Yksintulleet ovat todellisia rahasampoja

2885148_1200_676.jpg
Yksintulleita mehutauolla Säterissä.

Vuonna 2015 tulleista yksintulleista sotalapsista on kertynyt aika hulppea lasku Tukholman kaupungille. Kun maahan tuli kaikenkaikkiaan noin 35 000 yksintullutta niin näistä reilu 5 500 sijoitettiin Tukholmaan.

SVT:n uutisten raportin mukaan kaupunki maksoi yksintulleista keskimäärin 2 000 kruunua asumisyksikölle per vuorokausi, mutta on tullut ilmi tapauksia, joissa hoitokoti on laskuttanut kaupunkia jopa 8 000 kruunua vuorokaudessa. (10 kruunua = 1 euro). Laskelmien mukaan vuonna 2015 tulleet yksintulleet maksoivat kaupungille siten 26 miljardia kruunua, joka vastaa oikeuslaitoksen tai poliisin vuosibudjettia.
SVT
Yksintulleiden lasten majoitus perustuu suurimmaksi osaksi siihen, että kaupunki ostaa asumispalvelut yksityisiltä lastenkodeilta. Esimerkkinä vaikkapa lastenkoti, jossa asuu 10 yksintullutta ja se laskuttaa kaupunkia keskimäärin 400 euroa per lapsi. Orpokoti lähettää siten kerran kuussa kaupungille laskun, jonka loppusumma on: 120 000 euroa.
Näin ollen yksintullut lapsi on todellinen kultakimpale miltä kantilta katsottuna tahansa. Rahantekokone, sampo. Yksi yksintullut on moninkertaisesti arvokkaampi kuin tavallinen maatiainen. Yksi yksintullut tuo taloon 12 000 euroa kuukaudessa. Tavallinen ruotsalainen yksilapsinen lapsiperhe, jossa molemmat vanhemmat ovat keskivertotöissä, saavat kuukaudessa käteen palkkaa yhteensä noin 3 500 euroa. Päälle pieni lapsilisä.
Miten on siis mahdollista, että kantalaisen perhe voi elättää lapsensa tällä rahamäärällä? Tietenkin lastenkodin laskutuksessa on otettu huomioon muutkin toimintaan vaikuttavat rahalliset menot kuten kiinteistön hoitokulut yms. Mutta niin on otettu huomioon myös lapsiperheen 3 500 euron tuloissa. Siitä on maksettava asuminen ja kaikki muutkin kulut.

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kyllä kannatti

Vastapalvelukseksi on saatu puskakikkeliä ja heroiinia.

Pinlaareni

Lienee vaihdantataloutta parhaimmillaan joukkopsykoosista kärsivien ruåtsalaisten näkökulmasta…

ruotsissa asuva

Voi hyvänenaika,tuossa kuvassa olevistakaan ei ole ainuttakaan lasta.Joka ainoa on täysikäinen,on tämä touhua?

K.L.

Nelikymppisiä kaikki..oikealla tain ehkä jo 45….Mutta kuten tänään luin niin lapset koulussa paljastivat että oppilas ei ole “lapsi”,hahhaaaaa siis ainakin 30v…mutta aikuiset paijasivat vaan voi hellanduudelis…no totuus tulee lapsen suusta.Koulussahan se oli herre B:kin…Turussa hohoho!Helv… sentään!

fatwantarkistaja

Aurinko vanhentaa, kaikki me sen tiedämme. Sitäpaitsi heitä on pommitettu ihan koko ajan, kyllä siinä olisi suomalainenkin huolissaan ja harmaantuisi. He myös voivat todistaa olevansa lapsia.. ja naisia.

peräpää

Väliinputoajia: lapsilisä loppu mutta ei vielä ihan pääse eläkkeelle.

M

Mahtaako ikien epäily olla rasismia? Tiedämme että ainakin motiivien arvostelu on.

Todella typerää

Tai jotain suvakkien jakamistaloutta. Nillehän ne jakaa.

peräpää

Eikö niitä mokkakikkelipuutteellisia voisi lähettää businessluokassa Ghanaan.Osa voisi jopa jäädä sinne.

vittuuntunut suomalainen

Miksei kaikki?

Kokoomusta monkey business

Veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaismiljardibisnes on uusliberalistisen rahamafian pyörittämää huumekauppaakin suurempaa businesta Euroopassa. Eivät Orpo ja Sipilä turhaan kuljettaneet bussikyydeillä massoittain bisneskarjaa Suomeen 2015 varusmiesten kantaessa arvotavaran kasseja, se tuotti omille eturyhmille massia. Tokaisihan kokpanssi; Hei me tienataan tällä!

Ellu

Ja sitten kun noista 90% istuu vankilassa raiskauksista ja murhista niin siinä vankeinhoitolaitoskin tekee voittoa. Nämä ovat maailman parhaita ihmisiä joka suhteessa nämä ihanat pikkukikkelipojat.

vapaa_ajattelija

Valtavaa rikastumista! Kyllä köyhyys lähtee kun saadaan kehitysmaamuslimeita maahan.Muslimeita hoitamalla ja hoivaamalla Eurooppa nousee tähtitieteelliseen nousuun.
Mutta eihän RASISTIT tietenkään tätäkään ymmärrä.Kyselevät vaan ,että mikä siinä muslimien hoitamisessa on sitä (lisäsrvoa) joka rikastuttaa ??? Mutta eihän tyhmille rasisteille kannata vastata,ei ne kuitenkaan ymmärrä.

Örmy

Jos noista beduiineista ja mustikoista oikeasti olisi hyötyä niin varakas bisnesmies perustaisi firman joka omilla rahoillaan majoittaa, syöttää ja kouluttaa heitä. Mutta yksikään bisnesmies ei ole niin tyhmä että niin tekisi. Parempi ostaa kiinteistöjä joihin noita voi sijoittaa ja valtio/veronmaksajat maksavat hulppeata ylihintaa. Nämä bisnesmiehet ymmärtävät luultavasti olevansa jonkin sortin maanpettureita, mutta eivät välitä. Äänestävät myös sen mukaisesti.

Anonymous

eli kokoomusta, haha..i hate tehem

peräpää

Nyt ei voi sanoa kuin : huh huh. Näin se varmaan on Suomessakin, miksi ei olisi, hra Orpo.

Anonymous

Niin. Jälleen kerran. Meitä kustaan silmään ja rankasti. Siinäpä taas motia herätä töihin. Kuka milloinkin. Niinkuin sanonta kuuluu, kirveellä olisi töitä. Kun tätä paskaa tulee tuutin täydeltä, koskien tätä monikulti kuraa, aivopesut ovat toimineet tehokkaasti koskien väestönvaihtoa ja kansalaisten sinisilmäisyyden pönkittämiseksi.

V-n V-varat

Rahasampoja vai Saharampoja? No molempia.

Pinlaareni

Lienevätkö tulevaisuudessa Scanialla ajelevia Saharan/sharian Ramboja…

Päänsahaajat sahajauhot päässä

Ja päänsahaaja- Ramboja. Mites muuten sille Jihad-Johnille kävi?

Anonymous

te ette vaan ymmärrä,en kyllä ymmärrä minäkään,mutta ne jotka tienaa matuista ne kyllä ymmärtää.

Anonymous

Ja nehän vasta ymmärtääkin. Kun naureskellen pankkiin kävelevät.

seant

Tehdään sitä suomessa myös, tässä esimerkki n. 20 alaikäisen yksikön taloustietoa. Voitto lähentelee 30% ja kunta maksaa.
Tämänkin omistaja on ko. kunnan entinen soliaalityötekijä, joka perusti firman ollessa virassa ainakin perustamiskirjassa oli kunnan email.
Sitä ihmettelen miksei kunta itse järjestä, niin säästyisi lähes milj. euroa. Vain onko niin, jos on kunnan palkkalistoilla, pitää olla tuplamiehitys.
https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lastensuojeluyksikko-siivet-oy/22109760/taloustiedot

Anonymous

vai sosiaalityöntekijä,montakohan muuta sosiaalityöntekijää suomessa on”auttamassa”hädänalaisia partalapsia vähän paremmalla liksalla,spr:n auttaminen kyllä tiedetään.

Anonymous

Juu. Itsekin tiedän monta tapausta. Treella pyöritään maha pystyssä. Samaten porissa. Ja ruotsissa täbyssä. Ja
Ylpeänä kulkevat ns esitellen partamurjaania yökerhoissa jne. Kyllä suoraan sanoen nauratti. Omassa perhepiirissä kun on koettu se että, islamin uskoinen kun0 alkaa sanomaan suomalakselle rippikoulun käyneelle totuuksia siitä, mille levitti ns haaransa., siinä unelmat kaikkoavat. Ja kun miehen veljet yms tulevat kylään, tyttäret jokainen eri huoneisiin. Ja tämä on fakta.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Olihan 7 veljestäkin aikoinaan reppanoita. Ei täällä olla sen parempia oltu, kuin nuokaan pojat.

Anonymous

Edes yksi kansalliskirjailiaan tutustunut tässä joukossa

Viha in vihannes

Taisivat seitsemän veljestä olla satuolentoja toisin, kuin nämä elätit.

fatwantarkistaja

A. Kivi ei koskaan olisi pystynyt sepustamaan tuollaisia satuja, joita yksintulijat keksivät. Tosin eivät hekään mihinkään kykene, ostavat valmiit kusetukset. Se on harmi, koska heistä olisi voinut olla jotain hyötyä tarinankertojina. Nyt on joko tyhjä arpa, taikka rosvosektori.

Pena

Eikös täällä Suomessakin pikku kunnatkin ota pakoloisia sen takia, että saadaan hyvät rahat. Tosin onneksi insinöörit eivät viihdy noilla peräkylillä vaan lähtevät isompiin kaupunkeihin, jossa on diskot ja ilmaiset palvelut.

Örmy

Valtio vissiin sitoutuu maksamaan kunnille kaikki matumaksut kolmeksi vuodeksi. Eli kyllähän kunnassa sitten liikkuu enemmän rahaa.
Harvempi matu pystyy tekemään/haluaa tehdä mitään kunnon työtä edes kolmen vuoden jälkeen ja kunnan puolesta olisi hyvin suotavaa, että (lähes) jokainen matu siinä vaiheessa lähtee pois.
Näin voi sitten ottaa sisään uusi matukolonna, jonka veronmaksajat tietysti taas maksavat. Ja kolmen vuoden kuluttua mennään taas…
Alaspäin paskahan valuu joten suurin osa matuista muuttaa Pääkaupunkiseudulle ja miksei taksikuskiksi, kun tehtiin niin helvetin viisas päätös tuossa taksiuudistuksessa.
Tällä systeemillä saadaan mahdollisimman monta ihmistä hyväksymään tämän hullun maahanmuton kun itse kerran voi tehdä rahaa. Se on kuin rahakone niin kauan kuin rajat ovat auki.
Köyhille ja pientuloisille systeemi on tietysti täysin kuvottava. Oma ja omaisten turvallisuus sen kuin huononee, luottamus ihmisiin vähenee ja verot sen kuin nousevat.

Jättivät rautjärvenkin

Jättiväthän matut myös Rautjärven vaikka suvaitsevainen kunnanjohtaja niitä onnessaan sinne oli ottamassa. Nuo insinöörit menivät siis tuonne jo 2017 elokuussa ja nyt on jo lähes kaikki lähteneet. En usko että kuntalaisia jää harmittamaan asia.

Kyllä Ahmed lisääntyy mielellään!

Ruotsin SVTn iltauutisissa (Rapport 19.30) sanottiin että suomalaiset ovat lakanneet lisääntymästä, ei enää kiinnosta lastenteko vaan ukko ja akka räpläävät mielummin kännykkää. Pariskunnatkin maate mennessään kääntävät toisilleen selkänsä ja surffailevat kukin tahollaan. Siksipä on Suomeen PAKKO importeerata matuja hoitamaan lisääntymispuoli.

Örmy

Olisi kiinnostava kuulla jonkun fiksun ihmisen selonteon siitä, miksi Suomi tarvitsee enemmän ihmisiä. Aiemminkin ollaan pärjätty pienemmällä populaatiolla.
“No mutta ne eläkkeet…” on se useimmiten ihan hihasta heitetty syy.
En usko että Suomeen tarvitaan yhtään lisää ihmisiä. Voidaan pitää populaatio status quo´na tai jopa vähentää sitä, ja hyvin voisi mennä.
Mutta uskotaan nyt hetkeksi näitä, jotka väkisin haluavat populaation kasvavan.
Millä tämä korjataan? Heidän mukaansa ottamalla joka vuosi kymmeniä tuhansia uskonnon riivaamia, laiskoja kehitysmaalaisia joilla ei juuri ole muuta kuin pillu ja discoraha mielessä. Ja yhteiskunnan lasku näistä on ihan karmea.
Ei voi olla sellaista talouden tutkijaa, joka voisi osoittaa että tämä on pitkällä tähtäimellä onnistunut ratkaisu. On kyllä esimerkkejä vastaavanlaisista epäonnistumisista.
Toinen vaihtoehto – jos väkisin haluaa väkiluvun nousevan – olisi priorisoida omien kansalaisten hyvinvointia. Esimerkiksi suuremmat lapsilisät ja “superlapsilisät” jos synnyttää oikein monta lasta.
Suomi voisi myös yrittää houkutella ihan fiksuja ihmisiä tulemaan duuniin Suomeen. Mitä jos kaikki rahat jotka on heitetty pohjattomaan matukaivoon olisi sen sijaan laitettu sellaiseen sosiaaliohjelmaan, jossa firmat pystyvät valtion avustuksella tarjoamaan isompia palkkoja kunnon ihmisille ulkomailta?
Tällainen ohjelma olisi pelkkää plussaa Suomelle. Mutta ei… Pääasia että otetaan aivottomia matuja.
Suomen virkamiesten kankeus on ihan uskomaton.
Mika Häkkinen halusi aikoinaan muuttaa Suomeen. Monet hyvin varakkaat henkilöt lähtevät neuvottelupöydälle eri maiden vastuullisten kanssa kun miettivät muuttoa.
Häkkinen toivoi että Suomi olisi antanut hänelle “diilin”. Toivoi vähän pienempää veroprosenttia.
No, ei tietenkään onnistunut ja Häkkisen muutto ja rahat jäi muualle.
Tosi fiksua, Suomi.

Kohta tulee Suomeen karvainen ullatusjytky

Valtiovalta aikoo mennä siitä mistä aita on matalin eli tuoda maahan aikuisia äijiä joita ei tarvitse syöttää lapsesta lähtien. Vaan miksi? Eivät työllisty, aiheuttavat enimmäkseen harmia ja kustannuksia. Aggressiivisia.
Nyt Ranskassa valitetaan kun sinne on tullut satoja Ruotsissa hylsynsaaneita afgaaneja. Euroopassa on jo aivan liikaa muutenkin paskasakkia joka kulkee rötöstelemässä maasta toiseen ja levittämässä huumeita.

fatwantarkistaja

Ranskaan pitäisi lähettää pohjoisesta satojatuhansia karvapoikia, sieltä jostain ne ovat tänne kömpineetkin. Teltta ja polttopullo läksiäislahjaksi mukaan, tulee kotoisat olot.

Hutisalo

No juu, vastahan Taju-Paavo laittoi kuvia kuinka ihquja nuo ahfgaanit ja muut mokkakikkelit ovat ja kuinka ihqua on heidän kanssaan tehdä jos vaikka mitä. Ja varsinkin sitä. Ja jos iinä sattuu olemaan oma “mies” niin kyllä sillekin järjestyy, ainakin kakkoseen.

debis

vaarallisen näkösii mongolivallottajii, joita ei missän tapauksessa pitäisi päästää sisään

debis

Itte tässä elelen parilla sadalla eurolla per kk näin kantiksena, mut mongolivalloittaja tai neekeri näköjään tarvii moninkertaisesti per päivä

fatwantarkistaja

Eipä se raha heille mene, vaan rikkaille. Muslimit ovat vain pelinappuloita bisnesmielessä, vaikka kyllä heillä omat tarkoitusperänsä on. Ne tulevat sitten “yllätyksenä” meille kaikille, eli valloitushommia luvassa.

Tuumaaja

Ihan hyvinhän noilla näyttää pyyhkivän, kun hallituksen periaatepäätös parin vuoden takaa antaa jokaiselle parasiitille 4x toimeentulotuen juuri tuloihin tai varallisuuteen puuttumatta.
Päälle vielä sosiaalitoimen avut jotka kattavat ewsim. ajokortin, huonekalut, vaatteet, osittain ajoneuvon, vuokrat+sähköt+vedet.
Eli kuluja ei ole ja rahaa tulee kuitenkin, eroa ei ole vaikka olisi töissäkin.
Päälle vielä tulkkipalvelut yms. kotouttava apu.
Näin tasavertaisesti kohdellaan maahantunkeutujia ja kantasuomalaisia.
Tosi on että tämä on suuren luokan busines, senhän paljasti jo muutaman viikon takainen artikkeli keltaisessa lehdistössä, jossa ihmeteltiin kuinka asumistukien määrä on noussut nopeasti.
Fiksuimmat osaavat keriä lanngat yhteen, lampaille tämä tulee “yllätyksenä”, se minkä matu saa on suoran pois kantaväestöltä ja vuokrafirmat (niin yksityiset kuin kunnalliset) käärivät sievoisen summan vuokratuloja juuri asumistuen kautta, koska näiden “varattomien” kohdalla maksetaan se täysimäärisenä (ei vaikuta tulot tai menot. ks. edeltä.).
Joten mielellään kunnallisetkin ottavat migrin käskystä läpsyjä paskomaan nurkkiin, koska tällöin voi vuokrankin nostaa vaikka tuplaksi, veronmaksajathan tämän kustantavat, myös se naapurin eläkkeellä oleva Eino joka pähkii ostaakko lääkkeitä vai ruokaa.

KJ

Näin on. Esimerkiksi entinen VVO eli nykyinen Kojomo on antanut monesta paikasta normaaleille ihmisille lähtöpasseja vuokrakämpistään korottamalla vuokrat täysin järjettömiksi. Tilalle on otettu matuja. Maduista saa rahaa ilmeisen helvetisti ja ne kun sikiääkin (koska ehkäisy on haram) niin ne oikein valloittaa alueita. Onneksi suurin osa valuu Helsinkiin. Siellä Kela aloittaa uuden hemmottelun.

huugo

Työvoimapoliittisa voimavaroja korjamaan negatiiviseksi kääntyvän huoltosuhteen pelastajia ja tulevaisuuden Ruotsin toivoja. Ja parasta, me tiedämme keitä he ovat.
-Valtiovarainministeriö-

Hakkaa päälle Suomen Kikkeli!

Katsokaa tämä eilinen SVT- uutinen Suomen syntyvyydestä. SVT oli oikein lähettänyt reportteri Hasse Svensin Helsinkiin haastattelemaan. Alkaa kun noin -5:10 on jäljellä 15 minuutin ohjelmasta:
https://www.svtplay.se/video/19834836/rapport/rapport-24-nov-19-30-3?start=auto&tab=2018

Sipilääkin haastatellaan

(alkaa villisika- uutisen jälkeen)

Ruotsi tackar och bockar

Muslimistit infiltroivat Ruotsin puolueet/politiikan systemaattisesti:
https://www.expressen.se/debatt/sa-infiltrerar-islamister-de-svenska-partierna/

Päevi Kenegr

Kummallista, että asiasta on sentään uskallettu kirjoittaa.

Valmistaudu muslimihallintoon

Alkaa olla pakko, muuten shokista tulee liian suuri.

Anonymous

Tosi komeita mokkakkikeleita ,suvaki horot valmis Kuola että saisi imee sen .

Anonymous

Niin moni nuoli lähtee väärään suuntaan

Mitta täyttyy, järki kasvaa

Gävlen korkeakoulu on tehnyt vuosia ”Multikultibarometri”- tutkimusta jossa mitataan kansalaisten asennetta seuraavaan väittämään: ”ulkomaalaisten, jotka tulevat tänne, tulee saada samat sosiaaliset edut kuin ”.
Vuonna 2014 oli 77% samaa mieltä, nyt vain 61%.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/attityder-till-mangfald-har-forandrats-kraftigt

M

10000 on suurin piirtein yhden täysipäiväisen palkkatyöläisen kuukauden tuloutus. Toisin sanoen huoltosuhde on 1,2 hoitajaa per pallero.

Anonymous

Nämähän on vaan “ankkurilapsia” joiden avulla voidaan “perheenyhdistämisen” avulla puliveivata koko suku maahan. Eli summiin voi laittaa yhden nollan lisää sitten kun koko suku on päässyt maahan.

Anonymous

Jep. Ja tämä suku onkin sitten se koko helvetin suku.

PastoriNikulainen

Ruotsi vielä katuu näiden perseeseen-panijoiden maihin-nousua 6-0.
Ainakin peruskatuja tallaava homo-börje ja hetero-jansson katuu
kun kipu peräpäässä alkaa olla käsin kosketeltavissa. Auts.
Amen.

Kokoomusta monkey business

Veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaismiljardibisnes on uusliberalistisen rahamafian pyörittämää huumekauppaakin suurempaa businesta Euroopassa. Eivät Orpo ja Sipilä turhaan kuljettaneet bussikyydeillä massoittain bisneskarjaa Suomeen 2015 varusmiesten kantaessa arvotavaran kasseja, se tuotti omille eturyhmille massia. Tokaisihan kokpanssi; Hei me tienataan tällä!

Anonymous

Tottakai. Se on aina se totuus. ” seuraa rahaa ” .

Ruotsin kansa viimeiseksi

Ruotsi ei enää toimi: apteekeista ovat tärkeät lääkkeet loppu ja simppelien kulutustavaroitten puutteen takia peruutettiin melkein 500 leikkausta. Karolinska sjukhuset sanoi keväällä irti 550 hallintopuolelta ja nyt 600 lääkäriä ja apuhoitajaa. Pomminrakentajille ja vihaameille sen sijaan riittää sossurahaa ja päänsilitystä. Pommeja ei pauku missään muualla maailmassa niin paljon kuin Ruotsissa, paitsi sotaa käyvillä alueilla.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-vanligt-ar-det-att-mediciner-inte-finns-i-lager
https://m.youtube.com/watch?v=dN39orvr3jE

Kakkoseen kans

Pääasia että suvakit saa munaa.

Eikka

Voi pyhä insinööri sentään. Ahdistuin välittömästi ja haluaisin vaatia korvauksia Hurristanian valtiolta. Voi vähän talousjohtajan poskia punottaa kun kuittaa 5500 lapsukaisen 26 miljardin kruunun laskua. Eihän se ole kuin vähän vajaa 5 000 000 kruunua per penska. Näin suomalaisittain mietin, että mitäköhän palveluja sitä saisi puolella miljoonalla eurolla per penska tarjota. Oma kokki, lääkäri, poskihoitaja sekä vartija?