Autenttista videokuvaa autogrillistä

Kyseinen palo on kuvattu viime viikon torstai-perjantaiyönä Tukholman pohjoispuolella Täbyssä.

Reipas nuorukaisjoukko sytytti muutaman auton tuleen ja jälki näyttää konkreettisesti tältä. Monta päivää vanha tapahtuma, mutta tällä kertaa videokuva on niin hyvä, että kannattaa julkaista.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Autenttista videokuvaa autogrillistä

  1. Mauton kommentti, joka kyse omiin sukkiin suvakkien saadesss tukea asenteilleen.

   Tosiasia on tosin, että sota tästä tulee vielä – siihen malliin asioita ajetaan

   12
 1. Afrikka ja lähi-itä taas nussimassa ruotsia perseeseen.
  Amen.

  50
 2. Kuka rasisti on tuon kuvannut?

  Syyllisiä ovat vain valkoihoiset ja jos kuulut ihmisryhmään, joka palaa helposti kesäauringossa, sinun pitää tuntea vielä erityinen lisäpistos sydämessäsi.

  27
   1. Nuo autojen polttajat ovat viattomia uhreja. Valkoihoisten heihin suuntaama jatkuva rakenteellinen razzismus on syynä tekoihin. Eli kyllä rasistien on syytä myöntää olevansa kaikkeen mahdolliseen syyllisiä.

    24
    1
 3. Kylla tuolla Ruotsissa on viranomaiset enemman tai vahemman resuperseita ja reppanoita. Kuningas Kaarle ihan samanlainen saamaton vetelys ja Silviankin naama alkaa jo nayttaa silta etta kauhuelokuvan sivurooliin pelottelemaan teineja.

  32
  1. Kalle Kustaalta on kaikki poliittinen valta poistettu jo aikoja sitten. Eihän hän saa lain mukaan itseasiassa edes sanoa mielipidettään.

   19
   1. Paitsi että pakatkaa laukkunne. Siis noin niinkuin sivulauseella. Ja 500 miljardia pitää heti siirtää monacoon. Tms.

    6
    1
   2. Se on harmi, olisipa kuten kauuuuaaaan sitten että Kuningas sai päättää yksilön elämästä ja kuolemasta.

 4. Näin ne jotka ovat tulleet ”pakoon” väkivaltaa ja sotaa, kiittävät auttajiaan avokätisesti omalla kulttuurillisella tavalla.
  Voita kaamoksen synkkyys autokokolla.

  39
  1. Niin. He työllistävät. Poliisi ja palokunta menevät niska limassa. Ja suvakit luultavasti perässä josko olisi yksittäistapaus. Eli että joku jörgen olisi palon sytyttänyt. Ja siitä heti aamu uutisiin hirveä haloo. Että kyllä. Rasisti vauhdissa. Lähistöllä asuvat kertoivat kuulleensa selvää saappaiden kopsetta.

   21
  2. Siinä myrkylliset palokaasut rikastuttavat ilmakehäämme.

 5. Ruotsi vielä muuttaa tämän kaiken rahaksi ja pystyvät sen ansiosta tekemään Gripenin lisäksi Jas Stealth bomberin.

  Homma toimii näin:

  Ruotsalainen elokuvateollisuus ottaa aiheita toiminta- ja jännityselokuviin suoraan elävästä elämästä. Ainoa muutos, mitä täytyy tehdä on vaihtaa elävän elävän tekijöiden tilalle valkoihoiset uusnatsit. SIllä kaavalla Hollywood saa vielä pahan kilpailijan. Maahanmuuttajanäyttelijät saavat sitten vielä hyviä uhrin rooleja tehostamaan narraatiota, jonka tarkoitus on painaa villasella aivan kaikki mitä Ruotsissa oikeasti tapahtuu.

  16
  1. Ruotsalaiset ovat kekseliäitä. Nykyiset olosuhteet ja ennakoitu tulevaisuus kannustanevat heitä kehittämään uudenlaisia innovatiivisia turvaratkaisuja. Niiden kysyntä nousee pilviin läntisen Euroopan muuttuessa paskastaniaksi.

   16
  2. Nyt kyllä tekaiset jonkin pskan kässärin tuon pohjalta ja myyt ruåttalaisille täysin oikeuksin. Ne osaavat tehdä hyviä jännäreitä. Sen takia ei kannatakaan vuosia haaskata funtsimiseen, vaan antaa niiden tehdä muutoksia mielensä mukaan. Saat sitten provikat näytöksistä ja televisioinneista. Suvakit ryntäävät teattereihin ja pakottavat kokonaisia kouluja katsomaan, mitä rasismi saa aikaan.

   Mää oon manageri, otan ainoastaan 80%

 6. Miksi Greta ei voisi valistaa, mitkä päästöt palosta tulee ja kiihdyttää ilmastonmuutosta.

  19

Comments are closed.