Isoäiti kertoo kuinka lapsi säikähti yöllistä räjähdystä

 

Muuan isoäiti kertoo Facebookissa viime yön tapahtumista, jossa hänen tyttärensä ja heidän lapsensa joutuivat sivullisina henkilöinä ikäänkuin maistamaan miltä tuntuu joutua vahingossa keskelle pommitusta.

Nainen kertoo, että 8-vuotias lapsenlapsi heräsi yöllä kolmen jälkeen kummalliseen ääneen. Muutama sekuntti tästä räjähti makuuhuoneen seinän toisella puolella. Räjähdys säikäytti lapsen pahanpäiväisesti ja tietenkin koko perheen, sillä lapsen makuuhuoneen ikkunat kilahtivat sisälle. Henkilövahingot kirjaimellisesti leijuivat ilmassa. Myös makuuhuoneen seinä pullistui sisälle, sillä pommi oli viritetty siis kerrostalon rappukäytävään ja lapsen makuuhuone oli juuri seinän takana. Perheen ulko-ovi rappukäytävään tuli niin ikään sisälle.
Koko rappukäytävä räjähti päreiksi, alakatto romahti ja seinärakenteet saivat suuria vaurioita. Kaikki lähistön ikkunat rikkoontuivat. Jotkut ikkuna ikäänkuin vain tipahtivat alas, jotkut ikkunat kilahtivat sisälle huoneistoon paineaallon voimasta. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut.
Isoäiti kyselee nyt, että kuinka on mahdollista, että rikolliset kulkevat pitkin katuja ja virittelevät pommejaan ihmisten nurkkiin. Eikä kukaan tee mitään.
– Te, jotka istutte siellä hallituksessa teidän on toimittava nyt, on todellakin aika alkaa toimimaan. Milloin tunntustatte, että olette menettäneet kontrollin eikä teillä ole enää mitään käsitystä mitä tapahtuu.
Nainen kertoo, että koko perhe pohtii nyt vakavissaan onko Ruotsissa ylipäätään enää turvallista asua.
Facebook