Muuan hyvin arkinen autopalo – katso kuvat

Muuan aika tavallinen autopalo. Palopaikka on Norrköpingissä. Poikkeuksellista on, että autot sytytettiin tuleen omakotitalon pihamaalla.

Omistaja kertoo, että heräsi viime lauantaina yöllä kahden jälkeen kun pihalla loimusi autogrilli. ”Epätodellista”, talon väki kertoo. Ei ole epäilystäkään, että autot oli sytytetty tuleen tahallaan.
Ennenkuin palolaitos saapui paikalle pyrki talon miesväki puutarhaletkulla ja jauhesammuttimilla estämään palon leviämisen talon puiseen terassiin, sillä toinen auto paloi aivan sen kupeessa. Jos palo olisi ottanut terassiin olisi talokin saanut palovaurioita.
Paloille ei ole olemassa mitään tunnettua motiivia, ts. talon väki ei ole ollut missän tekemissä esimerkiksi alamaailman kanssa, että paloa voisi ajatella kostona. Paloa tutkitaan tuhopolttona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Auringon noustua jälki oli tämännäköistä:
75079856_10158866489315828_1601635395357900800_o

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
7.11.2019 17:38

Selkarangattomat, elainten kiusaajat ja lapsien raiskarit eli musulmaanit ovat levittamassa ns,sissisotaansa jo battre folkin alueille…

Suomi FInland
Suomi FInland
7.11.2019 18:04

Kyllä nyt on nuorukaisilla (TM) ollut jännää. Varmaan on munat pystyssä katseltu paloa kauempaa ja samalla naureskeltu ruotsalaisille, kun nämä eivät voi yhtään mitään tuhotöille.
Toisaalta näistä tuhotöistä on se hyöty, että Suomen kansa ainakin näkee vierestä, mitä tapahtuu, kun aletaan oikein olan takaa suvaitsemaan.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
7.11.2019 18:32

Alimmassa kuvassa norminäky kun perus-svennu könyää
luukustaan pienessä sievässä krapulassa töihin ma aamuna.
Tuolla ei kyllä kannata turhaan ostaa uutta katiskaa, vaan se +-300e ruosteinen tojota.
Ei sitten niin suututa kun kamelinkusen-hörppijät on käyneet
sitä paremman tekemisen puutteessa ns. ”rikastuttamassa”.
Ostaa sitten vaan tilalle toisen samaisen rottelon ja säästyy pitkä penni asuntolainan lyhennyksiin.
Aamenn…

Nähtyon
Nähtyon
7.11.2019 18:45

No, me järkevät on nähty jo vuosia mitä tapahtuu kun islamisteja marssii maahan, mutta ne jotka suomessa on päättävissä asemissa, eivät tule ikinä näkemään eivätkä tajuamaan mitä tapahtuu.

Anonymous
Anonymous
8.11.2019 02:54

No eihän tässä kovin uutta ollut. Autopalot vaan jatkuu Ruotsissa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
8.11.2019 03:33

Noin itsekin toimisin, jos pitäisi näyttää elättäjille kaapin paikka. Kadun varressa se auto on muutenkin suojaton, mutta omakotitalon pihassa sen luulisi olevan turvassa. Tuommoinen siis levittää pelkoa tehokkaammin. Entä jos seuraavalla kerralla palaa talo ja perhe, kysyy jalkamies, eikä nuku muutamaan yöhön. Muuttavansa harkitsee.
Syytä en ole keksinyt noille paloille. Ehkä ajaisin kantaväestön työpaikkoineen jonnekin metsän siimekseen ja valtaisin omalle väelle parhaat alueet. Silloin täytyisi kyllä tehdä firmojenkin parkkialueille kunnon iskuja. Ja polttaa ne firmat sitten yöllä, elleivät muuten lähde. Klaanille olisi siinä sitten hommaa, basaaria ja parturia vähän joka halliin. Tilitarkastajat ja poliisit saisivat myös maistaa stidiä. Kaupunki kerrallaan bisnekset rullaamaan, mikäs sen kannattavampaa.

Liberaali konservatiivi
Liberaali konservatiivi
8.11.2019 08:45
Vastaa...  fatwantarkistaja

Fatwantarkastajan visio on hyvin todenmukainen. Katsokaapa kuvia 70-luvun Libanonista, Iranista, Libyasta jne. ja verratkaa sitten aikaan jälkeen autogrillien. Musulmaani pystyy hyvin helposti palauttamaan minkä tahansa järjestäytyneen ja hyvinvoivan yhteiskunnan takaisin keskiajalle. Ruotsia odottaa juuri tuo kohtalo ja sitten on Suomen vuoro.

Syy
Syy
8.11.2019 10:34
Vastaa...  fatwantarkistaja

Selvä syy on Ruotsin valloitus. Nyt aluksi tätä kaupunkisotaa.

Moonman
Moonman
8.11.2019 15:34

Ruotsalaiset kun eivät ainakaan äänestyskäyttäymisensä perusteella tiedosta olevansa missään liemessä vielä, niin kun nämä monikulttuurin lieveilmiöt leviävät ns. hyvätuloisille normi-alueille niin ehkä sitten tajuavat ettei missään ole enää turvallista. Itselleen voi valehdella ja uskotella siihen asti kunnes se osuu omalle kohdalle. Mutta entä sitten? jos ongelmasta mainitsee, saa kimppuunsa punaviherfasistit ja menettää työpaikkansa yms. Ainoaksi keinoksi jää maasta poistuminen, vielä kun se on mahdollista. Jos mietitään kommunisti-diktatuurien yhtäläisyyksiä, niin a) Ne perustuvat valheelle: kaikki on hyvin vaikka kansa syö ruohoa nälkäänsä. Ruotsi: kaikki on hyvin, mitä nyt vähän autoja poltellaan, räjäytetään paikkoja, ihmisiä raiskataan ja ryöstetään. b) Sensuuri ja ajatusrikokset, eli nykyään ”vihapuhe” c) jossain vaiheessa maastapoistumiskielto (pohjois-korea, Itä-saksa). Vaikuttaako liian Orwellilaiselta? Olisiko kukaan myöskään 20 vuotta sitten uskonut, että vuonna 2019 Suomessa joutuu käräjille raamatun siteeraamisesta?

Terva & Höyhenet
Terva & Höyhenet
8.11.2019 20:52
Vastaa...  Moonman

20 vuotta eteenpäin ja pääsee vankilaan Raamatun siteeraamisesta. Ja jos uskoo Raamattuun, terapia ja lääkitys. To begin with.

Anonymous
Anonymous
10.11.2019 20:48

Stasin entiset otteet ovat kohta arkipäivää. Uskaltaako tätäkään edes sanoa, vai joutuuko tästäkin syytettyjen penkille?