Isoäiti kertoo kuinka lapsi säikähti yöllistä räjähdystä

 

Muuan isoäiti kertoo Facebookissa viime yön tapahtumista, jossa hänen tyttärensä ja heidän lapsensa joutuivat sivullisina henkilöinä ikäänkuin maistamaan miltä tuntuu joutua vahingossa keskelle pommitusta.

Nainen kertoo, että 8-vuotias lapsenlapsi heräsi yöllä kolmen jälkeen kummalliseen ääneen. Muutama sekuntti tästä räjähti makuuhuoneen seinän toisella puolella. Räjähdys säikäytti lapsen pahanpäiväisesti ja tietenkin koko perheen, sillä lapsen makuuhuoneen ikkunat kilahtivat sisälle. Henkilövahingot kirjaimellisesti leijuivat ilmassa. Myös makuuhuoneen seinä pullistui sisälle, sillä pommi oli viritetty siis kerrostalon rappukäytävään ja lapsen makuuhuone oli juuri seinän takana. Perheen ulko-ovi rappukäytävään tuli niin ikään sisälle.
Koko rappukäytävä räjähti päreiksi, alakatto romahti ja seinärakenteet saivat suuria vaurioita. Kaikki lähistön ikkunat rikkoontuivat. Jotkut ikkuna ikäänkuin vain tipahtivat alas, jotkut ikkunat kilahtivat sisälle huoneistoon paineaallon voimasta. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut.
Isoäiti kyselee nyt, että kuinka on mahdollista, että rikolliset kulkevat pitkin katuja ja virittelevät pommejaan ihmisten nurkkiin. Eikä kukaan tee mitään.
– Te, jotka istutte siellä hallituksessa teidän on toimittava nyt, on todellakin aika alkaa toimimaan. Milloin tunntustatte, että olette menettäneet kontrollin eikä teillä ole enää mitään käsitystä mitä tapahtuu.
Nainen kertoo, että koko perhe pohtii nyt vakavissaan onko Ruotsissa ylipäätään enää turvallista asua.
Facebook

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
M

Kun monikulttuuri sykkii, totta kai se synnyttää ääntä.
>kuinka on mahdollista
En nyt ymmärrä kysymystä sillä ovathan ruotsalaiset kymmeniä vuosia äänestäneet monikulttuurin puolesta. #unelma on saavuttanut täyttymyksensä.

Anonymous

Ei todellakaan ole. Tämä on vasta alkulämmittelyä ja antaa osviittaa siitä mitä on tulossa.
Ajattele mitä kaikkea ihanaa kultturellia on vielä tiedossa vuosien saatossa. Tuskin pystyt edes kuvittelemaan sitä ihanuutta.

Minä

Valitettavaa on vain se, että pääosa kansalaisista on sinisilmäisesti luottanut hallitusten ja median valheisiin. Jo 90-luvulla politiikan parissa ja mediassa kiljuttiin kamalista rasisteista, kun Ny Demokrati puhui maahanmuuttopolitiikasta kriittiseen sävyyn. Oikeassa olivat, mutta tuskin sitä kukaan Ruotsin politiikassa tulee tunnustamaan. Ehkä joissain historiankirjoissa joskus tulevaisuudessa, jos Ruotsi palautuu Ruotsiksi.
Hyväuskoisia on helppo jymäyttää ja sen sopan ovat kulttuurimarxistit keittäneet taidolla. Suvakkius on kansakuntia kaatava tauti.

Anonymous

Pohjoismaat entisessä muodossaan ovat historiaa. Ei ole paluuta entiseen. Menetimme sen. Emme kunnioittaneet juuriamme.

Progress

“Sitä saa mitä tilaa” sloganin päivitys: Tilattu on! Ja jälki on karmeaa!

Tapiola

Varmaan ollut liikaa happea porraskäytävässä. Happi ylläpitää voimakasta palamista. Löfen löysäpöksy hitsarina tietää kun rasva kuumenee niin happi saa sen välillä poksahtamaan ikävästi. Voisiko talpyhtiö säätää porrashuoneen happtasoja hieman alaspäin?

joku muu

Naurattaa kun suvakit saa sitä mitä tilaa! Samaten feministit ja homot jotka ajavat transsuja ”nais”urheiluun samalla tuhoten koko naisurheilun. Kuka hullu haluaa katsoa urheilevia transsuja.
Äänestäkää rahoillanne ja boikotoikaa. Se on tehokkain vaikutusmuoto, koska demokratiaa ei enää ole.

Pålle Fittan

Muunsukupuolisille pitää olla omat sarjat, elimistössä jylläävän testosteronitason mukaan.

fatwantarkistaja

Pridelympialaiset lanseerattu! Kaikki sukupuolet sekaisin. Todellakaan en jätä näitä kisoja väliin. Harmi ettei se paraati mahdu kokonaisuudessaan millekään stadionille.

Paukku se kohta täälläkin

Muistaako kukaan miten joku idiootti poliitikko tms päästi aivopierun että ottakkaa näitä kotiinne ja tutustukaa heihin. Haluaisin nähdä miten tänä pepsodent stubido joka lausui ruotsista kuuluisan aivopierunsa, ottaa kotiinsa rikastajia. Tai haatainen joka asustelee hyvän välimatkan päässä näistä ongelmista yms paskasta ja huutelee asioista joista ei siellä norsunluu tornissaan käsitä hevon vittua.

Acc358

Ahtisaari neuvoi vuonna 2011 suomalaisia osoittamaan vieraanvaraisuutta maahanmuuttajia kohtaan ja kutsumaan heitä kotiin kahville. Kuinkahan monta matua Martti on ehtinyt itse kahvittaa kotonaan.
https://mediaseuranta.blogspot.com/2011/09/mtv3-martti-ahtisaari-suomalaiset.html

Anonymous

Kyllä se on kahvittanut. 10 turvamiestä selustassa silmä kovana aseen kahvalla sormi liipaisimella.

Anonymous

Leveästä perseestään päätellen enemmän kuin MONTA.

fatwantarkistaja

Terve perheenäiti hakeekin kadulta jonkun random sarjalapsenraiskaajan ja lepertelee tälle “”sää oot aina tervetullu nukkuun meiän Keijo-Maarian kaa samaan sänkyyn”. Ja isi tietysti antaa nukkua välissä, ellei kelpaa.

Tommy the Who

Olipa rasistinen mummo. Vihapuhuu kultamunista. Mummo linnaan!

Anonymous

Isoäiti on vaan sairas rasisti. Eri kulttureissa on erilaisia tapoja ilotulittaa ja pitää hauskaa. Siihen on syytä tottua.

Hähhähhäääääääää

Täytyy sanoa että demokratia toimii Ruotsissa. Kun n. 82% äänestää räjähdyksien puolesta niin siinä loput n. 18% saa irvistellä ja ihmetellä ja kiroilla niin paljon kuin haluavat. Enemmistö päättää.

Integraatio

Jep. Ja sitten twiitataan bunkkerista tilanteen/teurastuksen ollessa päällä että ” olemme turvassa “, kuten eräs käteinen ollessaan brysselissä. 100 turvamiehen selkien takaa.

T

Tismalleen näin. Ihmiset ovat äänestäneet räjähtelyiden puolesta ja nyt saavat niitä. Ei kannata valittaa jos saa vaniljajäätelöä jos sitä on tilannut.

Stockholm i mitt hjärtä tilulilu lei

Jos hyvänhyvyyttään remontoi toisten taloja, ei siitä pitäisi äläkkää nostaa, vaan kiittää. Raitista ilmaa tulee homeilman tilalle, se oli varmaan se ihana ajatus.

PastoriNikulainen

Apinat taas asialla. Missä sivistys?
Amen.

Minä

“Milloin tunnutustatte [hallitus], että olette menettäneet kontrollin”
No tuota saa odottaa monta sukupolvea.