heitä vastaan ei ole aloitettu mitään rikostutkintaa eikä syytteitä ole nostettu. Kiinniotto on tapahtunut kansallisen turvallisuuden nimissä eli he ovat olleet ns. turvasäilössä. Vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi Talvisodan alla tietyt kovan luokan kommunistit haettiin turvasäilöön, koska heidän pelättiin toimivan suoraan Neuvostoliiton hyväksi. Abo Raad joukkueineen tiedettiin harjoittavan taustalla kaikenlaista pientä mukavaa vääräuskoisten päänmenoksi. Jos nyt ei ihan terrori-iskuja, mutta jotain sinnepäin. Vihaa ruotsalaisia kohtaan ja sen sellaista.
Nyt viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut seuraavaa:  Suojelupoliisi suositti viisikkoa karkoitettavaksi ja Maahanmuuttovirasto tekikin suosituksen perusteella karkoituspäätöksen. Asia eteni ihan hallitustasolle. SÄPO:n suosituksesta myös hallitus päätti, että viisikko karkoitetaan Ruotsista kansallisen turvallisuuden nimissä. Tässä jopa painotetaan Abo Raadin olevan militantin islamilaisen siiven Ruotsin johtaja. Myös ruotsalainen terrorismin tutkija Magnus Ranstorp on sanonut useaan otteeseen, että Abo Raadilla on hyvät ja tiiviit yhteydet ääri-islamilaisen liikehdinnän suuntaan ja hänet pitää heittää ulos maasta.
Kaikki ovat yhtä mieltä, että Abo Raad joukkoineen on turvallisuusriski Ruotsille, hallitusta myöen. Mutta, sen sijaan, että Abo Raad istuisi putkassa pamputettavana ja odottamassa pakkopalautusta kotiin, hänet päästettiin nyt loppuviikosta vapaaksi. Kuten myös muu joukkio. Koska miehiä kohtaan heidän kotimaissaan on “uhkakuva” niin karkoitusta ei voida laittaa täytäntöön. Ainoa vaihtoehto on tietenkin vain se, että he saavat jäädä Ruotsiin. He saavat jatkaa moskeijoissa harjoittamaansa vihaa vääräuskoisia kohtaan, ja vielä vääräuskoisten veronmaksajien rahoilla.
Joku kumma tekee Abo Raadista todellisen kultamunan, jota pitää suojella kuin kukkaa neitosen kämmenellä. Mies syntyi 1965 Irakissa ja on sunnimuslimi, olletikin, että Irak on enemmistöltään shiioja. Hän muutti Saudi-Arabiaan 1991, josta muutti Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidusta vuonna 1996. Hänellä on Ruotsissa elinikäinen oleskelulupa, mutta kansalaisuutta hän ei ole saanut kahdesta yritykstä huolimatta 2002 ja 2008. Siksi, että hänen katsotaan olevan “liian radikaali”.
Nyt Abo Raad on ruotslaisten muslimien marttyyri. Kesällä järjestettiin monenlaista kinkeriä ja pikamiekkaria, joissa vaadittiin viisikkoa vapaaksi. “Älkää koskeko imaameihimme!”. Uusruotsalaisilla muslimeilla on vankkumaton tuki Abo Raadille ja vangitseminen nähtiinkin muslimien taholta jonkinlaisena epäoikeudenmukaisuutena. Tästä syystä Abo Raad sai marttyyrin leiman. Ja nyt kun hänet päästettiin vapaaksi hänet nähdään jonakin allahin lähettiläänä.
Asiasta kertoo myös SVT:n uutiset. Kannattaa katsoa 1,35 kestävä videoklippi Abo Raadin kotiinpaluujuhlasta, vaikka ei osaisikaan ruotsia. Filmiltä tunnelmoituu se ajatus, mitä muslimit – etenkin islamilaisista maista tänne muuttaneet – ovat.
 
EDIT: Sen verran korjattu, että Irak on shiiamuslimienemmistöinen, ei sunni.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Siinähän sitä ihanuutta. Tuohon tilanteeseen/juhlintaan sopisi esim setan tai feministien edustajat kokovartalo säkeissään hoijaamaan allahin nimeen.

Anonymous

Miehittäjät juhlivat. Tähän jutun oheen kun saisi paavo sen miehitys kartan. Lue moskeijat.

Nähtyon

Ihmisoikeudet ei pitäisi kuulua muuta kun ihmisille, ei muslimeille jotka on kaukana ihmisitä, lähin mihin nuo kuuluisi on, virus.

Anonymous

Muslimit eivät hyväksy mitään ihmisoikeuksia “vääräuskoisille”. Bagdadin koneeseen vaan karvanaama.

Heja Sverige

“Älkää koskeko imaameihimme”. Korreloiko tuo lause räjähdysherkkyyden kanssa!.

Särmääjä

Onpas viranomaiset ollu islamofobisella asenteella liikenteessä. Onneksi sharia ja ihmisoikeudet veivät lopulta voiton ja johtotähti saa harjoittaa uskontoaan jälleen vapaasti!

Särmääjä

Onpas viranomaiset ja hallitus ollu kovin islamofobisella asenteella liikenteessä. Onneksi sharia ja ihmisoikeudet on puhunut ja johtotähti on nyt vapaa harjoittamaan uskontoaan!

Anonymous

Ruotsi on kyllä malliesimerkki siitä miten hienosta länsimaisesta sivistysvaltiosta tehdään koko muslimimaailman paskamagneetti ja lähtölaskenta kohti persereikävaltiota alkaa.

Kokemus opettaa

Se on jo alkanut. Se alkoi jo 90 luvulla kun siellä asuin. Jo silloin oli nähtävissä mihin ollaan menossa. Minulla itselläni on ollut ns oikeus kokea näissä vuosien varttuessa sitä multikultti ihanuutta. Sekä lähipiirin / tuttujen osalta että omien kokemusten kautta. On ollut raiskauksia, pahimpia ovat olleet tampereen multisillan tapaus sekä porin polttomurha. Pommi- iskun olen kokenut pariisissa 90 luvulla rue de bacin lähistöllä siellä asuessani. Olen nähnyt/joutunut keskelle kaaosta pariisissa, missä siirtolaiset ja poliisit ottivat yhteen kuin sodassa. Palopommit ja kyynelkaasu pommit lentelivär. Olen ollut kutsuttuna helsingissä afrikkalaiseen itsenäisyyspäivän juhlintaan, jossa siis juhlittiin kyseisen afrikkalaisen maan itsenäisyyttä, jossa kohtadin todella rasistista kohtelua. Sen jälkeen lakksdib olemasta suvaitsevainen. Paitsi esim japanilaisille jne.

John MacMunne

Kävin viime viikolla Gävlessä ja iltasella olivat mamut keskustassa enemistönä, joten ihanaa “arabiaa” tms. sai kuulla kaduilla. Päivällä oli tylsempää, kun näkyi lähinnä vanhoja “svea-mammoja”; rikkaudet olivat varmaankin töissä…
Olkipukkiakin jo mainostettiin, joten sytkärit esiin!

PastoriNikulainen

Pedofiili-paviaanihan se siellä kuvassa taas pätemässä.
Oksettava torttu kertakaikkiaan. Pthyi olkoon, mikä eläin…
Amen.

M

Mielestäni ministeri Ohisalon pitäisi nyt osoittaa johtajuutta ja haetuttaa tämä aivan selvästi ruotsalaisten vainon kohteena oleva miesparka Suomeen ja järjestää hänelle turvapaikka.

Heidän oikeudet

Kyllä. Ja ottaa kotiinsa sekä heittää se inhottava öljymiljonääri vittuun sieltä kämpästä. Ilmastonmuutoksen nimissä. Jne.

Tapiola

Abo pitää saada Suomen Åboon… ei Oobua muualle minnekkään. Annetaan sille Turun Linna niin se lauhtuu.
Ihana Imaami, ihana Ohisalo ihanaa Leijonat Ihanaa.

Orpoo

Käsittämöntä, aivan käsittämöntä…

Anonymous

Fantastista. Mikään ei yllätä enää, tai parempi olla sanomatta. Ei tiedä tiedä, millaista notkeutta ja akrobatiaa rakas länsinaapuri tulevaisuudessa tulee esittämään. Ihan mykistyneenä tätä seuraa.

Anonymous

Ja videolla ei yhtäkään naista. Yhtään missään..Näillä mennään.

Aappa

Åbo on turvallisuusuhka, mutta ei voida palauttaa, koska uhkakuva – eli päästetään vapaaksi: se on kaffen ja nisun paikka ihan selkeesti! 🙂

Anonymous

67% irakilaisista on shioja.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

fatwantarkistaja

Kas niin, saitte hänet entistä “radikaalimmaksi” säälittävällä temppuilullanne. Ruotsalaiset eivät häntä vapauttaneet, eivätkä avustaneet millään tapaa, sen teki yksin Allah. Tuo jätkä tietää sen ja nuo kaikki tietävät sen. Yrittivät nousta islamia vastaan ja tuhota sen. Koraani kertoo, mitä sellaisille sian ja koiran jälkeläisille kuuluu tehdä.
En kiihottanut, koska sikojen ja apinoiden jälkeläiset eivät ole ihmsryhmä. Ei ne muutenkaan olisi olleet.

M

Jos haluat nuivaa oikeakielistä suomea, lue Halla-ahon Scriptaa.

Pihavuhe

Eikös näitä huostaanotettuja ollut kaikenkaikkiaan kuusi? Se kuudes oli joku koraanivihapuhekoulun rehtori/omistaja.
Kaikki pääsivät onneksi vapaalle jalalle harjoittamaan sitä ainoata SALLITTUA vihapuhetta👆🏾

Vihapuhe is POP

Juu, kuusi äijää: kolme Gävlestä, yksi Västeråsista, yksi Länsi-Ruotsista(vihapuhekoulu) ja yksi Uumajasta.

Eugene Laze

Sanoisin suomalaisttain Imaami ime munaa!

Minä

Suvakit eivät halua luopua yhdestäkään lemmikistä, ei vaikka se raiskaisi ja ottaisi hengiltä kymmenen suvakkia.

VARAANI

Kun risteyttää varamamin ja imaamin niin siitä tulee VARAANI.

Nähtyon

Kannattaa ehkä lisätä listaasi Tapereen 3 suomalaisen polttomurha jonka ählämit teki.

Kuukuset

Panisin 😀

Mulla Krekar ja Sulla Kraka

Imaamit ja muu koijari: kolme Irakin kansalaista, yksi epyktiläinen, yksi maaton, yksi venäjän kansalainen.
”De förvarstagna
I våras togs sex personer i förvar med stöd av lagen om särskild utlänningskontroll då de bedömdes som säkerhetshot.
De sex är:
*Imam i Gävle, irakisk medborgare, invandrad till Sverige 1997.
*Gävleimamens son, irakisk medborgare, invandrad till Sverige 1997.
*Imam i Umeå, irakisk medborgare, invandrad till Sverige 1998.
*Man bosatt i Gävle, enligt egen uppgift tidigare imam i hemlandet, rysk medborgare, invandrad till Sverige 2011.
*Imam i Västerås, statslös, invandrad till Sverige 2001.
*Skolledare i Västsverige, egyptisk medborgare, invandrad till Sverige 1998.
Källor: Migrationsöverdomstolen, Skatteverket”