Tukholman alueella taas roihunnut useita autogrillejä

Tukholmassa ja lähiympäristössä on taas kuluvan viikon aikana poltettu niin paljon autoja, että yksin uusien autojen myynnillä saadaan mukavaa talouskasvua. Suurin keskittymä on Botkyrkan Fittjan ongelma-alueella.

Tiistaiyönä poltettiin Tukholman eteläpuolella Salemissa useita autoja. Kuusi autoa sytytettiin tuleen, joten romun määrä on ainakin kymmenkunta autoa. Paloissa poltettiin ainakin kolme rullatuolitaksia. Yksi palorypäs sytytettiin hautausmaan parkkipaikalla.
Keskiviikkoyönä taas vuorossa oli Fittja. Poliisin mukaan ainakin neljä autoa poltettiin. Niin ikään poltettiin keskiviikkona illalla muutama auto Hagsätrassa Tukholman puolella.
Poliisi tutkii paloja tuhopolttoina, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kaarle Kustaa on hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoittaa ns nukkehallitsija.
Tosin Ruotsin vallassa oleva hallitus kuuluu siihen ihan samaan kastiin.

PastoriNikulainen

Näihinhän alkaa jo vallan tottumaan. Tämä taitaa olla jälleen se “uusi normaali”.
Amen.

Acc358

Hyvä lukea tämä uutinen. Aloin jo huolestua, että mitä Ruotsissa on tapahtunut kun ei ole autopaloista lukenut muutamaan päivää uutista. Elämä jatkuu Ruotsissa normaalein arkirutiineinen.

Janis Petke

autot tulee maalata palamattomalla maalilla, sillä samalla, millä saunan semettimuurikin rakennustarkastajan mukaan täytyi maalata

Minä

Näin se monikultti pitää talouden rattaita pyörimässä.

Sokea gReetta

Nyt kyllä ilmasto lämpenee… Niin paljon hiilidioksidia taas vapautui ilmakehään.

Stockholm brinner

Ranskan presidentti Marcon väitti jokunen aika sitten, että tämän luokan villi käytös johtuu ilmastonmuutoksesta. En nyt muista mikä lehti oli kyseessä. Mutta näin hän väitti.